Το πνεύμα Judas σήμερα

ΤΙΤΛΟΣ: "Judas Iscariot, simon γιος που πρέπει να τον προδώσει...ήταν κλέφτης και είχε την τσάντα και γυμνός τι τέθηκε σε την...Και όταν βύθισε sop το έδωσε σε Judas Iscariot ...και μετά από sop Satan που εισάγεται σε τον...και ότι κλήθηκε Judas πήγε πριν από τους και έσυρε κοντά στο unto Ιησούς για να τον φιλήσει. Αλλά ο Ιησούς είπε το unto αυτός, Judas, to πιό ψετραυεστο εσύ ο γιος του ατόμου με ένα φιλί; ...Και με τον για τριάντα κομμάτια του ασημιού ", Θ*Ματτχεω 26:15 Luke 22:47-48 Θ*Ιοχν 12:4-6, 13:26-27.

Ακριβώς όπως οι δώδεκα φυλές του Ισραήλ συμβόλισαν δώδεκα τύπους εμπειρίας σπου 12 διαταγές του Θεού των παιδιών πρέπει να υποβληθούν στο γη-στάδιο (ΙΙΙ Hermas ΙΧ:161-248), ακόμα κι έτσι οι δώδεκα απόστολοι αντιπροσώπευσαν 12 χαρακτηριστικά που βρέθηκαν στα υπουργεία σήμερα. Σκέφτομαι ότι κάθε Χριστιανός έχει ακούσει για το "αμφιβάλλοντας Thomas" και Peter ο "θα-είμαι-γενναίοσ" δειλός οι ο οποίος ενέργειες έχουν πλάσει τον όρο, "η αρχή Peter". Αυτή τη στιγμή θα συζητήσουμε το "πνεύμα Judas" και το "δέντρο Judas". Είμαστε "δέντρα της ευθύτητασ" που φυτεύονται στο γείηνο κήπο του Θεού, Θ*Ησαηαχ 61:3. Θα δούμε όπου και πώς το πνεύμα Judas μπορεί να προσδιοριστεί μεταξύ των υπουργών σήμερα. Ένα πράγμα ο Λόρδος και το Savior που μας μας δίδαξε δεν είναι ότι εμείς πρέπει "να παρέχει ούτε το χρυσό, ούτε το ασήμι, ούτε τον ορείχαλκο για τα πορτοφόλια σας, ούτε scrip για το ταξίδι σας... ελεύθερα το YE έχει λάβει, δώστε ελεύθερα ", Θ*Ματτχεω 10:8-9. Θ*Παuλ είπε επίσης, "η αγάπη των χρημάτων είναι η ρίζα όλου του κακού", Ι timothy 6:10. Ο Ιησούς διέταξε όχι, ο πατέρας ο ίδιος που διατάζεται απόστολοι του Ιησού για "να με ακολουθήσει"!! Έτσι ένας αληθινός απόστολος ακολουθεί τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ του ΘΕΟΥ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ! ΙΙ Βασιλιάδες CH. 5. Καμία συλλογή χρημάτων δεν κρατιέται από τους αληθινούς αποστόλους του Θεού, επειδή όλα τα συλλεχθέντα χρήματα είναι για και φτωχός και ενδεής, Πράξεις 4:34,35, 5:1-11. Η ερώτηση ακόμα ισχύει ότι ρωτημένο Elisha Gehazi, "είναι αυτό ένας χρόνος να παραληφθούν τα χρήματα, και για να λάβει τα ενδύματα, και τα oliveyards και τους αμπελώνες, και τα πρόβατα, και τα βόδια, και menservants, και maidservants;"Η απάντηση είναι προφανώσ" καμία "! Αλλά εκείνο το παραπλανητικό πνεύμα Judas και Balaam που κάνει τα χρήματα αγάπης ατόμων έχει σερθεί στις σημερινές εκκλησίες και τα υπουργεία για να τις κάνει να σπάσουν μια άμεση εντολή από το Θεό..."μην πάρτε ούτε το χρυσό, ούτε το ασήμι, ούτε τον ορείχαλκο, ούτε scrip"...αλλά... "Με ακολουθήστε"! Να κάνουν όπως με βλέπετε να κάνω!

Προτού να συζητήσουμε τη "ρίζα όλου του κακού" ή τη "αγάπη των χρημάτων" στις σημερινές εκκλησίες, πόσοι από σας υπενθυμίζουν πάντα τον Ιησού ή Elijah, ή Elisha ακριβώς μόλις λαμβάνοντας μια συλλογή από τους ανθρώπους "η εργασία του Λόρδου";!? Όταν ο Θεός στέλνει τους αποστόλους του στον αμπελώνα στην εργασία, δεν τους πληρώνει με τα μετρητά! "Είναι σωστός ΘΑ ΔΩΣΩ"! ... όχι η κοινότητα θα δώσεϊ Κάθε ο εργάτης είναι αντάξιος της μίσθωσής του, αλλά ο Θεός πληρώνει "πένα-σκεφμμένη", ή ένα "κομμάτι του μυαλού του"...αυτός είναι, μεγαλύτερες κατανόηση και γνώση αλήθειας, Ψαλμός 19:7-11, Παροιμίες 3:14,15. Με αυτές τις πνευματικές πένες που ο Θεός δίνει, κάποιος μπορεί να αγοράσει "το σίτο, το κριθάρι, το έλαιο, και το κρασί"... όλο το σπιρίτσουαλ... από τον αρχάγγελο Gabriel, το μαύρο πνεύμα, Αποκάλυψη 6:5-6. Όλο αυτό είναι όλο και περισσότερο φως και κατανόηση ως "κομμάτια γρίφων" για να χτίσει μια πλήρη εικόνα της θέλησης και των σκοπών του Θεού, και τη γνώση "των μυστηρίων" που κρύβονται από το ανθρώπινο μυαλό. Ο Θεός δεν πληρώνει τους υπουργούς του με το μεταλλικό χρυσό, ασήμι, ορείχαλκος, ούτε με το scrip, ούτε τα χρήματα εγγράφου. Όπως είπαμε κάθε εργάτης είναι αντάξιος της μίσθωσής του. Και Leviathan πληρώνει τα "ανθρώπινα hirelings του" ποιων "κάλεσε" για να απασχοληθεί στους τομείς της ανθρωπότητας και για να φροντίσει τους αμπελώνες των ατόμων με... χρυσός, ασήμι, ορείχαλκος, και scrip. Πληρώνει επίσης σε Cadillacs, σπίτια, εδάφη, λεπτά ενδύματα, πρόβατα, βοοειδή, και menservants και maidservants. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι τροφή οι άνθρωποι "έκπλυση του γουρουνιού" και για να διδάξει οποιο δήποτε άλλα δόγματα αυτός απαιτούν!

Τα τυφλά πρόβατα και τα "πνευματικά νεκρά zombies" θα πειστούν για να πληρώσουν για τέτοια ψέματα. Αυτοί οι νεκροί και ξηροί κλάδοι της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ θα παρουσιάσουν στους ιεροκήρυκες "δεκάτες και προσφορέσ" με την ελπίδα της αποφυγής εκείνων των πληγών εκφοβισμού hellfire.

