EL Shaddai - το Breasted ένα, ή Ποιοι αυτός Κυρία?

Ψαλμός 87 Galatians 4:26 Αποκάλυψη 12

ΟΡΙΣΜΟΙ

Το εβραϊκό shaddai λέξης προέρχεται από τη λέξη "στήθοσ" ρίζας. Κυριολεκτικά μεταφρασμένο θα σήμαινε ότι "πολύς- το ένα".
HTTP://www.jungleweb.net/vanguard/FatherGod.HTML

Υπάρχουν δύο ρίζες για τη λέξη: πρώτα είναι να είσαι ισχυρός και ο δεύτερος είναι στήθος ή nourisher και sustainer. Το ο.Τ. χρησιμοποιεί αυτήν την μορφή 48 φορές.
HTTP://www.cyweb.com/~dschmidt/qv-docs/qv-pap/godnames.htm

Η λέξη "πανίσχυρη" είναι μεταφρασμένη από το εβραϊκό Shaddai, το οποίο, σύμφωνα με τους εβραϊστές, είναι μια λέξη πληθυντικού.

Ο Thomas επισημαίνει μέσα Phanerosis ότι το Shaddai βύθισε Sodom και Gomorrah στην καταστροφή, ταυτόχρονα προστατεύοντας και φροντίζοντας για τον Abraham (Γένεση 17:1). Η λέξη προέρχεται από μια εβραϊκή ρίζα που, σύμφωνα με τα σημεία φωνήεντος, μπορεί να δηλώσει είτε το nourisher (στήθος - Heb. shad) ή καταστροφέας (shadad).

Ο πανίσχυρος Abraham, αλλά καταστρεμμένος τους κακούς ανθρώπους Sodom. Το Yahweh μπορεί να είναι σε μας είτε ένα Nourisher είτε καταστροφέας, όπως θεραπεύουμε τον και το Word του (βλ. Ψαλμός 18:24-27) μια "γεύση της ζωής unto ζωής ή του θανάτου unto θανάτου" (2 Κορίνθιοι 2:16).
HTTP://χρήστες.aol.com/bible3/phanindc.htm

Ο όρος εξηγείται συνήθως ως cognate του sadu λέξης Akkadian, "βουνό," αλλά όχι υπό την έννοια ότι "η EL Shaddai θα σήμαινε" το GD ο βράχος "(βλ. zur, "βράχος," epithet του GD, ε.γ., Deuteronomy 32:4.30.37). Μάλλον, "η EL Shaddai θα σήμαινε" "το EL-$$$-O-VOYNO'," ι.ε., του κοσμικού βουνού, η διανομή "της EL για τους πατριάρχες ο όρος θα σήμαινε "το GD του ουρανού."(Η εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια)
HTTP://www.geocities.com/Athens/Academy/3822/TheName2.HTML

Τα εβραϊκά και scriptures του Christian έχουν απομακρυνθεί πρόσφατα ως πατριαρχικά κείμενα με ελάχιστα ή κανένα καλολογικά στοιχεία Θεών για τις γυναίκες για να προσδιορίσουν με. Η κριτική γίνεται αποδεκτή, όμως παραμένουν τα ίχνη μητρικών καλολογικών στοιχείων που δεν έχουν αγνοηθεί από τους πατριάρχες και τα mythographers τους. Αυτό περιλαμβάνει το στήθος και τα καλολογικά στοιχεία περιποίησης, των οποίων ακόμη και ο τίτλος του Θεού χρησιμοποίησε μέσα Έξοδος 6:2-3, Η EL Shaddai, που ερμηνεύεται παραδοσιακά ως πανίσχυρο, μπορεί να ερμηνευθεί ως Breasted ενός από εβραϊκό shad λέξης, που σημαίνει το στήθος, αντί της χρησιμοποίησης του shadu λέξης Akkadian σημαίνοντας το βουνό.

Τα βουνά έχουν τις αιχμές και την ΑΜ. Sinai και η ΑΜ Zion είναι δύο βουνά από τα οποία ο νόμος και το φως όπως το γάλα και το μέλι έχουν ρεύσει για τη βελτίωση της ανθρωπότητας. Όταν το Ισραήλ εισήγαγε Canaan, διαιρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα στην ΑΜ. Gerizim και ΑΜ. Ebal. Αυτά τα δύο βουνά συμβόλισαν τις ιδιότητες ευλογίας και πληγής του Θεού συμβολαίων που έγινε με το Ισραήλ. Ως εκ τούτου οι πτυχές "nourisher" και "καταστροφέων" του ονόματος, EL Shaddai.

