Η ΚΑΤΑΠΛΗΣΣΩ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 

 

Η εξαιρετική κρίση του Θεού είναι απολύτως συγκλονίζοντας! Προτού να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τι είναι, εξετάστε την αποκάλυψη 13:47, και τον Ντάνιελ 7:2122. Διαβάστε εκείνα τα κείμενα προσεκτικά και συλλογιστείτε πώς το WORD εγκαθιστά τον εκκλησία-κόσμο σήμερα παρά την υπεροψία των εκκλησιών ότι είναι προμαχώνες της αλήθειας. Τα scriptures δεν μπορούν να σπάσουν, και ο Ιησούς ο ίδιος της εκκλησίας ότι, "δεν θα υπάρξει μια πέτρα (ι κορίνθιοι 6:19 ι Peter 2:5) αριστερά επάνω σε άλλο που δεν θα ριχτεί κάτω από" από Satan, Ντάνιελ 8:812. Αυτά τα scriptures εγκαθιστούν ΣΑΣ, τον ιεροκήρυκά σας, και την εκκλησία σας! Είστε μια από εκείνες τις "ζωηρές πέτρεσ" για ποιοι ο Ιησούς μιλούσε. Αυτό γράφεται για να σας τινάξει από οποιαδήποτε υπερηφάνεια και η υπόθεση ότι εσείς και η εκκλησία σας αποκλείεστε, και ο πάστοράς σας είναι άνοσοι από δαιμονικά να πειράξουν. Το θέμα μας είναι ΚΡΙΣΗ.

 

 

Ο Isaiah ότι η γνώση και η κατανόηση των εκκλησιών "κρίσησ" είναι δηεστραμμένες και γυρισμένες ανάποδα... όπως τις πέτρες του ναού ο Ιησούς μίλησε για. Διαβάστε τον Isaiah 59:1215. Τι εσείς, η εκκλησία σας, και ο ιεροκήρυκάς σας διδάσκετε και θεωρείτε για την ΚΡΙΣΗ του Θεού; Σκεφτείτε για τον για μια στιγμή... Τώρα προχωρήστε. Επειδή οι διάβολοι έχουν κρατήσει τα μυαλά των ατόμων σε ένα πλαίσιο αντι-επανόρθωσης της καταδίκης (ΙΙ κορίνθιοι 3:711), απέτυχαν να αντιληφθούν τι η κρίση του Θεού είναι όλη για! Ακόμη και στο χρόνο του Ιησού τα άτομα θεώρησαν και δίδαξαν ότι ο Θεός θα έκαιγε επάνω τα ανθρώπινα οντα στη λίμνη της πυρκαγιάς μαζί με τους διαβόλους στο τέλος, και αυτή θα ήταν η μοίρα σχεδόν όλων των ατόμων εκτός από μερικούς ευλογημένους αυτούς. Αλλά αυτή είναι μια πολύ φτωχή και ασύνετη έννοια... στοιχεία της τύφλωσης. Ο ΙΗΣΟΥΣ ο ίδιος ήταν ΔΙΚΑΣΤΗΣ, και επέπληξε εκείνο το δόγμα σε Luke 9:5156, όταν διεξήγαγε τη μεγάλη έρευνα κριτικών επιτροπών του. Τα άτομα απέτυχαν να καταλάβουν Jeremiah που το ιερό πνεύμα που χρησιμοποιήθηκε για να αντιτεθεί σε οποιαδήποτε τέτοιαδήποτε ιδέα εκείνος ο Θεός σκόπευε για να καψει επάνω τα ανθρώπινα οντα σε οποιαδήποτε μόδα, Jeremiah 7:31, 19:5. Έτσι έχουμε το WORD της μεγάλης δικαιοσύνης κριτικών επιτροπών μας, του Ιησού, και της εφετικής δικαιοσύνης δικαστηρίου μας, του ιερού φαντάσματος, και της δικαιοσύνης ανώτατου δικαστηρίου μας, Θεός, ι John 5:7. Το φλογερό κάψιμο των ατόμων είτε για τη θυσία είτε την εξολόθρευση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΠΟΤΕ την ΚΑΡΔΙΑ του ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ! Ο Ιησούς ξέρτε σε κανέναν αβέβαιο όρο ότι μια τέτοια ιδέα προήλθε από Satan, ΙΙ κορίνθιοι 11:1315. Εκείνες οι εκκλησίες που κρατούν και που διδάσκουν τα δόγματα κόλαση-πυρκαγιάς ενάντια στα άτομα είναι στοιχεία της εκπλήρωσης του Ντάνιελ 7:2122, και αποκάλυψη 13:1112.

