Αποτυχία να αναγνωριστεί ο Θεός

ΤΙΤΛΟΣ: KJV Heb 2:6 Αλλά ένας σε ισχύ ορισμένη πιστοποίησε, λέγοντας, τι είναι άτομο, ότι εσύ τέχνη προσεκτική του; ή ο γιος του ατόμου, ο οποίος εσύ o πιό βησητεστ αυτός; 7 Εσύ o πιό μαδεστ αυτός λίγο χαμηλότερος από τους αγγέλους crownedst αυτός με τη δόξα και την τιμή, και didst τον θέσατε πέρα από τις εργασίες των χεριών δικών σου

Εκείνη η ερώτηση υποβλήθηκε από τους διαβόλους, οι οποίοι είχαν το πρόβλημα υπολογίζοντας τι τα ανθρώπινα οντα σημαίνουν στο Θεό. Αλλά, το OH, ποια απάντηση έχουμε για τους διαβόλους, μια απάντηση που πρέπει να ανοίξει τα μάτια των ατόμων στο Θεό "δόξας και τιμήσ" τους έχει δώσει εκ γενετής. Έχουμε ένα πατρογονικό δικαίωμα, ένα γεννημένο δικαίωμα στο δέντρο της ζωής, το οποίο δεν θα αμφισβητηθεί ή θα διαγραφεί από τον πατέρα σας. Βλέπετε, "τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού, που φάνηκε στην αμαρτία Χριστού Ιησούσ"... όχι, θάνατος, παραβιάσεις νόμου, άγνοια του Θεού, ούτε των ιεροκηρύκων και των περιπλανώμενων δογμάτων κρίσης τους, Ρωμαίοι 8:38-39. Η αγάπη και η ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ του πατέρα ατού όλα εκείνα τα πράγματα ως τετριμμένα θέματα. Η ΑΓΑΠΗ του πατέρα για ΟΛΑ τα παιδιά του είναι το σημαντικότερο πράγμα σε τον, περίοδος! Όλη "οι αμαρτωλοί" θα πάρουν την επεξεργασία "άσωτων γιων" .... κανένα θέμα πόσο οι ιεροκήρυκες "παλαιότερων γιων" στις εκκλησίες μουτρώνουν και διαμαρτύρονται και αρνούνται να ενώσουν τον πατέρα στον εορτασμό της νέας ζωής που τους δίνεϊ Luke 15:15-32. Οι σκέψεις των πικρών ιεροκηρύκων δεν είναι οι σκέψεις του πατέρα και οι εκδικητικοί τρόποι τους είναι πολύ διαφορετικοί από τους τρόπους του πατέρα, Θ*Ησαηαχ 55:8-10.

KJV Jeremiah 31:3 Ο Λόρδος hath εμφανίστηκε του παλαιού unto εγώ, ρητό, Yea, έχω αγαπήσει το thee με everlasting αγάπη: επομένως με το lovingkindness έχει συρμένο το ι thee.

KJV John 12:32 Και το ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, σύρετε όλα τα άτομα unto εγώ.

KJV John 6:37 Όλα αυτά ο πατέρας giveth εγώ θα έρθουν σε με και αυτός ότι cometh σε με Ι σε κανένα σοφό απόρριμμα έξω.

KJV Isaiah 54:7 Για μια μικρή στιγμή έχει εγώ το thee αλλά με τα μεγάλα ελέη θα συλλέξω το thee. 8 Σε λίγη οργή έκρυψα το πρόσωπό μου από το thee για μια στιγμή αλλά με την everlasting ευγένεια θα έχω το έλεος στο thee, saith ο Λόρδος ο απελευθερωτής δικοσ' σου. 9 Για αυτό είναι ως ύδατα του unto του Νώε εγώ: για δεδομένου ότι έχω ορκιστεί ότι τα ύδατα του Νώε δεν πρέπει πλέον να πάνε πέρα από τη γη έτσι ορκίζεται το ι ότι δεν θα ήμουν οργισμένος με το thee, ούτε επιπλήξτε το thee. 10 Για τα βουνά θα αναχωρήσει, και οι λόφοι αφαιρούνται αλλά η ευγένειά μου δεν θα αναχωρήσει από το thee, ούτε το συμβόλαιο της ειρήνης μου θα αφαιρεθεί, saith ο Λόρδος που hath έλεος στο thee. 11 Το ο που στενοχωρήσατε, πέταξε με τη θύελλα, και μην ανακουφισμένος, behold, θα βάλω τις πέτρες δικές σου με τα δίκαια χρώματα, και θα θέσω τα θεμέλιά δικά σου με τους σαπφείρους. 12 Και θα κάνω τα παράθυρα αχατών δικά σου, και τις πύλες δικές σου γρανατών, και όλοι τα σύνορα ευχάριστων πετρών δικά σου. 13 Και όλοι τα παιδιά δικά σου θα διδαχθούν του Λόρδου και μεγάλος θα είναι η ειρήνη των παιδιών δικών σου. 14 Στην ευθύτητα shalt καθιερώνεστε: shalt είστε μακριά από την κατοχή για σε shalt όχι φόβος: και από τον τρόμο γιατί δεν θα έρθει κοντά στο thee.

