Για τη χάρη μου - η σωτηρία ΟΛΩΝ των ΑΤΟΜΩΝ είναι Βιβλικός και υγιής

Επιστολή σε έναν εναγόμενο:


KJV 1Timothy 4:10 Για επομένως και εργαζόμαστε και υποφέρουμε κατηγορία, επειδή εμπιστευόμαστε στο ζωντανό Θεό, ο οποίοςείναι ο λυτρωτής από όλα τα άτομα, ειδικά εκείνοι που θεωρούν.

KJV Isaiah 25:6 Και σε αυτό το βουνό Ο Λόρδος των οικοδεσποτών κάνει το unto όλους τους ανθρώπουςμια γιορτή των παχιών πραγμάτων, μια γιορτή από τα κρασιά στα κατακάθια, του παχιού συνόλου πραγμάτων τουκολοκυθιού, των κρασιών επάνω τα κατακάθια που καθαρίζονται καλά. 7 Και θα καταστρέψει σε αυτό το βουνό το πρόσωπο της κάλυψης πέταξε σε όλους τους ανθρώπους, και τοvail που είναι εξαπλωμένος σε όλα τα έθνη. 8 Θα καταπιεί επάνω το θάνατο στη νίκη και ο Λόρδος God θα σκουπίσει μακριά τα δάκρυα από από όλατα πρόσωπα και επίπληξη των ανθρώπων του θα πάρει μαζί από από όλη τη γη: για το Λόρδο hath προφορικό αυτό.

KJV Isaiah 66:22 Για ως νέους ουρανούς και η νέα γη, που θα κάνω, θα παραμείνει ενώπιον μου, saith Ο Λόρδος, έτσι ο σπόρος σας και το όνομά σας θα παραμείνει. 23 Και ελάτε να περάσετε, το οποίο από ένα νέο φεγγάρι σε άλλο, καιαπό ένα Σάββατο σε άλλο, όλοι θα σκληραγωγήσουν ερχόμενος να λατρεψουνενώπιον μου, saith ο Λόρδος.

KJV αποκάλυψη 15:3 Και τραγουδούν το τραγούδι Μωυσής ο υπάλληλος του Θεού, και το τραγούδι του αρνιού, ρητό,μεγάλο και θαυμάσιες είναι οι εργασίες δικές σου, Λόρδος GodAlmighty ακριβώς και αληθινός είναι οι τρόποι δικοί σου, εσύ βασιλιάς των Αγίων. 4 Ποιος δεν θα φοβηθεί το thee, ο Ο Λόρδος, και δοξάζει το όνομά δικος σου; για σε μόνο τέχνη ιερή: για όλους
τα έθνη θα έρθουν και θα λατρεψουν πριν από το thee για τιςκρίσεις δικές σου είναι γίνοντας προφανής.

KJV αποκάλυψη 5:13 Και κάθε πλάσμα που είναι στον ουρανό, και στη γη, και κάτω από τη γη, και όπως είναι στη θάλασσα, και όλα αυτά είναι σε τους, άκουσε το ρητό ι,ευλογώντας, και τιμήστε, και δόξα, και δύναμη, [ να είστε ] untoαυτός ότι sitteth επάνω ο θρόνος, και unto το αρνί για πάντα και πάντα.

KJV 1John 4:14 Και έχουμε δει και πιστοποιούμε ότι ο πατέρας έστειλε το γιο για να είναι ο λυτρωτής του κόσμου.