Εμείς ξέρτε ποιου αυτό το πρόσωπο είναι. "Το ένα" με "τις αιχμέσ" είναι πραγματικό πρόσωπο, όχι ένα βουνό όπως μερικοί βεβαιώνουν, αν και τα βουνά είναι μέρος της αλληγορίας. "Η EL" είναι μια αναφορά για το Θεό. "Shad" σημαίνει το στήθος. Όλες οι μητέρες τους χρησιμοποιούν για να θηλάσουν τις νεολαίες τους. Όταν ο Θεός είπε, "κάνετε να επανδρώσετε στην εικόνα μας και ομοιότητα," διαλεγόταν με τη σύζυγό του! Η EL Shaddai αναφέρεται στην ενότητά της με το σύζυγό της και τη θέση της ως ομο-κεφάλι της οικογένειας. Η μητέρα αποκαλύπτεται μέσα Παροιμίες 8 και το πρώτο μέρος Παροιμίες 9. Η φρόνηση μητέρων είναι η μητέρα της διαβίωσης. Η φρόνηση είναι μεμυημένος στις δημιουργίες, Φρόνηση Solomon 7:21-29. Το Enoch έγραψε για την μέσα Μυστικά Enoch XXV. Εκεί είναι ως "Adoil" έχοντας ένα σύνολο κοιλιών "των παιδιών του φωτόσ". Όλα τα νήπια στεγάζονται στη μήτρα της μητέρας όπου η ανάπτυξη πραγματοποιείται. Ψαλμός 87 όπου ο Θεός λέει της μητέρας Zion, "αυτό το άτομο και εκείνο το άτομο (οποιοδήποτε άτομο και όλα τα άτομα) γεννήθηκαν σε την", αναφέρεται σε αυτό που συνέβη σε την ως "Adoil". Ολοκληρώνει σε εκείνο τον ψαλμό λέγοντας, "όλο το μου (τα off)springs είναι στο thee" σημαίνοντας όλους τους γιους μου και οι κόρες δημιουργήθηκαν στην κοιλιά σας. Μια από τις εργασίες της είναι να εξυψωθούν οι γιοι της, Sirach 1:1-15, 4:11-18. Όλο αυτό συνέβη προτού να εργαστεί ο Θεός που στηρίζεται από δικούς του στην αρχή. Μια φορά κι έναν καιρό, όλοι μας ήταν σταθμός-σύντροφοι λίγων πνευμάτων περιμένοντας το χρόνο και τη γενεά μας που αλατίζονται στον άργιλο! Η μητέρα έχει περισσότερα παιδιά τώρα από τα 12 ζευγάρια των αγγελικών οντων που είδε στην αρχή.

Ο Θεός είχε μια χαρούμενη έκπληξη για τη μητέρα, επίσης. Η χαρά είναι ο τρόπος του τα πράγματα. Εξετάστε αυτό: Θ*Ησαηαχ 49:1822, 54:18, 60:114.