Εδώ είναι μια αναλογία για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θα ακολουθήσει. Πάρτε το παράδειγμα ενός μεγάλου, όμορφου Boeing 757. Συγκρίνετε ολόκληρη την οικογένεια του Θεού στον ουρανό με αυτό το πρότυπο. Αυτό δεν είναι πώς αυτό το μεγάλο αεροπλάνο αεριωθούμενων αεροπλάνων άρχισε. Αποσυνθέστε κάθε μέρος αυτού του αεροπλάνου στα ενιαία συστατικά για να δείτε πώς άρχισε. Να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να γεμίσουμε έναν ή δύο τομείς ποδοσφαίρου με όλα τα επιμέρους συστατικά. Υπάρχουν εκατοντάδες των βιδών, των μπουλονιών, των πλυντηρίων, των καρυδιών, των καρφιών, του καλωδίου χαλκού, του καλωδίου χάλυβα, της πλαστικής κατοικίας, της ξυλεπένδυσης αργιλίου, του μετάλλου φύλλων, των σωλήνων, της λαστιχένιας μόνωσης, styrofoam των μερών, των δεξαμενών καυσίμων, και χιλιάδων μέρη μηχανών. Υπάρχουν λαστιχένιες ρόδες, τμήματα φρένων, και περισσότεροι. Να υπάρξουν εκατομμύρια των μερών όλα που σχεδιάζονται μπορούν στον τομέα. Τώρα φανταστείτε ότι αυτό είναι όλη η ανθρωπότητα για να έρθει στη γη σε όλο το Θεό γενεών που προγραμματίζεται. Ακριβώς ως όλο άτομο τα συστατικά του αεροπλάνου είναι σαφώς διαφορετικά, είναι έτσι άτομα.

Τα άτομα έρχονται σε τα διάφορα χρώματα, τα ύψη, βάρος, και τις μορφές σωμάτων. Ακριβώς για να ταξινομήσουν τις σημαντικότερες φυλές των ατόμων στη γη, τα τμήματα χάλυβα θα μπορούσαν να είναι λευκά  τα πλαστικά συστατικά θα μπορούσαν να είναι Ασιάτες  τα τμήματα αργιλίου θα μπορούσαν να είναι Ινδοί, και τα λαστιχένια συστατικά θα μπορούσαν να είναι οι Μαύροι. Σε αυτές τις κατηγορίες τα μέρη είναι ακόμα διαφορετικά. Ένα μπουλόνι χάλυβα φαίνεται διαφορετικό από μια λαβή πορτών χάλυβα στην πόρτα τουαλετών. Ακόμα κι έτσι τα άτομα ποικίλλουν στους γείηνους στόχους και τις δεξιότητές τους. Εάν ταξινομούμε τα παρόμοια μέρη περαιτέρω, θα μπορούσαμε να βρούμε τις αναλογίες για όλους τα διάφορους ανθρώπινους έθνη, τις γλώσσες, τους πολιτισμούς και τις θρησκείες. Αλλά τώρα βλέπουμε όλα αυτά τα μέρη που διασκορπίζονται τυχαία πέρα από έναν μεγάλο τομέα. Υποθέτω εάν ρωτήσαμε ένα πενταετές παλαιό παιδί, "τι είναι αυτό"; να απαντήσει, "είναι μια δέσμη των παλιοπραγμάτων ή ένας τομέασ" της ουσίας ". Εάν ρωτήσαμε ένα άτομο, "τι είναι αυτό;" Είμαι σίγουρος αυτός δεν θα απαντούσα, "αυτό είναι ένα μεγάλο, όμορφο Boeing 757 που συγκεντρώνεται όχι ακόμα"! Αλλά αυτό συμβαίνει ατόμου στη γη σε όλες τις γενεές του. Αν και έχουμε τις διαφορές στις φυλές, τα έθνη, τις γλώσσες και τους πολιτισμούς, είμαστε όλοι "οι συγγενείσ", αληθινοί αδελφοί πνευμάτων και αδελφές. Ο Θεός αγαπά την ποικιλία, και οι διάβολοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό ως δικαιολογία για να κάνουν τα άτομα να μισήσουν το ένα ένα άλλο και για να δουν fellowman κάποιου όπως "διαφορετικό" και "όχι τον αδελφό μου". Έχει χρησιμοποιήσει την αμαρτία και τη χονδροειδή συμπεριφορά για να καταστήσει μας την αίσθηση "καλύτερη" από άλλο άτομα ή ανώτερο σε εκείνοι που δεσμεύονται από τους διαβόλους με τις πιό σκληρές αλυσίδες από δικοί μας! Λόγω των διαβόλων οι θρησκόληπτοι σε όλους τους πολιτισμούς αναπτύσσουν ανίερο "έναν πιό ιερό από σε" στάση απέναντι σε άλλους.