"Δεν υπάρχει καμία φρόνηση, ούτε κατανόηση, ούτε συμβουλή ενάντια στο Λόρδο", παροιμίες 21:30. Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ότι γιατί ο Θεός είπε Satan αλλοιωθήκατε από τη θεωρούμενη νοημοσύνη του, Ezekiel 28:17. Η φρόνηση προειδοποίησε το "κατ'ηγορο των αδελφών", αποκάλυψη 12:10, για "να κατηγορήσει όχι έναν υπάλληλο στον κύριό του, για να μην αναθεματίζει το thee και βρίσκεστε ένοχοσ", παροιμίες 30:10. Ήταν πολύ ηλίθιο Satan να θεωρηθεί ότι θα μπορούσε να αποδείξει στο Θεό ότι τα παιδιά του Θεού δεν είναι όχι καλύτερα από πρόκειται και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το νόμο στο Θεό δύναμης για να καταδικάσει τα παιδιά του μαζί με τους δαίμονες Satan, Isaiah 14:12,2122. Αλλά ο "μεγάλος ανόητος όλων των χρόνων" θέλησε μια πιθανότητα να πάρει ακόμη και με το Θεό, και ο Θεός τον έδωσε την. Δεν προκαλείτε ΠΟΤΕ το Θεό ή τον αντιτάσσετε, επειδή είναι συνολικές φρόνηση και νοημοσύνη, και όλη η νοημοσύνη που άλλοι έχουν είναι μια μικρή διανομή από εκείνη την πηγή. Η ίδια η σκέψη του αντιτιθέμενου Θεού είναι η αρχή της τρέλας και μια προσπάθεια ενάντια σε τον δεδομένου ότι ένας αντίπαλος --- ακόμη και στη σκέψη --- είναι η δημιουργία ενός ανόητου! Ακόμα Satan υπέθεσε ότι θα μπορούσε να το χειριστεΐ Εργασία 40:19  Θ*Ησαηαχ 14:1219. Αλλά ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ το ΘΕΟ! Το Satan δεν επέτρεψε στο Θεό αρκετό χρόνο να τελειώσει προτού να γίνει αντίπαλος.

 