Τώρα μου πέστε εάν αυτά τα κείμενα είναι "μη-βιβλικά"δεδομένου ότι εσείς αξίωση, ή βγήκαν από την αφομοίωση του αναγνώστη ή το χρονικόπεριοδικό ή το βήμα του Σικάγου; Να θελήσετε να αποσύρετε τη δήλωσή σας και πέστε ότι "δεν ξέρατε" πριν τώρα που μας ο ισχυρισμός είναι πάρα πολύ "βιβλικόσ"! Ακριβώς πέστε Η Βίβλος είναι ένα παχύ βιβλίο και υπάρχουν πολλά scripturesπου δεν είστε ενήμερος για! Δεδομένου ότι η εκκλησία είναι κοιμισμένη και υπερνικημένη απότο δράκο (Ντάνιελ 7:21,22), Ι σας προειδοποιήστε για να μην βάλετε τόσο μεγάλομέρος "εμπιστοσύνη" σε αυτό που σας δίδαξαν! Ο διάβολος να μην σας θελήσει για να ξέρει ποιος μεγάλος ηττημένος είναϊ Οι υπουργοί του μην επισημάνετε ποτέ τα κείμενα που επιδεικνύουν πόσο άσχημα οΙησούς τον νίκησε! Δόξα τω Θεώ! Ο Ιησούς τελείωσε την εργασία και ο ουρανός είναι δικός σας γιαπάντα!

Εάν ο Θεός δεν κάνει τι δήλωσε επάνω από τα scriptures, είναι ψεύτης! Αλλά θα κάνει όλο τον ανωτέρω επειδή είναι ΟΛΗ η αλήθεια. Εάν ο Θεός κάνει ποιοι ιεροκήρυκες λένε και τι έχετε διδαχθεί, θα τον κάνει έναν ψεύτη που σπάζει το Wordτου στα ανωτέρω κείμενα. Θέλετε τον πατέρα σας για να είστε ψεύτης;! Όχι ανησυχία για το Θεό παρουσιάσεων αποδείξεων ένας ψεύτης! "Είμαι ο Λόρδος God και ι αλλαγή όχι "! Malachi 3:6.

Μάταια υπεροψία και Η υπερηφάνεια της μόνος-ευθύτητας δημιουργεί το χωρισμό

Θρησκόληπτοι "χωριστοί" όταν αυτοί αντιλήφθούμε μια "διαφορά" μεταξύ τους (αντιληπτός όπως καλύτερα) και "unsaved τουσ" (αντιληπτός όπως χειρότερα) σύζυγος ή φίλοι. Με πέστε, τι κάνει το "παλαιότερο γιο" καλύτερα από το νεώτερο "άσωτο" αδελφό του; Ο Θεός βλέπει το αριθ. "διαφορά" στα άτομα!

KJV αριθμοί 23:18 Και πήρε επάνω στην παραβολή του, και εν λόγω, η άνοδος επάνω, Balak,και ακούνε το unto εγώ, εσύ γιος Zippor: 19 Ο Θεός δεν είναι άτομο, ότι πρέπει να βρεθεί κανένας ο γιος του ατόμου, τον οποίο πρέπει να μετανοήσει: hath είπε, και δεν θα το κάνει; ή hath προφορικός, και αυτός δεν θα το κάνει καλός; 20 Behold, έχω λάβει την εντολή που ευλογεί: και hath ευλόγησε και δεν μπορώ να το αντιστρέψω. 21 Αυτός hath όχι beheld κακοήθεια σε Jacob, κανένας hath αυτός βλέπω διαστροφή στο Ισραήλ: ο Λόρδος ο Θεός που του είναι με τον, και (αυτό παρά αυτό που έκαναν σε τον και το Μωυσή!) η κραυγή ενός βασιλιά είναι μεταξύ τους. 22 Ο Θεός τους έφερε από την Αίγυπτο αυτός hath δεδομένου ότι ήταν η δύναμη ενός μονοκέρου. 23 Σίγουρα δεν υπάρχει κανένα enchantment ενάντια σεJacob, κανένα δεν είναι εκεί οποιοδήποτε divination ενάντια στοΙσραήλ: σύμφωνα με αυτήν την περίοδο θα ειπωθεί Jacob και του Ισραήλ, Τι hath Θεός επεξεργασμένος!