Τώρα πάρτε όλα αυτά τα μεμονωμένα φαινομενικά ανόμοια στοιχεία στον τομέα και τα δώστε στους τεχνικούς Boeing και στα άτομα υπηρεσιών στο εταιρικό κτήριό τους. Στην αναλογία μας είναι όπως τους αγγέλους του ουρανού που συλλέγουν τα πνεύματα των ατόμων τόσο γρήγορων όσο ο Θεός τους σύρει στον ουρανό στό σημείο του θανάτου. Οι θεϊκοί άγγελοι είναι "καλύτεροι" μηχανικοί κατασκευής από τους υπαλλήλους Boeing.

KJV ο ψαλμός 127:1 εκτός από το Λόρδο χτίζει το σπίτι, εργάζονται μάταια ότι κατασκευή αυτό:  KJV Jeremiah 18:1 η λέξη που προήλθε σε Jeremiah από το Λόρδο, που λέει, 2 προκύπτει, και πηγαίνει κάτω στο σπίτι του αγγειοπλάστη, και εκεί θα αναγκάσω το thee για να ακούσω τις λέξεις μου. 3 Έπειτα πήγα κάτω στο σπίτι του αγγειοπλάστη, και, behold, τον επεξεργασμένο μια εργασία για τις ρόδες. 4 Και το σκάφος που έκανε του αργίλου χάλασαν στο χέρι του αγγειοπλάστη: έτσι το έκανε πάλι ένα άλλο σκάφος, ως φαίνεται καλός στον αγγειοπλάστη για να το κάνει. 5 Έπειτα η λέξη του Λόρδου ήρθε σε με, το ρητό, σπίτι 6 ο του Ισραήλ, δεν μπορεί εγώ να κάνει με σας ως αυτόν τον αγγειοπλάστη;  saith ο Λόρδος. Το Behold, δεδομένου ότι ο άργιλος είναι στο χέρι του αγγειοπλάστη, είναι έτσι YE στο χέρι ορυχείων, σπίτι ο του Ισραήλ.