Πάρτε τι έχουμε μάθει για το Θεό δεδομένου ότι συνεχίζει να εισάγεται σε μας και να εξετάζει το άλαλος- headedness των σχεδίων του διαβόλου να προμηθεύσει την καταδίκη για το άτομο μέσω της χρήσης του νόμου ενάντια στην αμαρτία. Αρχικά "η αμαρτία" εξ ορισμού είναι ένας "δαίμονασ", γένεση 4:57 (NAB ή ΡΑΜΦΟΣ). Έτσι ώστε ο νόμος είναι πραγματικά ενάντια στους δαίμονες. Έχουμε ενημερωθεί από το δημιουργό ότι ήταν στο σπίτι στο άτομο ΩΣ ΑΤΟΜΟ... επειδή κάθε άνθρωπος είναι κύτταρο του ΣΩΜΑΤΟΣ του που μοιράζεται μια μικρή μερίδα της συνειδητής συνειδητοποίησής του. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ και η δυνατότητά του στην αίσθηση, ακούει, και βλέπει σε μας από τα πολλαπλάσια δεν μικραίνει τμήματά του. Έτσι τι αυτό το μήνυμα λέει στις δυνάμεις του σκοταδιού; Ο δικαστής ανώτατου δικαστηρίου πραγματικά "δεν χρειάζεται" το πλήθος μαρτύρων που κοιτάζουν κάτω από τον ουρανό για να εξασφαλίσει την απαραίτητη απόδειξη για να καταδικάσει τους διαβόλους. Είναι ο καλύτερος μάρτυρας είναι εκεί και μοναδικός που έχει τη δύναμη να καταδικάσει εκείνους που προσπάθησαν τόσο σκληρά να καταστρέψουν το σώμα του (άτομο). Έκαναν όλο το κακό στο δικαστή ανώτατου δικαστηρίου, ενώ το μόνο που θα μπορούσαν να δουν ήταν άτομο, Isaiah 63:9 Θ*Ματτχεω 26:40. Το ένα ρώτησε, "τι είναι άτομο που εσύ τέχνη προσεκτική του και του γιου του ατόμου που εσύ o πιό βησητεστ αυτόσ"; Ο κλονισμός για τους διαβόλους και για το άτομο είναι... Ο ΘΕΟΣ ΠΕΡΠΑΤΑ ΓΥΡΩ ΩΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗ ΓΗ, Ψαλμός 82:68  Πράξεις 17:28  ΙΙ Κορίνθιοι 6:16. Ο Θεός έδωσε σκόπιμα τη δύναμη διαβόλων πάνω στο άτομο, Ρωμαίοι 8:1822  ΙΙ Timothy 2:26. Οι διάβολοι χρησιμοποίησαν αυτό στη δύναμη, τέχνασμα, και υποδουλώνουν τα άτομα στο αντίθετο ΕΡΓΑΣΙΩΝ στους νόμους του Θεού, Isaiah 28:1415   Ezekiel 35:5  Θ*Ματτχεω 11:12 Ρωμαίοι 7:2123. Οι πλοκές και τα σχέδια συζητήθηκαν και η συνωμοσία και οι συνεργασίες ασκήθηκαν. Το άτομο είναι τόσο τυφλό και ανίδεο αυτού ότι οι διάβολοι καυχήθηκαν, "ποιοι seeth εμείσ";!, gloating στις δυνάμεις τους, ψαλμός 94:79  Θ*Ησαηαχ 10:1314, 29:15. Αλλά ο δικαστής ανώτατου δικαστηρίου είδε και άκουσε όλα... ακόμη και δαίμονες σκέψεων που κρατιούνται στις καρδιές τους. Κανένας δικαστής πάντα δεν έχει προετοιμαστεί καλύτερα να δοκιμάσει μια περίπτωση ή τόσο καλά έχει ενημερωθεί. Επειδή οι ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ το ΘΕΟ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΉΣΕΙ ενώπιον της τιμής και της λαμπρής μεγαλειότητάς του! Τώρα φαίνεται σε σας ότι Satan και οι δυνάμεις του είναι εξαιρετικά σοφά ή απίστευτα άλαλα;... Δεδομένου ότι ο Θεός είναι άτομο, κάθε παρατυπία που σημειώνεται ενάντια στο άτομο γίνεται σε και ενάντια στο Θεό! Και δεν θα τους εξοφλήσει ούτε δεν θα τους συγχωρήσει.

 

 

Ο Θεός είναι πανταχού παρών. Είναι θέμα-που όλο-όλα είναι τελικά προϊόντα της δύναμης που ακτινοβολεί από τον σε όλες τις κατευθύνσεις. Έχουμε μάθει ότι το ανθρώπινο σώμα αργίλου είναι ως ένδυμα της σάρκας, ΙΙ κορίνθιοι 5:15. Η γη έχει περιγραφεί ως "υποπόδιο" του Θεού, Isaiah 66:1. Και οι διάβολοι έχουν προσκολληθεί στους οργανισμούς των ατόμων και των ζώων σε ετοιμότητα και τα γόνατα για να αποφύγουν την απύθμενη πτώση κοίλωμα-ύφους τους, Matthew 12:4345. Έτσι υποκύπτουν κάτω ενώπιον της μεγαλειότητάς του προσκολμένος hems αργίλου των τηβέννων κρίσης του δικαστή!! Πώς για την ανώτερη, απροσμέτρητη όλος-φρόνηση του πατέρα σας;! (Του δώστε ένα χέρι-χειροκρότημα!) Λέω οι ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ενώπιον του με έναν τρόπο δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν ανακαλύψει από τη γνώση τους! Έτσι το κείμενο που δηλώνει ότι "κάθε γόνατο θα υποκύψει και κάθε γλώσσα θα ομολογήσει", Ρωμαίοι 14:11, είναι αληθινό με τον καταπλήσσω τρόπο! Είναι εκείνος ο τρόπος από τις ημέρες Adam και της παραμονής. Για με τον όλα είναι "σήμερα", 12 η ώρα υψηλός, εάν, Ντάνιελ 7:9  Αποκάλυψη 21:33. Στις ημέρες της έρευνας του Ιησού, δήλωσε, "τώρα είναι η κρίση του κόσμου  τώρα ο πρίγκηπας αυτού του κόσμου θα πεταχτεί έξω "! Θ*Ιοχν 12:31. Πρέπει να τον έχουν θεωρήσεϊ

