ΤΙΤΛΟΣ:

Θ*Ησαηαχ 14:12 Πώς τέχνη εσύ πεσμένος από τον ουρανό, ο Lucifer, γιος του πρωινοΰ πώς τέχνη που περικόψατε στο έδαφος, το οποίο didst αποδυναμώστε τα έθνη! ... 16 που βλέπουν το thee θα κοιτάξουν λεπτομερώς επάνω στο thee, και εξετάζουν το thee, λέγοντας, Είναι αυτό το ΑΤΟΜΟ αυτός έκανε τη γη για να τρέμει, η οποία τίναξε τα βασίλεια

Αποκάλυψη 1:13.16 Και στη μέση των επτά κηροπηγίων κάποιος συμπαθεί το unto ο γιος του ατόμου, που ντύνεται με ένα ένδυμα κάτω στο πόδι, και girt για paps με ένα χρυσό περίζωμα.... 16 Και είχε σε δεξιά επτά αστέρια του: και από το στόμα του πήγε ένα αιχμηρό δίκοπο ξίφος: και δικοί του επιτρέπουν ήταν ως ήλιος shineth στη δύναμή του.

Εβραίοι 4:12 Για τη λέξη του Θεού είναι γρήγορος, και ισχυρός, και αιχμηρότερος από οποιοδήποτε δίκοπο να διαπερνήσει ακόμη και στη διαίρεση χωριστά της ψυχής και του πνεύματος, και των ενώσεων και του κολοκυθιού, και είναι ένα discerner των σκέψεων και των προθέσεων της καρδιάς.
============================================

Συγχαρητήρια σε εκείνοι που διαβάζουν το παρόν έγγραφο! Θα μάθετε γιατί ο Θεός είπε το Word ότι του είναι όπως ένα ξίφος δύο ακρών. Υπάρχουν δύο βασίλεια σε αυτό το γήινο περιβάλλον. Ένας είναι ορατός, τα παιδιά σάρκας και αίματος του Θεού, καιάλλος είναι αόρατος, τα παιδιά Satan που περιλαμβάνουν το βασίλειο του σκοταδιού. Περνούν δεξιά μέσω του στερεού θέματος! Για να αποφύγουν την πτώση "απύθμενων κοιλωμάτων τουσ" στους κύκλους, οι διάβολοι κατοικούν σε και στους οργανισμούς των ατόμων και των ζώων. Κανένα άτομο δεν μπορεί να δραπετεύσει τον έλεγχό τους. Οι διάβολοι είναι απλά απελπισμένοι για να δραπετεύσουν την απευθείας πτώση τους! Θα αρπάξουν και θα διατηρήσουν οποιοδήποτε άτομο ή ζώο στα οποία περιέρχονται. Όταν ο Θεός παρέδωσε το Word του μέσω των προφητών και των συγγραφέων του, οι διάβολοι στους οργανισμούς τους έλαβαν επίσης τα μηνύματά του σε τους. Τα άτομα είναι ανίδεα αυτών των πραγμάτων επειδή δεν μπορούν να δουν τους διαβόλους. Τα άτομα έχουν πάρει τα μηνύματα που στοχεύουν συγκεκριμένα για τους δαίμονες και που εφαρμόζονται τους στα άτομα. Μερικοί έχουν προσπαθήσει επίσης να εφαρμόσουν τις λέξεις που στέλνονται στα άτομα προς τους δαίμονες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥ εάν θέλετε να καταλάβετε. "Κανένα άτομο δεν μπορεί να ανοίξει και να διαβάσει το WORD" με την κατανόηση εκτός από τον Ιησού και εκείνους που κατοικούν στον ουρανό. ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ αποκλείονται σαν μελετητές ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά μελετούν! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να σπαστεί ο Θεός σφραγίδων που τίθεται στο Word που χρησιμοποιεί την ανθρώπινη φρόνηση, Θ*Ησαηαχ 29:9-14 Αποκάλυψη 5:1-5. Εάν σας σκεφτείτε και οποιοσδήποτε θεολόγος μπορεί να το κάνει, ακόμα δεν θα είστε σε θέση να σπάσετε το Word και να αποδείξετε ότι ο Θεός είναι ψεύτης! Δεν πρόκειται εδώ να κολακεύσω τα ανθρώπινα εγώ, ούτε να κτυπήσω ελαφρά τις πλάτες των αγαπημένων ανθρώπινων δασκάλων σας, Θ*Ησαηαχ 43:27.

Θ*Ησαηαχ 2:10 Εισάγετε στο βράχο, και το thee δορών στη σκόνη, από φόβο για το Λόρδο, και για τη δόξα της μεγαλειότητάς του. 11 τα υψηλά βλέμματα του ατόμου θα είναι, και το haughtiness των ατόμων θα υποκύψουν κάτω, και ο Λόρδος μόνο θα εξυψωθεί σε εκείνη την ημέρα..... 22 Παψτε το YE από το άτομο, η του οποίου αναπνοή είναι στα ρουθούνια του: για όπου είναι να λογαριαστεί;

Θ*Ησαηαχ 51:12 I, ακόμη και Ι, AM αυτός ότι comforteth εσείς: ποιοι τέχνη εσύ, ότι o πιό σχοuλδεστ φοβάστε το άτομο που θα πεθάνει, και του γιου το οποίο θα γίνει ως χλόη 13 Και o πιό φοργεττεστ ο Λόρδος ο κατασκευαστής δικοσ' σου, που hath τέντωσε εμπρός τους ουρανούς, και έθεσε τα θεμέλια της γης και hast φοβησμένος συνεχώς κάθε ημέρα λόγω της μανίας του καταπιεστή (το άτομο της αμαρτίας), σαν ήταν έτοιμος να καταστρέψει; και πού είναι η μανία του καταπιεστή;

Πρόκειται εδώ να αναγκάσουμε τα μάτια σας ανοικτά έτσι μπορείτε να δείτε τον τρόπο του Θεού αλήθειας! Οι ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ είμαστε τυχεροί να έχουμε τον πατέρα και τον Ιησού Χριστό "στη διανομή μασ" poy με μας και που μοιράζεται τη λαμπρή αλήθεια της κληρονομιάς και της δίκαιας κρίσης του πατέρα μας, Θ*Ιοχν 14:23 Αποκάλυψη 3:20. Πατέρας Ο ίδιος θέτει το Word στη σωστή βιβλική διαταγή για μας, Ψαλμός 50:16-21. Μόνο εκείνοι έχουν ανωτέρω τη δύναμη να ανοίξουν το Word και να χαλαρώσουν τις σφραγίδες πέρα από το έτσι ώστε είναι λογικό, κατανοητό, και χωρίς διχοτομίες και σύγκρουση. 

Στο παρόν έγγραφο οι συντάκτες των ΚΑΛΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ μοιράζονται με σας ποιος πατέρας μας έχει διδάξει για το Word του σχετικά με "το άλλο άτομο"! Ναϊ Υπάρχουν δύο άτομα σε μια θέση και πρέπει να μάθετε πώς ο Θεός έχει διαιρέσει σωστά το Word του για να αποκαλύψει τα άτομα ότι "των ατόμων" δεν μπορούν να δουν! Αυτό το φως θα φανερώσει τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ του πατέρα για ΟΛΑ τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ που δημιούργησε!

2 Thessalonians 2:2 ότι το YE δεν τινάζεται σύντομα στο μυαλό, ή ενοχλείται, ούτε από το πνεύμα, ούτε από τη λέξη, ούτε από την επιστολή από μας, όπως αυτή η ημέρα Χριστού είναι προσιτή. 3 Μην αφήστε κανένα άτομο να σας εξαπατήσει με οποιαδήποτε μέσα: για εκείνη την ημέρα δεν θα έρθει, εκτός από έρχεται εκεί μια πτώση μακριά πρώτα, και εκείνο το άτομο της αμαρτίας αποκαλύπτεται, ο γιος του όλεθρου  4 Ποιοι opposeth και exalteth ο ίδιος που προ πάντων καλείται Θεό, ή που λατρεύεται  έτσι ώστε αυτός ως Θεό sitteth στο ναό του Θεού, poy ο ίδιος ότι είναι Θεός.

1 Κορίνθιοι 3:16 ξέρουν το YE όχι ότι το YE είναι ο ναός του Θεού, και ότι το πνεύμα του Θεού dwelleth σε σας; 17 Εάν οποιοδήποτε defile ατόμων (της αμαρτίας ή του δαίμονα) ο ναός του Θεού (εσείς), "αυτόσ" Θεός θα καταστρέψει: για το ναό του Θεού είναι ιερός, ποιος ναός YE είναι. [ Ειδοποίηση ότι οι διάβολοι είναι το πέπλο δερμάτων "ασβών (unclean ζώο)" καλύπτοντας το αρτοφόριο στην παλαιά αναλογία διαθηκών.

Έξοδος 26:14 και shalt κάνετε μια κάλυψη γιατί η σκηνή των δερμάτων των κριών έβαψε το κόκκινο, και μια κάλυψη ανωτέρω των δερμάτων των ασβών.
Ένας "ασβόσ" είναι ένα "unclean" ζώο βάσει του νόμου του Μωυσή! Είναι μια αντιπροσώπευση για τους δαίμονες.]  Θ*Ιοχν 5:34 αλλά λαμβάνω όχι την κατάθεση από το άτομο: αλλά αυτά τα πράγματα που λέω, ότι το YE να σωθεί.

Θ*Ιοχν 2:25 και χρειασμένος όχι ότι οποιοιδήποτε πρέπει να πιστοποιήσουν του ατόμου: γιατί ήξερε τι ήταν στο άτομο.

Θ*Ματτχεω 12:43 όταν βγαίνεται το unclean πνεύμα ενός ατόμου, αυτός walketh μέσω των ξηρών θέσεων, που επιδιώκουν το υπόλοιπο, και findeth κανενός. 44 Έπειτα saith, εγώ θα επιστρέψει στο σπίτι μου από από όπου βγήκα  και όταν έρχεται, αυτός findeth αυτό κενό, που σκουπίζεται, και που διακοσμείται. 45 Έπειτα goeth, και taketh με τον επτά άλλα πνεύματα χειρότερα από ο ίδιος, και αυτοί εισάγει μέσα και κατοικεί εκεί: και η τελευταία κατάσταση εκείνου του ατόμου είναι χειρότερη από τον πρώτο. Ακόμα κι έτσι θα είναι επίσης unto αυτή η κακή γενεά.

Η γένεση 3:14 και ο Λόρδος God είπαν το unto το φίδι (παραβολική αναφορά για το διάβολο), επειδή hast που γίνατε αυτό, εσύ τέχνη αναθεματίσατε προ πάντων τα βοοειδή, και επάνω από κάθε κτήνος του τομέα  επάνω στην κοιλιά δική σου shalt πηγαίνετε, και σκόνη shalt τρώτε όλες τις ημέρες της ζωής δικής σου:  15 Και θα βάλω την εχθρότητα μεταξύ του thee και της γυναίκας, και μεταξύ του σπόρου δικού σου και του σπόρου της θα μωλωπίσει το κεφάλι δικος σου, και εσύ shalt μώλωπας το τακούνι του.

Ephesians 6:12 γιατί παλεύουμε όχι ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά ενάντια στα πριγκηπάτα, ενάντια στις δυνάμεις, ενάντια στους κυβερνήτες του σκοταδιού αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική διαφθορά στις υψηλές θέσεις.

Ο Matthew 13:38 ο τομέας είναι ο κόσμος  ο καλός σπόρος (ανθρωπότητα, όλες μας) είναι τα παιδιά του βασίλειου  αλλά τα απόβαρα (αόρατα κακά πνεύματα) είναι τα παιδιά του κακού, 39 ο εχθρός που τα έσπειρε είναι ο διάβολος  η συγκομιδή είναι το τέλος αυτού του κόσμου.