Υπάρχουν πολλοί ανθρώπινοι μηχανικοί ("hireling" ιεροκήρυκες) στη γη, οι οποίοι κάνουν μια πολύ φτωχή εργασία δεδομένου ότι προσπαθούν να χτίσουν το Θεό ένα σπίτι. Οι ιεροκήρυκες, οι ραβίνοι, οι ιερείς, mullahs, shamans, και οι πνευματικοί ηγέτες σε κάθε έθνος και πολιτισμό είναι όλα "τα μέρη" που διαδίδονται έξω στον τομέα. Μην αναμείνετε τις βίδες (ανθρώπινοι υπουργοί) για να έχετε την ικανότητα να βάλει όλα τα άλλα μέρη μαζί στην κατάλληλη διαταγή. Εάν σας ρώτησα, "σκέφτεστε ότι οι σωλήνες πρέπει νοημοσύνη να χτίσουν το αεροπλάνο ακόμη και με τις μπλε τυπωμένες ύλες δίπλα σε τους;", ίσως να απαντήσετε, "που δεν είναι μια γελοία υπόθεση και είναι εκεί καμία βάση για μια τέτοια ερώτηση. Οι σωλήνες δεν είναι μέρος χωρίς το χέρι και καμία δύναμη και κανένας εγκέφαλος ". Ακόμα κι έτσι είναι εξίσου γελοίο να θεωρηθεί ότι οποιοδήποτε άτομο σε οποιαδήποτε θρησκεία μπορεί να καταλάβει, και να εκτιμήσει την ανάγκη και να εκτιμήσει όλο το Θεό μερών που δημιουργείται και να τους πάρει λειτουργώντας στην αρμονία σε μια τακτική κατασκευή. Για να είστε 100% τελειοποιήστε όχι ένα μέρος πρέπει από αυτό το αεροπλάνο. Τα άτομα κάθε μερών αφήνουν έξω και εξετάζουν "λιγότερα" ή "περιττόσ" στη γείηνη κατασκευή τους τα σχέδια είναι πολύ σημαντικά για τέλεια λειτουργώντας "757". Οι σωλήνες και οι βίδες στη γη (θρησκευτικοί ηγέτες σε όλες τις θρησκείες) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ το VALUE και την ΑΝΑΓΚΗ για ΚΑΘΕ ΜΈΡΟΣ που διαδίδεται έξω στον τομέα. Όχι ένα μέρος πρέπει ή "χαμένοσ" όπως στην εκκλησία τους ιδιωματική. Βεβαίως δεν τους καίτε! Οι ανθρώπινοι μηχανικοί στη γη είναι πολύ ελλιπείς της δόξας, και στερούνται τη φρόνηση και τη νοημοσύνη για να χτίσουν God?s μεγάλο, όμορφο Boeing 757! Είναι πάρα πολύ τυφλοί για να διαβάσουν τα ΣΧΕΔΙΑ ή να συγκεντρώσουν ΟΛΑ τα μέρη. Στην πραγματικότητα απομακρύνουν των περισσότερων από τα μέρη όπως "ανάξιων"! Όπως μπορείτε να δείτε ότι οι σαφώς ανθρώπινοι ιεροκήρυκες στη γη όχι είναι αντάξιο υποκατάστατο του Λόρδου! Δεν μπορούν να κάνουν την εργασία του Θεού για τον! Ο Θεός πρέπει και "θα χτίσει το σπίτι του". Έχετε δει πάντα ένα σκάφος αργίλου να αυξηθεί τα χέρια και remold τον ίδιο και να αρχίσει έπειτα άλλα σκάφη σαν είναι αγγειοπλάστης; Η σκέψη είναι παράλογη! Τώρα καταλαβαίνετε το κέρδος στην εργασία όλων των παγκόσμιων θρησκειών! Όταν παίρνει τα άτομα επάνω πρέπει remold αυτοί όλος ο φραγμός κανένας! Πρέπει να ανατρέψει ποια άτομα στη γη έχουν κάνεϊ

Στην αναλογία μας η ανθρωπότητα στη γη στις γενεές μας είναι ακριβώς όπως τα ενιαία συστατικά που διασκορπίζονται πέρα από τον τομέα. Τα μέσα άτομα είναι ακριβώς όπως το πενταετές παλαιό παιδί που δεν μπορεί να κάνει ένα μεγάλο μέρος από το. Οι Χριστιανοί και οι θρησκείες είναι όπως τα άτομα που καταλαβαίνουν περισσότερο από το παιδί, αλλά δεν μπορούν να πουν τι που βλέπουν, ούτε αυτοί εκτιμούν την αξία όλων εκείνων των μερών που σχεδιάζονται στο έδαφος. Τα άτομα είναι άθλιοι οικοδόμοι που έχουν διδάξει και θεωρούν πολλά λάθη για τη δημιουργία και το σκοπό του Θεού. Έχουν υποθέσει σε το και οι περισσότερες από τις απαντήσεις τους κάνουν λάθος λοξές και. Ο αγγειοπλάστης-Θεός είναι ο κύριος-οικοδόμος, και έχει γυρίσει όλα εκείνα τα μέρη που "κατάρτισε" σε ένα όμορφο λείο αεροπλάνο (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ). Παίρνει μεγαλύτερο και μεγαλύτερο τόσο γρήγορο όσο τα άτομα πεθαίνουν! Τα άτομα στη γη δεν μπορούν να δουν αυτό. Στέκονται επίσης κοντά στα δέντρα και ό,τι βλέπουν είναι φλοιός! Αλλά ο Θεός δημιούργησε ένα δάσος των ατόμων σε όλη τη γη σε κάθε έθνος, το οποίο όλα έχουν το δωρεάν δώρο της ευθύτητας του Θεού. Η θυσία του Ιησού χορηγεί την απόδειξη της πουτίγκας!

KJV Ρωμαίοι 5:18 επομένως όπως από την παράβαση μιας κρίσης ήρθε επάνω σε όλα τα άτομα στην καταδίκη  ακόμα κι έτσι από την ευθύτητα του ενός που το δωρεάν δώρο ήρθε με όλη δικαιολόγηση unto ατόμων της ζωής. 19 Για όπως από μια ανθρώπινη ανυπακοή πολλοί έγιναν οι αμαρτωλοί, έτσι από την υπακοή μια πολλοί θα γίνουν δίκαιοι. 20 Επιπλέον ο νόμος εισήχθη, ότι η παράβαση να αφθονήσει. Αλλά όπου η αμαρτία αφθόνησε, η επιείκεια έκανε πολύ περισσότερο αφθονεί:  21 Αυτός καθώς η αμαρτία hath βασίλεψε θάνατος unto, ακόμα κι έτσι να κοσμήσει βασιλεύει μέσω της αιώνιας ζωής unto ευθύτητας από τον Ιησού Χριστό ο Λόρδος μας.