 

 

Η κρίση από την πυρκαγιά για την εξολόθρευση είναι αιώνια αυστηρά για το βασίλειο των διαβόλων, Isaiah 14:12,2122 Θ*Ματτχεω 23:33, 25:41. Το άτομο αποκλείεται συνολικά από το όπως ο Ιησούς και το ιερό φάντασμα έχουν δείξει: Ιησούς, Luke 9:5156  Θ*Ιοχν 5:22, 8:15, και για το ιερό φάντασμα, Isaiah 57:1619   Malachi 3:6,17  Θ*Ιοχν 16:8,11. Οι διάβολοι έχουν διδάξει στα άτομα ότι τα πράγματα που γράφονται με το WORD στα παιδιά τους γεννημένα στη γη και προηγουμένως που δεν καταδικάζονται ισχύουν για την ανθρωπότητα, ψαλμός 50:1621. Τα άτομα έχουν συγχεθεί από τα scriptures επειδή έχουν δύο άκρες και δύο μηνύματα, ένα στους διαβόλους και άλλο στην ανθρωπότητα, Isaiah 29:1012  Εβραίοι 4:12. Το άτομο δεν μπορεί να χαλαρώσει τις σφραγίδες στο WORD, αποκάλυψη 5:15. Επομένως οι εκκλησίες διδάχθηκαν μια αναληθή έννοια της κρίσης από τους διαβόλους που πήραν τη "άκρη" που στάλη σε τις και την εφάρμοσαν στα άτομα. Όπως παρουσιάζεται νωρίτερα η έννοια των εκκλησιών της "κρίσης είναι οπίσθια"...τόσο προς τα πίσω εκείνος ο Ιησούς είπε ότι είναι απαραίτητο για το ιερό φάντασμα "να πειστεί ο κόσμος της κρίσης επειδή ο πρίγκηπας αυτού του κόσμου κρίνεται". Αυτό οφείλεται στους αυστηρούς headlock διαβόλους έχει στις εκκλησίες. Οι διάβολοι έχουν διδάξει στα άτομα ότι η ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ είναι κλειστή μακριά στο μέλλον, αλλά έσφαλαν προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα scriptures, ψαλμός 50:1621. Εντούτοις όταν ο Ιησούς μίλησε σε εκείνοι στη δίκη στο εξωτερικό δικαστήριο αυτής της γης κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, είπε, "το NOW ΕΊΝΑΙ η ΚΡΊΣΗ", Matthew 8:2930  Ι Peter 3:1920. Θεωρείτε τον Ιησού; ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΝ! Θ*Ησαηαχ 43:25, 44:21  ΙΙ Κορίνθιοι 5:1819. Δεδομένου ότι ο Θεός είναι άτομο (και τα άτομα δεν ξέρουν αυτό ούτε το καταλαβαίνουν σήμερα), ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ μόνο (ΑΤΟΜΟ) ενάντια στην καταδίκη, ψαλμός 109:31  Θ*Ησαηαχ 45:2425, 54:17. Εδώ είναι ένα μήνυμα για τα αόρατα έθνη των διαβόλων που προσκολλώνται σε μας:  Micah 7:1619. ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ... Έτσι ποιος αντιτίθεται στις αποφάσεις δικαστηρίου του; Θ*Ησαηαχ 43:13.