2 Thessalonians 2:8 και έπειτα ότι κακός (άτομο) να αποκαλυφθεί, που ο Λόρδος θα καταναλώσει με το πνεύμα του στόματός του, και θα καταστρέψει με τη φωτεινότητα του ερχομού του:   Το Malachi 3:18 έπειτα YE θα επιστρέψει, και θα διακρίνει μεταξύ δίκαιος (ΌΛΗ η ανθρωπότητα μέσω του δώρου του Θεού, Isaiah 45:2225 Ρωμαίοι 5:18) και κακός (δαίμονες στα άτομα), μεταξύ του ότι serveth Θεός, και του ότι serveth αυτός όχι.


===============================================================  

Δεν πρόκειται να φοβηθείτε τη φοβερή ημέρα του Λόρδου, για την οργή του δεν είναι προς σας ή οποιοδήποτε άνθρωπο, (ανεξάρτητα από αυτό που οι ιεροκήρυκες λένε!) δεν εξαπατιέται από οποιοδήποτε man(;), (Jeremiah 29:8 για saith έτσι το ΛΟΡΔΟ των οικοδεσποτών, ο Θεός του Ισραήλ αφήστε όχι τους προφήτες σας και diviners σας, που είναι στη μέση σας, "σας εξαπατούν", κανένας στα όνειρά σας που αιτία του YE που ονειρεύεται) σχετικά με εκείνη την ημέρα, για σας θα είναι έκρυψε, Zephaniah 2:3, ψαλμός 91.

Ο Isaiah 43:27 ο πρώτος πατέρας δικοσ' σου hath, και "οι δάσκαλοί δικοί σου έχουν παραβιάσει ενάντια σε με." 

 Malachi 3:6 για είμαι ο ΛΟΡΔΟΣ, αλλάζω όχι 

Το Jeremiah 12:10 πολλοί πάστορες έχει καταστρέψει τον αμπελώνα μου, έχουν προχωρήσει τη μερίδα μου κάτω από το πόδι, έχουν κάνει την ευχάριστη μερίδα μου μια έρημη αγριότητα.

Jeremiah 23:16 έτσι saith ο ΛΟΡΔΟΣ των οικοδεσποτών, όχι unto Hearken οι λέξεις των προφητών που prophesy unto εσείς: σας καθιστούν μάταιους: μιλούν ένα όραμα της καρδιάς τους, και όχι από το στόμα του ΛΟΡΔΟΥ.
Το Jeremiah 23:29 δεν είναι η λέξη μου όπως ως πυρκαγιά; saith ο ΛΟΡΔΟΣ  και όπως ένα σφυρί που breaketh ο βράχος στα κομμάτια;  30 Επομένως, behold, είμαι ενάντια στους προφήτες, saith ο ΛΟΡΔΟΣ, οι οποίοι κλέβουν τις λέξεις μου καθεμία από το γείτονά του.
Jeremiah 23:21 δεν έχω στείλει αυτούς τους προφήτες, όμως έτρεξαν: Δεν έχω μιλήσει σε τους, όμως.
===========================

Matthew 24:4 And Jesus answered and said unto them, Take heed that no man deceive you. 5 Για πολλούς θα έρθει στο όνομά μου, ρητό, είμαι Χριστός  και θα εξαπατήσει πολλών.
Θ*Ματτχεω 23:13 αλλά unto θλίψης εσείς, γραφείς και Pharisees, υποκριτές! για το YE που κλείνει επάνω το βασίλειο του ουρανού ενάντια στα άτομα: για το YE που κανένας δεν πηγαίνει σε σας, κανένας υποστείτε το YE αυτοί ότι εισάγει για να πάει μέσα.
Θ*Ματτχεω 24:24 για θα προκύψουν ψεύτικο Christs, και οι ψεύτικοι προφήτες, και shew μεγάλα σημάδια και αναρωτιούνται insomuch ότι, εάν ήταν δυνατό, θα εξαπατήσουν πολύ εκλέξτε.
============================== 

Ο Isaiah 59:12 για τις καταπατήσεις μας πολλαπλασιάζεται πριν από το thee, και οι αμαρτίες μας πιστοποιούν ενάντια σε μας: για τις καταπατήσεις μας είναι με μας  και όπως για τις κακοήθειές μας, τους ξέρουμε   13 Στην παραβίαση και "να βρεθεί ενάντια στο Λόρδο," και την αναχώρηση μακρυά από το Θεό, τη "κατοχή ομιλίας και την επανάστασή μας, σύλληψη και έκφραση από τις λέξεις καρδιών της αναλήθειασ". 14 Και "η κρίση κλείνεται μακριά προς τα πίσω, και δικαιοσύνη standeth μακρυά:" γιατί την αλήθεια πέφτουν στην οδό, και η δικαιοσύνη δεν μπορεί να εισαχθεί. 15 Yea, αλήθεια faileth  και αυτός ότι departeth από το κακό maketh ο ίδιος ένα θήραμα: και ο Λόρδος το είδε, και αυτός ότι δεν υπήρξε καμία κρίση.

Τα άτομα έχουν ένα πρόβλημα επειδή οι διάβολοι έχουν διεισδύσει τις εκκλησίες και έχουν καταναλώσει τους υπουργούς έτσι ώστε είναι απρόθυμοι να πουν ολόκληρη την αλήθεια και παρά μόνο την αλήθεια. Αυτό είναι αυτό που ο Ιησούς σήμανε στην παραβολή για την ΑΜΠΕΛΟ (ανθρωπότητα) και, οι ιεροκήρυκες.

Ο Isaiah 61:5 και οι ξένοι (διάβολοι) θα σταθούν και θα ταϊ'σουν τα κοπάδια σας, και οι γιοι του αλλοδαπού (κακά πνεύματα) θα είναι σας και οι αμπελουργοί σας.

Psalm 74:14 Thou brakest the heads of leviathan in pieces, and gavest him to be meat to the people inhabiting the wilderness. (Αυτό είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ αποκάλυψη!)  Ο Isaiah 27:1 σε εκείνη την ημέρα ο Λόρδος με το επώδυνο και μεγάλο και ισχυρό ξίφος του θα τιμωρήσει leviathan το να διαπερνήσει φίδι, ακόμη και leviathan που στριμμένο φίδι  και θα σκοτώσει το δράκο που είναι στη θάλασσα. 2 In that day sing ye unto her, A vineyard of red wine. 3 Το ι ο Λόρδος το κρατά  Θα τον ποτίσω κάθε στιγμή: για να μην οποιοιδήποτε τον βλάπτουν, θα τον κρατήσω νύχτα και ημέρα. 4 Η μανία δεν είναι σε με: ποιος θα έθετε τα briers και τα αγκάθια (δαίμονες) ενάντια σε με στη μάχη; Θα περνούσα από τους, θα τους έκαιγα από κοινού.

Οι ιεροκήρυκες (πλήρεις leviathan "επικεφαλής-κρέασ" ή δαιμονικές σκεπτόμενες εισαγωγές) θα πουν μόνο μέρος της ιστορίας, οι οποίοι χωρίζουν που τονίζει την αμαρτία και την τιμωρία, αλλά όχι που χωρίζει την παρουσίαση της ΑΓΑΠΗΣ, της ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ, του ΕΛΕΟΥΣ, και ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ του Θεού για ΟΛΕΣ! If men learn the truth, preachers know that you will not need them, because you will have God, who is all you need!. Τα εύκολα χρήματά τους θα στεγνώσουν και θα χάσουν τον έπαινο και το θαυμασμό των ατόμων και του ελέγχου τους τους. They stress heavily the texts that "seem" to condemn men to instill fear and submission to them in their denominational groups. Όταν ξεχνάτε για την άτομο-ευχαρίστηση και να άτομο-εμπιστευθείτε, έχετε μια ευκαιρία να ξυπνήσετε και να αναρριχηθείτε από την τάφρο. Εάν τα άτομα μάθουν την αλήθεια, οι ιεροκήρυκες ξέρουν ότι δεν θα τους χρειαστείτε, επειδή θα έχετε το Θεό, ο οποίος είναι όλος χρειάζεστε!. Τα εύκολα χρήματά τους θα στεγνώσουν και θα χάσουν τον έπαινο και το θαυμασμό των ατόμων και του ελέγχου τους τους. Τονίζουν βαριά τα κείμενα που "φανείτε" να καταδικάζετε τα άτομα για να ενσταλάξει το φόβο και την υποβολή σε τους στις θρησκευτικές ομάδες τους. Όταν ξεχνάτε για την άτομο-ευχαρίστηση και να άτομο-εμπιστευθείτε, έχετε μια ευκαιρία να ξυπνήσετε και να αναρριχηθείτε από την τάφρο.

Ο Matthew 12:7 αλλά εάν το YE ήξερε τι αυτό το meaneth, εγώ θα έχει το έλεος, και όχι θυσία, "YE δεν θα είχε καταδικάσει τον αθώο".

Είναι πολύ λυπημένο ότι πολλοί και πράγματι οι περισσότεροι δεν έχουν βρεί την ευθεία πύλη και το στενό τρόπο επειδή "λίγοι επιλέγονται."  Όχι οι πολύτα από εμάς ξέρουν το Θεό Ο Matthew 11:25 εκείνη την περίοδο Ιησούς απάντησε και είπε, ευχαριστώ το thee, πατέρας ο, Λόρδος του ουρανού και της γης, επειδή hast κρύψατε αυτά τα πράγματα από "το σοφό και prudent"(taught από τα άτομα) και hast τα αποκάλυψε unto babes. 26 Ακόμα κι έτσι, πατέρας: για έτσι φάνηκε καλό στη θέα δική σου. 27 Όλα τα πράγματα είναι παραδοθέν unto εγώ του πατέρα μου: και κανένα άτομο knoweth ο γιος, αλλά ο πατέρας  κανένας knoweth οποιοδήποτε άτομο ο πατέρας, εκτός από το γιο, και στο whomsoever "ο γιος θα τον αποκαλύψει".

Εκείνα τα άτομα "που επιλέγονται από τον πατέρα" είναι μάρτυρες της ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ του ΘΕΟΥ που δίνεται σε όλα τα άτομα άνευ όρων.

Ψαλμός 75:4 είπα το unto οι ανόητοι, διαπραγμάτευση όχι foolishly: και στον κακό, ανυψώστε όχι επάνω το κέρατο: 5 Ανυψώστε όχι επάνω το κέρατό σας σε υψηλό: μιλήστε όχι με έναν δύσκαμπτο λαιμό. 6 Για την προώθηση cometh ούτε από την ανατολή, ούτε από τη δύση, ούτε από το νότο. 7 Αλλά ο Θεός είναι ο δικαστής: αυτός putteth κάτω από το ένα, και setteth επάνω άλλος.

Ο ψαλμός 65:4 ευλογημένο είναι το άτομο που εσύ o πιό θχοοσεστ, και o πιό θαuσεστ στο thee unto προσέγγισης, ότι μπορεί να κατοικήσει στα δικαστήριά δικά σου: θα ικανοποιηθούμε με την καλοσύνη του σπιτιού, ακόμη και ιερού ναού δικού σου δικού σου. (Δεν μπορείτε να γίνετε το σπουδαστή του. Επιλέγει όλους εκείνους που προγραμματίζει να διδάξεϊ)  "Επειδή οι εκκλησίες τηρούν κάτω από τα νύχια του δράκου" σε αυτόν τον ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΩΝ, Ντάνιελ 7:2122  Αποκάλυψη 13:47, βρίσκουμε τους ιεροκήρυκες "παλαιότερων γιων" που τους οδηγούν που γεμίζουν με το ΘΥΜΟ και ΑΡΝΗΣΗ να πάνε μέσα και να χαρούν με τον ουρανό για τη σωτηρία και "ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΌ" των αποκαλούμενων "αμαρτωλών" στην αιώνια ζωή στό σημείο του θανάτου, Hosea 13:14   Luke 15:1534. "Ο σοφόσ" (διδαγμένος του ΛΟΡΔΟΥ) δεν είναι ντροπιασμένος ούτε φοβισμένος να καυχηθεί της δόξας ο Θεός έχει δώσει σε όλη την ανθρωπότητα. Το μετράμε μια τιμή για να μοιραστεί η αλήθεια με ΟΛΟΥΣ.
Βλέπετε, άτομα αγαπών Θεών που φαίνονται να είναι εχθροί. Ευλογεί τα παιδιά που αναθεματίζουν σε τον. Κάνει καλό σε εκείνοι που φαίνονται να τον μισούν, έστειλε τον Ιησού στο σταυρό που προσεύχεται για εκείνους που τον χρησιμοποιούν περιφρονητικά και διώκουν σε άλλοι, και αυτός έστειλε τον Ιησού για να μας διδάξει για να μιμηθεί το παράδειγμά του έτσι ώστε θα αναγνωριζόμαστε ως παιδιά του Θεού. Σαν ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΙΗΣΟΥΣ "παραμέρισε" το νόμο και τις ποινικές ρήτρες του που ισχύουν για το άτομο! Επέλεξε τη ΣΩΤΗΡΙΑ, όχι καταστροφή  ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ και ΕΛΕΟΣ, όχι δαπάνες και κατηγορία  ΕΙΡΗΝΗ, όχι recrimination. Τα δόγματα κρίσης "hellfire σασ" για την ανθρωπότητα είναι μηδενικά και κενά! Θέλουμε "όλα τα άτομα" για να χαρούμε για την καλοσύνη του υψηλότερου! Αυτό περιλαμβάνει τους ιεροκήρυκες που είναι στο λάθος.