 

Μίξη του "Priesthoods" Κάτω από την ιεροσύνη που καθιερώθηκε από το Μωυσή, οι ιερείς διατήχθησαν για να παρευρεθούν στα καθήκοντα του αρτοφορίου που περιέλαβε μια σταθερά δολοφονία και ένα κάψιμο των σαρκωδών θυσιών. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καμία εργασία "εξωτερικού", και οι άνθρωποι έπρεπε για να τους φροντίσουν και να επιτρέψουν τους και το αρτοφόριό τους. Αυτός ήταν στο πλαίσιο της ιεροσύνης Levitical και του παλαιού συμβολαίου. Ο Ιησούς ο ίδιος είναι το νέο συμβόλαιο και το αρτοφόριο που υπηρετείται είναι Θεός και ο ίδιος ουρανός, αποκάλυψη 21:22. Τα άτομα δεν μπορούν να φροντίσουν τον ουρανό ούτε μπορούν να φροντίσουν τις "ανάγκεσ" (?) των αγγελικών ιερέων. Επομένως οι απαιτήσεις που διατάζονται από το Μωυσή στο πλαίσιο του παλαιού συμβολαίου δεν μπορούν ενδεχομένως να ισχύσουν στη θεϊκή ιεροσύνη! Εντούτοις LEVIATHAN βρήκε ένα scripture για να χρησιμοποιήσει με κακό τρόπο, μια γωνία (όχι άγγελος) για να πάρει τα άτομα για να κάνει το πολύ άμεσο αντίθετο ποιου Θεού διέταξε τους αποστόλους του για να κάνει, για "να με ακολουθήσει" (αυτός)! Leviathan εν λόγω, "YE δεν θα πεθάνει σίγουρα," γιατί γράφεται (στους Εβραίους στο πλαίσιο της παλαιών διαθήκης και της ιεροσύνης), "φέρνει στο YE όλες τις δεκάτες στην αποθήκη," Malachi 3:810. Εδώ πηγαίνουμε πάλϊ Ακριβώς όπως ο διάβολος ανέφερε τα scriptures στον Ιησού στο υποστήριγμα του πειρασμού όταν πείνασε και... αυτό το "δέντρο της γνώσης που αναμιγνύεται με καλό και το κακό" λέει στους ιεροκήρυκες για να πάρει τα μετρητά κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας πείνας της ακοής του WORD του Θεού (σε αντιδιαστολή με την ακοή των λέξεων "των hirelings")... σε άμεση αντίφαση στην εντολή του Θεού στους αποστόλους του. Αυτό είναι μια κακή εφαρμογή ενός παλαιού κειμένου διαθηκών. "Ένα άτομο θα ληστεψει το Θεό και τον Ιησού"; Ναϊ! Leviathan μπορεί να τον πάρει για να παραβιάσει την εντολή του Θεού στο Matthew 10:810 [ σωστό ] εάν αναφέρει παραπλανητικά Malachi 3:810 [ λανθασμένο ]. Τα άτομα επιλέγουν να τηρήσουν λανθασμένο "8-10"! Ποιος οίκτος!

 

"Η αγάπη των χρημάτων" είναι η κακή ρίζα που εμφυτεύθηκε σε Balaam και τον ανάγκασε για να κάνει μια προσπάθεια να είναι αναθεματισμένη το Ισραήλ. Το Balak προσπάθησε πολύ σκληρά να τον πληρώσει. Σήμερα οι εκκλησίες πετυχαίνουν σε ισχύ μια ανίκανος "πληγή ενάντια στο Ισραήλ"...τώρα αποκαλυφθείς στις "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ως ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ σε ΚΑΘΕ ΓΕΝΕΑ. Η εκκλησία Pergamos είχε τη "κατάρα για την επιχείρηση αμοιβήσ" ως χαρακτηριστικό πρόβλημα, αποκάλυψη 2:1217. Πολλές χριστιανικές εκκλησίες διατηρούν σήμερα εκείνη την ανεπιθύμητη ποιότητα. "Αναθεματίζουν" τα άτομα με το θάνατο στη λίμνη της πυρκαγιάς γιατί πολύ καταπατά Ιησούς πέθανε για, συγχώρησε, και συνέχισε την πλάτη του! Απαιτούν επίσης 10% των αποδοχών των μελών τους για να ακούσουν τέτοιες εξαπατήσεις! Το γεγονός ότι ο Ιησούς "απομάκρυνε το θάνατο και την καταδίκη των ατόμων" δεν πειράζει ούτε δεν αποτρέπει τους, John 8:1012 2 Κορίνθιοι 3:611. Τα εκκλησία-μέλη θα είναι και εκφόβισαν "στο δίκρανο πέρα από εκείνα τα μετρητά"...10%... "η μίσθωσή τουσ" για την βρίσκομαι-υπηρεσία ανάμιξε με κάποια αλήθεια!

 

Θυμάστε τους γιους Eli!? Διαβάστε το ι Samuel 2:1217,2225. Ο σκοπός μας είναι να εξετάσουμε το στίχο 22, και να συνδέσουμε τον με το πρόβλημα της εκκλησίας Thyatira. Μόλις "σας γαντζώσει" leviathan στην αναθεματίζοντας ανθρωπότητα στην κόλαση-πυρκαγιά για τα μετρητά, φέρνει με τον επτά διαβόλους χειρότερους από ο ίδιος και ένα διαφορετικό είδος "συστροφήσ"! Διαβάστε την αποκάλυψη 2:1829. Το Thyatira σημαίνει την ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΜΗΡΩΝ ή την ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, Isaiah 64:6. Μερικές γυναίκες που έρχονται να λατρεψουν στις κοινότητες έχουν τα όμορφα, εύμορφα πόδια και ντύνουν σε προκλητικό, αριθμός-αποκαλύπτοντας τον ιματισμό. Τόσο ακριβώς όπως Eli οι γιοι ανατινάχτηκαν, τα πνεύματα fornication της σειράς οι ίδιοι ενάντια σε μερικούς ιεροκήρυκες και δεν μπορούν να κρατήσουν τα εσώρουχά τους επάνω! Μερικοί ιεροκήρυκες έχουν το μυστικό "sexcapades" με μερικές αφελείς αδελφές που έρχονται να λατρεψουν. Μια αδελφή αρχειοθέτησε ένα κοστούμι πατρότητας ενάντια σε έναν ιερέα που συμμετείχε σε ένα "sexcapade" με την. Αυτή η τρέλα έκανε τις πρωταρχικός-χρονικές ειδήσεις στην TV. Το πνεύμα της Jezebel (Babylon) δηλητηριάζει τα μάτια τους και απασχολεί με τη σφοδρή επιθυμία για το φύλο! Όλοι ξέρουμε για τρία διάσημα televangelists που ήταν σε αυτήν την δραστηριότητα και δύο από τα είναι μπλεγμένα σε ένα κοστούμι νόμου πέρα από τις δαπάνες σε αυτό το θέμα. Εκείνοι που εξετάζουν τις μάζες των ανθρώπων θα έχουν τέτοια "πειρασμός-προβλήματα" από Babylon εάν είναι παντρεμένοι ή ενιαίοι, αποκάλυψη 13:47, 17:16, 18:13. Ο Δαβίδ και Solomon έπεσαν, και πολλοί ιεροκήρυκες έχουν ριχτεί σε εκείνο το "κρεβάτι της Jezebel"! Όλη αυτά η πρόσθετη τρέλα επειδή leviathan έφερε επτά περισσότερους διαβόλους με τον σε μια ενιαία "ρίζα Judas".

