Αναμφισβήτητη αλήθεια: Η σωτηρία είναι για όλα τα άτομα

ΤΙΤΛΟΣ:

Παροιμίες 18:13 Αυτός αυτός answereth ένα θέμα προτού heareth αυτό, αυτό να είσαι τρέλα και ντροπή σε τον.

Θ*Ιοχν 8:17, Γράφεται επίσης στο νόμο σας, ότι η κατάθεση δύο ατόμων είναι αληθινή. 18, Είμαι ένας που ενισχύει μου, και ο πατέρας που μου έστειλαν beareth το μάρτυρα μου.

1 Θ*Ιοχν 5:9 Εάν λαμβάνουμε το μάρτυρα των ατόμων, ο μάρτυρας του Θεού "είναι μεγαλύτεροσ".

Ρωμαίοι 3:4 Θεός απαγορεύστε: yea, αφήστε το Θεό να είναι αληθινό, αλλά κάθε άτομο ένας ψεύτηςόπως γράφεται, ότι o πιό μηγχτεστ δικαιολογείστε στο ρητό δικος σου, και pjo' μηγχτεστ που υπερνικιέται πότε τέχνη κρίνατε.

1 Κορίνθιοι 13:8 ... Αλλά εάν υπάρχουν προφητείες, θα αποτύχουν εάν υπάρχουν γλώσσες, θα παψουν εάν υπάρχει γνώση, θα εξαφανιστεί μακριά. 9 Για (άνθρωποι) ξέρουμε εν μέρει, και εμείς prophesy εν μέρει. 10 Αλλά όταν έρχεται αυτός που είναι τέλειος, έπειτα αυτός όποιοι είναι εν μέρει θα γίνει μακριά.

===========================================================================

Εδώ θα λάβετε το μάρτυρα τρία, σχετικά με τη σωτηρία σας, και τη σωτηρία όλων των ατόμων. Θα βρείτε κανένας όρος συνημμένος - Η σωτηρία είναι δωρεάν δώρο του Θεού.

===========================================================================

Μάρτυρας # 1, Πατέρας


Θ*Ησαηαχ 40:1 Ανεση YE, άνεση YE οι άνθρωποί μου, saith ο Θεός σας. 2 Μιλήστε το YE άνετα στην Ιερουσαλήμ, και το unto κραυγής που, που η εχθροπραξία της ολοκληρώνεται, ότι η κακοήθειά της είναι: για hath έλαβε του ΔΙΠΛΑΣΙΟΥ χεριών του Λόρδου για όλες τις αμαρτίες της.

Θ*Ησαηαχ 45:22-23, ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΊ ΑΠΟ ΜΕ, το "WORD" ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ το ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ στην ΕΥΘΥΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ...... ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ UNTO ΕΓΏ ΚΑΘΕ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ, ΣΤΟ ΛΟΡΔΟ ΟΛΟΣ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΔΟΞΑ.

Θ*Ησαηαχ 66:22 Για ως νέοι ουρανοί και νέα γη, που θα κάνω, θα παραμείνει ενώπιον μου, saith ο Λόρδος, έτσι ο σπόρος σας και το όνομά σας θα παραμείνει. 23 Και θα έρθει να περάσει, [ ότι ] από ένα νέο φεγγάρι σε άλλο, και από ένα Σάββατο σε άλλο, ΟΛΟΙ θα σκληραγωγήσουν ερχόμενος να λατρεψουν ενώπιον μου, saith ο Λόρδος.

Hosea 13:14 Θα τους εξαγοράσω από τη δύναμη του τάφου Θα τους εξαγοράσω από το θάνατο: Θάνατος ο, θα είμαι οι πανούκλες δικές σου Τάφος ο, θα είμαι η καταστροφή δική σου: η μεταμέλεια θα είναι έκρυψε από τα μάτια ορυχείων.

Θ*Ησαηαχ 46:9 Θυμηθείτε τα προηγούμενα πράγματα παλαιού: γιατί είμαι Θεός, και δεν υπάρχει κανένας αλλιώς Είμαι Θεός, και δεν υπάρχει κανένας όπως με, 10 που δηλώνουν το τέλος από την αρχή, και από τους αρχαίους χρόνους τα πράγματα που δεν γίνονται ακόμα, λέγοντας, η συμβουλή μου θα σταθούν, και θα κάνω όλη την ευχαρίστησή μου:

Θ*Ησαηαχ 26:19 Τα νεκρά άτομά δικά σου θα ζήσουν, μαζί με το νεκρό σώμα μου θα προκύψουν. Αγρυπνος και τραγουδήστε, YE που κατοικεί στη σκόνη: για τη δροσιά δική σου είναι ως δροσιά των χορταριών, και η γη θα πετάξει έξω τους νεκρούς. (Αυτοί εξαγοράζονται από τον τάφο και εξαγοράζονται από το θάνατο, - μόλις παίρνουν την τελευταία αναπνοή τους).

Θ*Ησαηαχ 57:16 Γιατί δεν θα υποστηρίξω για πάντα, ούτε θα είμαι πάντα οργισμένος: για το πνεύμα πρέπει να αποτύχει ενώπιον μου, και οι ψυχές [ που ] έχω κάνει. 17 Για την κακοήθεια της έντονης επιθυμίας του ήταν ι οργισμένο, και smote αυτός: Με έκρυψα, και ήμουν οργισμένος, και συνεχίστηκε δύστροπα με τον τρόπο της καρδιάς του. 18 Έχω δει τους τρόπους του, και θα τον θεραπεύσω: Θα τον οδηγήσω επίσης, και θα αποκαταστήσω το unto ανέσεων αυτός και στους θρηνητές του. 19 Δημιουργώ τα φρούτα των χειλιών Ειρήνη, ειρήνη [ αυτός που είναι ] μακριά μακριά, και [ αυτός που είναι ] πλησίον, saith ο Λόρδος και θα τον θεραπεύσω.

Malachi 3:6 Για το ι [ AM ] ο Λόρδος, αλλάζω όχι επομένως οι γιοι του YE Jacob δεν καταναλώνονται.

Malachi 3:17 Και θα είναι ορυχείο, saith ο Λόρδος των οικοδεσποτών, σε εκείνη την ημέρα όταν αποτελώ τα κοσμήματά μου και θα τους διαθέσω, ως άτομο spareth ο γιος του που serveth αυτός.

