ΠΟΡΤΑ καιΚΛΕΙΔΙ

70/7's Ντάνιελ 9:24-26 7x70 Θ*Ματτχεω 18:21-22

 

Ντάνιελ 9: 24 Εβδομήντα εβδομάδες καθορίζεται επάνω στους ανθρώπους δικούς σου και επάνω στην ιερή πόλη δική σου, για να τελειώσει την καταπάτηση, και για να κάνει ένα τέλος των αμαρτιών, και για να κάνει τη συμφιλίωση για την κακοήθεια, και για να φέρει στην everlasting ευθύτητα, και για να σφραγίσει επάνω το όραμα και την προφητεία, και στο anoint ο πιό ιερός.

25 Ξέρτε επομένως και καταλάβετε, [ ότι ] από τη μετάβαση εμπρός της εντολής να αποκατασταθεί και να χτιστεί το unto της Ιερουσαλήμ το Messiah ο πρίγκηπας [ θα είναι ] επτά εβδομάδες, και threescore και δύο εβδομάδες: η οδός θα χτιστεί πάλι, και ο τοίχος, ακόμη και στους ταραχώδεις χρόνους.

26 Και μετά από threescore και δύο εβδομάδες Messiah θα κοπεί, αλλά όχι για τον: και οι άνθρωποι του πρίγκηπα που θα έρθει θα καταστρέψουν την πόλη και το άδυτο και το τέλος επ' αυτού [ θα είναι ] με μια πλημμύρα, και unto που το τέλος των πολεμικών θλίψεων καθορίζεται.

Θ*Ματτχεω 18:21 Κατόπιν ήρθε Peter σε τον, και εν λόγω, Λόρδος, πόσο συχνά η αμαρτία αδελφών μου ενάντια σε με, και εγώ θα τον συγχωρήσει; 22 Ιησούς saith unto αυτός, λέω όχι το thee unto, μέχρι επτά φορές: αλλά, Μέχρι εβδομήντα φορές επτά.

Το τελείωμα των αμαρτιών φέρνει στην everlasting ευθύτητα, μια κατάσταση της ύπαρξης που δεν μπορεί να αλλάξεϊ Και κάνει αυτό μέσω της επανόρθωσης και της συγχώρεσης.

 

Το τελείωμα των αμαρτιών φέρνει τη μόνιμη ΕΥΘΥΤΗΤΑ (70/7's)

 

Luke 7:39 Τώρα όταν το Pharisee που τον είχε προσφέρει είδε [ αυτό ], spake μέσα σε τον, λέγοντας, αυτός ο άνδρας, εάν ήταν προφήτης, θα ήξερε ποιους και ποιο τρόπο της γυναίκας [ αυτό είναι ] που toucheth αυτός: για είναι αμαρτωλός. 40 Και Ιησούς που απαντά στο εν λόγω unto αυτός, simon, πρέπει να πω κάπως το thee unto. Και αυτός saith, κύριος, για παράδειγμα επάνω. 41 Υπήρξε ένας ορισμένος πιστωτής που είχαν δύο χρεώστες: ένας όφειλε πεντακόσιες πένες, και άλλες τις πενήντα. 42 Και όταν δεν είχαν τίποτα που πληρώνει, τους συγχώρησε ειλικρινά και των δύο. Με πέστε επομένως, το οποίο τους θα τον αγαπήσει πιό πολύ; 43 Simon απάντησε και είπε, υποθέτω ότι [ αυτός ], στον οποίο συγχώρησε των περισσότερων. Και είπε το unto αυτός, hast σωστά κρίνατε. 44 Και γύρισε στη γυναίκα, και είπε το unto simon, Seest εσύ αυτή η γυναίκα; Εισήγαγα στο σπίτι thine, εσύ o πιό γαβεστ εγώ κανένα ύδωρ για τα πόδια μου: αλλά hath έπλυνε τα πόδια μου με τα δάκρυα, και σκούπισε [ αυτοί ] με τις τρίχες του κεφαλιού της. 45 Εσύ o πιό γαβεστ εγώ κανένα φιλί: αλλά αυτή η γυναίκα από το χρόνο που ήρθα στο hath που δεν παύτηκε για να φιλά τα πόδια μου. 46 Το κεφάλι μου με το πετρέλαιο εσύ didst όχι anoint: αλλά αυτή η γυναίκα hath τα πόδια μου με την αλοιφή. 47 Wherefore λέω το thee unto, οι αμαρτίες της, που είναι πολλές, συγχωρούνται για αγάπησε πολύ: αλλά σε ποιοι λίγα συγχωρούνται, [ το ίδιο πράγμα ] loveth ελάχιστα. 48 Και είπε το unto αυτή, Οι αμαρτίες δικές σου συγχωρούνται. 49 Και που κάθισαν στο κρέας με τον άρχισαν να λένε μέσα σε τους, το οποίο είναι αυτό που forgiveth αμαρτίες επίσης?