 

Τώρα σας εξετάστε Ephesians έξω εκεί, αποκαλύψεις 2:17. Αυτή η εκκλησία έχασε την πρώτη αγάπη της. Η πρώτη αγάπη κάποιου βρίσκεται στην πρώτη μεγάλη εντολή. Αυτό είναι το μόνο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ καθήκον κάποιου, Ecclesiastes 12:13. Αλλά ο πατέρας ο ίδιος συνδύασε τη δεύτερη μεγάλη εντολή στην πρώτη...τόσο τώρα πρέπει να αγαπήσουμε το συνάνθρωπό μας δεδομένου ότι αγαπάμε τον πατέρα στην αναγνώριση ότι κάθε άτομο είναι "κύτταρο", ένα κομμάτι του πατέρα ο ίδιος! Όπως ειπωμενός ο Ιησούς leviathan όταν ήρθε να τον βάλει στον πειρασμό, "σε shalt η αγάπη ο Λόρδος ο Θεός δικοσ' σου και τον shalt μόνο εσύ εξυπηρετεί". Αλλά μερικές υπουργοί και εκκλησίες και τα γείηνα υπουργεία έχουν ξεχάσει το πρώτες καθήκον και την εντολή τους σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως τη συλλογή και την κράτηση των μετρητών για την προσωπική χρήση). Ακολουθούν τους κανόνες και τις παραδόσεις εκκλησιών, τους τοπικούς νόμους, και τις πρακτικές σύμφωνα με το ένταλμα και τις εντολές των ατόμων. Έκαναν τους όρκους όταν ένωσαν αυτές τις εκκλησίες για να τηρήσουν τους κανόνες τους. Έτσι τα άτομα, οι οργανώσεις εκκλησιών, οι επίσκοποι, και οι υψηλότεροι ιερείς είναι η προτιμημένη επιλογή τους για να εξυπηρετήσουν πρίν εξυπηρετούν το Θεό. Ακόμη και leviathan παίρνει την προνομιακή μεταχείριση σε μερικά δογματικά θέματα προτού ο Θεός! Ποια ντροπή! Εάν βρούν κάποια πρακτική στις οργανώσεις τους αντίθετα προς τη θέληση του Θεού, μερικές θα κρατήσουν σιωπηλός για να μείνουν "κοσμούν" (?) των ηγετών τους! ... παρά για να το παλεψει και να το αλλάξει. Η επίκριση εκκλησιών και "κατασιγάζει" εκείνων που "λικνίστε τη βάρκα" ή "κάνετε τα κύματα". Μπορούν επίσης να τους πετάξουν έξω εάν εμμένουν. Πολλοί ιεροκήρυκες έχουν υποβάλει στο σκοτάδι παρά το φως στην κονσέρβα "διαταγή" στις οργανώσεις τους σαν η αντίληψη για διαταγή τους είναι ο στόχος της υπηρεσίας μάλλον έπειτα που κερδίζει και που διατηρεί το μεγαλύτερο φως. Δεν θα βάλουν ένα ταλέντο του φωτός (χρήση)"στην τοκογλυφία" επειδή να ανατρέψει τη δογματική θέση τους! Αυτά τα άτομα έχουν χάσει την πρώτη αγάπη τους ακριβώς όπως την εκκλησία Ephesus. Συλλέγοντας "τις δεκάτες και τις προσφορέσ" και διατηρώντας μερικά από το ή όλος για την προσωπική χρήση είναι μια "απάτη" που δίνεται στις εκκλησίες σήμερα από leviathan! Εάν είστε "ο ιερέας του υψηλότερου Θεού" ως Elisha ήταν (ακόμη και ενώ η γείηνη ιεροσύνη του Levi ήταν σε ισχύ)...δεν μπορείτε να κάνετε αυτοΰ Η θεϊκή ιεροσύνη κάτω από το Θεό ο ίδιος έχει τους διαφορετικούς κανόνες! Το Gehazi διαπίστωσε ότι έξω ο σκληρός τρόπος! Leviathan έχει δώσει στους ιεροκήρυκες ένα misaligned scripture κάτω από μια περασμένη μακριά ιεροσύνη για να υποστηρίξει να κάνει τους έτσι. Μπορούμε να δούμε ότι ο Θεός δεν περιλαμβάνεται στις σημερινές εκκλησίες. Εάν ήταν οι περισσότεροι ιεροκήρυκες θα ήταν "λευκό λεπρών ως χιόνι" ή πτώση corpses όπως Ananias και Sapphira. Ο Θεός είναι ΙΕΡΟΣ και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΪ Οποιου δήποτε δίνετε στο Θεό ή σε κάποιο άλλο δίνει στο Θεό δεν μπορεί να διατηρηθεί ακόμη και εν μέρει από τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ του ΘΕΟΥ προσωπικής χρήσης τους. Μας είπε, "ΕΙΜΑΙ η ασπίδα και η υπερβολικά μεγάλη ανταμοιβή δικές σου"! ΝΑΪ ΕΙΝΑΙ τα μετρητά μου, "τα αγαθά μου", και πληρώνει για την εργασία μου. Είπα ότι ΕΙΝΑΪ Τώρα εάν είστε "ανθρώπινος που καλείται" από το δράκο, μπορείτε να πάρετε τα μετρητά, αγαθά, Cadillacs, ακόμη και γυναίκες... και διατηρήστε το χρώμα σάρκας σας και αποφύγετε την κασετίνα για μια στιγμή. Όλες οι προσφορές στο Θεό πρέπει και πρέπει να πάνε στους φτωχούς. Έτσι μπορούμε να πούμε, υποθέτω, ότι οι άπληστοι και ασύνετοι ιuδας-ιεροκήρυκες είναι επίσης "φτωχοί". Είναι πολύ ανεπαρκείς στο πνεύμα του Θεοΰ Θ*Ματτχεω 5:3. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Ο Θεός πληρώνει προσωπικά τους υπουργούς του, αλλά δεν είναι με το mammon! Θ*Ματτχεω 6:24. Εάν οι ιεροκήρυκες δεν εξυπηρετούν το Θεό σε αυτά τα θέματα mammon, εξυπηρετούν έναν άλλο "κύριο", γένεση 4:57, ΡΑΜΦΟΣ. Και σημαίνουμε ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ εκείνη την γεύση από τη νέα αγγλική Βίβλο! Είναι ένα πνευματικό ΓΕΓΟΝΟΣ ότι leviathan κυβερνά τις γείηνες εκκλησίες, Deuteronomy 32:1718,3234 Ντάνιελ 7:2122 2 Κορίνθιοι 11:1315 Αποκάλυψη 13:47. Ξέρετε οποιεσδήποτε εκκλησία ή εκκλησίες που δεν δέχονται και κρατούν τα χρήματα για την προσωπική χρήση τους; ...ή οποιοιδήποτε ιεροκήρυκες ποιοι "δεν παίρνουν την περικοπή" συλλεχθέντων χρημάτων τους; ΕΑΝ, ακριβώς να ξέρετε ένα αληθινό "άτομο του Θεού"! "Hirelings" παίρνει την περικοπή τους ή "μισθώστε" και θα ανατραπεί εάν δεν παίρνουν αρκετών!