Θ*Ησαηαχ 54:6 Για ο Λόρδος hath κάλεσε το thee όπως μια γυναίκα και στο πνεύμα, και μια σύζυγο της νεολαίας, όταν αρνηθήκατε wast, saith ο Θεός δικοσ' σου. 7 Για μια μικρή στιγμή έχει εγώ το thee  αλλά με τα μεγάλα ελέη θα συλλέξω το thee. 8 Σε λίγη οργή έκρυψα το πρόσωπό μου από το thee για μια στιγμή  αλλά με την everlasting ευγένεια θα έχω το έλεος στο thee, saith ο Λόρδος ο απελευθερωτής δικοσ' σου. 9 Για αυτό [ είναι όπως ] τα ύδατα του unto του Νώε εγώ: για [ όπως ] έχω ορκιστεί ότι τα ύδατα του Νώε δεν πρέπει πλέον να πάνε πέρα από τη γη  έτσι ορκίζεται το ι ότι δεν θα ήμουν οργισμένος με το thee, ούτε επιπλήξτε το thee. 10 Για τα βουνά θα αναχωρήσει, και οι λόφοι αφαιρούνται  αλλά η ευγένειά μου δεν θα αναχωρήσει από το thee, ούτε το συμβόλαιο της ειρήνης μου θα αφαιρεθεί, saith ο Λόρδος που hath έλεος στο thee.

Deuteronomy 32:18 του βράχου που begat thee εσύ τέχνη απερίσκεπτη, και hast ξεχασμένος Θεός που διαμόρφωσαν το thee.

Θ*Ησαηαχ 43:25, 44:22 "ι ακόμη και είμαι αυτός ότι blotteth έξω οι καταπατήσεις δικές σου για τη χάρη ορυχείων, και δεν θα θυμηθώ τις ΑΜΑΡΤΊΕΣ δικές σου".

Θ*Ησαηαχ 40:22 έχω λεκιάσει έξω, ως παχύ σύννεφο, τις καταπατήσεις δικές σου, και, ως σύννεφο, τις αμαρτίες δικές σου: επιστροφής unto εγώ  γιατί έχω εξαγοράσει το thee.24 Έτσι saith ο Λόρδος, ο απελευθερωτής δικοσ' σου, και αυτός ότι διαμορφωμένο thee από τη μήτρα, είμαι ο Λόρδος που maketh όλα τα πράγματα  αυτός stretcheth εμπρός οι ουρανοί μόνο  αυτός spreadeth στο εξωτερικό η γη από με   25 Αυτός frustrateth τα σημεία των ψευτών, και maketh diviners τρελλοί  εκείνος ο turneth σοφά άτομα προς τα πίσω, και maketh η γνώση τους ανόητη   Ο Θεός αριθμών 23:19 δεν είναι άτομο ότι πρέπει να βρεθεί κανένας ο γιος του ατόμου, τον οποίο πρέπει να μετανοήσει: hath αυτός τον είπε, και δεν θα κάνει; ή hath αυτός προφορικός, και δεν θα το κάνει το αγαθό; 20 Behold, έχω λάβει την εντολή που ευλογεί: και hath ευλόγησε  και δεν μπορώ να το αντιστρέψω. 21 Αυτός hath όχι beheld κακοήθεια σε Jacob, hath ούτε αυτός διαστροφή στο Ισραήλ: ο Λόρδος ο Θεός που του είναι με τον, και η κραυγή ενός βασιλιά είναι μεταξύ τους. 22 Ο Θεός τους έφερε από την Αίγυπτο  αυτός hath δεδομένου ότι ήταν η δύναμη ενός μονοκέρου. 23 Σίγουρα δεν υπάρχει κανένα enchantment ενάντια σε Jacob, είναι ούτε εκεί οποιοδήποτε divination ενάντια στο Ισραήλ: σύμφωνα με αυτήν την περίοδο θα ειπωθεί Jacob και του Ισραήλ, τι hath Θεός επεξεργασμένος!

Το Micah 6:5 ο οι άνθρωποί μου, θυμάται τώρα ποιος βασιλιάς Balak moab συμβουλεύθηκε, και ποιος Balaam ο γιος Beor απάντησε σε τον από Shittim το unto Gilgal  εκείνο το YE μπορεί να ξέρει την ευθύτητα του Λόρδου. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ YE ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΎΤΗΤΑ (ΣΩΣΤΌ JUSTNESS) ΤΟΥ ΛΌΡΔΟΥ ".

Το Ezekiel 34:31 και YE το κοπάδι μου, το κοπάδι του λιβαδιού μου, είναι άτομα, και είμαι ο Θεός σας, saith ο Λόρδος God.

Θ*Ησαηαχ 28:16Therefore saith έτσι ο Λόρδος God, Behold, βάζω σε Zion για ένα ίδρυμα μια πέτρα, μια δοκιμασμένη πέτρα, ένας πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος, ένα βέβαιο ίδρυμα: αυτός ότι believeth δεν θα κάνει γρήγορα.

Θ*Ησαηαχ 25:  [ 6 ] και σε αυτό το βουνό ο Λόρδος του οικοδεσπότη θα κάνει __ "UNTO ΌΛΟΥΣ τους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ μια γιορτή των παχιών πραγμάτων, μια γιορτή των κρασιών στα κατακάθια, των παχιών πραγμάτων πλήρων του κολοκυθιού, των κρασιών στα κατακάθια που καθαρίζονται καλά. [ 7 ] και θα καταστρέψει σε αυτό το βουνό το πρόσωπο της κάλυψης που πετιέται σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους, και το πέπλο που είναι εξαπλωμένο σε ΟΛΑ τα ΕΘΝΗ.. [ 8 ] θα καταπιεί επάνω το θάνατο στη νίκη  και ο Λόρδος God θα σκουπίσει μακριά τα δάκρυα από "- - τα πρόσωπα από- "all  ΚΑΙ Η ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΊ ΑΠΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΡΔΟ HATH ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ.

Ο ψαλμός 46:10 είναι ακόμα, και ξέρει ότι είμαι Θεός: Θα εξυψωθώ μεταξύ, θα εξυψωθώ στη γη.

Ο Isaiah 1:18 έρχεται τώρα, και διαλογιστείτε μαζί, saith ο Λόρδος: εν τούτοις οι αμαρτίες σας είναι όπως ερυθρές, θα είναι τόσο άσπρες όσο το χιόνι  αν και είναι κόκκινοι όπως πορφυρό, θα είναι ως μαλλί.

Ο Isaiah 52:10 ο Λόρδος hath κατέστησε γυμνό τον ιερό βραχίονά του στα μάτια ΟΛΩΝ των εθνών  και ΟΛΕΣ οι άκρες της γης θα δουν τη ΣΩΤΗΡΙΑ του ΘΕΟΥ ΜΑΣ.

Το Jeremiah 9:23 έτσι saith ο Λόρδος, άφησε όχι τη σοφή δόξα ατόμων στη φρόνησή του, αφήστε ούτε τη δυνατή δόξα ατόμων σε δικοί του, να αφήσει όχι την πλούσια δόξα ατόμων στους πλούτους του:  24 Αλλά τον αφήστε ότι glorieth δόξα σε αυτό, που αυτός understandeth και knoweth, εκείνος ο εγώ είναι ο Λόρδος που ασκούν το lovingkindness, την κρίση, και την ευθύτητα, στη γη: για σε αυτά τα πράγματα Ι deligth, saith ο Λόρδος.

Malachi 3:6 για το ι [ AM ] ο Λόρδος, αλλάζω όχι επομένως οι γιοι του YE Jacob δεν καταναλώνονται.