Οι Ρωμαίοι 3:21 αλλά τώρα η ευθύτητα του Θεού χωρίς το νόμο φανερώνονται, βεβαιωμένος από το νόμο και τους προφήτες   22 Ακόμη και η ευθύτητα του Θεού που είναι από την πίστη του unto του Ιησού Χριστού όλες και επάνω στο όλο αυτοί που θεωρούν: γιατί δεν υπάρχει καμία διαφορά:  23 Για όλους έχει, και έρχεται απότομα της δόξας του Θεού   24 Δικαιολομένος ελεύθερα από την επιείκειά του μέσω της εξαγοράς που είναι σε Χριστό Ιησούς:  KJV Isaiah 64:6 αλλά είμαστε όλοι ως unclean [ πράγμα ], και όλες οι ευθύτητές μας είναι ως ακάθαρτα κουρέλια  και όλοι εξασθενίζουμε ως φύλλο  και οι κακοήθειές μας, όπως τον αέρα, μας έχουν πάρει μακριά.

 

Τα άτομα θέλουν να εντυπωσιάσουν το Θεό με "τις εργασίεσ" της μόνος-ευθύτητας, και αναπτύσσουν τα εγώ μόνος-σημασίας θεωμένος ως καλύτερα από "τα prodigals" ("αμαρτωλοί"). Αλλά ο Θεός δεν βλέπει καμία διαφορά σε μας των οποίων κάνουμε. Με τη λήψη ανίερου "έναν πιό ιερού από" στάση απέναντι σε άλλους σχεδόν-Χριστιανοί δεν εντυπωσιάζετε το Θεό! Το μόνο που βλέπει είναι τα μωρά του, τα αγαπημένα παιδιά, οι παλαιότεροι γιοι και οι άσωτοι γιοι του, τους οποίους πρέπει να ελευθερώσει από τη δαιμονική σκλαβιά! Ο χωρισμός είναι διαχωριστικός και αντι-ενότητα! Ένα που διαιρείται σπίτι ενάντια σε το δεν μπορεί να σταθεί.

 

 

 

Για "τα άρνηση- sayers" και τους θρησκευτικούς φανατικούς που μισούν "τους αμαρτωλούσ"  Σχετικά με: "Παλαιότεροι γιοι" και "άσωτοι γιοι"  Στους θρησκολήπτους που προσπαθούν να εισαγάγουν το βασίλειο με το τραγούδι, προσευμένος, νηστεύοντας, πηγαίνοντας στην εκκλησία, αναγεννήσεις παρουσίας, και ρίψη έξω από εκείνους εκκλησιών τους δεν συμπαθούν, και καταδικάζοντας άλλων στο hellfire:  Ψαλμός 50: 20 Εσύ o πιό σηττεστ και o πιό σπεακεστ ενάντια στον αδελφό δικος σου  εσύ γιος της pjo' σλανδερεστ μητέρας thine. 21 Αυτά τα πράγματα hast που γίνατε, και εγώ κρατήσατε τη σιωπή  εσύ o πιό τχοuγχτεστ ότι ήμουν συνολικά ένα τέτοιο ένα ως thyself: αλλά θα επιπλήξω το thee, και θα τους θέσω στη διαταγή πριν από τα μάτια thine.

 

Θ*Ησαηαχ 55: 8 Για τις σκέψεις μου δεν είναι οι σκέψεις σας, είναι ούτε οι τρόποι σας οι τρόποι μου, saith ο Λόρδος. 9 Για δεδομένου ότι οι ουρανοί είναι υψηλότεροι από τη γη, είναι έτσι οι τρόποι μου υψηλότεροι από τους τρόπους σας, και οι σκέψεις μου από τις σκέψεις σας.

 

Ο Isaiah 66:5 ακούει τη λέξη του Λόρδου, YE που τρέμει στη λέξη του  Οι αδελφοί σας ("παλαιότεροι γιοι") που σας μίσησε, οι οποίοι σας πέταξαν έξω για τη χάρη του ονόματός μου, είπαν, άφησαν το Λόρδο να δοξαστεί: αλλά θα εμφανιστεί στη χαρά σας, και θα είναι ντροπιασμένοι.