Θ*Ησαηαχ 29:24 αυτοί επίσης ότι στο πνεύμα θα έρθει στην κατανόηση, και αυτοί ότι μουρμουρισμένος θα μάθει το δόγμα.

Ο Isaiah 5:7 για τον αμπελώνα του ΛΟΡΔΟΥ των οικοδεσποτών είναι το σπίτι του Ισραήλ, και τα άτομα Judah οι ευχάριστες εγκαταστάσεις του: και έψαξε την κρίση, αλλά behold την κατοχή για την ευθύτητα, αλλά behold μια κραυγή.

Hosea 5:15 θα πάω και θα επιστρέψω στη θέση μου, μέχρης ότου αναγνωρίζουν την παράβασή τους, και επιδιώκουν το πρόσωπό μου: στην κατάθλιψή τους θα με επιδιώξουν νωρίς.

Εάν δεν μπορείτε να παλεψετε τον τρόπο του Θεού διαβόλων, θα είστε ατελέσφοροι και πραγματικά θα είστε "με τον τρόπο". Το αρχαίο Ισραήλ προσπάθησε στον πόλεμο ενάντια στους εχθρούς τους χωρίς τις διαταγές και έγκριση του Θεού, και νικήθηκαν πλήρως. Αυτό είναι τι συμβαίνει πότε τα άτομα παλεύουν την αμαρτία και τους διαβόλους "ο τρόπος τουσ"! Θα χρησιμοποιηθείτε από τους διαβόλους στο σώμα σας για να θέσετε "τα οδοφράγματα" και τις παγίδες και να εμποδίσετε τη δυνατότητα των ατόμων που φθάνετε για να ακούσετε την πραγματική αλήθεια όταν εμφανίζεται. Χειρότερα ακόμα, θα θεωρηθείτε ως απατεώνας όταν ανακαλύπτουν εκείνα τα άτομα που πείσατε προηγουμένως "την πραγματική αλήθεια και απορρίπτουν τα λάθη σας. Δεν βρίσκεται και εξαπατώντας μια πίστωση για οποιοδήποτε άτομο, οι του οποίου προθέσεις του είναι. Εάν "θέλετε να βοηθήσετε" την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, το κάνετε τρόπος του Θεοΰ

Το Satan και τα παιδιά του κάθονται στο ναό του Θεού, και "" είστε εκείνος ο ναός όπου κάθονται τον αντιτιθέμενο Θεό, 1 κορίνθιοι 3:16.

Είστε ιεροί στο Θεό!

Luke 2:23 (όπως γράφεται στο νόμο του ΛΟΡΔΟΥ, κάθε αρσενικό ότι openeth η μήτρα θα κληθεί ιερή στο Λόρδο)  Είστε παιδιά του Θεοΰ
Ψαλμός 82:6 έχω πει, το YE είναι Θεοί  και όλα σας είναι παιδιά του υψηλότερου.

Ο διάβολος (έχει έρθει κάτω σε σας!
Η αποκάλυψη 12:12 επομένως χαίρεται, ουρανοί του YE, και YE που κατοικούν σε τους. Θλίψη στα inhabiters της γης και της θάλασσας! για το διάβολο έρχεται κάτω από το unto εσείς, που έχετε τη μεγάλη οργή, επειδή αυτός knoweth ότι αυτός hath αλλά ένας σύντομος χρόνος.

"" Είναι αόρατοι, και σκέφτονται ότι όχι ακόμη και ο Θεός μπορεί να τους δει. Δεν ξέρουν το Θεό!

Το unto θλίψης του Isaiah 29:15 αυτοί που επιδιώκουν βαθιά να κρύψουν τη συμβουλή τους από το ΛΟΡΔΟ, και οι εργασίες τους είναι στο σκοτάδι, και λένε, οι οποίοι seeth εμείς; και ποιοι knoweth εμείς; Ο ΛΟΡΔΟΣ ψαλμού 94:3, πόσο καιρό πολύ ο κακός, πόσο καιρό πολύ ο κακός θρίαμβος; 4 Πόσο καιρό μακρύς αυτοί εκφράζει και μιλά τα σκληρά πράγματα; και όλοι οι εργαζόμενοι της κακοήθειας καυχώνται; Ψαλμός 94:7 ακόμα λένε, ο ΛΟΡΔΟΣ δεν θα δει, ούτε ο Θεός του σεβασμού Jacob αυτό.

Καθένα που σας λέει οποιοδήποτε άνθρωπο, προηγούμενος ή παρών, δεν είναι παιδί του Θεού είναι ψεύτης που αντέχει τον ψευδομάρτυρα ενάντια στο Θεό. "Αντιτάσσουν" και ατιμάζουν τον πατέρα! Σπάζουν τις 5$ες και 9ες εντολές.

Unto θλίψης του Isaiah 45:9 αυτός ότι striveth με τον κατασκευαστή του! Αφήστε το potsherd να προσπαθήσει με τα potsherds της γης. Ο άργιλος θα πει σε τον ότι fashioneth αυτό, ποιος pjo' μακεστ εσύ; ή η εργασία δική σου, αυτός hath κανένα χέρι; 10 Unto θλίψης αυτός ότι saith unto ο πατέρας του, ποιος pjo' ψεγεττεστ εσύ; ή στη γυναίκα, τι hast φέρατε εμπρός; 11 Έτσι saith ο Λόρδος, ιερό ένα από το Ισραήλ, και τον κατασκευαστή του, με ζητά των πραγμάτων για να έρθει σχετικά με τους γιους μου, και σχετικά με την εργασία της εντολής YE χεριών μου εγώ. 12 Έχω κάνει τη γη, και το δημιουργημένο άτομο επάνω σε το: I, ακόμη και τα χέρια μου, έχουν τεντώσει έξω τους ουρανούς.

Θ*Ησαηαχ 5:1 τώρα θα τραγουδήσω στο μου ένα τραγούδι αγαπημένου μου σχετικά με τον αμπελώνα του. Μου hath ένας αμπελώνας σε έναν πολύ καρποφόρο λόφο: 2 Και το περιέφραξε, και σύλλεξε έξω τις πέτρες επ' αυτού, και το φύτεψε με τη pjo' θχοηθεστ άμπελο, και έχτισε έναν πύργο στη μέση του, και έκανε επίσης winepress εκεί μέσα: και φάνηκε ότι πρέπει να φέρει εμπρός τα σταφύλια, και έφερε εμπρός τα άγρια σταφύλια. 3 Και τώρα, κάτοικοι ο της Ιερουσαλήμ, και άτομα Judah, δικαστής, προσεύχομαι σας, betwixt με και τον αμπελώνα μου. 4 Τι θα μπορούσε να έχει γίνει περισσότερο στον αμπελώνα μου, εκείνος ο δεν έχω κάνει σε τον;  wherefore, πότε φάνηκα ότι πρέπει να φέρει εμπρός τα σταφύλια, του έφερα εμπρός τα άγρια σταφύλια; 5 Και πηγαίνετε τώρα  Θα σας πω τι θα κάνω στον αμπελώνα μου: Θα πάρω μαζί το φράκτη επ' αυτού, και θαφαγωθεί επάνω  και χωρίστε τον τοίχο επ' αυτού, και θα προχωρηθεί κάτω από:  Θ*Ιοχν 15:1 είμαι η αληθινή άμπελος, και ο πατέρας μου είναι ο husbandman. 2 Κάθε κλάδος σε με ότι beareth όχι φρούτα αυτός taketh μακριά: και κάθε [ κλάδος ] ότι beareth φρούτα, αυτός purgeth αυτό, ότι μπορεί να φέρει εμπρός περισσότερα φρούτα. 3 Τώρα το YE είναι καθαρό μέσω της λέξης που έχω μιλήσει το unto εσείς. 4 Τηρήστε σε με, και το ι σε σας. Δεδομένου ότι ο κλάδος δεν μπορεί να αντέξει τα φρούτα του, εκτός αν τηρεί στην άμπελο  όχι άλλος δεν μπορεί YE, εκτός από το YE τηρήστε σε με. 5 Είμαι η άμπελος, το YE είναι οι κλάδοι: Αυτός ότι abideth σε με, και ι σε τον, το ίδιο bringeth εμπρός πολλά φρούτα: για χωρίς με το YE δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Τα καντίκια 2:15 μας παίρνουν οι αλεπούδες, οι μικρές αλεπούδες, οι οποίες χαλούν τις αμπέλους: για τις αμπέλους μας έχει τα τρυφερά σταφύλια 

Το Ezekiel 13:4 ο Ισραήλ, "οι προφήτες δικοί σου" είναι όπως τις αλεπούδες στις ερήμους.

Υπάρχουν μερικές "μικρές αλεπούδεσ", στις αμπέλους που σας έχουν "κοντός-σταματώντασ" στον τομέα. (ο κόσμος) κάθε πατέρας πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίσει τα παιδιά του, και ο Θεός έχει απαιτήσει τα όλα παιδιά του. ...ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ. Πού είναι εκείνοι που θα πιστοποιήσουν ενάντια στο ΔΙΚΑΣΤΗ και θα τον πουν αυτός κάνουν λάθος; "Αυτό είναι ο αγαπημένος γιος μου (Ιησούς) σε ποιων είμαι καλά παρακαλεσμένου! Ακούστε το YE αυτός "! Αυτή τη στιγμή καλούμε τον Ιησού στο μάρτυρα... "Η κλήση κανένα άτομο ο πατέρας σας στο χωματένιο για ΕΝΑΝ είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ σας που είναι στον ουρανό", Matthew 23:9.

Στο όλο "κατ'ηγοροι" έξω εκεί, εσείς μπορείτε τώρα να παρουσιάσετε τα "αντιτιθέμενα" δόγματά σας που δείχνουν ότι αυτοί οι δύο ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και "αστεριών" (ο πατέρας και ο γιος) έχουν perjured οι ίδιοι.


LEVIATHAN, Ο ΜΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ   Ο διάβολος περιπλέκει μια άμπελο ανταγωνισμού και κλάδους "αντίστασησ" στους της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ. Εάν τρώονται, τα φρούτα αυτής της άγριας αμπέλου κάνουν "τα άτομα" να μιλήσουν όπως τους δράκους, και spew το δηλητήριο του αθροιστή με "την προσθήκη των παρερμηνειών και επηρεασμένων των δαίμονας απόψεων" τους "" Αποκάλυψη 13:11 και ι beheld ένα άλλο κτήνος που εμφανίζεται από τη γη  και είχε δύο κέρατα όπως ένα αρνί, και αυτός spake ως δράκο Αυτοί είναι οι ιεροκήρυκες οπίσθιας "κρίσης αναπνοής δράκων"  Θ*Ησαηαχ 59:13 στην παραβίαση και να βρεθεί ενάντια στο ΛΟΡΔΟ, και την αναχώρηση μακρυά από το Θεό, την κατοχή ομιλίας και την επανάστασή μας, σύλληψη και έκφραση από τις λέξεις καρδιών της αναλήθειας. 14 Και η κρίση κλείνεται μακριά προς τα πίσω, και δικαιοσύνη standeth μακρυά: γιατί την αλήθεια πέφτουν στην οδό, και η δικαιοσύνη δεν μπορεί να εισαχθεί.