Malachi 3:17 και θα είναι ορυχείο, saith ο Λόρδος των οικοδεσποτών, σε εκείνη την ημέρα όταν αποτελώ τα κοσμήματά μου και θα τους διαθέσω, ως άτομο spareth ο γιος του που serveth αυτός.

Ο Isaiah 54:6 για το Λόρδο hath κάλεσε το thee όπως μια γυναίκα και στο πνεύμα, και μια σύζυγο της νεολαίας, όταν αρνηθήκατε wast, saith ο Θεός δικοσ' σου. 7 Για μια μικρή στιγμή έχει εγώ το thee  αλλά με τα μεγάλα ελέη θα συλλέξω το thee. 8 Σε λίγη οργή έκρυψα το πρόσωπό μου από το thee για μια στιγμή  αλλά με την everlasting ευγένεια θα έχω το έλεος στο thee, saith ο Λόρδος ο απελευθερωτής δικοσ' σου. 9 Για αυτό [ είναι όπως ] τα ύδατα του unto του Νώε εγώ: για [ όπως ] έχω ορκιστεί ότι τα ύδατα του Νώε δεν πρέπει πλέον να πάνε πέρα από τη γη  έτσι ορκίζεται το ι ότι δεν θα ήμουν οργισμένος με το thee, ούτε επιπλήξτε το thee. 10 Για τα βουνά θα αναχωρήσει, και οι λόφοι αφαιρούνται  αλλά η ευγένειά μου δεν θα αναχωρήσει από το thee, ούτε το συμβόλαιο της ειρήνης μου θα αφαιρεθεί, saith ο Λόρδος που hath έλεος στο thee.

Deuteronomy 32:18 του βράχου που begat thee εσύ τέχνη απερίσκεπτη, και hast ξεχασμένος Θεός που διαμόρφωσαν το thee.

Θ*Ησαηαχ 43:25, 44:22 "ι ακόμη και είμαι αυτός ότι blotteth έξω οι καταπατήσεις δικές σου για τη χάρη ορυχείων, και δεν θα θυμηθώ τις ΑΜΑΡΤΊΕΣ δικές σου".

Θ*Ησαηαχ 40:22 έχω λεκιάσει έξω, ως παχύ σύννεφο, τις καταπατήσεις δικές σου, και, ως σύννεφο, τις αμαρτίες δικές σου: επιστροφής unto εγώ  γιατί έχω εξαγοράσει το thee.24 Έτσι saith ο Λόρδος, ο απελευθερωτής δικοσ' σου, και αυτός ότι διαμορφωμένο thee από τη μήτρα, είμαι ο Λόρδος που maketh όλα τα πράγματα  αυτός stretcheth εμπρός οι ουρανοί μόνο  αυτός spreadeth στο εξωτερικό η γη από με   25 Αυτός frustrateth τα σημεία των ψευτών, και maketh diviners τρελλοί  εκείνος ο turneth σοφά άτομα προς τα πίσω, και maketh η γνώση τους ανόητη  Ο Θεός αριθμών 23:19 δεν είναι άτομο ότι πρέπει να βρεθεί κανένας ο γιος του ατόμου, τον οποίο πρέπει να μετανοήσει: hath αυτός τον είπε, και δεν θα κάνει; ή hath αυτός προφορικός, και δεν θα το κάνει το αγαθό; 20 Behold, έχω λάβει την εντολή που ευλογεί: και hath ευλόγησε  και δεν μπορώ να το αντιστρέψω. 21 Αυτός hath όχι beheld κακοήθεια σε Jacob, hath ούτε αυτός διαστροφή στο Ισραήλ: ο Λόρδος ο Θεός που του είναι με τον, και η κραυγή ενός βασιλιά είναι μεταξύ τους. 22 Ο Θεός τους έφερε από την Αίγυπτο  αυτός hath δεδομένου ότι ήταν η δύναμη ενός μονοκέρου. 23 Σίγουρα δεν υπάρχει κανένα enchantment ενάντια σε Jacob, είναι ούτε εκεί οποιοδήποτε divination ενάντια στο Ισραήλ: σύμφωνα με αυτήν την περίοδο θα ειπωθεί Jacob και του Ισραήλ, τι hath Θεός επεξεργασμένος!

Το Micah 6:5 ο οι άνθρωποί μου, θυμάται τώρα ποιος βασιλιάς Balak moab συμβουλεύθηκε, και ποιος Balaam ο γιος Beor απάντησε σε τον από Shittim το unto Gilgal  εκείνο το YE μπορεί να ξέρει την ευθύτητα του Λόρδου. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ YE ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΈΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΎΤΗΤΑ (ΣΩΣΤΌ JUSTNESS) ΤΟΥ ΛΌΡΔΟΥ ".

Το Ezekiel 34:31 και YE το κοπάδι μου, το κοπάδι του λιβαδιού μου, είναι άτομα, και είμαι ο Θεός σας, saith ο Λόρδος God.

Θ*Ησαηαχ 28:16Therefore saith έτσι ο Λόρδος God, Behold, βάζω σε Zion για ένα ίδρυμα μια πέτρα, μια δοκιμασμένη πέτρα, ένας πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος, ένα βέβαιο ίδρυμα: αυτός ότι believeth δεν θα κάνει γρήγορα.

Θ*Ησαηαχ 25:  [ 6 ] και σε αυτό το βουνό ο Λόρδος του οικοδεσπότη θα κάνει __ "UNTO ΌΛΟΥΣ τους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ μια γιορτή των παχιών πραγμάτων, μια γιορτή των κρασιών στα κατακάθια, των παχιών πραγμάτων πλήρων του κολοκυθιού, των κρασιών στα κατακάθια που καθαρίζονται καλά. [ 7 ] και θα καταστρέψει σε αυτό το βουνό το πρόσωπο της κάλυψης που πετιέται σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους, και το πέπλο που είναι εξαπλωμένο σε ΟΛΑ τα ΕΘΝΗ.. [ 8 ] θα καταπιεί επάνω το θάνατο στη νίκη  και ο Λόρδος God θα σκουπίσει μακριά τα δάκρυα από "- - τα πρόσωπα από- "all  ΚΑΙ Η ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΊ ΑΠΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ: ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΡΔΟ HATH ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ.

Ο ψαλμός 46:10 είναι ακόμα, και ξέρει ότι είμαι Θεός: Θα εξυψωθώ μεταξύ, θα εξυψωθώ στη γη.

Ο Isaiah 1:18 έρχεται τώρα, και διαλογιστείτε μαζί, saith ο Λόρδος: εν τούτοις οι αμαρτίες σας είναι όπως ερυθρές, θα είναι τόσο άσπρες όσο το χιόνι  αν και είναι κόκκινοι όπως πορφυρό, θα είναι ως μαλλί.