 

Θ*Ματτχεω 15: 8 Αυτό το unto ανθρώπων draweth nigh εγώ με το στόμα τους, και honoureth εγώ με τα χείλια τους  αλλά η καρδιά τους είναι μακριά από με. 9 Αλλά μάταια με λατρεύουν, που διδάσκω για τα δόγματα τις εντολές των ατόμων.

 

Θ*Ματτχεω 7:21 όχι καθένας που saith το unto εγώ, Λόρδος, Λόρδος, θα εισαγάγει στο βασίλειο του ουρανού  αλλά αυτός ότι doeth η θέληση του πατέρα μου που είναι στον ουρανό. 22 Πολλοί θα πουν σε με σε εκείνη την ημέρα, Λόρδος, Λόρδος, έχουν εμείς όχι στο όνομά δικος σου; και στο όνομά δικος σου έχει πετάξει έξω τους διαβόλους; και στο όνομά δικος σου που γίνεται πολλές θαυμάσιες εργασίες;  23 Και έπειτα θα δηλώσω φανερά το unto αυτοί, δεν σας ήξερα ποτέ: αναχωρήστε από με, YE που λειτουργεί την κακοήθεια.

 

Unto του Matthew 21:31... Ιησούς saith αυτοί, verily λέω το unto εσείς, ότι οι ταβερνιάρες και τα harlots πηγαίνουν στο βασίλειο του Θεού ενώπιον σας.

 

Τα κόκκινα κείμενα επιστολών (ψαλμός 50:20,21 και Matthew 23:21) είναι το Word του Θεού και η δράση του σε το σύμφωνα με τον Ιησοΰ Ο Θεός δεν μιλά φτηνά και αποτυγχάνει να ενεργήσει αναλόγως. Κάνει τι λέεϊ

 

Ο Θεός σώζει τις μάγισσες, τους ομοφυλόφιλους, τους άθεους, και τα worshippers διαβόλων επίσης!

 

Ο Θεός σώζει τις μάγισσες, τους ομοφυλόφιλους, τους άθεους, και τα worshippers διαβόλων επίσης. Η σωτηρία δεν εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο εσείς ζωντανοί σε αυτήν την ζωή, ούτε η δυνατότητά σας να τραβείτε από τη δαιμονική φίδι-τρύπα σας. Ούτε δεν εξαρτάται από την πεποίθηση ή την μη-πεποίθησή σας ούτε τη συμμετοχή εκκλησιών σας. Ο Θεός ΣΩΖΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, το φραγμό κανένας, "για τη χάρη του ονόματός του" και για τη δόξα του. Αυτό αποκλείει την ανθρώπινες υπεροψία, το εγώ, και την υπερηφάνεια που κάνει πολλούς θρησκολήπτους να αναπτύξουν άθρησκο "έναν πιό ιερό από σε" στάση απέναντι σε άλλους. Είμαστε όλα τα παιδιά του που δημιουργούνται για "την ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ" και ο αγγειοπλάστης remold εμείς ΟΛΑ! Jeremiah 18:16. Ποιες εκκλησίες διδάσκουν και ιεροκήρυκες κηρύξτε δεν μπορεί και δεν θα τον εμποδίσει να κάνει αυτό! Αφήστε τους "παλαιότερους γιουσ" στις εκκλησίες να κλαψουρίσουν και να μουτρώσουν και να αρνηθούν να ενώσει τον πατέρα στον εορτασμό. Ο πατέρας ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΛΑ "τα prodigals" στον ουρανό τόσο γρήγορα όσο πεθαίνουν. Ο Ιησούς υποστηρίζει την κίνηση λέγοντας, "και το ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη ΘΑ ΣΎΡΕΙ ΌΛΟ το unto ΑΤΌΜΩΝ εγώ"! Πόσοι από σας οι θρησκόληπτοι και οι ιεροκήρυκες ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ το Θεό στον εορτασμό της επιστροφής "των αμαρτωλών" στον ουρανό;! Luke 15:2028.