Οι παροιμίες 30:5 κάθε λέξη του Θεού είναι καθαρές: είναι ένα unto ασπίδων αυτοί ότι τεθειμένος την εμπιστοσύνη τους σε τον. 6 Σε προσθέστε όχι unto οι λέξεις του, για να μην επιπλήττει το thee, και "βρίσκεστε έναν ψεύτη"!

2 Thessalonians 2:7 για το μυστήριο της κακοήθειας doth λειτουργεί ήδη: μόνο αυτός που letteth τώρα θα αφήσει, έως ότου λαμβάνεται από τη μέση. 8 Και έπειτα ότι κακός να αποκαλυφθεί, που ο Λόρδος θα καταναλώσει με το πνεύμα του στόματός του, και θα καταστρέψει με τη φωτεινότητα του ερχομού του: 9 Ακόμη και, ο ο οποίος ερχομός είναι μετά από την εργασία Satan με όλα τη δύναμη και τα σημάδια και να βρεθεί αναρωτιέται.

Το Habakkuk 1:4 ο κακός (διάβολοι μέσω του Matthew 12:4345) doth περιτρηγυρίζει για το δίκαιο (ανθρωπότητα με "το ελεύθερος-δώρο του"), επομένως λανθασμένη κρίση (δόγματα) proceedeth."  "Ο ΚΑΚΟΣ" .... Αυτές είναι ορισμένες "μικρές αλεπούδεσ" ποιοι κάνουν τους gutless δειλούς από σας. "Χαλούν τις αμπέλουσ" έτσι ώστε τα άτομα είναι φοβισμένα να δώσουν ΟΛΑ τα ΦΡΟΥΤΑ. Είναι μικροσκοπικές "κοντός-στάσεισ" ποιοι βρίσκουν κάθε λόγο που μπορούν να σας πάρουν για να αποφύγουν στα άτομα: "Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ τις ΗΠΑ ΜΕ την ΑΜΑΡΤΊΑ" επειδή ΌΛΗ η ΑΜΑΡΤΊΑ ΕΊΝΑΙ στους δαιμονικούς "ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΊΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ" που οφείλονται στην επανόρθωση του Ιησού. Λένε, "δίνετε σε ένα άτομο μια άδεια για να δεσμεύσετε την αμαρτία", ή "τώρα τα άτομα δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ (?) να σταματήσουν αμαρτωλό", ή "συμβάλλετε στην εγκληματικότητα των αμαρτωλών."Στη γη" λαμβάνουμε το διπλάσιο για όλες τις αμαρτίες μας "μέσω οποιοσδήποτε συμβαίνει σε μας κατά τη διάρκεια της διάρκειας ζωής μας στη γη.

Ανεση YE, άνεση YE του Isaiah 40:1 οι άνθρωποί μου, saith ο Θεός σας. 2 Μιλήστε το YE άνετα στην Ιερουσαλήμ, και το unto κραυγής που, που η εχθροπραξία της ολοκληρώνεται, ότι η κακοήθειά της είναι: για hath έλαβε του ΔΙΠΛΑΣΙΟΥ χεριών του Λόρδου για όλες τις αμαρτίες της.

Τέτοιες δαιμονικές ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ "στην κοντός-ΣΤΑΣΗ" στην αλήθεια δεν είναι παρακαλώντας στο ΔΙΚΑΣΤΗ που θέλει "να ανακουφίσει τους ανθρώπους του" από το έλεός του και να κοσμήσει γνωστός ως η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ. Οι διάβολοι μισούν και δεν σας θέλουν για να ρίξουν την ήττα τους στα πρόσωπά τους. (Αλλά αγαπώ "να το κτυπήσω βίαια σε τουσ"!) Στα δόγματά σας κτυπήσατε μακριά γύρω από το θάμνο ότι ο Μωυσής είδε το κάψιμο. Αλλά εκείνη η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ήταν το ιερό φάντασμα. Χορηγώντας σε Habakkuk, τόσο πολύ όσο εκείνες οι "μικρές αλεπούδεσ" πυξίδα ανεμπόδιστοι, εσείς θα έρθετε απότομα της δόξας "με χρεώνοντας άτομα ενός τα λανθασμένα κρίσης δόγματος με την αμαρτία (σταφύλια της αμυχής) και καταδικάζοντας τους στην καταδίκη στο hellfire εμπρός με την οικογένεια Satan (πικρό κρασί)," οι μικρές αλεπούδες "έχουν περιγραφεί ως ψεύτικοι προφήτες. Από "την κατάθεση του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείασ" και τα "ιερά άτομα έγραψαν καθώς κινήθηκαν από το ιερό φάντασμα ......  ...... Κατόπιν οι "πραγματικοί ψεύτικοι προφήτεσ" είναι εκείνες οι δαιμονικές "αλεπούδεσ" ερχόμενος "στα μυαλά μασ" ως πλαστού Ιησού, ψεύτικοι Θεοί, και μίμησης ιερά φαντάσματα. "Απότομα - οι stop"-ing μικρές αλεπούδες μας μετατρέπουν σε έντρομους δειλούς, πάρα πολύ πανικόβλητους για να μιλήσουν το WORD του Θεού δεδομένου ότι το είπε χωρίς "καμπή" στο δικαίωμα και αριστερά των ΛΕΞΕΩΝ όπως το κεφάλι ενός φιδιού. "Αυτός ότι hath το WORD μου, τον άφησε να μιλήσει τη λέξη μου πιστά!"  Ο Isaiah 52:5 τώρα επομένως, τι έχει το ι εδώ, saith ο ΛΌΡΔΟΣ, ότι οι άνθρωποί μου παίρνονται μαζί για το μηδέν; "αυτοί ότι ο κανόνας πέρα από τουσ" τους κάνει howl, saith ο ΛΟΡΔΟΣ  και το όνομά μου συνεχώς που κάθε ημέρα βλασφημείται.

Ezekiel 34:27 And the tree of the field shall yield her fruit, and the earth shall yield her increase, and they shall be safe in their land, and shall know that I am the LORD, when I have broken the bands of their yoke, and delivered them out of the hand of "those that served themselves of them".

Το Satan όχι μόνο σας εξαπάτησε, αλλά εξαπάτησε τα παιδιά του, που παρουσιάζονται και τους ότι είναι Θεός. Τον είδαν να υπερνικήσει τους Αγίους, και τον άκουσαν βλασφημούν το Θεό, και τίποτα δεν συνέβη, έτσι σκέφτηκαν ότι ήταν μεγαλύτερος από το Θεό.
Αποκάλυψη 13:4 και (δαίμονες) λάτρεψαν το δράκο που έδωσε στο unto δύναμης το κτήνος: και λάτρεψαν το κτήνος, ρητό, το οποίο είναι όπως το unto το κτήνος; ποιος είναι σε θέση να κάνει τον πόλεμο με τον; 5 Και δόθηκε στο unto αυτός ένα στόμα μιλώντας τα μεγάλες πράγματα και τις βλασφημίες  και τη δύναμη τον δόθηκε στο unto για να συνεχίσει σαράντα και δύο μήνες. 6 Και άνοιξε το στόμα του στη βλασφημία ενάντια στο Θεό, για να τους βλασφημήσει το όνομά του, και το αρτοφόριό του, και που κατοικούν στον ουρανό. 7 Και τον δόθηκε στο unto για να κάνει τον πόλεμο με τους Αγίους, και για να τους υπερνικήσει: και στη δύναμη δόθηκε τον σε όλα τα kindreds, και οι γλώσσες, και τα έθνη.

Όλες οι σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας, που προέρχεται από είτε το άτομο της αμαρτίας, Satan και των παιδιών του, είτε από το πνεύμα του Θεού.

Οι παροιμίες 16:12,25 οι προετοιμασίες της καρδιάς στο άτομο, και η απάντηση της γλώσσας, είναι από το Λόρδο. 2 Όλοι οι τρόποι του ατόμου είναι καθαροί στα μάτια του  αλλά ο Λόρδος weigheth τα πνεύματα.... 25 Υπάρχει ένας τρόπος ότι seemeth σωστό unto που ένα άτομο, αλλά το τέλος είναι επ' αυτού οι τρόποι του θανάτου (δαίμονες).

ΛΌΡΔΟΣ Jeremiah 10:23 ο, ξέρω ότι ο τρόπος ενός ατόμου δεν είναι σε τον: δεν είναι στο άτομο που walketh για να κατευθύνει τα βήματά του.

Οι Ρωμαίοι 9:16 τόσο έπειτα αυτό δεν είναι του ότι willeth, ούτε του ότι runneth, αλλά Θεού που sheweth έλεος.

1 Κορίνθιοι 3:16 ξέρουν το YE όχι ότι το YE είναι ο ναός του Θεού, και ότι το πνεύμα του Θεού dwelleth σε σας;  Εκεί ένας πόλεμος που συνεχίζεται στα μυαλά μας, παλεύουμε ενάντια στο άτομο της αμαρτίας, το οποίο opposeth και exalteth ο ίδιος που προ πάντων καλείται Θεό, και πρέπει να παλεψουμε σωστά.

2 Κορίνθιοι 10:5 που πετούν κάτω από τις φαντασίες, και κάθε υψηλό πράγμα που exalteth ο ίδιος ενάντια στη γνώση του Θεού, και να φέρει στην αιχμαλωσία κάθε σκέψη στην υπακοή Χριστού  6 Και έχοντας σε μια ετοιμότητα να εκδικηθεί όλη η ανυπακοή, όταν εκπληρώνεται η υπακοή σας.

========================================================================   Όλα τα άτομα είναι τα κλεμμένα () σκάφη ναών, και είναι τα κακομεταχειρισμένα παιδιά του Θεού. Στο δράκο δόθηκε η δύναμη από το Θεό να κατέχει την ανθρωπότητα και "την εκκλησία" έως ότου δόθηκε η κρίση στους Αγίους και ο καιρός ήρθε ότι οι Αγιοι κατέχουν το βασίλειο.
Την αποκάλυψη 13:7 και αυτό τον δόθηκε στο unto για να κάνει τον πόλεμο με τους Αγίους, και για να τους υπερνικήσει: και στη δύναμη δόθηκε τον σε όλα τα kindreds, και οι γλώσσες, και τα έθνη.
Ο Ντάνιελ 7:21 ι beheld, και το ίδιο κέρατο έκαναν τον πόλεμο με τους Αγίους, και επικράτησαν ενάντια σε τους:  22 Έως ότου ήρθε ο αρχαίος των ημερών, και η κρίση δόθηκε στους Αγίους του υψηλότερου  και ο καιρός ήρθε ότι οι Αγιοι κατείχαν το βασίλειο.

"ΚΑΤΟΧΗ" .... ή οι δαίμονες που διατηρούν όλα τα ανθρώπινα οντα είναι ένα ΓΕΓΟΝΟΣ της ζωής. Η γνώση αυτού εκφοβίζει και εκφοβίζει πολλών.... τόσο μεγάλο μέρος έτσι ώστε τα άτομα είναι φοβισμένα να σκεφτούν για το και ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ πραγματικά ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ την ΤΠ. Δεν πρέπει να φοβηθείτε αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ! Όταν ξέρετε την ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που σας απελευθερώνει... από το άγχος, την ντροπή, την ενοχή, και το βασανιστήριο για τη μελλοντική θέση σας με το Θεό! Θ*Ιοχν 8:32, 17:17.

Εκτός από τα scriptures επάνω από τα εδώ αναμφισβήτητα στοιχεία ότι τα άτομα κατέχονται από τους δαίμονες, παρακαλώ πάρτε την ειδοποίηση ως προς ποιος αποκαλύπτει αυτήν την αλήθεια!