Ο Isaiah 52:10 ο Λόρδος hath κατέστησε γυμνό τον ιερό βραχίονά του στα μάτια ΟΛΩΝ των εθνών  και ΟΛΕΣ οι άκρες της γης θα δουν τη ΣΩΤΗΡΙΑ του ΘΕΟΥ ΜΑΣ.

Το Jeremiah 9:23 έτσι saith ο Λόρδος, άφησε όχι τη σοφή δόξα ατόμων στη φρόνησή του, αφήστε ούτε τη δυνατή δόξα ατόμων σε δικοί του, να αφήσει όχι την πλούσια δόξα ατόμων στους πλούτους του:  24 Αλλά τον αφήστε ότι glorieth δόξα σε αυτό, που αυτός understandeth και knoweth, εκείνος ο εγώ είναι ο Λόρδος που ασκούν το lovingkindness, την κρίση, και την ευθύτητα, στη γη: για σε αυτά τα πράγματα Ι deligth, saith ο Λόρδος.

Malachi 3:6 για είμαι ο Λόρδος, αλλάζω όχι  επομένως οι γιοι του YE Jacob δεν καταναλώνονται.

Θ*Ησαηαχ 55:7  Αφήστε το κακό forsake ο τρόπος του, και το φαύλο άτομο οι σκέψεις του: και τον αφήστε να επιστρέψει το unto ο Λόρδος, και θα έχει το έλεος επάνω σε τον  και στο Θεό μας, γιατί άφθονα συγχώρηση. 8 Για τις σκέψεις μου δεν είναι οι σκέψεις σας, είναι ούτε οι τρόποι σας οι τρόποι μου, saith ο Λόρδος. 9 Για δεδομένου ότι οι ουρανοί είναι υψηλότεροι από τη γη, είναι έτσι οι τρόποι μου υψηλότεροι από τους τρόπους σας, και οι σκέψεις μου από τις σκέψεις σας. 10 Για ως βροχή cometh κάτω, και χιόνι από τον ουρανό, και returneth όχι thither, αλλά watereth τη γη, και maketh το φέρτε εμπρός και βλαστήστε, ότι μπορεί να δώσει το σπόρο στο σπορέα, και το ψωμί στον τρώγοντα:  11 Έτσι η λέξη μου θα είναι ότι goeth εμπρός από το στόμα μου: δεν θα επιστρέψει το unto εγώ κενός, αλλά θα ολοκληρώσει αυτό που παρακαλώ, και αυτό θα ευημερήσω στο πράγμα whereto τον έστειλα.

Κρίση του Isaiah 28:17 επίσης θα βάλω στη γραμμή, και η ευθύτητα πέφτει κατακόρυφα: και το χαλάζι θα σκουπίσει μακριά το καταφύγιο των ψεμάτων, και τα ύδατα θα ξεχειλίσουν την κρύβοντας θέση. 18 Και το συμβόλαιό σας με το θάνατο θα είναι, και η συμφωνία σας με την κόλαση δεν θα σταθεί  όταν το ξεχειλίζοντας μαστίγιο θα περάσει μέσω, κατόπιν το YE θα προχωρηθεί κάτω από το. 19 Από το χρόνο ότι goeth εμπρός αυτό θα σας πάρει: για το πρωί μέχρι το πρωί θα περάσει πέρα από, μέχρι την ημέρα και τή νύχτα: και θα είναι μια παρενόχληση για να καταλάβει μόνο την έκθεση.

Θ*Ησαηαχ 29:24 αυτοί επίσης ότι στο πνεύμα θα έρθει στην κατανόηση, και αυτοί ότι μουρμουρισμένος θα μάθει το δόγμα.

Ο Θεός τινάζει τους ουρανούς, τη γη, τη θάλασσα, και το ξηρό έδαφος καθώς επίσης και όλα τα έθνη για να βεβαιώσει την αρχή του πέρα από την αλήθεια και για να ξαναβάλει τα άτομα στη γη σε ισχύ τους. Τα άτομα είναι τυφλά και ανίδεα και όλες οι γείηνες θρησκείες καλύπτονται με το ακαθάριστο σκοτάδι, Isaiah 60:2. Ο Θεός έχει σύρει όλα τα άτομα σε όλο το σπίτι εθνών στον ουρανό πάντα σύμφωνα με "την επιθυμία του" και την καλή θέλησή του στα άτομα ως πατέρα ΟΛΑ, Luke 2:10,14. Τα λάθη που τα άτομα θεωρούν και διδάσκουν στη γη δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε να εμποδίσουν αυτήν την διαδικασία!Το ανθρώπινο δόγμα σε όλες τις παγκόσμιες θρησκείες είναι ένα μίγμα κάποιας αλήθειας με τα ψέματα, αλλά στο σύνολο είναι ψευδομάρτυρας ενάντια στη "καθημερινή θυσία" του Θεού και την εργασία σχεδίων. Είναι "απορρίματα" στον πατέρα μας. Επειδή τα άτομα δεν πρέπει να φάνε τα απορρίματα ο πατέρας μας τινάζει ΟΛΕΣ τις παγκόσμιες θρησκείες! ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ από ΟΛΑ τα ΕΘΝΗ σύρονται αμέσως στον ουρανό μετά από το θάνατο για "την τελειότητα". Αυτό ήταν πάντα "τι συμβαίνει" στα άτομα! Όλα τα δόγματα σε όλες τις θρησκείες, που διδάσκουν ειδάλλως, είναι ΨΕΜΑΤΑ!