KJV Isaiah 61:3 για να τους διορίσει το unto που πενθούν σε Zion, για να τους δώσουν στο unto ομορφιά για τις τέφρες, το πετρέλαιο της χαράς για, το ένδυμα του επαίνου για το πνεύμα της έντασης  ότι να κληθούν δέντρα της ευθύτητας, η φύτευση του Λόρδου, ότι να δοξαστεί.

Όταν ο Θεός τελειώνει ΟΛΑ τα μέρη μας, θα είμαστε μια μεγάλη, ευτυχής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, όπως ένα λείο αεροπλάνο αεριωθούμενων αεροπλάνων που χτίζεται για τον για να πετάξει.

Τυφλωμένοι από την εμφάνιση των πραγμάτων στο χαμηλότερο επίπεδο ανθρώπινης πραγματικότητας, έχουμε αποτύχει να αναγνωρίσουμε το Θεό όπως είναι. Όταν βλέπουμε ένα άτομο, πρέπει να σκεφτούμε, "αυτό είναι κύτταρο του σώματος του Θεού, το οποίο φαίνεται να αποσυνδέεται ως άτομο που διαμορφώνεται με μορφή ως γιος ή κόρη". Πρέπει πάντα να σκεφτούμε το Θεός-κύτταρο πρώτος, και να σκεφτούμε "το άτομο" και τον αδελφό αφετέρου. Αυτό είναι επειδή ο Θεός δεν είναι ΕΝΑ και δεν μπορεί "να χωριστεί" ανεξάρτητα από το πόσο φαίνεται στις γείηνες αισθήσεις μας. Αυτό είναι αυτό που σημαίνει για να είναι "ΟΛΟ" σε ΟΛΟΙ.

Όλα που "ΕΙΝΑΙ" είναι ένα δύναμη-προϊόν από τις γραμμές δύναμης και δύναμης που ρέουν από τον σε όλες τις κατευθύνσεις. "Του και σε τον και μέσω του είναι όλα τα πράγματα," Ρωμαίοι 11:36, "ποιος είναι προ πάντων και μέσω όλων και σε σας όλοι, Ephesians 4:6. "Είναι πριν από όλα τα πράγματα και από τον όλα τα πράγματα αποτελούνται," Colossians 1:17, γιατί σε τον ζούμε και κινούμε και έχουμε την ύπαρξή μας, πράξεις 17:28.

Τίποτα δεν είναι "χωριστό" από το Θεό! Ακριβώς όπως ο ήλιος ασκεί ένα βαρύτητας τράβηγμα στη γη και τους πλανήτες στο γαλαξία, το άτομο παραμένει συνδεμένο με το Θεό από μια αόρατη δύναμη. Ο ήλιος στέλνει τα φωτόνια και τα κύματα των ακτίνων X, τα μόρια των νετρονίων και των ηλεκτρονίων, τα μικροκύματα, τις υπέρυθρες ακτίνες, και την υπεριώδη ακτινοβολία, τα οποία έχουν επιπτώσεις σε κάθε ουράνιο σώμα umbra του. Αυτά τα πράγματα δεν είναι ορατά στα ανθρώπινα μάτια. Κανένας είναι σύνδεση του Θεού στο άτομο ορατός στα ανθρώπινα μάτια. Υπάρχει αυτό το απαρατήρητο "καλωδιακό σκοινί" που συνδέεται με κάθε Θεό ατόμων που δημιουργείται. Από αυτό σημαίνει ότι μοιράζεται τις μερίδες των αισθητήριων αντιλήψεών του με μας καθώς ζει η ζωή μας σε μας. Ταυτόχρονα "ζούμε" (έχει τη συνειδητή συνειδητοποίηση και μια αίσθηση της ύπαρξης) οι ζωές μας σε τον! Δεδομένου ότι ο Θεός είναι ένα πνεύμα και τα ανθρώπινα οντα είναι όλο το μικρό πνεύμα "κύτταρα" της ουσίας διαβίωσής του κανένα άτομο δεν μπορεί να δει αυτό το πνευματικό "σκοινί" μας πάντα με το Θεό ο ίδιος. Όπως μια αντανάκλαση σε αυτήν την άμεση σύνδεση σχετικά με το ανθρώπινο βάσανο αυτό γράφεται, KJV Isaiah 63:9 σε όλη την κατάθλιψή τους στενοχωρήθηκε, και ο άγγελος της παρουσίας του τους έσωσε: στην αγάπη του και στον οίκτο του τους ηξαγόρασε  και αυτός γυμνός αυτοί, και τους όλες οι ημέρες παλαιού. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί οποιοδήποτε πόνο ή τραύμα χωρίς το που συμβαίνει στο Θεό ταυτόχρονα. Ο Θεός πάσχει απευθείας με την ανθρωπότητα από τις ημέρες Adam. Πόσο πόνο υποθέτετε ότι αισθάνεται αμέσως δεδομένου ότι διαβάζετε αυτές τις λέξεις; Θα πρέπει να προσθέσετε επάνω όλο τον πόνο που κάθε άτομο στη γη υφίσταται για να αισθανθεί την ένταση αυτού που ο Θεός αισθάνεταϊ Πού ήταν Θεός όταν ήταν οι Εβραίοι hitler στους φούρνους; Ήταν σωστό εκεί βάσανο με τους!