Θεός: Η γένεση 4:57, νέα αγγλική Βίβλος "ο Λόρδος έλαβε Abel και το δώρο του με την εύνοια  Αλλά Cain και το δώρο του ο Λόρδος δεν έλαβαν. Το Cain ήταν πολύ και το πρόσωπό του έπεσε. Κατόπιν ο Λόρδος που λέεται σε Cain, γιατί είστε τόσο ι και πετάτε κάτω; Εάν κάνετε καλά γίνεστε αποδεκτός  εάν όχι η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ σκύβοντας στην πόρτα. Θα είναι πρόθυμο για σας, και θα κυριαρχηθείτε από το ".
A distinct difference is made between (a) the demon, SIN, and (b) the Person mastered by IT.

Ιησούς: Θ*Ματτχεω 12:4345 "όταν βγαίνεται το UNCLEAN ΠΝΕΥΜΑ (άτομο της αμαρτίας) ενός ατόμου αυτός walketh μέσω των ξηρών θέσεων που επιδιώκουν το υπόλοιπο και findeth κανενός. Κατόπιν saith, εγώ θα επιστρέψει στο σπίτι (ανθρώπινο σώμα) από από όπου βγήκα  και όταν έρχεται, αυτός findeth αυτό κενό, που σκουπίζεται, και που διακοσμείται. Κατόπιν goeth και taketh με τον επτά άλλα πνεύματα χειρότερα από ο ίδιος και αυτοί εισάγει (το πρόσωπο) και κατοικεί εκεί: και η τελευταία κατάσταση εκείνου του ατόμου είναι χειρότερη από τον πρώτο ".

Ο Ιησούς κρατά τη διάκριση σαφή μεταξύ της αμαρτίας, των κακών πνευμάτων, και του ατόμου που κυριαρχείται από τους. Και αυτή η ΔΙΑΦΟΡΑ διατηρείται στο δόγμα του Ιησού. Ειδοποίηση ότι τα unclean πνεύματα (αμαρτία) εισάγονται και κατοικούν στο άτομο.

Θ*Ιοχν 9:34 "και ο Ιησούς απάντησαν, ούτε hath αυτό το άτομο ούτε οι γονείς του: αλλά ότι οι εργασίες του Θεού πρέπει να γίνουν προφανείς σε τον. Πρέπει να απασχοληθώ στις εργασίες του ότι σταλμένος με ενώ είναι ημέρα. Η νύχτα (δαίμονες, Ephesians 6:12) έρχεται όταν δεν μπορεί να εργαστεί ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ".

Οι ΛΕΞΕΙΣ του Ιησού είναι σύμφωνες με τις ΛΕΞΕΙΣ του πατέρα σε Cain. Προσθέτει, "κανένα άτομο δεν μπορεί να εργαστεί" ή να πιστωθεί με την ΑΜΑΡΤΙΑ... όποια είναι μια εκδήλωση της δαιμονικής κυριότητας πέρα από τα άτομα.
Θ*Ιοχν 16:9 (το ιερό πνεύμα) θα πείσει τον κόσμο... "της αμαρτίας, επειδή (αμαρτία = δαίμονες) θεωρούν όχι σε με".

Το ιερό πνεύμα, μέσω Paul: Ρωμαίοι 5:12 Wherefore, όπως από μια αμαρτία ατόμων (δαίμονες)"εισήγαγε" στον κόσμο, και το θάνατο (οι αμοιβές) από την αμαρτία: και έτσι το θάνατο που περνούν επάνω σε ΟΛΑ τα άτομα, για εκείνο το όλο έχει (δαίμονες).
Δεν είναι οι Ρωμαίοι 7:17 τώρα έπειτα αυτό άλλο ι που το κάνουν αλλά αμαρτία (δαίμονες)"που dwelleth" σε ΜΕ ".

Ειδοποίηση πάλι η διάκριση μεταξύ της αμαρτίας, του κόσμου, και του ΑΤΟΜΟΥ!.
Το ιερό πνεύμα είναι σύμφωνο και με το Θεό, και τον Ιησού σχετικά με τη δαιμονική κυριότητα.

Θεός Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ σκύβοντας στην πόρτα. Θα είναι πρόθυμο για σας, και θα κυριαρχηθείτε από το.

Ιησούς Η ΝΥΧΤΑ (δαίμονες, Ephesians 6:12) έρχεται όταν δεν μπορεί να εργαστεί ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ".
Θ*Ιοχν 16:9 "" (το άτομο της αμαρτίας δαίμονες), αυτός μιλούσαν για.

Ιερό πνεύμα (Paul) Τώρα έπειτα δεν είναι άλλο ι που το κάνει αλλά "αμαρτία" που dwelleth "σε ΜΕ".
Η δήλωση Paul παρατάσσει και με το Θεό και με τον Ιησού, δεδομένου ότι κυριαρχείται από την αμαρτία, και ότι δεν είναι αυτός που εκτελεί τις αμαρτία-εργασίες, και διευκρίνισε τη θέση των δαιμόνων, ή το άτομο της αμαρτίας.
============================================================  Το αόρατο βασίλειο των δαιμόνων   Το μυστήριο της κακοήθειας, το άλλο άτομο στο άτομο  2 Thessalonians 2:7 για το μυστήριο της κακοήθειας doth λειτουργεί ήδη: μόνο αυτός που letteth τώρα θα αφήσει, έως ότου λαμβάνεται από τη μέση.

Ezekiel 28:18 hast τα άδυτά δικά σου (οι οργανισμοί των ανθρώπων) από το πλήθος κακοηθειών thine, από την κακοήθεια του traffick δικού σου  Το unto θλίψης του

 Isaiah 29:15 αυτοί που επιδιώκουν βαθιά να κρύψουν τη συμβουλή τους από το ΛΟΡΔΟ, και οι εργασίες τους είναι στο σκοτάδι, και λένε, οι οποίοι seeth εμείς; και ποιοι knoweth εμείς;  16 Σίγουρα η στροφή πραγμάτων σας ανάποδα θα εκτιμηθεί ως άργιλος του αγγειοπλάστη: για η εργασία θα πει του ότι καμένος της, με έκανε όχι; ή το πράγμα που πλαισιώνεται κατανόηση θα πει του ότι πλαισιωμένος το, δεν είχε καμία;

Ρωμαίοι 9:21 Hath όχι η δύναμη αγγειοπλαστών πάνω στον άργιλο, του ίδιου κομματιού για να κάνει μια τιμή unto σκαφών, και ένα άλλο dishonour unto;  22 Τι εάν ο Θεός, πρόθυμος στο shew η οργή του, και για να γνωστοποιήσει τη δύναμή του, υπόμεινε με πολύ poy τα σκάφη της οργής εγκατέστησε στην καταστροφή:  23 Και ότι να γνωστοποιήσει τους πλούτους της δόξας του στα σκάφη του ελέους, τα οποία είχε προετοιμάσει προηγουμένως τη δόξα unto, 24 ομαλά εμείς, τους οποίους hath κάλεσε, όχι των Εβραίων μόνο, αλλά και του Gentiles;  Το Luke 17:33 Whosoever (σκάφη της οργής) θα επιδιώξει να σώσει τη ζωή του θα το χάσει  και whosoever (σκάφη του ελέους) θα χάσει τη ζωή του θα την συντηρήσει. 34 ] σας πέστε, δεδομένου ότι νύχτα θα υπάρξουν δύο άτομα (ένα σώμα) σε ένα κρεβάτι  ένας (σκάφη του ελέους) θα ληφθεί, και άλλο (σκάφη της οργής) θα αφεθεί. 35 Δύο γυναίκες (ένα σώμα) θα αλέθουν από κοινού  ένας (σκάφη του ελέους) θα ληφθεί, και άλλο (σκάφη της οργής) αριστερά. 36 Δύο άτομα (ένα σώμα) θα είναι στον τομέα  ένας (σκάφη του ελέους) θα ληφθεί, και άλλο (σκάφη της οργής) αριστερά. 37 Και απάντησαν και είπαν στο unto αυτός, πού, Λόρδος; Και είπε το unto αυτοί, Wheresoever που το σώμα είναι, thither οι αετοί θα μαζευτούν από κοινού.

Το Zephaniah 2:1 μαζεύεται μαζί, yea, συλλέγει μαζί, έθνος ο επιθυμητό  Θ*Ησαηαχ 54:15 Behold, θα συλλέξουν σίγουρα μαζί, αλλά όχι από με:  whosoever θα συλλέξει μαζί ενάντια στο thee θα πέσει για τη χάρη δική σου.

Θ*Ματτχεω 12:45 έπειτα goeth, και taketh με τον επτά άλλα πνεύματα χειρότερα από ο ίδιος, και αυτοί εισάγει μέσα και κατοικεί εκεί: και η τελευταία κατάσταση εκείνου του ατόμου είναι χειρότερη από τον πρώτο. Ακόμα κι έτσι θα είναι επίσης unto αυτή η κακή γενεά.

Θ*Ιuδε 1:6 και οι άγγελοι (πραγματικά διάβολοι) που κράτησε όχι το πρώτο κτήμα τους, αλλά άφησαν την κατοικία τους, hath διατήρησε στις everlasting αλυσίδες κάτω από το unto σκοταδιού την κρίση της μεγάλης ημέρας.... 14 Και Enoch επίσης, το έβδομο από Adam, αυτοί, ρητό, Behold, ο Λόρδος cometh με δέκα χιλιάδες Αγιοί του, 15 για να εκτελέσει την κρίση επάνω σε όλους, και για να πείσει όλα αυτά είναι άθρησκος μεταξύ τους όλων των άθρησκων πράξεών τους που έχουν άθρησκη δεσμευμένη, και όλων των σκληρών ομιλιών τους που οι άθρησκοι αμαρτωλοί έχουν μιλήσει ενάντια σε τον. 16 Αυτά είναι murmurers, complainers, που περπατούν μετά από τις σφοδρές επιθυμίες τους  και οι στοματικές speaketh μεγάλες πρημένος λέξεις τους, που έχουν τα πρόσωπα των ατόμων στο θαυμασμό λόγω του πλεονεκτήματος.

2 Ο Samuel 23:6 αλλά οι γιοι Belial θα είναι όλοι τους καθώς τα αγκάθια ωθούν μακριά, επειδή δεν μπορούν να ληφθούν με τα χέρια  Όλοι οι διάβολοι που αποτέλεσαν το αόρατο μέρος κάθε αρχαίου έθνους είναι ακόμα εδώ, ενώ τα αρχαία ορατά σαρκώδη έθνη των ανθρώπινων οντων δεν είναι πλέον. Έτσι όταν τα scriptures μιλούν σε τους στην ημέρα μας από τα αρχαία ονόματά τους, είναι επειδή εκείνοι οι "δαιμονικοί πολίτεσ" είναι ακόμα εδώ --- διεσπαρμένος μεταξύ των ορατών εθνών σήμερα. Δεν φαίνονται από το ανθρώπινο μάτι.

Θ*Μαρκ 9:1 και είπε το unto αυτοί, verily λέω το unto εσείς, ότι υπάρχουν μερικοί από "τουσ" ότι στάση εδώ, η οποία δεν θα δοκιμάσει του θανάτου, μέχρης ότου έχουν δει το βασίλειο του Θεού να έρθει με τη δύναμη.

Luke 24:39 Behold τα χέρια μου και τα πόδια μου, ότι είναι ι ο ίδιος: με χειριστείτε, και δείτε  μια σάρκα για το πνεύμα hath όχι και τα κόκκαλα, ως YE με βλέπουν να έχω.

Ο Ιησούς είναι ο οδηγός μας κλειδιών και αναφοράς για την αποκάλυψη του "μυστηρίου της κακοήθειας."Ήρθε στη γη στην εχθροπραξία ενάντια στις δυνάμεις του σκοταδιού να δεσμευθούν και ελεύθερος τα μυαλά πολλά από τα δαιμονικά διανοητικά μπουντρούμια. Θα μπορούσε να δει τους διαβόλους και να επικοινωνήσει με τους και απάντησαν σε τον μέσω των στομάτων εκείνοι υπό έλεγχό τους.... ακόμη και ανυποψίαστος έλεγχος.