:Θεόs ειδικά θέλω δικός του παιδιά γνωρίζω ότι (1) δικός μας warfare is ολοκληρωμένος " με το καλλιτέχνημα δικός του " σαμπάνια ", Ιησουίτης χριστιανόs , (2) δικός μας iniquity is συγχωρημένος " και στην πραγματικότητα εμείs είμαστε όχι φόρτισα σε όλος για αμαρτία , (3) επάνω γη εμείs " λαμβάνω διπλός για όλος δικός μας sins " διαμέσου οτιδήποτε συμβαίνει σε εμάs κατά τη διάρκεια δικός μας lifetime επάνω γη. Δεν μπορείτε να δώσετε το υπόλοιπο και την άνεση ατόμων εκτός από τον τρόπο που ο Θεός μας διατάζει για να το κάνει. Η ομιλία των λέξεών σας και η πάλη της αμαρτίας για "να κάνουν μια διαφορά" σύμφωνα με την αντίληψή σας για το σωστό τρόπο να γίνουν τα πράγματα δεν θα το κόψουν με το Θεό, Isaiah 58:1314. Τα άτομα είναι πολύ απρόθυμα να ανακουφίσουν τον τρόπο άλλου Θεού ατόμων. Δεν μπορούν να διαμορφώσουν τα χείλια τους για να πουν στα άτομα ότι ο πόλεμός μας με το διάβολο έχει κερδηθεί από τον Ιησού και όλα τα άτομα πρέπει να κάνουν είναι "αναμονή στο Λόρδο" για να αυξηθούν. ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ σίγουρα να πουν στα άτομα σαφώς ότι οι αμαρτίες μας ήταν προτού να γεννηθούμε, επειδή θέλουν να παλεψουν τις αμαρτία-εργασίες με το κήρυγμα "τουσ". σε έμφαση σε άντρεs ότι Θεόs does όχι και ποτέ έχει φόρτισα human beings με sin goes εναντίον δικό τουs grain. Είναι κάτι που παραλείπει, όχι ένα πράγμα που καλεί στην ανθρώπινη προσοχή. τελικά man's κοίλος του δικαιοσύνη is πρόστιμο και punishment ή the απειλώ του punishment για infractions εναντίον " δίκη ". This , αυτοί αισθάνομαι , βοήθεια κρατώ πολλοί άντρεs μέσα ουρά. αυτοί θα όχι λέω άντρεs what καθένας άντραs λαμβάνω σε αυτό ζωή is αρκετός και ισότιμος διπλός για όλος δικός μας sins ". Θεόs καθοδήγησα εμάs the αληθινός αναπαυτικός , κάνω this! Θεόs θα δώσω άντρεs αναπαύομαι πότε και εάν εμείs λέω αυτούς the ολόκληρος αλήθεια και τίποτα μα the ολόκληρος αλήθεια με όχι omissions , διαλύματα , και στρατηγικός διαφυγή. εμείs είμαστε όχι wrestling human beings σε αυτό πολεμοs. The εχθρός is όχι άντρεs. εμείs είμαστε μάχη σκλάβος - κύριοs demons επάνω σε μπούστο του άντρεs ποιόs έρχομαι σε επαφή άντρεs μέσα μοχθηρός δουλειά Matthew 12:43-45,  Ephesians 6:12. Θεόs is cutting κάτω κάθε διδασκαλία και ιδέα ότι άντρεs έχτισα επάνω δικό τουs λανθασμένος Ιησουίτης - θεμέλια. αυτό was όχι Ιησουίτης επάνω ο οποίος αυτοί έχτισα δικό τουs εκκλησία , μα είναι the ψευδής εξαπάτηση του δράκος. αυτόs " μετέφερα αυτούς μακριά μαζί με πλημμύρες του δικός του στόμα Revelation 12:15-17. εάν όχι άντραs θα μπορούσεs ποτέ να είμαι απολεσθείς από το πολύ beginning και εάν Θεόs έχει been glorifying όλος άντρεs αμέσως μετά θάνατος , θεωρώ όλος the ιδέα αυτό καταστρέφω ότι εκκλησία και θρησκεία έχω υποτιθέμενος και δίδαξα άντρεs διαμέσου human ιστορία! όλος πίστη , διδασκαλία , και πίστη ότι άντρεs έχω έχτισα και κρατάω crumble σε σκόνη και είναι rendered " ανάξιος ". The πατέραs από μόνος του is the υπέρτατος δικαστήs και αυτόs θα κάνω όλος δικός του ευχαρίστηση μέσα γη όπως είναι μέσα παράδεισοs.

Μάρτυρας # 2, Ιησούς    

Φόβος Luke 12:32 όχι, λίγο κοπάδι  γιατί είναι καλή ευχαρίστηση του πατέρα σας να σας δώσει το βασίλειο.

Ο Matthew 11:27 όλα τα πράγματα είναι παραδοθέν unto εγώ του πατέρα μου: και κανένα άτομο knoweth ο γιος, αλλά ο πατέρας  κανένας knoweth οποιοδήποτε άτομο ο πατέρας, εκτός από το γιο, και στο whomsoever ο γιος θα τον αποκαλύψει. 28 Ελάτε unto εγώ, όλο YE που εργάζεται και είναι βαρύ φορτωμένο, και εγώ θα σας δώσει το υπόλοιπο. 29 Πάρτε το ζυγό μου επάνω σε σας, και μάθετε μου  γιατί είμαι πράος και lowly στην καρδιά: και το YE θα βρεί το unto υπολοίπου οι ψυχές σας.

Θ*Ιοχν 4:32 έχω το κρέας που τρώει για το οποίο το YE ξέρει όχι... 34 το κρέας που μου πρόκειται να κάνει τη θέληση του ότι σταλμένος με, και να τελειώσει την εργασία του.

Θ*Ιοχν 12:49, για δεν έχω μιλήσει για με  αλλά ο πατέρας που με έστειλε, μου έδωσε μια εντολή, τι πρέπει να πω και τι πρέπει να μιλήσω, 50 και ξέρω η ΕΝΤΟΛΗ ότι ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ LIFE EVERLASTING Μιλώ επομένως, ακόμη και ως εν λόγω πατέρας unto εγώ, έτσι μιλώ.

Θ*Ιοχν 5:30 μπορώ του ορυχείου να είμαι κύριος μόνου δεν κάνω τίποτα: όπως ακούω, κρίνω: και η κρίση μου είναι ακριβώς επειδή επιδιώκω όχι το ορυχείο δικοί, αλλά η θέληση του πατέρα που hath μου έστειλε.

Θ*Ιοχν 6:39 και αυτό είναι η ΘΕΛΗΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ που hath μου έστειλε, αυτός ΟΛΟΙ που hath που δίνεται μου εγώ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. αλλά πρέπει να το αυξήσει επάνω πάλι στην τελευταία ημέρα. (σημαίνοντας κάθε ανθρώπινη προσωπική τελευταία ημέρα στη γη).

Ο Matthew 18:11 για το γιο του ατόμου έρχεται εκτός του ότι όποιος χάθηκε. 12 Πώς σκεφτείτε το YE; εάν ένα άτομο έχει εκατό πρόβατα, και ένα από τα πηγαίνουν παραστρατημένο, doth αυτός να μην αφήσει τα ενενήντα και τα εννέα, και goeth στα βουνά, και seeketh αυτό που πηγαίνουν παραστρατημένο;  13 Και σε αυτή την περίπτωση να είστε ότι το βρίσκει, verily λέω το unto εσείς, αυτός rejoiceth περισσότερο εκείνου του προβάτου, απ'ό,τι των ενενήντα και των εννέα που πήγαν μη παραστρατημένα. 14 Ακόμα κι έτσι δεν είναι η θέληση του πατέρα σας που είναι στον ουρανό, τον οποίο ένας από αυτούς τους μικρούς αυτούς πρέπει να χαθεί.

Το Luke 20:37 τώρα που ανατρέφονται οι νεκροί, ακόμη και ο Μωυσής στο θάμνο, όταν αυτός calleth ο Λόρδος ο Θεός του Abraham, και ο Θεός του Isaac, και ο Θεός Jacob. 38 Γιατί δεν είναι Θεός των νεκρών, αλλά της διαβίωσης: για "ΟΛΟΥΣ" ζήστε unto αυτός. ... 35 Αλλά αυτοί που θα λογαριαστούν αντάξιο να λάβουν εκείνο τον κόσμο, και η αναζοωγόνηση από τους νεκρούς, ούτε να παντρεψει, ούτε δεν δίνονται στο γάμο:  36 Ούτε δεν μπορεί αυτοί να πεθάνει άλλο: γιατί είναι ίσο unto οι άγγελοι  και είναι τα παιδιά του Θεού, που είναι τα παιδιά της αναζοωγόνησης. (Η αναζοωγόνηση είναι η "καθημερινή θυσία" βάσει του νόμου).