 

Η εκκλησία Sardis είχε το πρόβλημα τις "νεκρές εργασίεσ". Σας έχουμε πει στις "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ότι μια νέα εποχή έχει φθάσει. Είναι διαφορετικό από το "Ευαγγέλιο του Μωυσή" και το "Ευαγγέλιο που διδάσκεται από τους αποστόλουσ". Οι διαφορετικοί κανόνες ισχύουν κάτω από το "Ευαγγέλιο του ΔΙΚΑΣΤΗ" στο ΤΕΛΟΣ του ΧΡΟΝΟΥ. Κάτω από τη διανομή του ανώτατου δικαστή και του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: 1. Η συλλογή των χρημάτων για την προσωπική χρήση από τους ιεροκήρυκες είναι ΚΕΝΗ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ! Εκείνη η πρακτική βγήκε 2 ημέρες πριν (τα yrs του 2000 πριν) με την εμφάνιση του Ιησού και του νέου συμβολαίου. Ο Ιησούς (μάλλον ο πατέρας) διέταξε εκείνων μετά από τις διαταγές του να μην πάρει τα μετρητά για την προσωπική χρήση. Ήταν η πρακτική μεταξύ των οπαδών του Ιησού να δοθούν τα χρήματα στους φτωχούς και Judas ΚΡΑΤΗΣΕ την τσάντα χρημάτων.

2. Σε αυτήν την ΩΡΑ ΚΡΙΣΗΣ ο ανώτατος δικαστής αναγνωρίζει ότι "η αμαρτία είναι ένας δαίμονασ", και Satan δημιουργήθηκε για να είναι η αιτία της αμαρτίας και για να παρέχει την αρνητική αντίθεση στη φύση του Θεού και τη διαταγή στο ΣΧΕΔΙΟ διδασκαλίας του. Το γη-ύφος "ομολογίες για την αμαρτία" όπου τα άτομα κατηγορούνται παρά τους διαβόλους είναι τώρα ΚΕΝΗ και ΑΚΥΡΗ κατώτερη αρμοδιότητα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Είναι NOW αναταραχής! Οι Ρωμαίοι 7:1425 έρχονται ο πιό κοντά στην έκφραση της θέσης του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...εκείνη η "ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ"! Το Pharaoh και η Αίγυπτος είναι αρμόδια για την υποδούλωση της ανθρωπότητας στις ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ! "Οι ομολογίες για την αμαρτία" έγιναν κάτω από το "Ευαγγέλιο της μεταμέλειασ", αλλά είναι ένα λάθος στην κατανόηση ποιας αμαρτίας είναι τώρα που ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΊΣΕΙ ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ την ΤΠ!

 

3. Κάτω από τη θεϊκή ιεροσύνη ουσιαστικά αμέσως... η πρακτική γείηνος-εκκλησιών του βαπτίσματος και με το φυσικό ύδωρ στέλνεται στο ντουλάπι των λειψάνων και της αρχαιότητας. Δεν έχουν καμία δύναμη και αποτελεσματικότητα όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι leviathan ακόμα "κυριαρχεί" τις εκκλησίες. Τα αληθινά πνευματικά ύδατα είναι ΛΕΞΕΙΣ από το Θεό. Είναι λέξεις της αλήθειας που μπορούν να πλύνουν ένα ανθρώπινο μυαλό και να αλλάξουν το χαρακτήρα του όταν γίνονται μέρος του νέου τρόπου του. Οι πνευματικές πραγματικές αριθμήσεις πράγματος, όχι ο "αριθμόσ" ή παραβολικό σύμβολο για το. Οι διάβολοι δεν φοβούνται το φυσικό ύδωρ. Έχουν πάει κάτω με πολλούς Χριστιανούς στη διαδικασία και βρήκαν τους, η δύναμή τους ακόμα άθικτη.

 

4. "Το μυστήριο" δεν τρώει το unleavened ψωμί που γίνονται με το αλεύρι και το ύδωρ, ή τις κροτίδες, και το κρασί σταφυλιών κατανάλωσης χυμός ή. Αυτές οι πρακτικές είναι σύμβολα δείχνοντας το πραγματικό πράγμα που πηγαίνει επάνω! Το ψωμί του ουρανού είναι ΛΕΞΕΙΣ της αλήθειας που οι νέοι ηξαγόρασαν από μεταξύ των ατόμων μαθαίνουν... περίπου τα ΣΧΕΔΙΑ και οι σκοποί του για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Το πραγματικό ΚΡΑΣΙ είναι "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" του τοποθέτησης της σωτηρίας, της συγχώρεσης, και της αιτιολόγησης κάθε σαρκώδης σε μια μήτρα... χωρίς την απώλεια μιας ενιαίας!! Οι περισσότεροι ηληκιωμένοι και "γιοι" δεν πίνουν αυτό έως ότου ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΌ. Σας δώσαμε δύο τεράστια φλυτζάνια του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ στις αξίες του ελέους. "Το μυστήριο" είναι αυτό που έχετε πάρει στις "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ", το ψωμί του πατέρα σας και το κρασΐ

 

Έχουμε ανακαλύψει από το δικαστή ότι "εκείνοι στη σάρκα (μορφή) δεν μπορούν παρακαλώ αυτός," Ρωμαίοι 8:58. Τα σαρκώδη άτομα είναι "ακάθαρτα και χαλασμένα άργιλος-σκάφη" πέρα από τα οποία ΟΛΑ πρέπει να γίνουν πάλι σε πνεύμα-μορφή, ψαλμός 2:89, 14:23 Θ*Ησαηαχ 64:8 Jeremiah 18:16. Έτσι τα "αληθινά worshippers" το κάνουν "επάνω" με μορφή πνευμάτων, John 4:2224. Το Satan έχει μολύνει τις γείηνες εκκλησίες και τις θρησκείες έτσι ώστε οι προσφορές τους "βρωμούν στο Θεό" (αλλά όχι στους ιεροκήρυκες και τα worshippers που υποβάλλουν τους)! Ο Θεός δεν δέχεται ούτε δεν σέβεται τις θυσίες τους, Joel 1:313. Τα δέντρα σε αυτήν την αναλογία είναι άτομα και τα δέντρα ρουλεμάν φρούτων είναι υποθετικά τα πιστά. Αλλά δεν υπάρχουν κανένα φρούτο. Δείτε "το Inditement του δικαστή, ψαλμός 45:1", 7 Αυγούστου, το 1991. Έτσι ανεξάρτητα από το πόσο οι εκκλησίες προσπαθούν να καθαριστούν στις ξεπερασμένες παραδόσεις και τις πρακτικές τους, δεν μπορούν να τινάξουν χωρίς leviathan καταπατήσεις αιγυπτιακός-ύφους. Τα άτομα πρέπει να αποχωρήσουν από την πνευματική Αίγυπτο (αυτός ο κόσμος) και Pharaoh (Satan) προκειμένου να λατρευτεί ο Θεός σωστά! Επομένως "έχω καλέσει το γιο μου από την Αίγυπτο", έξοδος 4:2223.