, (Θ*Ιοχν 16:9 της αμαρτίας, επειδή θεωρούν όχι σε με) είναι ποιου ο Ιησούς μιλούσε για και στα άτομα, ακόμη και στους αποστόλους Ο Matthew 16:2123 από τότε άρχισε εμπρός τον Ιησού στο unto shew οι απόστολοί του, πώς αυτός που πρέπει να πάει unto Ιερουσαλήμ, και να υποστεί πολλά πράγματα των υπερηλίκων και των κύριων ιερέων και των γραφέων, και να σκοτωθεί, και να ανατραφεί πάλι η τρίτη ημέρα. 22 Έπειτα Peter τον πήρε, και τον επέπληξε, που λέει, είτε μακριά από το thee, Λόρδος: αυτό δεν θα είναι thee unto. 23 Αλλά γύρισε, και είπε το unto Peter, παίρνει το thee πίσω από με, Satan: εσύ τέχνη ένα unto παράβασης εγώ:  Το Luke 9:54 και όταν είδαν οι απόστολοί του james και John αυτό, αυτοί είπε, Λόρδος, βλασταίνει εσύ ότι διατάζουμε την πυρκαγιά για να προέλθουμε κάτω από τον ουρανό, και τους καταναλώνουμε, ακόμη και όπως Elias;  54 Αλλά τους γύρισε, και επέπληξε, και εν λόγω, το YE ξέρει όχι ποιος τρόπος του πνεύματος {to YE είναι }.

James 3:10 από το ίδιο στόμα proceedeth που ευλογεί και που αναθεματίζει. Οι αδελφοί μου, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να είναι έτσι. Χρησιμοποιούν τα στόματά μας για να μιλήσουν!

Ο θυμός και η μανία του Θεού δεν είναι προς σας ή οποιοδήποτε άνθρωπο!

Ρωμαίοι 1:25 ποιοι άλλαξαν την αλήθεια του Θεού σε ένα ψέμα, και λατρεμένος και εξυπηρετημένος το πλάσμα περισσότερο από το δημιουργό, ο οποίος ευλογείται για πάντα. Amen. Jeremiah 29:8  Ο Isaiah 43:25 ι, ακόμη και ι, είναι αυτός ότι blotteth έξω οι καταπατήσεις δικές σου για τη χάρη ορυχείων, και δεν θα θυμηθεί τις αμαρτίες δικές σου.

Θ*Ησαηαχ 48:9 για τη χάρη του ονόματός μου θα αναβάλω το θυμό ορυχείων, και για τον έπαινό μου απόσχω για το thee, ότι έκοψα το thee όχι μακριά. 10 Behold, έχω καθαρίσει το thee, αλλά όχι με το ασήμι Έχω επιλέξει το thee στο φούρνο της κατάθλιψης. 11 Για τη χάρη ορυχείων, ακόμη και για το ορυχείο η χάρη, εγώ το κάνει: για το πώς θα έπρεπε το όνομά μου να μολυνθεί; και δεν θα δώσω στο unto δόξας μου άλλου.

Hosea 11:9 δεν θα εκτελέσω την αγριότητα του θυμού μου, δεν θα επιστρέψω για να καταστρέψω Ephraim: γιατί είμαι Θεός, και όχι άτομο  ιερός στη μέση του thee: και δεν θα εισαγάγω στην πόλη  Θ*Ιοχν 12:32 και ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, θα σύρει όλο το unto ατόμων εγώ.

Το Jeremiah 31:3 ο Λόρδος hath εμφανίστηκε του παλαιού unto εγώ, ρητό, Yea, έχω αγαπήσει το thee με μια everlasting αγάπη: επομένως με το lovingkindness έχει συρμένο το ι thee.

Ο Isaiah 66:22 για ως νέοι ουρανοί και νέα γη, που θα κάνω, θα παραμείνει ενώπιον μου, saith ο ΛΟΡΔΟΣ, έτσι ο σπόρος σας και το όνομά σας θα παραμείνει. 23And θα έρθει να περάσει, που από ένα νέο φεγγάρι σε άλλο, και από ένα Σάββατο σε άλλο, όλοι θα σκληραγωγήσει ερχόμενος να λατρεψει ενώπιον μου, saith ο ΛΟΡΔΟΣ.

Αποκάλυψη 15:3 και τραγουδούν στο τραγούδι του Μωυσή τον υπάλληλο του Θεού, και το τραγούδι του αρνιού, λέγοντας, μεγάλος και θαυμάσιος είναι οι εργασίες δικές σου, Λόρδος God Almighty  ακριβώς και αληθινός είναι οι τρόποι δικοί σου, εσύ βασιλιάς των Αγίων. 4 Ποιος δεν θα φοβηθεί το thee, Λόρδος ο, και θα δοξάσει το όνομά δικος σου; για σε μόνο τέχνη ιερή: για όλα τα έθνη θα έρθει και θα λατρεψει πριν από το thee  για τις κρίσεις δικές σου γίνεται προφανής. (Εάν το δόγμα κρίσης σας λέει διαφορετικά, είναι ένα δαιμονικό ψέμα!)  Jeremiah 29:8 για saith έτσι το ΛΟΡΔΟ των οικοδεσποτών, ο Θεός του Ισραήλ  Αφήστε όχι τους προφήτες σας και diviners σας, που είναι στη μέση σας, σας εξαπατούν, κανένας στα όνειρά σας που αιτία του YE που ονειρεύεται. 9 Για τους prophesy ψευδώς unto εσείς στο όνομά μου: Δεν τους έχω στείλει, saith ο ΛΟΡΔΟΣ. ... 11 για ξέρω τις σκέψεις που σκέφτομαι προς σας, saith το ΛΟΡΔΟ, σκέψεις της ειρήνης, και όχι του κακού, για να σας δώσω ένα αναμενόμενο τέλος.

Θ*Ησαηαχ 57:16 για δεν θα υποστηρίξω για πάντα, ούτε θα είμαι πάντα οργισμένος: για το πνεύμα πρέπει να αποτύχει πριν από με, και τις ψυχές που έχω κάνει. 17 Για την κακοήθεια της έντονης επιθυμίας του ήταν ι οργισμένο, και smote αυτός: Με έκρυψα, και ήμουν οργισμένος, και συνεχίστηκε δύστροπα με τον τρόπο της καρδιάς του. 18 Έχω δει τους τρόπους του, και θα τον θεραπεύσω: Θα τον οδηγήσω επίσης, και θα αποκαταστήσω το unto ανέσεων αυτός και στους θρηνητές του. 19 Δημιουργώ τα φρούτα των χειλιών  Ειρήνη, ειρήνη σε τον που είναι κλειστό μακριά, και σε τον που είναι πλησίον, saith ο Λόρδος  και θα τον θεραπεύσω.

Ο Isaiah 55:8 για τις σκέψεις μου δεν είναι οι σκέψεις σας, είναι ούτε οι τρόποι σας οι τρόποι μου, saith ο Λόρδος. 9 Για δεδομένου ότι οι ουρανοί είναι υψηλότεροι από τη γη, είναι έτσι οι τρόποι μου υψηλότεροι από τους τρόπους σας, και οι σκέψεις μου από τις σκέψεις σας. 10 Για ως βροχή cometh κάτω, και χιόνι από τον ουρανό, και returneth όχι thither, αλλά watereth τη γη, και maketh το φέρτε εμπρός και βλαστήστε, ότι μπορεί να δώσει το σπόρο στο σπορέα, και το ψωμί στον τρώγοντα:  11 Έτσι η λέξη μου θα είναι ότι goeth εμπρός από το στόμα μου: δεν θα επιστρέψει το unto εγώ κενός, αλλά θα ολοκληρώσει αυτό που παρακαλώ, και αυτό θα ευημερήσω στο πράγμα whereto τον έστειλα. 12 Για το YE θα βγεί με τη χαρά, και θα οδηγηθεί εμπρός με την ειρήνη: τα βουνά και οι λόφοι θα σπάσουν εμπρός ενώπιον σας στο τραγούδι, και όλα τα δέντρα του τομέα θα χτυπήσουν τα χέρια τους.

Ψαλμός 37:28 για την κρίση ΛΟΡΔΟΥ loveth, και forsaketh όχι οι Αγιοί του  συντηρούνται για πάντα: αλλά ο σπόρος (απόβαρα) του κακού θα κοπεί.

Ο Isaiah 51:12 ι, ακόμη και ι, είναι αυτός ότι comforteth εσείς: ποιοι τέχνη εσύ, ότι o πιό σχοuλδεστ φοβάστε "ένα άτομο" που θα πεθάνει. ... 21 επομένως ακούνε τώρα αυτό, στενοχωρήσατε, και μεθυσμένος, αλλά όχι με το κρασί:  22Thus saith ο Λόρδος δικοσ' σου ο ΛΌΡΔΟΣ, και ο Θεός δικοσ' σου ότι pleadeth η αιτία των ανθρώπων του, Behold έχω πάρει από το χέρι thine το φλυτζάνι να τρέμω, ακόμη και οι οινολάσπες του φλυτζανιού της μανίας μου, εσύ shalt όχι άλλο ποτό αυτό πάλι:  23 Αλλά θα το βάλω στο χέρι τους που στενοχωρούν το thee.

Ezekiel 36:2 έτσι saith ο Λόρδος GOD  Επειδή ο εχθρικός hath που λέεται ενάντια σε σας, Aha, ακόμη και οι αρχαίες υψηλές θέσεις είναι δικοί μας στην κατοχή:  3Thus saith ο Λόρδος GOD  Επειδή σας έχουν καταστήσει έρημους, και έχουν καταπιεί επάνω σε κάθε πλευρά, ότι το YE να είναι ένα unto κατοχής το υπόλειμμα, και το YE λαμβάνεται στα χείλια των talkers, και είναι ένα infamy των ανθρώπων: 5 Επομένως saith έτσι ο Λόρδος GOD  Σίγουρα στην πυρκαγιά της ζηλοτυπίας μου το ι ενάντια στο υπόλειμμα, και ενάντια σε όλο το Idumea, τα οποία έχουν αναθέσει στο έδαφός μου στην κατοχή τους με τη χαρά όλης της καρδιάς τους, με τα πεισματάρη μυαλά, να το πετάξουν έξω για ένα θήραμα. 7 Επομένως saith έτσι ο Λόρδος GOD  Έχω ανυψώσει επάνω το χέρι ορυχείων, σίγουρα που είναι για σας, θα αντέξουν την ντροπή τους. 8 Αλλά το YE, βουνά ο του Ισραήλ, YE θα πυροβολήσει εμπρός τους κλάδους σας, και θα παραγάγει τα φρούτα σας στους πληθυσμούς Ισραήλ μου  γιατί είναι προσιτοί για να έρθουν. 9 Για, behold, είμαι για σας, και θα γυρίσω το unto εσείς, και το YE θα οργωθεί και θα σπαρθεί: 10 Και θα πολλαπλασιάσω τα άτομα επάνω σε σας, όλο το σπίτι του Ισραήλ, ακόμα και όλο αυτό: και οι πόλεις θα κατοικηθούν, και τα απόβλητα θα είναι: 11 Και θα πολλαπλασιάσω επάνω σε σας το άτομο και το κτήνος και θα αυξήσουν και θα φέρουν τα φρούτα: και θα σας εγκαταστήσω μετά από τα παλαιά κτήματά σας, και θα κάνω το καλύτερο unto εσείς απ'ό,τι στις ενάρξεις σας: και το YE ξέρει ότι είμαι ο ΛΌΡΔΟΣ. ... 24 για θα σας πάρω από μεταξύ, και εσείς συλλέγω εκτός όλων των χωρών, και θα σας φέρω στο έδαφός σας. 25 Έπειτα θα ψεκάσω το καθαρό ύδωρ επάνω σε σας, και το YE θα είναι καθαρό: από όλο filthiness σας, και από όλα τα είδωλά σας, θα σας καθαρίσω. 26 A new heart also will I give you, and a new spirit will I put within you: and I will take away the stony heart out of your flesh, and I will give you an heart of flesh. 27 Και θα βάλω το πνεύμα μου μέσα σε σας, και θα σας αναγκάσω για να περπατήσω στα καταστατικά μου, και το YE θα κρατήσει τις κρίσεις μου, και θα τις κάνει. 34 Και το έρημο έδαφος θα οργωθεί, ενώ βάζει έρημο στη θέα όλων αυτών που περνούν από. 35 And they shall say, This land that was desolate is become like the garden of Eden; and the waste and desolate and ruined cities are become fenced, and are inhabited.