Θ*Ιοχν 6:37 όλα αυτά ο πατέρας giveth εγώ θα έρθει σε με και αυτός ότι cometh σε με σε κανένα σοφό απόρριμμα έξω.

Θ*Ιοχν 3:17 για το Θεό έστειλε το γιο του στον κόσμο για να μην καταδικάσει τον κόσμο  αλλά ότι ο κόσμος μέσω του να σωθεί.

Θ*Ιοχν 12:32 και ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, "θα σύρει ΌΛΑ τα άτομα Unto εγώ."

John10:29 My Father, which gave them me, is greater than all; and no man is able to pluck them out of my Father's hand. 30 Το ι και ο πατέρας μου είναι ένα.

Θ*Ιοχν 5:22 για τον πατέρα judgeth κανένα άτομο, αλλά hath δεσμευμένος όλο το unto κρίσης ο γιος:  Δικαστής John 8:15 YE μετά από τη σάρκα  Δεν κρίνω κανένα άτομο!

Θ*Ιοχν 5:34 αλλά λαμβάνω όχι την κατάθεση από το άτομο: αλλά αυτά τα πράγματα που λέω, ότι το YE να σωθεί.

Θ*Ιοχν 2:25 και χρειασμένος όχι ότι οποιοιδήποτε πρέπει να πιστοποιήσουν του ατόμου: γιατί ήξερε τι ήταν στο άτομο.

Θ*Ιοχν 17:4 έχω δοξάσει το thee στη γη: Έχω τελειώσει την εργασία που εσύ o πιό γαβεστ εγώ για να κάνει.

Θ*Ιοχν 19:30 όταν έλαβε ο Ιησούς επομένως το ξίδι, είπε, είναι τελειωμένο: και υπέκυψε το κεφάλι του, και σταμάτησε το φάντασμα.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  ΟΛΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ είναι παραδοθέν unto εγώ του πατέρα μου ", και αυτό είναι η θέληση του πατέρα που hath μου έστειλε, αυτός ΟΛΑ που hath που δίνεται μου εγώ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, και το ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, ΘΑ ΣΎΡΕΙ ΌΛΑ τα ΑΤΟΜΑ UNTO ΕΓΏ, ΌΛΑ ΑΥΤΑ ο ΠΑΤΈΡΑΣ HATH ΠΟΥ ΔΊΝΕΤΑΙ ΜΟΥ ΘΑ ΈΡΘΕΙ UNTO ΕΓΏ! και αυτόν ότι κομήτης απερίγραπτος εμένα , εγώ θα μέσα όχι σοφός cast έξω My πατέραs ο οποίος έδωσα αυτούς εμένα is μεγαλύτεροs από όλος ; και όχι άντραs ( ή διάβολοs is ικανός σε pluck αυτούς έξω του my πατέραs χέρι. Και ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ σε UNTO ΑΙΏΝΙΟ LIFE! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, κανένας οποιοδήποτε άτομο δεν θα τους μαδήσει από το χέρι μου, και εάν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι και θα σας λάβω unto ο ίδιος  ότι όπου είμαι εκεί το YE μπορεί να είναι επίσης, ο πατέρας τους συγχωρεί γιατί ξέρουν όχι τι που, ΌΛΟ το ΟΡΥΧΕΊΟ ΕΊΝΑΙ THINE και το thine είναι ορυχείο  και δοξάζομαι σε τους. Και η ΔΟΞΑ ΠΟΥ GAVEST ΕΓΏ, εγώ ΤΟΥΣ ΈΧΕΤΕ ΔΏΣΕΙ  ότι μπορούν να είναι ένα ομαλό δεδομένου ότι είμαστε ένας: Ι σε τους και εσύ σε με, ότι μπορούν να γίνουν τέλειοι σε ένας  ότι ο κόσμος μπορεί να ξέρει ότι hast με στείλατε και HAST ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΌΤΙ HAST ΜΕ ΑΓΑΠΉΣΑΤΕ... ΓΙΑ LOVEDST ΕΓΏ ΠΡΙΝ ΑΠΌ το ΊΔΡΥΜΑ του ΚΌΣΜΟΥ, για το Θεό στείλατε το γιο του στον κόσμο για να μην καταδικάσετε τον κόσμο αλλά ότι ο κόσμος μέσω του να σωθεί. Για τον ΠΑΤΕΡΑ JUDGETH ΚΑΝΈΝΑ ΑΤΟΜΟ!μα hath διέπραξα όλος κρίση στο υιόs ,. Ye δικαστήs μετά the σάρκα ; εγώ δικαστήs όχι άντραs , διότι THE πρίγκιπας από αυτό κόσμοs IS δικαστήs. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ! τώρα θα the πρίγκιπας από αυτό κόσμοs να είμαι cast έξω.

Μάρτυρας # 3, το ιερό πνεύμα    

Θ*Ιοχν 14:16 και θα προσεηθώ τον πατέρα, και θα σας δώσει έναν άλλο παρηγορητή, για τον οποίο μπορεί να τηρήσει με σας πάντα 17 [ ακόμα και ] το πνεύμα της αλήθειας  ποιοι ο κόσμος δεν μπορεί να τον λάβει, επειδή αυτό seeth αυτός όχι, knoweth ούτε: αλλά το YE τον ξέρει  για dwelleth με σας, και θα είναι σε σας. 18 Δεν θα σας αφήσω άβολους: Θα έρθω σε σας. 26 Αλλά ο παρηγορητής, που είναι το ιερό φάντασμα, το οποίο ο πατέρας θα στείλει στο όνομά μου, θα σας διδάξει όλα τα πράγματα, και θα φέρει όλα τα πράγματα στην ενθύμησή σας, έχω πει το unto εσείς.

2 Κορίνθιοι 5:18 και όλα τα πράγματα είναι Θεού, ο οποίος hath μας συμφιλίωσε σε τον από τον Ιησού Χριστό, και hath σε μας το υπουργείο συμφιλίωσης   19 Για να γνωρίσει, εκείνος ο Θεός επρόκειτο σε Χριστό, που συμφιλιώνει το παγκόσμιο unto ο ίδιος, μην καταλογίζοντας το unto παραβιάσεών τους αυτοί  και hath δεσμευμένο unto εμείς η λέξη της συμφιλίωσης.