 

Έτσι η παροχή βοήθειας του δικαστηρίου σε αυτήν την ώρα κρίσης ουσιαστικά "έχει σκοτώσει" τις περισσότερες παραδόσεις εκκλησιών και οι πρακτικές έτσι ώστε οι "κονσερβοποιημένεσ" τελετουργικές υπηρεσίες του "Sardians" είναι όπως πολλές νεκρές σαρδέλλες στο α μπορούν. Πόσοι από σας απολαμβάνουν την κατανάλωση των σαρδελλών;! Η εκκλησία Laodicean σύνδεσε το πρόβλημα της αλαζονείας με την μόνος-ευθύτητα. Σε μια προηγούμενη επιστολή τους καλέσαμε "ΔΥΝΑΤΟΥΣ - βλέπω - ANS" ή εκείνοι οι γρήγορος και φωνητικός για την πιστοποίηση σε άλλοι πόσο σωστή και τελειοποιεί τα δόγματα εκκλησιών τους είναι και πόσο μεγάλη η εκκλησία τους είναι. Αυτό είναι σε ισχύ το ίδιο πράγμα που το Pharisees έκανε στο φύσηγμα ενός ατού για να αναγγείλει τις καλές πράξεις τους για το θαυμασμό και τον έπαινο των ατόμων. Πολλές οργανώσεις εκκλησιών θεωρούν ότι "έχουν την ανάγκη τίποτα" (εκτός από περισσότερα μετρητά)! ΑΛΛΑ αυτές οι εκκλησίες είναι εξίσου γυμνές και ατελείς ως άλλες. Ο Θεός βρήκε την τοποθέτηση Laodicean αρκετά ατελή. Η υπερηφάνεια και η υπεροψία προέρχονται από leviathan. Οι οργανωμένες εκκλησίες θα κάνουν καλά για να συνειδητοποιήσουν ότι τα ακόλουθα κείμενα δεν απαλλάσσουν κανένα και καμία εκκλησία: Ντάνιελ 7:2122, 8:1114 Θ*Ματτχεω 24:12, και αποκάλυψη 13:47. Όλα τα άτομα και όλες οι θρησκείες είναι όπως Cinderella στην ιστορία νεράιδων. Τακτοποίηση εκείνων των βιβλική παπουτσιών... ακόμα κι αν δεν μπορούμε να το συμπαθήσουμε και να αρνηθούμε να το δεχτούμε!

Judas σήμερα Επιστρέψτε και αναθεωρήστε τον ΤΙΤΛΟ μας για να εντοπίσετε το Judas πνεύμα, ένα από τα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν ολόκληρο το θρησκευτικό υπουργείο. Το Judas ήταν φύλακας της τσάντας χρημάτων που ήταν με σκοπό το δόσιμο των ελεημοσυνών στους φτωχούς. Στις εκκλησίες όλες που κατέχουν, "κρατούν", και έλεγχος "δεκάτες και προσφορέσ", χρήματα που είναι για τους φτωχούς σύμφωνα με την πρακτική των αποστόλων Χριστού και την ιεροσύνη στο πλαίσιο της νέας διαθήκης...όλοι τους κάθονται στη θέση Judas! Εκείνοι που "ξαφρίστε" από τις προσφορές υπέδειξαν για τους φτωχούς και τις φιλανθρωπίες και κρατούν μέρος από το φορούν τα παπούτσια Judas! Στις εκκλησίες, ο έλεγχος ιεροκηρύκων ένα μεγάλο μέρος αυτού. Πρόσφατα οι ειδήσεις υποβάλλουν έκθεση σχετικά με την TV εξέθεσαν πώς ορισμένα televangelists που ικετεύουν για τα χρήματα στα προγράμματα TV λειτουργούν πραγματικά scams!! Τα ειδικά αιτήματα προσευχής δεν ήταν τιμημένα ενώ οι "προσφορέσ" που συνοδεύουν τα κρατήθηκαν, και συχνά οι επιστολές πηγαίνουν αναπάντητες. Τα χρήματα που συλλέγονται για τις φιλανθρωπικές αιτίες "ψαλιδίζονται" τόσο μεγάλο μέρος για "τα έξοδα λειτουργίασ" ότι μόνο ένα μικρό μέρος φθάνει πραγματικά σε εκείνοι στην ανάγκη. Σε κοντό Judas ήταν κλέφτης! Εκείνοι που παίρνουν και κρατούν τα χρήματα συλλεχθέντα συγκεκριμένα για τους φτωχούς τους ληστεύουν και κλέβουν από το Θεό. "Δεδομένου ότι το κάνετε ο πιό ελάχιστα των παιδιών, το κάνετε unto εγώ"! Εκτός από εκείνα τα εγκλήματα, εξαπατούν τους συνεισφέροντες και προδίδουν την εμπιστοσύνη τους. Εκείνοι που εμπλουτίζονται οικονομικά από τη χρήση του ονόματος του Θεού είναι όπως Judas... δίνοντας στο Θεό ένα deceitful "φιλί της τιμήσ". Αντί της πώλησης ό,τι έχουν και του δοσίματος του στους φτωχούς και έπειτα μετά από τον Ιησού δεδομένου ότι συμβούλεψε ένα νέο πλούσιο άτομο, όπως Judas αυτοί οι ό,τι κέρδους μπορούν ακόμη και ικετεύοντας από τους φτωχούς για να εμπλουτιστεί "υποστηρίζοντασ" ότι ακολουθούν τον Ιησού. Κατά συνέπεια προδίδουν τον Ιησού με ένα "φιλί", ψαλμός 2:12.

 