Ezekiel 20:36 όπως όπως παρακάλεσα με τους πατέρες σας στην αγριότητα του εδάφους της Αιγύπτου, έτσι θα παρακαλέσω με σας, saith ο Λόρδος GOD. 37 Και θα σας αναγκάσω για να περάσω κάτω από τη ράβδο, και θα σας φέρω στο δεσμό του συμβολαίου:  38 Και θα εξαγνίσω έξω από μεταξύ σας τους επαναστάτες (δαίμονες), και τους που παραβιάζουν ενάντια σε με: Θα τους φέρω εμπρός εκτός της χώρας όπου παραμονή, και αυτοί δεν θα εισαχθούν στο έδαφος του Ισραήλ: και το YE ξέρει ότι είμαι ο ΛΌΡΔΟΣ.

Malachi 3:6 για είμαι ο ΛΟΡΔΟΣ, αλλάζω όχι  επομένως οι γιοι του YE Jacob δεν καταναλώνονται. ... 17 και θα είναι ορυχείο, saith ο ΛΟΡΔΟΣ των οικοδεσποτών (άνθρωποι), σε εκείνη την ημέρα όταν αποτελώ τα κοσμήματά μου και θα τους διαθέσω, ως άτομο spareth ο γιος του που serveth αυτός. 18 Then shall ye return, and discern between the righteous and the wicked, between him that serveth God and him that serveth him not.

Που δεν έχουν διδαχθεί τα scriptures από το Θεό δεν ήξεραν αυτό, έκανε ούτε τους προκαλούμενους από τον άνθρωπο δασκάλους σας.

Εβραίοι 5:12 για όταν για το χρόνο οφείλει να είναι το YE δάσκαλοι, YE έχουν την ανάγκη ότι το ένα σας διδάσκει που πάλι είναι οι πρώτες αρχές των χρησμών του Θεού  και γίνεται όπως έχει την ανάγκη του γάλακτος, και όχι του ισχυρού κρέατος. 13 Για καθέναν που useth αρμέξτε είναι unskillful στη λέξη "της ευθύτητασ"  γιατί είναι ένα babe. 14 Αλλά ισχυρό κρέας belongeth σε τους που είναι πλήρους ηλικίας, ακόμη και εκείνοι που λόγω της χρήσης ασκούν τις αισθήσεις τους για να διακρίνουν και "καλό" και "το κακό".


Το Malachi 3:18 έπειτα YE θα επιστρέψει, και θα διακρίνει μεταξύ δίκαιος (καλός-σπόρος) και κακός (κακός-απόβαρα), μεταξύ του ότι serveth Θεός (καλός-σπόρος), και του ότι serveth αυτός όχι (κακός-απόβαρα).

Πάρτε το χρόνο να διαβαστεί ο ψαλμός 37, και να διακρίνει μεταξύ δίκαιος (καλός-σπόρος) και κακός (κακός-απόβαρα) και μπορείτε να βάλετε κατά μέρος οποιοδήποτε φόβο ή να ανησυχήσετε για τα απόβαρα σε σας. Μπορούν να κάνουν λιγότερος από τον πατέρα επιτρέπουν. Your knowledge and understanding of this truth will set you free and bring you Joy, and your Joy will cause fear and trembling in the kingdom of darkness because they know "IT IS WRITTEN":
Ezekiel 35:14 Thus saith the LORD GOD: When the whole earth rejoiceth , I will make thee (man of sin) desolate.

Ο θυμός του Θεού κατευθύνεται στο άτομο της αμαρτίας, Satan, και της οικογένειάς του:  Ezekiel 35:4 θα βάλω τα απόβλητα πόλεών δικά σου, και shalt είστε έρημος, και shalt ξέρετε ότι είμαι ο ΛΟΡΔΟΣ. ... 9 θα κάνω το thee τις διαρκείς θλίψεις, και οι πόλεις δικές σου δεν θα επιστρέψουν: και το YE ξέρει ότι είμαι ο ΛΌΡΔΟΣ. 10 Επειδή hast είπατε, αυτά τα δύο έθνη και αυτές οι δύο χώρες θα είναι ορυχείο, και το κατέχουμε  εκτιμώντας ότι ο ΛΟΡΔΟΣ ήταν εκεί:  11 Επομένως, καθώς ζω, saith ο Λόρδος GOD, θα κάνω ακόμη και σύμφωνα με το θυμό thine, και σύμφωνα με το φθόνο thine που hast χρησιμοποιήσατε από την έχθρα δική σου ενάντια σε τους  και θα κατασταθώ γνωστός μεταξύ τους, όταν κρίνω το thee. 12 Και shalt ξέρετε ότι είμαι ο ΛΟΡΔΟΣ, και ότι έχω ακούσει όλες τις βλασφημίες δικές σου που hast προφορικός ενάντια στα βουνά του Ισραήλ, που λένε, αυτοί είστε τοποθετημένος έρημος, τους μας δίνεται για να καταναλώσουν. 13 Έτσι με το στόμα σας YE έχει καυχηθεί ενάντια σε με, και έχει πολλαπλασιάσει τις λέξεις σας ενάντια σε με: Τους έχω ακούσει. 14 Έτσι saith ο Λόρδος GOD  Όταν ολόκληρη η γη rejoiceth, θα καταστήσω το thee έρημο. 15 Όπως didst χαίρεστε για την κληρονομιά του σπιτιού του Ισραήλ, επειδή ήταν έρημο, έτσι θα κάνω το thee unto: shalt είστε έρημος, το ο τοποθετεί Seir, και όλο το Idumea, (παραβολικό για το βασίλειο του σκοταδιού) ακόμη και όλο αυτό: και ξέρουν ότι είμαι ο ΛΟΡΔΟΣ.

Ezekiel 28:18 hast τα άδυτά δικά σου από το πλήθος κακοηθειών thine, από την κακοήθεια του traffick δικού σου επομένως θα φέρω εμπρός μια πυρκαγιά από τη μέση του thee, θα καταβροχθίσει το thee, και θα φέρω το thee στις τέφρες επάνω στη γη "στη θέα του όλου αυτοί ότι behold thee".

Ο Isaiah 28:14 Wherefore ακούει τη λέξη του ΛΟΡΔΟΥ, περιφρονητικά άτομα του YE, τα οποία κυβερνούν αυτό άνθρωποι που είναι στην Ιερουσαλήμ. 15 Επειδή το YE έχει πει, έχουμε κάνει ένα συμβόλαιο με το θάνατο, και με την κόλαση είμαστε εμείς στη συμφωνία  όταν το ξεχειλίζοντας μαστίγιο θα περάσει μέσω, δεν θα έρθει unto εμείς: γιατί έχουμε κάνει βρισκόμαστε το καταφύγιό μας, και κάτω από την αναλήθεια έχουμε εμείς κρυφτήκαμε:  16 Επομένως saith έτσι ο Λόρδος GOD, Behold, βάζω σε Zion για ένα ίδρυμα μια πέτρα, μια δοκιμασμένη πέτρα, ένας πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος, ένα βέβαιο ίδρυμα: αυτός ότι believeth δεν θα κάνει γρήγορα. 17 Κρίση επίσης θα βάλω στη γραμμή, και η ευθύτητα πέφτει κατακόρυφα: και το χαλάζι θα σκουπίσει μακριά το καταφύγιο των ψεμάτων, και τα ύδατα θα ξεχειλίσουν την κρύβοντας θέση. 18 Και το συμβόλαιό σας με το θάνατο θα είναι, και η συμφωνία σας με την κόλαση δεν θα σταθεί  όταν το ξεχειλίζοντας μαστίγιο θα περάσει μέσω, κατόπιν το YE θα προχωρηθεί κάτω από το. 19 Από το χρόνο ότι goeth εμπρός αυτό θα σας πάρει: για το πρωί μέχρι το πρωί θα περάσει πέρα από, μέχρι την ημέρα και τή νύχτα: και θα είναι μια παρενόχληση για να καταλάβει μόνο την έκθεση.

Εσείς και όλοι οι Αγιοι όχι μόνο "θα δείτε τη μανία του Θεού" επάνω στο άτομο της αμαρτίας! "" Θα εκτελέσετε την κρίση ενάντια στο βασίλειο του σκοταδιού επίσης. ΕΧΕΤΕ μια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ένα ΚΑΘΗΚΟΝ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ "δεδομένου ότι μας έχουν κρίνει".
Ψαλμοί 149:9  Για να εκτελέσει επάνω σε τους την κρίση γραπτή: αυτή η τιμή έχει όλους τους Αγίους του. Έπαινος YE ο ΛΌΡΔΟΣ.

Ψαλμοί 91:8 μόνο με τα μάτια thine shalt behold και βλέπετε την ανταμοιβή του κακού.

Ψαλμοί 37:32 το κακό watcheth ο δίκαιος (όλη η ανθρωπότητα με το δωρεάν δώρο του Θεού), και seeketh για να τον σκοτώσει. 33 Ο ΛΟΡΔΟΣ δεν θα τον αφήσει στο χέρι του, ούτε θα τον καταδικάσει όταν κρίνεται. (Σε όλο "το hellfire για το άτομο" οι ιεροκήρυκες, παίρνουν την ειδοποίηση εκείνων των λέξεων!) 34 περιμένουν στο ΛΟΡΔΟ, και κρατούν τον τρόπο του, και θα εξυψώσει το thee για να κληρονομήσει το έδαφος: όταν κόβεται ο κακός, "shalt το βλέπετε".

Ο Isaiah 66:23 και αυτό θα έρθει να περάσει, που από ένα νέο φεγγάρι σε άλλο, και από ένα Σάββατο σε άλλο, όλοι θα σκληραγωγήσει ερχόμενος να λατρεψει ενώπιον μου, saith ο ΛΟΡΔΟΣ. 24 Και θα πάνε εμπρός, και θα κοιτάξουν επάνω στα σφάγια των ατόμων που έχουν παραβιάσει ενάντια σε με: για το σκουλήκι τους δεν θα πεθάνει, ούτε η πυρκαγιά τους θα αποσβηθεί  και θα είναι ένα unto όλη η σάρκα.

Θ*Ησαηαχ 14:16 που ότι δείτε το thee θα κοιτάξουν λεπτομερώς επάνω στο thee, και εξετάζουν οι thee, λέγοντας, είναι αυτό άτομο που έκανε γη να τρέμει, ο οποίος να τινάξει βασίλειο  Ψαλμοί 149:5  Αφήστε τους Αγίους να είναι χαρούμενους στη δόξα: τους αφήστε να τραγουδήσουν μεγαλοφώνως επάνω στα κρεβάτια τους. 6 Αφήστε τους υψηλούς επαίνους του Θεού να είναι στο στόμα τους, και ένα δίκοπο ξίφος στο χέρι τους  7 Για να εκτελέσετε την εκδίκηση επάνω, και τιμωρίες επάνω στους ανθρώπους  8 Για να δεσμεύσει τους βασιλιάδες τους με τις αλυσίδες, και τα nobles τους με τις δεσμές του σιδήρου  9 Για να εκτελέσει επάνω σε τους την κρίση γραπτή: αυτή η τιμή έχει όλους τους Αγίους του. Έπαινος YE ο ΛΌΡΔΟΣ.

1 Κορίνθιοι 6:2 κάνουν το YE να μην ξέρουν ότι οι Αγιοι θα κρίνουν τον κόσμο; 3 Ξέρτε το YE όχι ότι θα κρίνουμε τους αγγέλους;  Ο Ντάνιελ 7:21 ι beheld, και το ίδιο κέρατο έκαναν τον πόλεμο με τους Αγίους, και επικράτησαν ενάντια σε τους   22 Έως ότου ήρθε ο αρχαίος των ημερών, και η κρίση δόθηκε στους Αγίους του υψηλότερου  και ο καιρός ήρθε ότι οι Αγιοι κατείχαν το βασίλειο.