 

Επανόρθωση και συγχώρεση (7x70)

 

Θ*Ιοχν 8:3 Και οι γραφείς και το Pharisees τον έφεραν στο unto μια γυναίκα που λήφθηκε στη μοιχεία και όταν την έθεσαν στη μέση, 4 λένε το unto αυτός, κύριος, αυτή η γυναίκα λήφθηκε στη μοιχεία, στην ίδια την πράξη. 5 Τώρα ο Μωυσής στο νόμο μας διέταξε, ότι τέτοιοι πρέπει να λιθοστρωθούν: αλλά ποιος pjo' σαυεστ εσύ; 6 Αυτό είπαν, βάζοντας στον πειρασμό τον, αυτός να πρέπει να τον κατηγορήσουν. Αλλά ο Ιησούς έγερε κάτω, και με το δάχτυλο [ του ] έγραψε στο έδαφος, [ σαν τους άκουσε όχι ]. 7 Έτσι όταν συνέχισαν τον, ανύψωσε επάνω ο ίδιος, και είπε το unto που, αυτός ότι είναι χωρίς αμαρτία μεταξύ σας, τον αφήνουν να πετάξει πρώτα μια πέτρα σε την. 8 Και πάλι έγερε κάτω, και έγραψε στο έδαφος. 9 Και που άκουσαν [ αυτό ], καταδικαμένος από [ τους δικοί ] τη συνείδηση, βγήκαν ένας-ένας, αρχίζοντας στον παλαιότερο, [ ακόμα και ] unto ο τελευταίος: και ο Ιησούς αφέθηκε μόνο, και η γυναίκα που στέκεται στη μέση. 10 Πότε ο Ιησούς είχε ανυψώσει επάνω ο ίδιος, και δεν είδε κανένας αλλά η γυναίκα, είπε το unto αυτή, η γυναίκα, πού είναι εκείνοι οι κατ'ηγοροι thine; hath κανένα καταδικασμένο άτομο thee; 11 Είπε, κανένα άτομο, Λόρδος. Και ο Ιησούς είπε το unto αυτή, κανένας καταδικάζω το thee: μην πηγαίνετε, και αμαρτία πλέον. 12 Έπειτα spake unto του Ιησού πάλι αυτοί, λέγοντας, είμαι το φως του κόσμου: ότι followeth δεν θα περπατήσω στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως της ζωής.

 

Πίεση και βραχίονας πατέρων που στρίβουν: η διχοτομία   Θα κάνετε αυτό ειδάλλως! Δεν μπορείτε να έχετε την αιώνια ζωή μέχρι και εκτός αν συγχωρείτε η καθεμία που ήταν και θα είναι για όλους τους χρόνους για πάντα - όπως τους ιερείς κάνετε στη διαδικασία επανόρθωσης, επειδή η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας είναι ένα βασίλειο των βασιλιάδων και των ιερέων! Leviticus 16:2022 και έξοδος 19:6  Αποκάλυψη 1:56.

 

Ο Matthew 6:14 για εάν το YE συγχωρήσει στα άτομα τις παραβιάσεις τους, ο θεϊκός πατέρας σας θα σας συγχωρήσει επίσης: 15 Αλλά εάν το YE συγχωρήσει όχι στα άτομα τις παραβιάσεις τους, ούτε ο πατέρας σας θα συγχωρήσει τις παραβιάσεις σας.

 

Στο παράδειγμα επάνω από ποιος έχει το χειρότερο πρόβλημα στους τρόπους του μαθαίνοντας Θεού, simon ή το πλήθος των λαϊκών (μη κληρικών), των ιερέων και των ανθρώπων που κρατούν τις πέτρες; Σας λέω καθένα από εκείνα τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν εκείνους τους ρόλους στη γη είναι στον ουρανό. Και καθένας από τους ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ τελικά με το πρωτόκολλο του πατέρα της συγχώρεσης!