Ο υψηλότερος είναι ο καθένας και είναι παντού. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πώς σκεφτόμαστε για οποιοδήποτε άτομο εάν είναι συνδεδεμένος στην αμαρτία ή όχι. "Οποιου δήποτε κάνουμε ή σε οποιοδήποτε άτομο, εμείς κάνουμε ή δεν κάνουμε στο Θεό".

Ο Matthew 25:34 έπειτα ο βασιλιάς θα πει το unto που στο δεξί χέρι του, έρχονται, YE που ευλογείται του πατέρα μου, κληρονομούν το βασίλειο που προετοιμάζεται για σας από το ίδρυμα του κόσμου:  35 Για ήμουν, και το YE μου έδωσε το κρέας: Ήμουν διψασμένος, και το YE μου έδωσε το ποτό: Ήμουν ξένος, και το YE με πήρε σε:  36 Γυμνό, και το YE με έντυσε: Ήμουν άρρωστος, και το YE με επισκέφτηκε: Ήμουν στη φυλακή, και το YE ήρθε unto εγώ. 37 Έπειτα ο δίκαιος θα απαντήσει σε τον, ρητό, Λόρδος, πότε πριόνι που thee, και ταϊ'σαμε το thee; ή διψασμένος, και έδωσε το ποτό thee;  38 Πότε πριόνι thee ένας ξένος, και πήραμε το thee; ή γυμνό, και ντυμένο thee;  39 Ή όταν πριόνι άρρωστοι thee, ή στη φυλακή, και ήρθαμε thee unto;  40 Και ο βασιλιάς θα απαντήσει και θα πει στο unto αυτοί, verily λέω το unto που, δεδομένου ότι το YE το έχει κάνει unto ένα από ο πιό ελάχιστα αυτοί οι αδελφοί μου, YE το έχετε κάνει unto εγώ.

Εάν σκεφτόμαστε κακοί οποιουδήποτε ατόμου ή του ευχόμαστε τη ζημιά από καμιά άποψη, σκεφτόμαστε κακοί του Θεού και του ευχόμαστε τη ζημιά επίσης! Εάν κρίνουμε οποιοδήποτε άτομο και τον καταδικάζουμε, κρίνουμε ταυτόχρονα και καταδικάζουμε το Θεό με την μη διάκριση του σώματός του, αν και ένα "κύτταρο"! Εάν θέλετε οποιοσδήποτε που καταδικάζεται και που καίγεται στο hellfire, θέλετε το Θεό που καίγεται και που καταδικάζεται στο hellfire! Είχατε την υποχρέωση για να αγαπήσετε (τους ανθρώπινους) εχθρούς σας, για "να ευλογήσετε και να αναθεματίσετε όχι", αλλά δεν ασκείτε αυτά τα πράγματα στα δόγματα κρίσης σας! Θ*Ματτχεω 5:4448. Ποιο πνεύμα λειτουργεί σε εκείνους τους εκκλησίες και ιεροκήρυκες που θέλουν να καψουν τα άτομα στο hellfire;  Luke 9:5156. Μας είπε "εγώ θα κατοικήσει σε τους και θα περπατήσει σε τουσ", αλλά πόσα ανθρώπινα οντα το θεωρούν ή το καταλαβαίνουν; Εάν όλοι το καταλάβαμε, κάθε άτομο θα ήταν ζωντανός ο χρυσός κανόνας και θα υπήρχε ειρήνη στη γη. Είμαστε όλοι ενωμένοι όπως τα πολυ-χρώματα σε μια πολύ μακριά σειρά, η οποία κυλιέται σε μια τεράστια σφαίρα. Έτσι όταν οποιοδήποτε άτομο υποφέρει, έχει επιπτώσεις κάπως σε μας όλοϊ Αυτό είναι ποια ΕΝΟΤΗΤΑ είναι όλη περίπου!