Ο Isaiah 54:17 κανένα όπλο που διαμορφώνεται ενάντια στο thee θα ευημερήσει  και κάθε γλώσσα που θα αυξηθεί ενάντια στο thee στην κρίση που shalt καταδικάζετε. Αυτό είναι η κληρονομιά των υπαλλήλων του ΛΟΡΔΟΥ, και η ευθύτητά τους είναι μου, saith ο ΛΟΡΔΟΣ.

Το Satan έγινε το άτομο της αμαρτίας. Ο Θεός του έδωσε "τα παρωνύμια", σύμφωνα με ποιων ή αυτό που κατείχε. Έγινε το "φίδι" για την κατοχή του φιδιού στο "κήπο". Έγινε το "κτήνοσ" για την κατοχή του βασίλειού του των κτηνών του τομέα. Έγινε "το άτομο της αμαρτίασ" για την κατοχή των ανθρώπινων οντων.

Το άτομο της αμαρτίας θα καταστραφεί για τον ιερό ναό του συγκινητικού Θεού (το ανθρώπινο σώμα), το μήλο του ματιού του  Luke 2:23 (όπως γράφεται στο ΛΟΡΔΟ, κάθε αρσενικό ότι openeth η μήτρα θα κληθεί ιερή στο ΛΟΡΔΟ 

1 Κορίνθιοι 3:17 εάν οποιοδήποτε defile ατόμων (της αμαρτίας) ο ναός του Θεού, "αυτόσ" Θεός θα καταστρέψουν:

Ο Isaiah 14:24 ο ΛΟΡΔΟΣ των οικοδεσποτών hath που ορκίζονται, που λέει, σίγουρα δεδομένου ότι έχω τη σκέψη, έτσι αυτό θα έρθει να περάσει  και δεδομένου ότι έχω εσκεμμένο, έτσι θα σταθεί:  Zechariah 2:8 για saith έτσι το ΛΟΡΔΟ των οικοδεσποτών Μετά από τη δόξα hath μου έστειλε το unto τα έθνη που σας χάλασαν: για τον ότι toucheth εσείς toucheth το μήλο του ματιού του.

Το Satan και όλη η οικογένειά του (άτομο της αμαρτίας), είναι η ψυχή (άτομο) που sinneth.
Το Ezekiel 18:4 Behold, όλες οι ψυχές είναι ορυχείο  σαν ψυχή του πατέρα, τόσο επίσης η ψυχή του γιου είναι ορυχείο: η ψυχή ότι sinneth, θα πεθάνει.

Ακούστε την κρίση του πατέρα ενάντια στο άτομο της αμαρτίας που opposeth και exalteth ο ίδιος που προ πάντων καλείται Θεό και για "ΕΣΕΙΣ", ιερός ναός του Θεού  Θ*Ιοχν 16:8 και όταν έρχεται (ο παρηγορητής), αυτός θα επιπλήξει τον κόσμο της αμαρτίας, και της ευθύτητας, και της κρίσης:... 11 Της κρίσης, επειδή ο πρίγκηπας αυτού του κόσμου κρίνεται.

Θ*Ιοχν 12:31 τώρα είναι η κρίση αυτού του κόσμου: τώρα ο πρίγκηπας αυτού του κόσμου θα πεταχτεί έξω.


Γιος Ezekiel 28:2 του ατόμου, για παράδειγμα unto ο πρίγκηπας Tyrus, κατά συνέπεια saith ο Λόρδος GOD Επειδή η καρδιά thine ανυψώνεται επάνω, και hast είπατε, είμαι Θεός, κάθομαι στο κάθισμα του Θεού, στη μέση των θαλασσών ακόμα εσύ τέχνη ένα άτομο, και όχι Θεός, αν και θέσατε την καρδιά thine ως καρδιά του Θεού: 3 Behold, εσύ τέχνη σοφότερη από τον Ντάνιελ  δεν υπάρχει κανένα μυστικό που μπορούν να κρύψουν από το thee: 4 Με τη φρόνησή δική σου και με το thine που καταλαβαίνει εσύ hast αποκτημένοι πλούτοι thee, και hast παρμένος χρυσός και ασημένιος στους θησαυρούς δικούς σου: 5 Από τη μεγάλη φρόνησή δική σου και από το traffick δικος σου hast αυξήσατε τους πλούτους δικούς σου, και η καρδιά thine ανυψώνεται επάνω λόγω των πλούτων δικών σου: 6 Επομένως saith έτσι ο Λόρδος GOD  Επειδή hast θέσατε την καρδιά thine ως καρδιά του Θεού  7 ] Behold, επομένως θα φέρω τους ξένους επάνω στο thee, ο φοβερός των εθνών: και θα σύρουν τα ξίφη τους ενάντια στην ομορφιά της φρόνησής δικής σου, και defile η φωτεινότητά δική σου. 8 Θα φέρουν το thee κάτω στο κοίλωμα, και εσύ shalt κύβος οι θάνατοι τους ότι σκοτώνεται στη μέση των θαλασσών. 9 Βλαστήστε εσύ λέει ακόμα ενώπιον του ότι slayeth thee, είμαι Θεός; αλλά shalt δεν είστε άτομο, και κανένας Θεός, στο χέρι του ότι slayeth thee. 10 Shalt κύβος οι θάνατοι από το χέρι των ξένων: γιατί το έχω μιλήσει, saith ο Λόρδος GOD. 13 Εσύ hast όντας σε Ίντεν ο κήπος του Θεού  κάθε πολύτιμος λίθος ήταν η κάλυψή δική σου, το sardius, topaz, και το διαμάντι, το beryl, το onyx, και η ιάσπιδα, ο σάπφειρος, η σμάραγδος, και ο γρανάτης, και χρυσός: η εργασία των tabrets δικών σου και των σωλήνων δικών σου προετοιμάστηκε στο thee στην ημέρα που wast δημιουργήσατε. 14 Τέχνη το χερουβείμ που covereth  και έχω θέσει το thee έτσι: εσύ wast επάνω στο ιερό βουνό του Θεού   hast περπατήσατε πάνω-κάτω στη μέση των πετρών της πυρκαγιάς. 15 Wast τελειοποιείτε με τους τρόπους δικούς σου από την ημέρα που wast δημιουργήσατε, μέχρης ότου βρέθηκε η κακοήθεια στο thee. 16 Από το πλήθος εμπορευμάτων δικών σου έχουν γεμίσει τη μέση του thee με τη βία, και hast: επομένως θα πετάξω το thee όπως βέβηλο από το βουνό του Θεού: και θα καταστρέψω το thee, ο που καλύπτει το χερουβείμ, από τη μέση των πετρών της πυρκαγιάς. 17 Η καρδιά Thine ανυψώθηκε επάνω λόγω της ομορφιάς δικής σου, hast αλλοιώσατε τη φρόνησή δική σου λόγω της φωτεινότητάς δικής σου: Θα πετάξω το thee στο έδαφος, θα βάλω το thee ενώπιον των βασιλιάδων ότι μπορούν behold thee. 18 Hast τα άδυτά δικά σου από το πλήθος κακοηθειών thine, από την κακοήθεια του traffick δικού σου  επομένως θα φέρω εμπρός μια πυρκαγιά από τη μέση του thee, θα καταβροχθίσει το thee, και θα φέρω το thee στις τέφρες επάνω στη γη στη θέα του όλου αυτοί ότι behold thee. 19 Όλοι που ξέρουν το thee μεταξύ των ανθρώπων θα μείνουν έκπληκτοι στο thee:  shalt είστε ένας τρόμος, και δεν είστε shalt ποτέ άλλα.

Θ*Ησαηαχ 14:12 πώς τέχνη εσύ πεσμένος από τον ουρανό, ο Lucifer, γιος του πρωινοΰ πώς τέχνη περικόψατε στο έδαφος, το οποίο didst αποδυναμώστε τα έθνη! 16 Που βλέπουν το thee θα κοιτάξουν λεπτομερώς επάνω στο thee, και εξετάζουν ότι το thee, που λέει, είναι αυτό το άτομο που έκανε τη γη για να τρέμει, η οποία τίναξε τα βασίλεια 17 Αυτός έκανε τον κόσμο ως αγριότητα, και κατέστρεψε τις πόλεις επ' αυτού  αυτός άνοιξε όχι το σπίτι των φυλακισμένων του; 20 Εσύ shalt να μην ενωθούν με τους στον ενταφιασμό, επειδή hast καταστρέψατε το έδαφός δικος σου, και σκοτωμένος τους ανθρώπους δικούς σου: ο σπόρος evildoers δεν θα είναι ποτέ διάσημος. 21 Προετοιμάστε τη σφαγή για τα παιδιά του για την κακοήθεια των πατέρων τους  ότι δεν αυξάνονται, ούτε κατέχουν το έδαφος, ούτε γεμίζουν το πρόσωπο του κόσμου με τις πόλεις. 22 Για θα αυξηθώ επάνω ενάντια σε τους, saith το ΛΟΡΔΟ των οικοδεσποτών, και κομμένος από Babylon το όνομα, και το υπόλοιπο, και το γιο, και τον ανηψιό, saith ο ΛΟΡΔΟΣ. 23 Θα κάνω επίσης το μια κατοχή για bittern, και τις ομάδες του ύδατος: και θα τον σκουπίσω με τη σκούπα της καταστροφής, saith ο ΛΟΡΔΟΣ των οικοδεσποτών.24 Ο ΛΟΡΔΟΣ των οικοδεσποτών hath που ορκίζονται, που λέει, σίγουρα δεδομένου ότι έχω τη σκέψη, έτσι αυτό θα έρθει να περάσει  και δεδομένου ότι έχω εσκεμμένο, έτσι θα σταθεί: 25 Εκείνος ο θα σπάσω το Assyrian (αναλογία για τους διαβόλους) στο έδαφός μου, και επάνω στα βουνά μου τον προχωρήστε κάτω από το πόδι: κατόπιν ο ζυγός του θα αναχωρήσει από από τους, και το φορτίο του αναχωρεί από από τους ώμους τους. 26 Αυτό είναι ο σκοπός που είναι εσκεμμένος επάνω σε ολόκληρη τη γη: και αυτό είναι το χέρι που τεντώνεται έξω επάνω σε όλα τα έθνη. 27 Για το ΛΟΡΔΟ των οικοδεσποτών hath εσκεμμένων, και ποιος disannul αυτό; και το χέρι του τεντώνεται έξω, και ποιος θα το γυρίσει πίσω;  Το Zephaniah 2:1 μαζεύεται μαζί, yea, συλλέγει μαζί, έθνος ο επιθυμητό  2 Πριν από το διάταγμα φέρτε εμπρός, πριν από το πέρασμα ημέρας ως φλοιός, προτού να έρθει ο άγριος θυμός του ΛΟΡΔΟΥ επάνω σε σας, πριν από την ημέρα του θυμού του ΛΟΡΔΟΥ έρχεται επάνω σε σας. 3 Επιδιώξτε το YE ο ΛΌΡΔΟΣ, όλο YE πράο της γης, τα οποία έχουν επεξεργασμένος την κρίση του  επιδιώξτε την ευθύτητα, επιδιώξτε meekness: μπορεί να είναι YE θα είναι έκρυψε στην ημέρα του θυμού του ΛΌΡΔΟΥ.

Η προτίμηση ψαλμών 34:8 ο και βλέπει ότι ο ΛΌΡΔΟΣ είναι καλός: ευλογείται το "άτομο" που trusteth σε τον.

Θ*Ματτχεω 4:4 αλλά απάντησε και είπε, γράφεται, το άτομο δεν θα ζήσει από το ψωμί μόνο, αλλά από το κάθε WORD που proceedeth ΑΠΟ το ΣΤΟΜΑ του ΘΕΟΥ.

Το Malachi 3:18 έπειτα YE θα επιστρέψει και θα διακρίνει μεταξύ του δίκαιου (ΌΛΗ η ανθρωπότητα με το ελεύθερο gift)and ο κακός (Lucifer και οι αόρατοι δαίμονές του), μεταξύ του ότι serveth Θεός και του ότι serveth αυτός όχι.

AMEN!