KJV isa 54:1 τραγουδά, ο άγονο, εσύ [ ότι ] didst να μην αντέξει  σπάστε εμπρός να τραγουδήσει, και την κραυγή μεγαλοφώνως, εσύ [ ότι ] didst όχι travail με το παιδί: για περισσότερο [ είναι ] τα παιδιά του έρημου από τα παιδιά της παντρεμένης συζύγου, saith ο Λόρδος. 2 Διευρύνετε τη θέση της σκηνής δικής σου, και τους αφήστε να τεντώσουν εμπρός τις κουρτίνες των κατοικιών thine: οι εφεδρείες όχι, μακραίνουν τα σκοινιά δικά σου, και ενισχύουν τους πασσάλους δικούς σου  3 Γιατί shalt σπάζετε εμπρός στο δεξί χέρι και στο αριστερό  και ο σπόρος δικοσ' σου θα κληρονομήσει το Gentiles, και θα κάνει τις έρημες πόλεις που κατοικούνται. 4 Φόβος όχι  για σε shalt να μην είναι ντροπιασμένος: κανένας δεν είναι εσύ συνέχυσε  για σε shalt να μην τεθεί στην ντροπή: για shalt ξεχνάτε την ντροπή της νεολαίας δικής σου, και shalt να μην θυμηθείτε την κατηγορία της χηρείας δικής σου άλλο. 5 Για τον κατασκευαστή δικος σου [ είναι ] σύζυγος thine ο Λόρδος των οικοδεσποτών [ είναι ] το όνομά του  και ο απελευθερωτής δικοσ' σου ιερό ένα από το Ισραήλ  Ο Θεός ολόκληρης της γης θα κληθεί. 6 Για το Λόρδο hath το αποκαλούμενο thee ως γυναίκα και στο πνεύμα, και μια σύζυγο της νεολαίας, όταν αρνηθήκατε wast, saith ο Θεός δικοσ' σου. 7 Για μια μικρή στιγμή έχει εγώ το thee  αλλά με τα μεγάλα ελέη θα συλλέξω το thee. 8 Σε λίγη οργή έκρυψα το πρόσωπό μου από το thee για μια στιγμή  αλλά με την everlasting ευγένεια θα έχω το έλεος στο thee, saith ο Λόρδος ο απελευθερωτής δικοσ' σου.

KJV isa 60:1 προκύπτει, λάμπει  για το φως δικος σου έρχεται, και η δόξα του Λόρδου αυξάνεται επάνω στο thee. 2 Για, behold, το σκοτάδι θα καλύψει τη γη, και το ακαθάριστο σκοτάδι οι άνθρωποι: αλλά ο Λόρδος θα προκύψει επάνω στο thee, και η δόξα του θα φανεί επάνω στο thee. 3 Και το Gentiles θα έρθει στο φως δικος σου, και τους βασιλιάδες στη φωτεινότητα της αύξησής δικής σου. 4 Ανυψώστε επάνω τα μάτια thine γύρω γύρω, και δείτε: ό,τι μαζεύονται μαζί, έρχονται στο thee: οι γιοι δικοί σου θα προέλθουν από μακριά, και οι κόρες δικές σου θα περιποιηθούν στην πλευρά [ δική σου ]. 5 Then thou shalt see, and flow together, and thine heart shall fear, and be enlarged; because the abundance of the sea shall be converted unto thee, the forces of the Gentiles shall come unto thee. 6 Το πλήθος καμηλών θα καλύψει το thee, τα dromedaries Midian και Ephah  όλοι από Sheba θα έρθουν: θα φέρουν το χρυσό και το θυμίαμα  και shew εμπρός οι έπαινοι του Λόρδου. 7 Όλα τα κοπάδια Kedar θα είναι μαζευμένο μαζί thee unto, οι κριοί Nebaioth θα υπηρετήσουν το thee unto: θα βρούν την αποδοχή στο βωμό ορυχείων, και θα δοξάσω το σπίτι της δόξας μου. 8 Ποιοι [ είναι ] αυτοί [ ότι ] πετάξτε ως σύννεφο, και ως περιστέρια στα παράθυρά τους; 9 Σίγουρα τα νησιά θα περιμένουν με, και τα σκάφη Tarshish πρώτα, να φέρουν τους γιους δικούς σου από μακρινό, το ασήμι τους και το χρυσό τους με τους, το unto το όνομα του Λόρδου ο Θεός δικοσ' σου, και ιερό ένα από το Ισραήλ, επειδή hath εδόξασε το thee. 10 Και οι γιοι των ξένων θα ενισχύσουν τους τοίχους δικούς σου, και οι βασιλιάδες τους θα υπηρετήσουν το thee unto: για στην οργή μου Ι smote το thee, αλλά στην εύνοιά μου έχει εγώ είχε το έλεος στο thee. 11 Επομένως οι πύλες δικές σου θα είναι ανοικτές συνεχώς  δεν θα κλείσουν ημέρα ούτε νύχτα  αυτός [ άτομα ] μπορεί να φέρει στο thee unto τις δυνάμεις του Gentiles, και [ ότι ] οι βασιλιάδες τους [ να είναι ] που παρουσιάζονται μπορεί. 12 For the nation and kingdom that will not serve thee shall perish; yea, [those] nations shall be utterly wasted. 13 Η δόξα του Λιβάνου θα ενωθεί thee unto, το δέντρο έλατου, το δέντρο πεύκων, και το πεδίο, να ωραιοποιήσει τη θέση του αδύτου μου  και θα καταστήσω τη θέση των ποδιών μου λαμπρή. 14 Οι γιοι επίσης τους ότι το στενοχωρημένο thee θα έρθει thee unto κάμψης  και όλος αυτοί ότι το περιφρονημένο thee θα υποκυφθεί κάτω στα πέλματα των ποδιών δικών σου  και θα καλέσουν το thee, η πόλη του Λόρδου, το Zion ιερό ένα από το Ισραήλ.