1 Κορίνθιοι 12:12 για ως σώμα είναι ένα, και hath πολλά μέλη, και όλα τα μέλη εκείνου του ενός σώματος, που είναι πολλά, είναι ένα σώμα: τόσο επίσης είναι Χριστός. Για κοντά ένα πνεύμα είναι εμείς όλοι που βαφτίζονται σε ένα σώμα, εάν είμαστε Εβραίοι ή Gentiles, εάν είμαστε δεσμός ή ελεύθεροι  και ήταν όλοι που γίνονται σε ένα στο ποτό πνεύμα. 14 Για το σώμα δεν είναι ένα μέλος, αλλά πολλά. 15 Εάν το πόδι θα πει, επειδή δεν είμαι το χέρι, δεν είμαι του σώματος  είναι επομένως όχι του σώματος;  16 Και εάν το αυτί θα πει, επειδή δεν είμαι το μάτι, δεν είμαι του σώματος είναι επομένως όχι του σώματος;  17 Εάν ολόκληρο το σώμα ήταν ένα μάτι, πού ήταν η ακρόαση; Εάν το σύνολο άκουγε, πού μύριζε;  18 Αλλά τώρα hath ο Θεός έθεσε στα μέλη καθένας από τους στο σώμα, δεδομένου ότι hath τον παρακάλεσε. 19 Και εάν ήταν και ένα μέλος, πού ήταν το σώμα; 20 Αλλά τώρα είναι αυτοί πολλά μέλη, όμως αλλά ένα σώμα. 21 Και το μάτι δεν μπορεί να πει το unto το χέρι, δεν έχω καμία ανάγκη του thee: ούτε πάλι το κεφάλι στα πόδια, δεν έχω καμία ανάγκη σας. 22 Η άρνηση, πολύ περισσότερο εκείνα τα μέλη του σώματος, που φαίνεται να είναι πιό αδύναμο, είναι απαραίτητη:  23 Και εκείνα τα μέλη του σώματος, που σκεφτόμαστε για να είμαστε λιγότερο αξιότιμο, επάνω σε αυτούς παραχωρούμε την αφθονότερη τιμή  και τα αγενή μέρη μας έχουν την αφθονότερη κοσμιότητα. 24 Για τα κόσμια μέρη μας δεν έχει καμία ανάγκη: αλλά ο Θεός hath μετρίασε το σώμα μαζί, δίνοντας την αφθονότερη τιμή σε εκείνο το μέρος που έλειψε:  25 Ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα σχίσμα στο σώμα  αλλά ότι τα μέλη πρέπει να έχουν την ίδια προσοχή μια για άλλη. 26 Και εάν ένα μέλος υποφέρει, όλα τα μέλη υποφέρουν με το ή ένα μέλος είναι τιμημένο, όλα τα μέλη χαίρονται με το. 27 Τώρα το YE είναι το σώμα Χριστού, και μέλη ειδικότερα.

Οποιου δήποτε κάνουμε ή να μην κάνει σε λιγότερα των παιδιών, κάνουμε ή να μην κάνουμε στο Θεό ο ίδιος. Αυτό είναι επειδή αποτυγχάνουμε να δούμε το Θεό όταν βλέπουμε ένα άτομο. Το μόνο που βλέπουμε είναι μια ορατή μορφή ως κάτι χωριστό και μακρινό από το Θεό και καθόλου όπως τον! Βλέπουμε έναν Κινέζο, έναν Αφρικανό, έναν Φιλιππίνο, pygmy, ή ένα λευκό άτομο, το οποίο έχει μια διαφορετική συνήθεια και μπορεί να μιλήσει μια διαφορετική γλώσσα από την εγγενή γλώσσα μας. Αυτές οι "διαφορέσ" το κάνουν να εμφανιστεί σαν είναι "όχι όπως μασ" και σίγουρα "κανένα σόι σε με"! Αυτό είναι ένα ακαθάριστο λάθος στην κατανόηση και την αντίληψη για τα περισσότερα άτομα! Θ*Ησαηαχ 60:2. Γί αυτό υπάρχει τόσο μεγάλο μέρος της ανθρώπινης απανθρωπιάς στο άτομο. Πάρα πολλοί δεν βλέπουν άλλα άτομα ως αδελφό "τουσ" ακόμα κι αν η αδελφοσύνη όλων των ατόμων είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι ακόμα ένα ακαθάριστο λάθος αντίληψης εκ μέρους των ατόμων! Οι διάβολοι το αγαπούν!