Τι θα κάνατε για τριάντα κομμάτια του ασημιού; Έχω ακούσει ότι είπε ότι "κάθε άτομο έχει την τιμή του", αλλά όταν τον απέρριψε Satan που προσπαθήθηκε για να βάλει στον πειρασμό τον Ιησού με τον πλούτο των παγκόσμιων βασίλειων, Ιησούς! Τα άτομα θα κάνουν πολλά πράγματα --- ακόμη και σκοτώστε άλλα άτομα για τη νομισματική αμοιβή. Στις εκκλησίες το φιλί της προδοσίας είναι μια ψεύτικη τιμή του Ιησού και χρήση του ονόματος του Ιησού για περισσότερο από ακριβώς τα χρήματα. Η προδοσία προκαλεί το θάνατο του ΣΩΜΑΤΟΣ του Ιησού. Ο 20ός αιώνας Judases δεν μπορεί σήμερα ο Ιησούς πάλι, αλλά μπορούν να σκοτώσουν το ΣΩΜΑ ΤΟΥ πνευματικά. Το ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ που περιλαμβάνει (όχι αποκλείει) και τους νεκρούς και ξηρούς κλάδους της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ γνωστής ανήθικα ως "αμαρτωλοί μεταξύ των ατόμων", των "άσωτων γιων" και "των παιδιών της ανυπακοής."Είναι αυτοί που ο Θεός συγχώρησε πιό πολύ ποιος θα τον αγαπήσει επίσης πιθανώς περισσότερο από τώρα. Το ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ είναι όχι μόνο τα μέλη των χριστιανικών εκκλησιών μόνο. Τι μπορούν οι ιεροκήρυκες να κάνουν για "να σκοτώσουν" το ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ; Να βρεθούν διδασκαλίας και τα ψεύτικα δόγματα για το Θεό και το φέροντα ψευδομάρτυρα για την κρίση του μπορούν να επιφέρουν τον πνευματικό θάνατο. Η περιτρηγυρίζοντας θάλασσα και το έδαφος για να προσυλητίσουν τα άτομα με εκείνο το δηλητήριο τους καθιστούν "διπλούς περισσότερο το παιδί της κόλασησ" από evangelists που δελεάζουν τους! Και έπειτα πηγαίνουν για "να παπαγαλίσουν" εκείνα τα ψέματα και τα μάτια άλλα! Θ*Ματτχεω 23:15,2728. Ένα περισσότερο πράγμα! Επειδή "τα hirelings" αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΣΩΜΑ του ΙΗΣΟΥ, έχουν κηρύξει την πληγή του αιώνιου θανάτου στη μεγαλύτερη μερίδα εκείνου του ΣΩΜΑΤΟΣ, οι ίδιοι οι Ιησούς γεννήθηκαν να σώσουν και να ρίξουν το αίμα του για την εξαγορά και την αιώνια ζωή τους! Ο Ιησούς πήρε τις αμαρτίες τους επάνω δικοί σε δικοί του πίσω!! Ο Ιησούς δεν πέθανε για το δίκαιο! Πέθανε για τους "αμαρτωλούσ", οι ίδιοι οι ιεροκήρυκες αυτών κηρύσσουν στη λίμνη της πυρκαγιάς. Λέω ότι Χριστός τους έδωσε την ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ της αιώνιας ζωής. Αλλά "τα hirelings" τους δίνουν την κόλαση στα δόγματά τους που περνούν τη μέγιστη μερίδα του Ιησού BODY μέσω της πυρκαγιάς, Ezekiel 16:2021. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BAALIM...ΝΑΪ ... και το δόγμα Molech στις εκκλησίες! ΙΙ Βασιλιάδες 17:1617 Jeremiah 32:35. Έτσι οι ιεροκήρυκες με τα ιuδας-χείλια προδίδουν το ΣΩΜΑ του Ιησού με (1) βρίσκονται... ΒΡΙΣΚΕΤΑΪ... λέγοντας άτομα βρώμικα ψέματα! και με (2) το κήρυγμα Baalim "στα δόγματά τους καταδίκης και θανάτου των ατόμων"... ακόμα κι αν ο Ιησούς απομάκρυνε την πρακτική! Malachi 3:6,17 Luke 9:5156 2 Κορίνθιοι 3:712. Προχωρήστε! Κάνετε την ημέρα μου! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Δεν αντέχουμε κανέναν ψευδομάρτυρα ενάντια στον επιείκεια-ΙΗΣΟΥ!! ;! Μερικά πνεύματα Judas στις εκκλησίες αντέχουν τον ψευδομάρτυρα ενάντια στην ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ του Ιησού από pulpits. Ούτε δεν βρισκόμαστε στον ανώτατο δικαστή για την ανθρώπινη μοίρα στην τελική κρίση, Isaiah 25:68, 57:1619, 66:2223 Malachi 3:6,18 Θ*Ιοχν 5:22, 8:15 Αποκάλυψη 5:13, 15:34. Λέτε τα ψέματα και τα θεωρείτε!! Πολλές ανθρώπινες ψυχές έχουν τραβεί στα κοιλώματα και τις λασπώδεις τάφρους λόγω Judases κηρύσσοντας στις εκκλησίες! ΟΛΟ ΑΥΤΟ γίνεται για "τη μίσθωση", όχι μόνο για τριάντα κομμάτια του ασημιού, αλλά για τις εκατοντάδες και χιλιάδες δολάρια! Τα άτομα πληρώνουν από τον εκφοβισμό και το φόβο της "πληγήσ" σκεπτόμενος αυτοί διατρέχουν τον κίνδυνο καταδίκης (Malachi 3:810)... Τακτική ψαλααμ-ύφους! Αυτή η μίξη των πρακτικών ιεροσύνης στρίβει τα όπλα των ατόμων για να τα κάνει να βγάλουν τα πορτοφόλια τους. Αλλά "" για να φροντίσει τους ιερείς κάτω από την ιεροσύνη Levitical βγήκε όταν μπήκε Χριστός. Είναι το νέο συμβόλαιο. "Ο ναός μασ" δεν είναι σκηνή του Μωυσή ούτε μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο οικοδόμηση των τούβλων και του κονιάματος, αλλά του ουρανού και του πατέρα ο ίδιος! Και οι ιερείς του είναι ο Ιησούς και αρχάγγελοι. Δεν μπορούμε να τους δώσουμε τίποτα εκτός από τις καθαρές καρδιές ως προσφορές στο Θεό, αλλά μπορούν να μας δώσουν όλα σε και να φροντίσουν τους ναούς μας, οι οργανισμοί χωμάτινος-αρτοφορίων μας. Μπορούν να μας πληρώσουν τις δεκάτες σε, δηλαδή κοσμήματα του Θεού, χρυσός, και ασήμι που είναι ΛΕΞΕΙΣ της αλήθειας και του φωτός! Οι ιuδας-ιεροκήρυκες δεν θέλουν "τις λέξεισ" επειδή δεν μπορούν να τους ξοδεψουν. Θέλουν τα μετρητά! Για εκείνα τα μετρητά, leviathan θα αναμίξει τα συμβόλαια και priesthoods και θα πάρει τα άτομα για να παραβιάσει μια άμεση "διαταγή" από το Θεό μέσω Χριστού στους οπαδούς ΤΟΥ. Δεν μπορείτε ακόμα να εξυπηρετήσετε το Θεό και mammon. Μπορείτε να εξυπηρετήσετε είτε το Θεό ΕΙΤΕ mammon. Ο Θεός απλά δεν χρειάζεται καθένας τα χρήματα για να κάνει την ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. Κανένας μπορεί "να τον πληρώσει" και κανένας μπορεί να τον ξεπληρώσει. ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΔΗ "ΣΩΖΟΝΤΑΙ". Οι εκκλησίες, οι ιεροκήρυκες, και τα televangelists δεν μπορούν να σώσουν καθένα! Το δόσιμο τους των μετρητών δεν προάγει "τη σωτηρία", αλλά κάνει το Judases μεταξύ τους ευτυχησμένο και παχαίνει τα πορτοφόλια τους! Ο επιείκεια-ΙΗΣΟΥΣ αγόρασε τη σωτηρία μας ελεύθερα χωρίς τους όρους ή δαπάνη προτού όλοι μας να γεννηθούν σήμερα. Ο ίδιος είναι το δώρο του Θεού σε μας ΟΛΟΪ Θ*Ησαηαχ 53:16.