Ανελκυστήρας KJV isa 49:18 επάνω στα μάτια thine γύρω γύρω, και behold: όλα αυτά μαζεύονται μαζί, [ και ] ελάτε στο thee. [ Όπως ] ζω, saith ο Λόρδος, shalt σίγουρα ντύνετε το thee με τους όλοι, όπως με μια διακόσμηση, και τους δεσμεύετε [ στο thee ], ως νύφη [ doeth ]. 19 Για τα απόβλητά δικά σου και τις έρημες θέσεις δικές σου, και το έδαφος της καταστροφής δικής σου, ακόμη και τώρα θα είναι πάρα πολύ στενός λόγω των κατοίκων, και αυτοί ότι το καταπιωμένο thee επάνω θα είναι μακρυά. 20 Τα παιδιά που shalt έχετε, αφότου χάσατε hast άλλο, θα πουν πάλι στα αυτιά thine, η θέση [ είναι ] επίσης στενό για με: μου δώστε τη θέση σε ότι μπορώ να κατοικήσω. 21 Έπειτα shalt λέτε στην καρδιά thine, η οποία hath γεννηθείς με αυτοί, που βλέπουν εγώ έχουν χάσει τα παιδιά μου, και είναι έρημοι, ένας αιχμάλωτος, και αφαίρεση μπρος πίσω; και ποιους hath έφερε επάνω σε αυτούς;  Behold, αφέθηκα μόνος αυτοί, πού [ είχε ] αυτοί [ όντας ];  22 Έτσι saith ο Λόρδος God, Behold, θα ανυψώσω επάνω το χέρι ορυχείων στο Gentiles, και θα οργανώσω τα πρότυπά μου στους ανθρώπους: και θα φέρουν τους γιους δικούς σου στα όπλα [ τους ], και οι κόρες δικές σου θα φερθούν επάνω στους ώμους [ τους ].

KJV isa 25:6 και σε αυτό το βουνό ο Λόρδος των οικοδεσποτών θα κάνει το unto όλους τους ανθρώπους μια γιορτή των παχιών πραγμάτων, μια γιορτή των κρασιών στα κατακάθια, των παχιών πραγμάτων πλήρων του κολοκυθιού, των κρασιών στα κατακάθια που καθαρίζονται καλά. 7 Και θα καταστρέψει σε αυτό το βουνό το πρόσωπο της κάλυψης που πετιέται σε όλους τους ανθρώπους, και το vail που είναι εξαπλωμένο σε όλα τα έθνη. 8 Θα καταπιεί επάνω το θάνατο στη νίκη  και ο Λόρδος God θα σκουπίσει μακριά τα δάκρυα από από όλα τα πρόσωπα  και η επίπληξη των ανθρώπων του θα πάρει μαζί από από όλη τη γη: για το Λόρδο hath προφορικό [ αυτό ]  Σχολιάζοντας για αυτό στον ψαλμό 82:68, τα κράτη δημιουργών, "είπα, το YE είναι Θεοί και όλοι σας είναι παιδιά του υψηλότερου". Επειδή ξέρουμε τον τρόπο πηγαίνουμε και ο προορισμός μας όπως εξηγείται στη σταύρωση του Ιησού, όταν προσθέτει, "αλλά το YE θα πεθάνει δεδομένου ότι άτομα", δεν βλέπουμε πλέον το θάνατο ως απειλή εκφοβισμού. Ο θάνατος είναι η οριζόμενη πόρτα που οδηγεί στην αιωνιότητα. Δεν έχει κανένα τσίμπημα και ο τάφος είναι ένα σημάδι μιας ανθρώπινης προσωπικής ΝΙΚΗΣ! Hosea 13:14 έτσι... "Τι είναι άτομο που εσύ τέχνη προσεκτική του"; Τοποθετούμαστε στη μικρότερη γη και "στεφόμαστε με τη δόξα και την τιμή", Εβραίοι 2:68. Είμαστε οι μικρές "εικόνεσ" του υψηλότερου Θεού, των αγαπημένων γιων και των κορών του, των μήλων των ματιών του και των συνδεδεμένων αγγέλων! Ο πατέρας μας είναι EL Jah και η μητέρα μας είναι EL Shaddai!