Θ*Ιοχν 17:22 και η δόξα που o πιό γαβεστ εγώ εγώ τους έχετε δώσει  ότι μπορούν να είναι ένα, ακόμη και δεδομένου ότι είμαστε ένας:  23 Ι σε τους, και εσύ σε με, ότι μπορούν να γίνουν τέλειοι σε ένα  και ότι ο κόσμος μπορεί να ξέρει ότι hast με στείλατε, και hast τους αγάπησε, δεδομένου ότι hast με αγαπήσατε. 24 Πατέρας, ότι αυτοί επίσης, οι οποίοι hast που δίνεστε μου, είστε με με όπου είμαι  ότι μπορούν behold η δόξα μου, η οποία εσύ hast που δίνεστε μου: για σε lovedst εγώ πριν από το ίδρυμα του κόσμου.

Δεν πήρε μόνο τις λέξεις του Ιησού για να με πείσει του πατρογονικού δικαιώματος και "της ενότητάς μασ" στον πατέρα. Βλέπετε, πιστεύω το Θεό!

Ψαλμός 8:6 έχω πει, το YE είναι Θεοί  και όλα σας είναι παιδιά του υψηλότερου. 7 Αλλά το YE θα πεθάνει όπως τα άτομα, και θα πέσει όπως έναν από τους πρίγκηπες. 8 Προκύψτε, Θεός ο, κρίνει τη γη: για shalt κληρονομείτε όλα τα έθνη.

Ο Isaiah 25:6 και σε αυτό το βουνό ο Λόρδος των οικοδεσποτών θα κάνει το unto όλους τους ανθρώπους μια γιορτή των παχιών πραγμάτων, μια γιορτή των κρασιών στα κατακάθια, των παχιών πραγμάτων πλήρων του κολοκυθιού, των κρασιών στα κατακάθια που καθαρίζονται καλά. 7 Και θα καταστρέψει σε αυτό το βουνό το πρόσωπο της κάλυψης που πετιέται σε όλους τους ανθρώπους, και το vail που είναι εξαπλωμένο σε όλα τα έθνη. 8 Θα καταπιεί επάνω το θάνατο στη νίκη  και ο Λόρδος God θα σκουπίσει μακριά τα δάκρυα από από όλα τα πρόσωπα  και η επίπληξη των ανθρώπων του θα πάρει μαζί από από όλη τη γη: για το Λόρδο hath προφορικό αυτό.

Ο Isaiah 66:22 για ως νέοι ουρανοί και νέα γη, που θα κάνω, θα παραμείνει ενώπιον μου, saith ο Λόρδος, έτσι ο σπόρος σας και το όνομά σας θα παραμείνει. 23 Και θα έρθει να περάσει, που από ένα νέο φεγγάρι σε άλλο, και από ένα Σάββατο σε άλλο, όλοι θα σκληραγωγήσει ερχόμενος να λατρεψει ενώπιον μου, saith ο Λόρδος.

Αποκάλυψη 15:3 και τραγουδούν στο τραγούδι του Μωυσή τον υπάλληλο του Θεού, και το τραγούδι του αρνιού, λέγοντας, μεγάλος και θαυμάσιος είναι οι εργασίες δικές σου, Λόρδος God Almighty  ακριβώς και αληθινός είναι οι τρόποι δικοί σου, εσύ βασιλιάς των Αγίων. 4 Ποιος δεν θα φοβηθεί το thee, Λόρδος ο, και θα δοξάσει το όνομά δικος σου; για σε μόνο τέχνη ιερή: για όλα τα έθνη θα έρθει και θα λατρεψει πριν από το thee  για τις κρίσεις δικές σου γίνεται προφανής.

Revelation 513: και κάθε δημιουργώ ο οποίος is μέσα παράδεισοs , και επάνω σε γη , και κάτω the γη , και όπως είναι μέσα στο θάλασσα , και όλος ότι είναι μέσα αυτούς , άκουσα εγώ ρητό , ευλογία , και τιμή , και glory , και power , να είμαι απερίγραπτος αυτόν ότι κάθονται επάνω the λαιμόs , και απερίγραπτος the αρνί για ποτέ και ποτέ.

εκεί θα να είμαι έναs ημέρα πότε εμείs θα βλέπω Θεόs και " όλοι " δικός του cells " μέσα έναs γλώσσα! αυτό θα είναι όλο παράδεισοs πότε αυτόs retrieves the τελευταία γενιά του ανθρωπότητα από γη επιφάνεια. υπάρχει έναs ημέρα άφιξη πότε όλος the παιδιά cells ") του Θεόs θα θα για χαρά. σε εκείνο ημέρα κάθε μάτι θα βλέπω κάθε σώμα cell του αυτόν , πότε εμείs όλος παίρνω έναs κοιτάζω και δικός μας οικογένεια πορτραίτο!