 

Το δέντρο Judas Κάθε δέντρο έχει τις ρίζες, τους κλάδους, και τα φύλλα και κάνει έτσι το δέντρο Judas. Το δέντρο Judas δεν είναι ένα δέντρο της ευθύτητας. Είναι πιό συγγενές στο "δέντρο της γνώσης καλού που αναμιγνύεται με το κακό". Αλλά σταθερά στις παραδόσεις εκκλησιών σε κάθε μετονομασία είναι αυτό το μόσχευμα. (σημαίνω πραγματικά τις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΠ!) Έχει διακλαδιστεί σε κάθε οργάνωση εκκλησιών και είναι στα φύλλα ή τους "hireling υπουργούς τουσ". Έχουμε πει ότι οι νομισματικές διανομές όπως ασκούνται από τους αποστόλους του Ιησού ήταν αυστηρά για τους φτωχούς και όχι για τους αποστόλους εκτός αν ο Ιησούς διευκρίνισε ειδάλλως, John 12:46. Κάτω από την παράδοση Peter και των οπαδών του, τα νομισματικές αγαθά και οι ιδιότητες δεν ήταν για τους αποστόλους ούτε τους "δωρητέσ", "αλλά για τον ενδεή", πράξεις 4:345:11. Το αρχείο Paul είναι σαφές. Σύλλεξε από άλλους όχι για το προσωπικό κέρδος αλλά για τις πολλές ανάγκες των φτωχών. Θ*Παuλ εργάστηκε με τα χέρια του για τις ανάγκες του. Αλλά λόγω του σπόρου Judas, πολύ λίγα της αρχικής πρόθεσης της συλλογής χρημάτων και "η γενναιοδωρία" ασκούνται από τους περισσότερους υπουργούς και εκκλησίες. Σήμερα θέλουν τις συλλογές για τα μεγαλύτερα και πιό γοητευτικά κτήρια που ο Θεός θα καψει πολύ σύντομα. Θέλουν το ραδιόφωνο και το χρόνο TV να ενισχυθούν να επεκτείνουν και να συλλέξουν ακόμη και περισσότερα κεφάλαια. Αυτή η δραστηριότητα δεν είναι ΓΙΑ φτωχός και ενδεής μεταξύ της ανθρωπότητας. ΕΑΝ οι φτωχοί παίρνουν 1% αυτού που κερδίζουν, θα ήταν καταπληκτικό! Υπάρχουν μερικά υπουργεία που βοηθούν τον τσαλαπατημένο και το απόρριμμα-οφφς-απόρριμμα μεταξύ των ατόμων. Αλλά είναι μικροί και ανεπαρκείς οι ίδιοι. Δεν γράφω για τους. Κάνουν ένα "αγαθό" επιλύουν της μεγάλης ανάγκης. Αλλά ο ιuδας-σπόρος έχει αυξηθεί σε ένα μεγάλο δέντρο που επισκιάζει όλες τις παγκόσμιες εκκλησίες. Είναι λόγω του πνεύματος της έντονης επιθυμίας, κλέβοντας από το ιερό φάντασμα (όπως με Ananias και Sapphira), την πλεονεξία, την απάτη, τη μάταια επιθυμία για το μεγαλύτερη ανάστημα και την υπεροχή και τα μεγαλύτερα υπουργεία μεταξύ των εκκλησιών και τους κληρικούς, και το πνεύμα της ανυπακοής για να προκαλέσει μια "διαταγή" από Χριστό σχετικά με τη συμπεριφορά ενός αποστόλου στο γραφείο του, Matthew 10:810. Οι εκκλησίες και οι ιεροκήρυκες στέκονται σήμερα στο δέντρο της γνώσης καλού που αναμιγνύεται με το κακό στο υποστήριγμα του πειρασμού. Ακούνε και θεωρούν το φίδι δεδομένου ότι τους λέει, "YE θα συλλέξουν βεβαίως και θα κρατήσουν χρυσός, ασημένιος, ορείχαλκος, (Cadillacs), και scrip στην εργασία σας, για το γράφεται σε Malachi 3:810 (κάτω από μια ξεπερασμένη και" γίνοντη μακριά "ιεροσύνη).... εκείνο το 10% του εισοδήματός τους είναι δικός σας!" Το δέντρο Judas είναι ένα δέντρο χρημάτων και η αγάπη των χρημάτων είναι οι ρίζες της. Αυτό το δέντρο έχει τους κλάδους και τα φύλλα που αντιπροσωπεύονται από τις διάφορες μετονομασίες εκκλησιών, τις μεμονωμένες εκκλησίες, και τους υπουργούς πέρα από τους. Ο δράκος του Ντάνιελ 7:2122, 8:1014, και αποκάλυψη 13:47 που στέκεται στο υποστήριγμα του πειρασμού με τους έχει αναφέρει Malachi 3:810 που ίσχυσε κάτω από το Levi να τους πάρει για να προκαλέσει μια άμεση "διαταγή" από το Θεό κάτω από Χριστό! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ! Τώρα όλοι στέκονται γυμνοί ενώπιον του ΔΙΚΑΣΤΗ όπως Laodicea στη μέση του πατώματος εξωτερικός-δικαστηρίου αυτής της γης! Το "σημάδι του κτήνους στο χέρι" έχει καθοριστεί σε μερικές περιπτώσεις ως ανθρώπινη αγάπη για τα χρήματα... σε ποιους άτομα και ιεροκήρυκες θα κάνει πολλά πράγματα για να το προμηθεύσει... ακόμη και αμαρτία. Ξέρετε οποιοδήποτε εκκλησία ή ιεροκήρυκα τα των οποίων χέρια είναι κενά αυτού του σημαδιοΰ?? ξέρετε οποιοδήποτε εκκλησία ή υπουργό που δεν φορούν τα παπούτσια ιuδας-ύφους;! Ξέρετε μια εκκλησία ή έναν υπουργό που τηρούν την εντολή του Θεού μέσω Χριστού στο Matthew 10:810!??... ποιοι αληθινά "με ακολουθήστε"!$λ* πολλοί προτιμούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα Judas και του δράκου επειδή ανάμιξε τα συμβόλαια και priesthoods για να επιφέρουν το κακό που χρησιμοποιεί ένα τοποθετημένο σε λάθος μέρος κείμενο... ακριβώς οι lame ιεροκήρυκες δεκανικιών έπρεπε να τους επιταχύνουν στα πιάτα συλλογής! Αλλά εάν ξέρετε έναν υπουργό τα ο οποίος χέρια είναι σαφή του σημαδιού του κτήνους και που είναι untainted από το πνεύμα Judas πριν και μετά από sop... κατόπιν ακριβώς να ξέρετε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "άτομο του Θεού"!