Γιατί είναι το παρόν έγγραφο EL Shaddai σημαντικό; Όχι μόνο επειδή διαπιστώνει τα σημαντικά στοιχεία για το όνομα της φρόνησης και τη σύζυγο του Θεού. Εξετάστε ότι οι αποστροφές που συνεχίζονται έξω εκεί στον κόσμο - η ομοφυλοφυλία, ο λεσβιασμός, η συμπεριφορά τραβεστί - άνθρωποι δεν θεωρούν ότι "ποιος Θεός έχει δημιουργήσει είναι για πάντα", Ecclesiastes 3:14. Οι ανδρικοί και γυναικείοι ρόλοι καθορίζονται αιώνια. Ο κόσμος πνευματικού "Babylon και Sodom και Gomorrah" δεν θεωρεί αυτό και αναμιγνύει τα γένη αδιακρίτως. Οι Χριστιανοί προσθέτουν στο πρόβλημα με τον ισχυρισμό ότι τελικά "θα γίνουμε όπως τους αγγέλουσ", δηλ.. NEUTERED. Αυτό οφείλεται στην άγνοιά τους για τους αγγέλους. Δεν κρύβουν πίσω από άγνοια και τη "γνώση Paul την προσωπική εν μέρει" όπου λέει στο λάθος, "εκεί είναι ούτε αρσενικοί ούτε θηλυκοί", Galatians 3:28. Αυτό που είναι τέλειο είναι εδώ NOW, και πρέπει να αφήσετε να πάτε του δύο-ημέρα-παλαιού σκοταδιού Paul, ι κορίνθιοι 13:812. Beware του 2000-έτος-παλαιού δόγματος (πανεριών)! Αλλά εάν είστε ένα κοτόπουλο, θα αγαπήσετε τα σκουλήκια! Θυμηθείτε, ο συνταγματάρχης Sanders (ο ιδρυτής του Κεντάκυ τηγάνισε τα εστιατόρια κοτόπουλου) είναι επάνω τώρα, και είναι στην ΟΜΑΔΑ μας! Εάν διατηρείτε εκείνο το σκοτάδι μπορείτε να καταλήξετε "το δάχτυλο-γλείψιμο καλό"!

Η φρόνηση/Shaddai είναι η πρώτη ύπαρξη των παροιμιών 8:1234 δημιουργιών του Θεού και είναι η μορφή και το σχέδιο για τις όλες κόρες της. Ο Θεός δεν θα την ανατρέψει, ούτε θα ανατρέψει οποια δήποτε από τις κόρες της! Επομένως είναι σημαντικό να καθιερωθεί η ταυτότητά της για όλο το χρόνο (και κάθε γυναίκας), όπως ο Θεός πρέπει να κάνει όπως δηλώνεται στον ψαλμό 87.

Δεδομένου ότι ο Θεός δεν θα ανατρέψει τι έχει δημιουργήσει (αρσενικό και θηλυκό), ακριβώς τι πρόκειται να απορρίψει, να καταστρέψει, και να ρίξει έξω (από την EL Shaddai είναι και nourisher και καταστροφέας σε ένας από τους ορισμούς ανωτέρω); Εδώ είναι η απάντηση! Έλεγχος έξω η ωμέγα περιοχή μας (το ρομπότ), όπου συζητάμε τι θα καταστραφεί και θα ριχτεί μακριά. Εάν αναρωτιέστε τι ο Θεός έχει προγραμματίσει όσον αφορά τους ανδρικούς και γυναικείους ρόλους μας (Ευαγγέλιο του στίχου 65 του Philip) ρίχνετε μια ματιά επί του τόπου ουρανού μας (η γαμήλια γιορτή).