 

Να συγκλονίσουν και η κατάπληξη είναι η φρόνηση και η κατανόηση του Θεού. Οι τρόποι του είναι προηγούμενη ανακάλυψη και ο διάνοιά του είναι unsearchable. Όλοι που αυξάνονται επάνω ενάντια σε τον είναι ανόητοι... ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ! Και όλοι που είναι οι αντίπαλοί του είναι οι πιό ανίδεοι ανόητοι όλων των χρόνων και σε όλες τις δημιουργίες. Θαυμάσια είναι όλα τα μυστικά του και όλες οι δημιουργίες του είναι τρομερές αναρωτιούνταϊ Οι ΔΙΑΒΟΛΟΙ έχουν τη διάκριση της ύπαρξης υπερβολικά ομοιώματα που έχουν υπογράψει το ένταλμα εξολόθρευσής τους σε μία προσπάθεια να νικηθούν ο Θεός και οι απόγονοί του. Είναι πάνσοφος στους τρόπους που κανένας θα μπορούσε να έχει φανταστεί ενδεχομένως ως ευφυείς αυτόπτης μάρτυρας και ομο-θύμα με κάθε άνθρωπο! Για τους διαβόλους δεν υπάρχει καμία διαφυγή από την καταδίκη. Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ στον ΟΥΡΑΝΟ όπου Satan και Babylon καταδικάστηκαν αρχικά, και η ΤΠ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΠΟΤΈ! Η ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ! Ο Θεός έχει καλύψει το άτομο με τον, και η ζωή βεβαιώνεται για μας επειδή είμαστε ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ αιώνιου "μόνου του"! Γένεση 1:2627  Ψαλμός 82:68. Αγανακτεί με πολύ εκείνων που έχουν ελπίσει ότι θα κατέστρεφε τα κύτταρά του (άτομο) λόγω του θυμού και του vindictiveness τους. Κάθε πατέρας θα προστατεύσει τον απόγονό του όπως οι περισσότερες ζώα και φύση παρουσιάζουν. Αλλά ο Θεός έχει κάνει περισσότερο απ' ό,τι μας καλύπτει και προστατεύει. Ήρθε κάτω όπως "μασ" και υπέφερε με μας που ενεργούμε ως ΔΙΚΑΣΤΗΣ και που πραγματοποιούμε τη δοκιμή σε κάθε μεμονωμένο παιδί. Δεν υπάρχει καμία αναστολή για τις δυνάμεις του σκοταδιού. Δεν υπάρχει καμία καταστροφή των παιδιών του που ήταν σκόπιμα "δώρο-τυλιγμένα" στον άργιλο για τη γη "άσκηση" μέχρι την ημέρα της εμφάνισής τους στον ουρανό έρχονται, ψαλμός 127:3 Ecclesiastes 12:7  Θ*Ιοχν 4:24, 12:24  Πράξεις 10:916 Εβραίοι 12:2224. Ο Θεός αυξάνεται επάνω ενάντια σε εκείνους που έχουν υποδουλώσει το λιγότερο άτομο με τις βαρύτερες αλυσίδες, αριθμοί 23:810,1924, 24:89   Deuteronomy 33:2629  Θ*Ησαηαχ 18:7 Luke 4:18. ΕΞΥΨΩΝΕΙ την ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ "ΜΟΝΟΥ ΤΟΥ" (ΑΤΟΜΟ), Isaiah 2:1011.

 

 

Όσον αφορά την ΚΡΙΣΗ, ο Θεός έχει συγκλονίσει ο καθένας (ο τιναγμένος ουρανός και επιχωματώνει ειδικά τις δυνάμεις του σκοταδιού) από τη συνεχή εισαγωγή του του δεδομένου ότι μαθαίνουμε ποιου που ΕΙΝΑΙ, Isaiah 13, 54. Το γεγονός ότι περπατά τη γη ως πληθυσμό του ατόμου με το οποίο μοιράζεται τη συνείδηση και την ευαισθησία του έχει μια καταστροφή να έχει επιπτώσεις σε κάθε πτυχή της κρίσης:

 

1. Είναι ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ και είναι ένα πολύ προσωπικό μάτι και ο μάρτυρας αυτιών σε κάθε που στέλνεται κάτω στη γη, ενεργεί 10:916,28, 17:2428. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να στηριχθεί στην προκατάληψη των μη επιστημονικών ή λιγότερο αξιόπιστων μαρτύρων και των misconstruements τους, Isaiah 11:15. Δεν μπορεί να ειπωθεί ψέματα αποτελεσματικά.