Ephesians 1:9,11 που έχει γνωστοποιήσει το unto εμείς το μυστήριο της ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥ, σύμφωνα με την καλή ευχαρίστησή του που αυτός hath εσκεμμένος σε τον: 10 Ότι στη διανομή της πληρότητας των χρόνων να συλλέξει μαζί στο ΕΝΑ όλα τα πράγματα σε Χριστό, και τα δύο που είναι στον ουρανό, και που είναι στη γη ακόμη και σε τον:  11 Σε ποιοι επίσης έχουμε λάβει μια κληρονομιά, που είναι σύμφωνα με το σκοπό του που worketh όλα τα πράγματα μετά από τη δική ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ συμβουλή:  1 Timothy 2:3,6 για αυτό είναι καλό και αποδεκτό στη θέα του ΘΕΟΥ ο λυτρωτής μας  4 Ποιος θα έχει όλα τα άτομα που σώζονται, και για να έρθει unto η γνώση της αλήθειας. 5 Για υπάρχει ένας Θεός, και ένας μεσολαβητής μεταξύ του Θεού και των ατόμων, το άτομο Χριστός Ιησούς  6 Ποιος δόθηκε λύτρα για ΟΛΟΥΣ, για να πιστοποιηθεί σε εύθετο χρόνο. > Ο χρόνος είναι NOW! (Σας ευχαριστήστε, Ιησούς! Το OH, εσείς δεν θα εγκωμιάσει το όνομά του!!;) (Θα απορρίψετε τη θέληση του Θεού;)  2 Κορίνθιοι 5:1,8 γιατί ξέρουμε ότι εάν το γείηνο σπίτι αυτού του αρτοφορίου μας διαλύθηκε, έχουμε μια οικοδόμηση του Θεού, ένα σπίτι που δεν γίνεται με τα χέρια, αιώνια στους ουρανούς. 2 Για σε αυτό βογγάμε, επιθυμώντας σοβαρά να ντυθούμε επάνω με το σπίτι μας που είναι από τον ουρανό: ... 6 Επομένως είμαστε πάντα βέβαιοι, ξέροντας ότι, ενώ είμαστε στο σπίτι στο σώμα, είμαστε απόντες από το Λόρδο: 7 (για περπατάμε από την πίστη, όχι από τη θέα:) 8 είμαστε βέβαιοι, λέω, και πρόθυμοι μάλλον να είμαστε απόντες από το σώμα, και να είμαστε παρόντες με το Λόρδο.

KJV 1 timothy 4:10 για επομένως και εργαζόμαστε και υφιστόμαστε την κατηγορία, επειδή εμπιστευόμαστε στο ζωντανό Θεό, που είναι ο λυτρωτής όλων των ατόμων, ειδικά εκείνοι που θεωρούν.

Ρωμαίοι 5:17 για εάν από μια ανθρώπινη παράβαση ο θάνατος βασίλεψε από έναν  πολύ περισσότερο που λαμβάνουν την αφθονία επιείκειας και του δώρου της ευθύτητας θα βασιλεψουν στη ζωή από το ένα, Ιησούς Χριστός.) 18 επομένως όπως από την παράβαση μιας κρίσης ήρθε επάνω σε όλα τα άτομα στην καταδίκη ακόμα κι έτσι από την ευθύτητα της μιας το δωρεάν δώρο ήρθε με ΟΛΗ δικαιολόγηση unto ΑΤΟΜΩΝ της ζωής. 19 Για όπως από μια ανθρώπινη ανυπακοή πολλοί έγιναν οι αμαρτωλοί, έτσι από την υπακοή μια πολλοί θα γίνουν δίκαιοι.

Από το βιβλίο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ είναι η ακόλουθη κατάθεση από τους αγγελικούς μάρτυρες στο θεϊκό δικαστήριο που διαφέρει δραστικά από τα άτομα δογμάτων "οπίσθιας κρίσησ" ταϊ'ζεται στις εκκλησίες. Παρατηρήστε ότι κανένας άνθρωπος δεν θα καψει στην κόλαση για πάντα όπως έχουμε διδαχθεΐ

αυτό είναι the " κρίση ετυμηγορία " φτιαγμένος καθαρός manifest ):

Revelation 15:3 και αυτοί τραγουδώ the τραγούδι του Moses the υπηρετώ του Θεόs , και the τραγούδι του αρνί , ρητό , σπουδαίος και marvellous είναι thy δουλειά Lord Θεόs πανίσχυρος ; μόλιs και αληθινός είναι thy ways thou βασιλιάs του Άγιοs. 4 ποιόs θα όχι φόβος thee O Lord , και glorify thy όνομα? για thou μόνο τέχνη holy : για όλος έθνη θα άγομαι και φέρομαι λατρεύω πριν thee ; για Thy κρίσεις είναι φτιαγμένος manifest ".

Revelation 5:13 και κάθε δημιουργώ ο οποίος is μέσα παράδεισοs , και επάνω σε γη και κάτω the γη , και όπως είναι μέσα στο θάλασσα , και όλος ότι είναι μέσα εκεί άκουσα εγώ ρητό , ευλογία , και τιμή , και glory , και power , να είμαι απερίγραπτος αυτόν ότι κάθονται επάνω the λαιμόs , και απερίγραπτος the αρνί για ποτέ και ποτέ. ( όχι έναs " πρόβατο " θα περίοδοs so ότι this όραση θα συμβεί στο μέλλον ).

Romans 8:33 ποιόs θα θέτω οποιοσδήποτε πράγμα στο φορτίζω του God's εκλέγω? the απαντώ : the " κατηγορητής του brethren " και δικός του δικηγόροs δικηγορία μέσα pulpits ) είναι Θεόs ότι δικαιωμένος. 34 ποιόs είναι αυτόs ότι καταδίκασα? είναι χριστιανόs ότι πέθανα yea rather , αυτό είναι όλο σηκώνομαι πάλι , ποιόs is ισότιμος στα δεξιά χέρι του Θεόs , ποιόs επίσηs φτιάχνω intercession για εμάs. 35 ποιόs θα χωρίζω εμάs από το αγαπώ του χριστιανόs? θα δοκιμασία , ή στενοχωρώ , ή persecution , ή πείνα , ή γύμνια , ή περίοδοs , ή ξίφος? 36 όπως είναι γραμμένος , για thy sake εμείs είμαστε σκοτωμένος όλος the ημέρα μακρύς ; εμείs είμαστε λογαριασμός όπως πρόβατο για the σφάξιμο. Nay , μέσα όλος αυτοί πράγμα εμείs είμαστε περισσότερο από conquerors διαμέσου αυτόν ότι αγαπώ εμάs. 38 για εγώ είμαι έπεισα , ότι ούτε θάνατος , ούτε ζωή , ούτε άγγελος , ούτε principalities , ούτε powers , ούτε πράγμα παρουσία , ούτε πράγμα σε έλα ούτε ύψος , ούτε βάθος , ούτε οποιοσδήποτε άλλος δημιουργώ , θα είμαι ικανός χωρίζω εμάs από το αγαπώ του Θεόs , ο οποίος is μέσα χριστιανόs Ιησουίτης δικός μας Lord.