Σε ένας από τους ορισμούς ανωτέρω, ο Thomas επισημαίνει ότι το Shaddai βύθισε Sodom και Gomorrah στην καταστροφή, προστατεύοντας και φροντίζοντας για τον Abraham. Δεν διαμορφώσαμε γιατί η EL Shaddai ήταν τόσοη σε Sodom και Gomorrah! Το Sodom είναι μια αρχαία απόδοση του ονόματος - Satan. Το Lucifer είχε προκαλέσει ότι αρχαία πόλη για να ονομαστεί στη δόξα και την τιμή του. Η ιστορία Hagar και Ishmael σχεδιάστηκε από την EL Jah για να μας πει τι συνέβη στον ουρανό πολύ καιρό πριν. Το Shaddai ανάγκασε Lucifer και Babylon για να κλωτσηθεί έξω και να βυθιστεί στην κόλαση κατωτέρω, λέγοντας, "ότι bondwoman (Babylon) και ο γιος της (Lucifer) δεν θα είναι κληρονόμοι με με και τα παιδιά μου". Επομένως στην προσβολή Shaddai και δημιουργήστε βρωμά στο πρόσωπό της, αποφάσισαν να γυρίσουν τη φύση των παιδιών της που ζουν σε εκείνη την πόλη προς τα πίσω. Προσπάθησαν να αντιστρέψουν τη σεξουαλικούς διαταγή και τον προσανατολισμό Shaddai που σχεδιάστηκε για μας ενώ στη μήτρα της. Η μητέρα έχει μια πολύ σύντομη ιδιοσυγκρασία όταν τους διαβόλους. Πρώτα απαίτησε τον πατέρα για να κλωτσήσει έξω Lucifer και Babylon και το νόθο απόγονό τους από το σπίτι ουρανού της, και έπειτα "βύθισε Sodom και Gomorrah στην καταστροφή". Δεν θέλει τους γιους και τις κόρες της που γίνονται από τους δαίμονες ως ράπισμα στο πρόσωπό της ενώ το προσέχεϊ Ακόμα έχουμε την άδεια από την EL Jah για να δοκιμάσουμε ακόμη και αυτόν τον βαθμό καθυστέρησης έτσι μπορούμε να καταλάβουμε τέλεια ότι μόνο η "καλή" διαταγή αναμένεται από και γίνεται σεβόμενη από τα παιδιά του καθώς περνάμε από αυτήν την φάση εκμάθησης. Γινόμαστε στην εικόνα και την ομοιότητα της EL Jah και της EL Shaddai, όχι η ομοιότητα Babylon και Satomail (Sodom ή Lucifer)  έλεγχος έξω Babylon, η άλλη γυναίκα.

Όταν ο Gabriel επισκέφτηκε Mary για να την πει της γέννησης του Ιησού, είπε, "η δύναμη του πανίσχυρου θα σας επισκιάσει". Birthing Ιησούς Mary είναι η εικόνα Adoil (EL Shaddai) συλλαμβάνοντας μας (βλ. ότι "πρέπει να γεννηθείτε της Virgin όπως τον Ιησού"). Επισκίαση... Θεός/EL "πέρα από" Shaddai στη γέννηση εμείς. Αρσενικό και θηλυκό για πάντα. Αλλά οι νόθες ρομποτικές φύσεις ότι διεστραμμένος η αρσενική/θηλυκή σχέση μπορούν να καταστραφούν εύκολα επειδή είναι μορφές μη-διαβίωσης. Μια μητέρα προστατεύει τα παιδιά της και ανησυχεί για τις κόρες και τους γιους της - Shaddai δεν είναι απερίσκεπτη (εργασία 39:1315) μητέρα για να χάσει οποιο δήποτε από τα παιδιά της. Οι σοδομιστές πνευμάτων "ρομπότ" δεν μπορούν και remold εμείς δεν θα είναι τι ο Θεός δεν μας σκόπευε για να είναϊ Οι δαίμονες είναι άθλιοι "αγγειοπλάστεσ". Όλοι οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες, τα τραβεστί, και οι θηλυκοί μιμητές έχουν ένα ραντεβού με το μεγάλους Claymaster και τον αγγειοπλάστη/τον πατέρα - Isaiah 55:811   Jeremiah 18:16 Ezekiel 20:3238. Υποδοχή στην τελευταία, λαμπρή γαμήλια γιορτή για όλους. Ο Θεός κάνει τα όνειρά του να έρθουν αληθινός και εκπληρώνει το όλο δικοί μας (βλ. την αληθινή περιοχή ομάδας ονείρου).