 

2. Οι διάβολοι που επιδιώκουν να βλάψουν το άτομο ανοιχτά ή κρυφά έχουν κάνει όλη τη ζημιά στο Θεό, ο οποίος μοιράζεται απλά την ευαισθησία του με το άτομο. Είναι ένα πράγμα για να είναι στην περιφρόνηση του δικαστηρίου, και είναι αρκετά άλλο για να χτυπήσει και να πληγώσει το ΔΙΚΑΣΤΗ. Ασφαλίζει την καταδίκη. Ο Θεός έχει πάσσει τους πόνους από τους δαίμονες από το χρόνο Adam... απευθείας!! Τώρα οι διάβολοι πρέπει να υποστούν την εκδίκηση του Θεού. Εξαιρετικά προς τους! Jeremiah 50:28  Αποκάλυψη 17:1.

 

3. Δεδομένου ότι ο Θεός αποδυναμώθηκε ("ΗΠΑ") με την ποικιλία του διάνοιας και της ευαισθησίας μας, ΜΌΝΟ ΈΧΕΙ την ΑΡΧΉ ΚΑΙ τα ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙ τα ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ την ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΉ ΤΟΥ... ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ABSOLVENCE ΤΟΥ ΑΤΌΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΊΠΛΗΞΗ, ΤΗΝ ΕΝΟΧΉ, ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΉ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΊΑ. Αυτό είναι κανένα "ασπρίζει" εκείνοι πραγματικά ένοχοι. Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ σε ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ το ΔΙΚΑΣΤΗ! ... ποιος έκανε και το άτομο και Satan.

 

4. Οι ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΎΨΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ της ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΉΣΕΙ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ στο ΔΙΚΑΣΤΗ ασυναίσθητα σχεδιάζοντας τους και προσκολμένος στις τηβέννους σάρκας του! OH, Θεός! Αυτό είναι καταπληκτικό! Έτσι οι λέξεις Paul είναι πιό σύγχρονες και αληθινές όπως τα "πρότυπα" από ακόμη και μπόρεσε να έχει φανταστεί. "Κάθε γόνατο θα υποκύψει και κάθε γλώσσα θα ομολογήσει".

 

5. Ο Θεός έχει τη "χρησιμοποιημένη" αμαρτία στο πλεονέκτημά του. Μετά από το πεθαίνοντας άτομο καταρτίζεται (αναστημένος), δοξάζεται, και παρουσιάζεται τι "η αμαρτία" πραγματικά είναι και ποιος είναι αρμόδιος για την και όλο το πρόβλημα ο κόσμος είναι. Να υποστεί την αμαρτία σε όλες τις παραλλαγές του έχει ενισχύσει την εκτίμηση δίκαιας συμπεριφοράς μας. Οι "καλοί" τρόποι φαίνονται καλύτεροι σε μας όταν συγκρίνονται και με τον πόνο και το βάσανο της αμαρτίας.

 

6. Το άτομο ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΩ καθώς πηγαίνει στο "altar"-ing σχολείο για "τις αλλαγέσ", Jeremiah 18:16   Malachi 3:13,6,1718  Αποκάλυψη 6:911. Εκεί μαθαίνει την αποτελεσματικότητα της ευθύτητας και τη ζημία της διαφθοράς σε κάθε πτυχή της κοινωνικής διαβίωσης εις βάρος εκείνων που κατοικούν στο γη-στάδιο.