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Judas ήταν απόστολος και το χαρακτηριστικό του είναι της εισβολής και κυρίαρχο στις εκκλησίες ακόμα κι αν ήταν ο πιό κακόφημος των δώδεκα αποστόλων. (Ότι είναι ένας λόγος για τον οποίο ο Ιησούς ότι οι εκκλησίες θα ήταν "κοιμισμένεσ", Matthew 25:15). Ήταν άπληστος, άπληστος κλέφτης που "τήρησε την τσάντα χρημάτων" για τις διανομές τους φτωχούς. Το Judas πρόδωσε Χριστό με μια deceitful δημόσια επίδειξη της τιμής, ένα φιλί που οδήγησε στη σταύρωση του ΣΩΜΑΤΟΣ του. Εάν ο δράκος επρόκειτο να αναλάβει τελικά... δεδομένου ότι ο Ιησούς στο Matthew 24, πρέπει να έχουμε υποθέσει ότι θα χρησιμοποιούσε το γνώρισμα Judas ως είσοδο έτσι μπόρεσε να κερδίσει τον έλεγχο. Ο δράκος έκανε τους ιεροκήρυκες να πετάξουν κατά μέρος το Matthew 10:810 για ένα "νεκρό άλογο" σε Malachi 3:810, όπως οι εκκλησίες και οι ιεροκήρυκες στέκονται πριν από το δέντρο της γνώσης καλού που αναμιγνύεται με το κακό ενώ στο υποστήριγμα του πειρασμού. Οι λέξεις Θεών και Χριστού πετιούνται κατά μέρος δεδομένου ότι οι αληθινοί γιοι Adam και της παραμονής είναι πιθανό να κάνουν. Τα χρήματα και τα αγαθά που πήγαν φτωχός και ενδεής σύμφωνα με τους κανόνες των πρόωρων χριστιανικών εκκλησιών είναι τώρα μια εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Τα χρήματα είναι τώρα η συμβολή της επιλογής που προτιμάται από τους σημερινούς υπουργούς. Η συνήθεια που τίθεται από το ιερό πνεύμα στις ημέρες των αποστόλων είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Τα χρήματα τώρα "κρατιούνται" από τους ιεροκήρυκες και τις εκκλησία-ομάδες για την προσωπική χρήση, κτήριο-κεφάλαια για τα μεγαλύτερα, δαπανηρά κτήρια για το Θεό που καίει τελικά, Matthew 24:12. (Καίει όλους τους καθεδρικούς ναούς, τους ναούς, τα μουσουλμανικά τεμένη, τις λάρνακες, και τις εκκλησίες. Όλα θα καψει σε τίποτα με αυτήν την κακή γη... πολύ σύντομα!) Εάν οι φτωχοί παίρνουν τίποτα, είναι μια μικρότερη άθλια πενιχρή αμοιβή ή μερικά παλαιά και χρησιμοποιημένα "αγαθά". Μπορούν να πάρουν πολύ λίγα χρήματα από τους ιεροκήρυκες, εάν καθόλου όλοι. Διάφορα υπουργεία TV εκτέθηκαν τις πρόσφατες ειδήσεις παρουσιάζουν για τις ψευδείς πρακτικές που εξετάζουν τις συνεισφορές και τα προσωπικά αιτήματα. Το πνεύμα Judas διαπερνά και διαπερνά το εκκλησία-μετονομασία-δέντρο από τη ρίζα του στο λιγότερο επιδρόν φύλλο του. Ολόκληρο το σύστημα είναι "στη λήψη". "Φωνάζουν το Λόρδο, Λόρδος και όχι τα πράγματα που λέω", Matthew 7:1527. Προτείνω ότι ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ! Ονομάζουν τον Ιησού στις λέξεις και τα κηρύγματά τους, αλλά είναι μια deceitful τιμή αμέσως προτού να στρίψουν "τα όπλα" για τα χρήματα. Το ΣΩΜΑ του με τη διδασκαλία βρίσκονται...ΒΡΙΣΚΕΤΑΪ... λέγοντας άτομα βρώμικα ψέματα για τη φύση του Θεού και την κρίση του. Λένε τα μισό- truths για το sonship και αρνούνται σε τους περισσότερους από τους γιους και τις κόρες του Θεού το πατρογονικό δικαίωμά τους. Η αγάπη τους είναι ελλιπής της δόξας και πολλοί έχουν ένα τεράστιο χρέος αγάπη-ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ που πρέπει να αποτελέσουν. Αγαπούν να πιουν το παλαιό κρασί που καρφώνεται με το δηλητήριο των asps. Leviathans "κύριοι" αυτοί Το Pharaoh τους υποδουλώνει και αρνείται να αφήσει να πάει Το Babylon τους έχει καταστήσει μεθυσμένους στη σφοδρή επιθυμία, την ασέλγεια, το φύλο, και το σοδομισμό. Έτσι οι κοινότητές τους γίνονται ξηρά δέντρα που δεν αντέχουν κανένα φρούτο, Joel 1:920. Τα λάθη, το ψεύτικο δόγμα, και τα ψέματα καθιστούν τα μέλη τους πνευματικά νεκρά, "zombies"... διπλός περισσότερο το παιδί της κόλασης από τους ιεροκήρυκες! Το υπόλοιπο του ΣΩΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ (νεκροί και ξηροί κλάδοι των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ατόμων ΑΜΠΕΛΩΝ ή "αμαρτωλών") καταδικάζεται στην κόλαση-πυρκαγιά και το θειάφι στα δόγματα κρίσης τους. Αυτό είναι η πρακτική Baalim και Molech. Κατά συνέπεια προδίδουν κυριολεκτικά ολόκληρο το ΣΩΜΑ Χριστού με όλους αυτούς τους τρόπους. Έτσι το πνεύμα Judas δεν είναι το execepion αλλά ο κανόνας στις σημερινές εκκλησίες! Οι "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" είναι ένας καθρέφτης του WORD ενώπιον του ΔΙΚΑΣΤΗ και του ΘΕΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Ποιους τα παπούτσια είναι εσείς που φοράτε;... Παπούτσια Judas; ...ή παπούτσια του Ιησού; Όπως το ήταν με Cinderella στην ιστορία νεράιδων, εάν τα παπούτσια εγκαθιστούν και φαίνονται να είναι αυτά που φοράτε, κατόπιν εσείς κατέχει το πνεύμα Judas ή το πνεύμα Judas έχει την κατοχή σας, John 13:27. Η μεγάλη πλειοψηφία των "hireling" ιεροκηρύκων στις εκκλησίες που λυγίζονται έξω από τα σχολεία Βίβλων και οι θεολογικοί σχολές είναι πτυχιούχοι που γίνονται στη φόρμα Judas Iscariot... πολλοί ασυναίσθητα. Το εμπορικό σήμα ονόματός τους είναι στο χέρι τους και τα πιάτα συλλογής, μετρητά, "το σημάδι του κτήνουσ" για πολλά! Αποκάλυψη 13:1617.

 

Τα άτομα βυθίζουν βαθιά στην αμαρτία μακριά από την ειρηνική ακτή του ουρανού. ΑΛΛΑ ακριβώς θυμηθείτε αυτό: Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ Η ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΜΗΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ και ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ! Επεκτείνουμε τα χέρια μας για να σας ανυψώσουμε επάνω! Δεν θα τους πάρετε, ΠΑΡΑΚΑΛΩ;! Μπορώ να σας πω αυτό, "ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ανυψωμένος με!"Προχωρήστε και το τραγουδήστε!