 

Πού είναι οι κατ'ηγόροι σας;  Ο Ιησούς ρώτησε τη γυναίκα που πιάστηκε στη μοιχεία, "πού είναι οι κατ'ηγόροι σας;" Αυτό είναι ενδιαφέρων Θεός ερώτησης θα μπορούσε να θέσει σε καθένα στον ουρανό (ή καθένα που προσπαθεί να πλησιάσει την αλήθεια).

 

Εξετάστε hitler. Πού είναι οι κατ'ηγόροι του; Όλοι εκείνοι "σκότωσε" πήγε στον ουρανό που παίρνει τις καλύτερες ζωές. Μπορούν να εξετάσουν τους εκεί και να πουν, "κοιτάζω πολύ καλύτερα τώρα από τι ήμουν πριν."Δεν έχασαν ένα πράγμα. Αντίθετα, κέρδισαν όλα και περισσότερους, που ξεφορτώνουν αυτούς τους αδύνατους οργανισμούς που στην τελική ανάλυση δεν τους εξυπηρέτησαν καλά καθόλου όλοι στην κρίσιμη στιγμή.

 

Τόσο πώς μπόρεσε καθένας (ακόμα κι αν θα μπορούσε να ξέρει ποιου hitler είναι στον ουρανό) ελάτε μέχρι "hitler" και πέστε, "τέτοιοι και τέτοιοι, εσείς με σκοτώσατε."Αυτό είναι ένα αδύνατο - ένα ζωντανό πρόσωπο που κατηγορεί άλλο για τη δολοφονία τον. Είναι σαν το πρόσωπο Χ στον κόσμο μας ανέβηκε σε ένα άλλο πρόσωπο Υ και εν λόγω, "εσείς με σκότωσε."Το πρόσωπο Υ να φανεί συγχυσμένο και να πει," πώς λογαριάζετε εκείνο το ένα έξω; Πώς μπορώ να σας έχω σκοτώσει εάν και οι δύο στεκόμαστε εδώ;"   Η καταδίκη δεν είναι ένα εργαλείο της σωστής κρίσης. Αυτός ο κόσμος από το σχέδιο είναι μια αρνητική ζώνη (βλ. το Θεό, τη σχετικότητα και τη space-Time συνέχεια επί του άλφα και ωμέγα τόπου για περισσότερους σε αυτό) στην οποία κάθε πράξη, το γεγονός, και ο ρόλος έχουν κάποιο βαθμό αρνητικής συστροφής σε την. Ο Θεός δεν αφήνει καμία πέτρα έτσι ο βαθμός αρνητικότητας στον οποίο υποβαλλόμαστε δεν πρέπει να εκπλήξουμε ή να συγκλονίσουμε τον ξέροντας σπουδαστή. Θα δούμε και θα δοκιμάσουμε τα άκρα όλης της συμπεριφοράς (και όλων ενδιάμεσα) στο χρόνο μας κάτω εδώ.

 

Η ερώτηση ότι ο Ιησούς ρώτησε είναι πολύ σημαντική - "πού είναι οι κατ'ηγόροι σας;" Επειδή ο καθένας πηγαίνει στον ουρανό, κανένας έχει τίποτα για να κατηγορήσει οποιου δήποτε άλλου, ι.ε. δεν υπάρχει κανένας κατ'ηγορος στην τελική ανάλυση και Satan αφήνεται μια κενή τσάντα (κανένας κατ'ηγορος που αφήνεται) όταν λέγεται όλος και γίνεται στη γη. Ο Θεός θα έχει ένα καλό γέλιο με τα έξοδά του. Ένας κατ'ηγορος με τίποτα μπορεί να κατηγορήσει καθενός. "Πού είναι ο κατ'ηγορος των αδελφών μας;" Σύντομα πουθενά για να βρεθεί, αλλά αυτήν την περίοδο να κρύψει έξω σε εκείνες τις σελίδες ένα έρχεται απέναντι στα βιβλία, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, και μέσω των ιστοχώρων που unknowingly, συλλογικά, και "religiously" χρησιμεύστε ως το στόμα πυρκαγιά-αναπνοής του δράκου.