 

7. Ο Θεός έχει αναγκάσει τους διαβόλους για να παρουσιάσει άτομα "που γίνονται τέλεια" και "που προσέχουν" από ανωτέρω ότι το ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ το ΘΕΟ! Αποκάλυψη 15:34. Τα άτομα βλέπουν ποιοι πραγματικά οι μηχανικοί "αμαρτία" και πώς αυτοί "κρατούν" τα γείηνα άτομα στα λάθη, Isaiah 14:1617 Ezekiel 28:1819. Ο Θεός κάνει αυτό με όχι εύκολα να επιτρέψει στους διαβόλους για να είναι επιτυχείς ενάντια στα άτομα. Αυτό τους αναγκάζει για να επαναλάβει τις τεχνικές τους επανειλημμένως έως ότου επιτυγχάνουν τελικά την επιτυχία. Με αυτό τον τρόπο οι διάβολοι παρουσιάζουν στους νέους θεϊκούς σπουδαστές λεπτομερώς πώς αυτοί φύλλο αλουμινίου τυφλά και ανίδεα άτομα, Isaiah 43:28, 45:7, 47:56. Τα άτομα εγκωμιάζουν έπειτα την ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ του ΘΕΟΥ όπως "ακριβώσ".

 

Έτσι οι "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" είναι περισσότερο από τη μόνη "συμφιλίωση όλεσ"! Είναι εξίσου ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Σαν το ΔΙΚΑΣΤΗ ανώτατου δικαστηρίου μας, ΜΟΝΟ ο ΘΕΟΣ είναι στη θέση να κάνει αυτό, και μόνο ο Θεός μπορεί να το κάνει. Σαν υψηλότερο ιερέα, μόνο ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΏΣΕΙ. (Παρατηρήστε την προηγούμενη δράση εκείνης της δήλωσης όπως επιβεβαιώνει με τον Isaiah 43:25, 44:21... Και έχετε κάποια επανευθυγράμμιση των "δογμάτων κρίσης σασ" που κάνουν! Αυτό ξέρω!) Δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία για την ΕΡΓΑΣΙΑ του ΘΕΟΥ σε οποιοδήποτε άτομο, διάβολος, ή στο Θεό! Δεν μπορείτε να του πείτε τι για να κάνετε ή πώς να το κάνετε, Isaiah 40:1314,28..... Και εάν δεν το συμπαθείτε...αυτός σκληρός! Ezekiel 20:3237. Εάν διαφωνείτε με την εργασία κρίσης του Θεού..."κάθε καρύδι (κεφάλι) θα ραγιστεί", Ezekiel 36:2329, τραγούδι Solomon 6:11, ψαλμός 51:17. Μην γράψτε τις αντιρρήσεις σας σε με! Τους πέστε στο Θεό εάν τολμάτε! Είμαι δικαστήριο "δημοσιογράφοσ". Επιλέχτηκα από το Θεό για να εκθέσω τις "ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" της ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ του. Ο Θεός δεν χρειάζεται ένα πλήθος των ατόμων για να κάνει αυτό, Jeremiah 50:4446  Αποκάλυψη 18:6. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ απαιτείται στα scriptures, "John" του τέλους τουχρόνου, Ντάνιελ 12:89  Αποκάλυψη 10:711. Προτείνω ότι σε οποιοδήποτε ενιστάμενο κρατήστε σιωπηλός και "παραμονή στην τσάντα σασ" και όχι vaunt η άγνοιά σας, Isaiah 2:1019. ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ είναι για την ενοποίηση ("ενότητα") ολόκληρης της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μας για όλες τις γενεές των οικοδεσποτών στον ουρανό και όλων των παιδιών ακόμα στη γη. Οφείλετε να χαρείτε με αυτόν τον ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΠΟ των κρίσεων του Θεού, αποκάλυψη 15:45. (Ειδοποίηση ότι αυτό είναι το αντίθετο του "δόγματος του θανάτου και της καταδίκης των ατόμων που έγινε μακριά" από Χριστό, ΙΙ κορίνθιοι 3:812. Παρατηρήστε ότι οι γείηνες εκκλησίες καταδικάζουν ακόμα τα άτομα στο θάνατο στη λίμνη της πυρκαγιάς που προκαλούν την ίδιους τους εργασία και το σκοπό της γέννησης και της σταύρωσης Χριστοΰ) Όλοι που τον αντιτάσσουν ΠΤΩΣΗ όλοι γύρω από μας και προσκολλώνται έπειτα στους οργανισμούς μας απαρατήρητους ως πηγή όλων της αντίθεσης και του κακού, Habakkuk 1:4. Έλεγχος εκείνο το κείμενο και όλα τα κείμενά μας στο βασιλιά james Bible εκτός αν διευκρινισμένος ειδάλλως.