Colossians 1:19 υπέρ αυτού ευχαριστημένος the πατέραs ότι μέσα αυτόν θα όλος fulness κατοικώ ; 20 και having φτιαγμένος ειρήνη διαμέσου the αίμα του δικός του σταυρός , από αυτόν συμφιλιώνω όλος πράγμα απερίγραπτος από μόνος του ; από αυτόν , εγώ λέω , κατά πόσον αυτοί να είμαι πράγμα μέσα γη , ή πράγμα μέσα παράδεισοs. 21 και you , ότι λυκάνθρωπος κάποτε αποξένωσα και εχθρός μέσα δικό σου μυαλό από πλεχτός δουλειά , ακόμα τώρα hath αυτόs συμφιλίωσα 22 μέσα στο σώμα του δικός του σάρκα διαμέσου θάνατος , σε παρουσία you holy και unblameable και unreproveable μέσα δικός του όραση :

Jude 1:24 τώρα απερίγραπτος αυτόν ότι is ικανός σε κρατώ you από πέφτω , και σε παρουσία you faultless πριν the παρουσία του δικός του glory με υπερβολικά χαρά , 25 στο μόνο σοφός Θεόs δικός μας αποταμιεύσειs , να είμαι glory και μεγαλοπρεπής , επικρατών και power , αμφότεροι τώρα και ποτέ. βελτίωσα

μάρτυρας #4, ( μεταβλητή )

Isaiah 43:10 Ye είναι my μάρτυρας saith the Lord , και my υπηρετώ ποιόν έχω διαλεγμένος : ότι ye μπορώ γνωρίζω και πιστεύω εμένα , και understand ότι εγώ είμαι αυτόs : πριν εμένα εκεί was όχι Θεόs προηγούμενος , ούτε θα εκεί να είμαι μετά εμένα. 11 εγώ , ισότιμος εγώ είμαι the Lord ; και δίπλα σε εμένα υπάρχει όχι αποταμιεύσειs. 12 έχω δηλωμένος , και έχω σώζω , και έχω shewed , πότε εκεί was όχι παράξενος Θεόs ανάμεσα you : επομένως ye είναι my μάρτυρας saith the Lord , ότι εγώ είμαι Θεόs.

Isaiah 50:4 The Lord Θεόs hath δίνω εμένα the γλώσσα του έμαθα , ότι εγώ θα γνωρίζω πωs μιλώ έναs λέξη της εποχής σε αυτόν αυτό είναι όλο φορώ : αυτόs wakeneth πρωί από πρωί , αυτόs wakeneth δικό μου αυτί ακούω όπως the έμαθα. The Lord Θεόs hath ανοιγμένος δικό μου αυτί , και εγώ was όχι επαναστατικός , ούτε στροφή μακριά πλάτη.

δουλειά 16:19 επίσηs τώρα behold my μάρτυρας ( πατέραs is μέσα παράδεισοs , και my καταγράφω is επάνω ψηλός.

Matthew 23:34 Wherefore behold , εγώ στέλνω απερίγραπτος you προφήτης , και σοφός άντρεs , και scribes : και μερικά του αυτούς ye θα σκοτώνω και εσταυρωμένος ; και μερικά του αυτούς θα ye scourge μέσα δικό σου συναγωγή , και persecute αυτούς από πόλη σε πόλη :

 Revelation 11:3 και εγώ θα δώσω power απερίγραπτος my δύο μάρτυρας , και αυτοί θα προφήτης έναs thousand διακόσια και threescore ημέρες , ρούχα μέσα sackcloth. 7 και πότε αυτοί θα έχω τελείωσα δικό τουs μαρτυρία the κτήνος ότι ανέβηκα έξω του bottomless pit θα φτιάχνω πολεμοs εναντίον αυτούς , και θα ξεπερνώ αυτούς , και σκοτώνω αυτούς. 8 και δικό τουs νεκρός μπούστο θα ψέμα μέσα στο δρόμοs του σπουδαίος πόλη , ο οποίος πνευματικός is κάλεσα Sodom και Αίγυπτος , πού επίσηs δικός μας Lord was εσταυρωμένος.

Psalm 5016: μα απερίγραπτος the πλεχτός Θεόs saith What βιασύνη thou κάνω διακυρήσσω my άγαλμα , ή ότι thou ώμοs παίρνω my covenant μέσα thy στόμα? Seeing thou μισώ διδασκαλία , και castest my λέξη πίσω thee. 18 πότε thou sawest έναs κλέφτηs , τότε thou consentedst με αυτόν , και βιασύνη been partaker με μοιχός. Thou δίνω thy στόμα σε μοχθηρός , και thy γλώσσα κορνίζα απάτη. Thou κάθονται και ομιλητής εναντίον thy αδελφόs thou slanderest λεπτός δικός μητέρα υιόs. 21 αυτοί πράγμα βιασύνη thou done , και εγώ κράτησα σιωπή thou thoughtest ότι εγώ was εντελώς τέτοιος έναs έναs όπως thyself : μα εγώ θα αναπαράγω thee , και θέτω αυτούς μέσα διατάζω πριν λεπτός μάτια.

Όλοι εκείνοι που συμμετέχουν στη γιορτή του Λόρδου είναι σε θέση να χαρούν για την αγάπη του πατέρα για ΟΛΟΥΣ τους ΑΣΩΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ. Αυτά τα άτομα είναι μάρτυρες της ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ του ΘΕΟΥ που δίνεται σε όλα τα άτομα άνευ όρων. Επειδή οι εκκλησίες τηρούν κάτω από τα νύχια του δράκου σε αυτόν τον ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΩΝ, Ντάνιελ 7:2122  Αποκάλυψη 13:47, βρίσκουμε τους ιεροκήρυκες "παλαιότερων γιων" που τους οδηγούν που γεμίζουν με το ΘΥΜΟ και ΑΡΝΗΣΗ να πάνε μέσα και να χαρούν με τον ουρανό για τη σωτηρία και "ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΌ" των αποκαλούμενων "αμαρτωλών" στην αιώνια ζωή στό σημείο του θανάτου, Hosea 13:14   Luke 15:1534. "Ο σοφόσ" δεν είναι ντροπιασμένος ούτε φοβισμένος να καυχηθεί της δόξας ο Θεός έχει δώσει σε όλη την ανθρωπότητα. Το μετράμε μια τιμή για να μοιραστεί η αλήθεια με ΟΛΟΥΣ. Θέλουμε όλα τα άτομα για να χαρούμε για την καλοσύνη του υψηλότερου! Ευλογούνται όλοι εκείνοι που ΒΛΕΠΟΥΝ και εκτιμούν τη "ενότητα" της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Η αποκάλυψη 16:17 και ο έβδομος άγγελος έχυσαν έξω το φιαλίδιό του στον αέρα  και ήρθε μια μεγάλη φωνή από το ναό του ουρανού, από το θρόνο, ρητό, γίνεται.

Αποκάλυψη 21:6 και είπε το unto εγώ, γίνεται. Είμαι άλφα και ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Θα τον δώσω στο unto που είναι διψασμένος της πηγής του ύδατος της ζωής ελεύθερα.

Θεός επαίνου!