 

Το υποθετικό σενάριο που περιγράφεται ανωτέρω, εντούτοις, είναι αδύνατο - χρησιμοποιημένος μόνο για διδακτικούς λόγους σε αυτόν τον κόσμο - επειδή όλη εκείνη την αύξηση αλλάζουν και λαμβάνει τα νέα ονόματα, τα πρόσωπα, και τους οργανισμούς. Δεν απαντούν στα προηγούμενα γείηνα ονόματά τους (αντέχουν τώρα το επώνυμο του αληθινού πατέρα τους). Διατάζονται για να μην αναφέρουν τη διαβίωση στη γη. Έτσι ο Θεός αφαιρεί τη δυσωδία και το στίγμα της αμαρτίας που είναι συνδεμένο με τους γείηνους ρόλους μας. Αυτό είναι τρόπος του Θεού "ένα τέλος ακόμη και της μνήμης της αμαρτίασ". Πού είναι hitler κατ'ηγοροι; Είναι όλοι στη γη (εκείνοι που παλεύουν τη διαδικασία επανόρθωσης του Θεού για ολόκληρη την οικογένεια) επειδή εκείνοι στον ουρανό δεν έχουν τίποτα για να τον κατηγορήσουν για. Αντίθετα, εκείνοι στον ουρανό είναι πιό ζωντανοί από εκείνοι στη γη. Δεν θα αντάλλασσαν τι έχουν για τίποτα αυτόν τον κόσμο πρέπει να προσφέρουν. Το They've όντας μέσω του καλύτερου και του χειρότερου των χρόνων εδώ (έξοδος 13:18 αποκάλυψη 7:1314) και αυτού του κόσμου ακριβώς δεν την κόβει για τους! Είναι τώρα τα πραγματικά selves τους και τι κόπηκε μακρυά από τους ήταν ένα κοχύλι που ήταν παροδικό για να αρχίσει με. Δεν προσκολλώνται στα προηγούμενα χειρόγραφα και τους ρόλους ο τρόπος που τα γείηνα άτομα κάνουν από το φόβο και την αβεβαιότητα. Δεν απαιτούν "τη δικαιοσύνη" για τις παλαιές καρδιές ή "τις επιδιορθώσεισ" για τους παλαιούς οργανισμούς. Ακριβώς όπως ο παλαιός θείος σας ξεφορτώθηκε το αρθριτικό σώμα του, ξεφορτωθείτε την αρθριτική ("κατηγορώντασ" και καταδικάζοντας) θρησκεία σας. Αλμα για τη χαρά!

 

Ο ανώτατος δικαστής οδηγά το 70/7   Θυμηθείτε, οι σκέψεις του Θεού δεν είναι όπως τις ανθρώπινες σκέψεις και οι τρόποι κρίσης του δεν είναι όπως ανθρώπινο ραγισμένο, την κρίση κατηγορίας και να καταδικάσουν που έχει την τιμωρία ως στόχο της, Isaiah 55:710. Εδώ είναι η νοοτροπία επανόρθωσης του ανώτατου δικαστή όπως επιβεβαιώνει με το δικαστή Ιησούς στην περίπτωση της γυναίκας που πιάνεται στην ίδια την πράξη της μοιχείας. Η ειδοποίηση που παρά τη θέα του Ισραήλ τον προκαλεί και εξοργίζει το Μωυσή, Θεός ενεργεί σαν τα εγκλήματά τους δεν συνέβησαν ποτέ στην απάντησή του μέσω Balaam σε Balak: Num 23:18 "και έλαβε την παραβολή του, και είπε, άνοδος επάνω, Balak, και ακούει  το unto εγώ, εσύ γιος Zippor: 19 Θεός [ είναι ] όχι ένα άτομο, ότι πρέπει να βρεθεί κανένας ο γιος του ατόμου, τον οποίο πρέπει να μετανοήσει: hath αυτός είπε, και δεν θα κάνει [ αυτό ]; ή hath αυτός προφορικός, και δεν θα το κάνει το αγαθό; 20 Behold, έχω λάβει [ εντολή ] για να ευλογήσω: και hath ευλόγησε  και δεν μπορώ να το αντιστρέψω. 21 Αυτός hath όχι beheld κακοήθεια σε Jacob, hath ούτε αυτός διαστροφή στο Ισραήλ: ο Λόρδος ο Θεός του [ είναι ] με τον, και η κραυγή ενός βασιλιά [ είναι ] μεταξύ τους. 22 Ο Θεός τους έφερε από την Αίγυπτο  αυτός hath δεδομένου ότι ήταν η δύναμη ενός μονοκέρου. 23 Σίγουρα [ υπάρχει ] κανένα enchantment ενάντια σε Jacob, κανένα [ υπάρχει ] οποιοδήποτε divination ενάντια στο Ισραήλ: σύμφωνα με αυτήν την περίοδο θα ειπωθεί Jacob και του Ισραήλ, τι hath Θεός επεξεργασμένος!"  Την ανθρώπινη και δαιμονική σκέψη σας σχετικά με την αμαρτία και την τιμωρία πρέπει να πέσουν, και πρέπει να συναντήσετε τον ΥΨΗΛΟ ΤΡΟΠΟ του Θεού στο 7/70 και 70x7's όταν πεθαίνετε και αντιμετωπίζετε την ΠΌΡΤΑ (Ιησούς) του ουρανοΰ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ στη συγχώρεση όλων των ατόμων για όλους τους χρόνους είναι για πάντα το ΚΛΕΙΔΙ εισόδου σας. Τι το χρήμα-σκάλισμα, και ο ιεροκήρυκας "παλαιότερων γιων σασ" έχουν πει εσείς δεν ξεκλειδώνει την ΠΟΡΤΑ και σας αφήνει μέσα! Το τραγουδώντας "OH πώς αγαπώ τον Ιησού" χίλιες φορές δεν ανοίγει την ΠΌΡΤΑ  Η ΠΟΡΤΑ δεν κερδίζεται με τέτοια. Εάν επισημαίνετε την μόνος-ευθύτητά σας όπως ασκείται στις εκκλησίες, η ΠΟΡΤΑ θεωρεί όλος αυτό ως "ακάθαρτα κουρέλια" Isaiah 64:6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Luke 6:46  Θ*Ιοχν 14:15 τι - επίσης λέγοντας, "πατέρας τους συγχωρεί (όλη η ανθρωπότητα) γιατί ξέρουν όχι τι"! Δεν έχει αλλάξει Εβραίους 13:8, ανεξάρτητα από το πόσο οι ιεροκήρυκες τον χαρακτηρίζουν! Πώς μπορεί Χριστός να πει σε μας για να συγχωρήσει του καθενός κάτω από οποιεσδήποτε και όλες τις περιστάσεις χωρίς τον περιορισμό (ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα από το σταυρό) και στροφή ιεροκηρύκων γύρω και λέει το αντίθετο "στο όνομά του"; Μπορείτε να καταλάβετε τώρα Luke 21:8; Σας αρνούνται τη δύναμη να κάνουν έτσι επειδή οι διδασκαλίες τους προσπαθούν να αμπαρώσουν την πόρτα κλεισμένη που Χριστός έχει ανοίξει την περιστροφή 3:78.

 

Είχα ένα όνειρο χτες τη νύχτα  Είχα ένα όνειρο χτες τη νύχτα και σε το υπήρξε μια αναταραχή της δραστηριότητας σε μια οδό. Ξαφνικά βρέθηκα από γιγαντιαίες εγκαταστάσεις που κουλουριάστηκαν γύρω από με όπως ένα python - ίντσες ελλιπείς να αγγίξει με - αλλά τόσο κοντά αυτή εάν έκανα μια κίνηση, θα κολλιόμουν με να ανορθώσω τις αιχμηρές ακίδες πέρα από ένα πόδι στο μήκος. Θυμηθείτε ότι ο Θεός είναι σοφός ως φίδι αλλά αβλαβής ως περιστέρι, ως εκ τούτου αυτά τα καλολογικά στοιχεία! Υπενθύμισε σε με μια τεράστια ροδαλή άμπελο με τα αγκάθια, σύμβολο του Ιησού της αναζοωγόνησης. (Αυξήθηκε Sharon με τέσσερα χρώματά του είναι η εικόνα και το σύμβολο λουλουδιών για τους τέσσερις αρχαγγέλους). Ενώ αξιολογούσα τη δυσάρεστη κατάστασή μου, οι λέξεις ήρθαν - "αυτό είναι όπως την ύπαρξη στη φυλακή". Αυτό είναι ο αντίκτυπος των λέξεων Jael (Ιησούς) Χριστός! Καθένας και ο καθένας θέλουν να ζήσουν. Οι λέξεις Jael Χριστός και του Gabriel, το 70/7's και 7x70, έχουν αυτήν την επίδραση στους ιεροκήρυκες "παλαιότερων γιων", την εκκλησία, τους Χριστιανούς και τα άτομα γενικά. Ο Ιησούς είναι η ΠΟΡΤΑ στο ΒΑΣΙΛΕΙΟ, John 10:1,9. Όλοι εκείνοι που επιδιώκουν να εισαγάγουν μέσα (και ΟΛΑ τα άτομα θα εισαγάγουν μέσα) θα ελεγχθούν έξω και θα διερευνηθούν για τη ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ! Αυτό είναι το ΚΛΕΙΔΙ που παίρνει μέσα! Θα συγχωρήσετε hitler, Goliath, Στάλιν, John Wayne Gacy, Jeffery Dahmer, Idi Amin, οι khmer επαναστάτες ρουζ της Καμπότζης, η μαφία, Πρόεδρος Clinton, όλες οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες, κλέφτες και ληστές, Jimmy Swaggert, και όλη να βρεθεί, χρήμα-που σκαλίζουν τους ιεροκήρυκες. ... ΕΙΔΑΛΛΩΣ... Ο Θεός δεν θα συγχωρήσει τις παραβιάσεις σας και δεν θα εισαγάγετε το βασίλειο! Εικασία τι; Ο καθένας που αυξάνεται ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΪ "Η αντίσταση είναι ανώφελη"! _ αυτός φαίνομαι κάτω και βλέπω την αντιστέκομαι των δαίμονας φωνάζω στον κίνδυνος και εμ:πίπτω στους κύκλος στο ο απύθμενος κοίλωμα και ΚΑΝΈΝΑΣ ΑΥΤΌΣ θέλω να ενώνω αυτός! Θ*Ησαηαχ 14:1217   Ezekiel 28:1619, και 2 Esdras 7:7887. Αυτό είναι η έννοια του ονείρου μου, η επίδραση των λέξεων του Ιησού, το 70/7's και 7x70.

 

Το WORD από τον πατέρα σε ΣΑΣ, ο αναγνώστης  Jeremiah 31:34 και δεν θα διδάξουν πλέον σε κάθε άτομο το γείτονά του, και σε κάθε άτομο ο αδελφός του, που λέει, να ξέρει το Λόρδο: γιατί όλοι με ξέρουν, από ο πιό ελάχιστα τους unto ο μέγιστος τους, saith ο Λόρδος: γιατί θα συγχωρήσω την κακοήθειά τους, και θα θυμηθώ την αμαρτία τους όχι άλλη.

 

Ο Isaiah 43:25 ι, ακόμη και ι, είναι αυτός ότι blotteth έξω οι καταπατήσεις δικές σου για τη χάρη ορυχείων, και δεν θα θυμηθεί τις αμαρτίες δικές σου. 26 Με βάλτε στην ενθύμηση: παρακαλέστε μαζί: σε δηλώστε, ότι o πιό μαυεστ δικαιολογείστε. 27 Ο πρώτος πατέρας δικοσ' σου hath, και οι δάσκαλοί δικοί σου έχουν παραβιάσει ενάντια σε με.

 

Θ*Ησαηαχ 48:9 για τη χάρη του ονόματός μου θα αναβάλω το θυμό ορυχείων, και για τον έπαινό μου απόσχω για το thee, ότι έκοψα το thee όχι μακριά. 10 Behold, έχω καθαρίσει το thee, αλλά όχι με το ασήμι Έχω επιλέξει το thee στο φούρνο της κατάθλιψης. 11 Για τη χάρη ορυχείων, ακόμη και για το ορυχείο η χάρη, εγώ το κάνει: για το πώς θα έπρεπε το όνομά μου να μολυνθεί; και δεν θα δώσω στο unto δόξας μου άλλου. 12 Unto Hearken εγώ, ο Jacob και Ισραήλ, μου αποκαλούμενο  Είμαι αυτός  Είμαι του πρώτος, εγώ επίσης AM ο τελευταίος.

 

Πρέπει να συμφωνήσετε με το Θεό ως ΕΝΑ ΣΩΜΑ και ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Πρέπει να ξεχάσετε τις demonically επηρεασμένες γείηνες σκέψεις και τους ελαττωματικούς ανθρώπινους τρόπους σας και να δεχτείτε τους υψηλότερους τρόπους του Θεού τις μεγαλύτερες σκέψεις και. Αυτό είναι η δόξα του για σας επειδή εσείς (την προφέρετε! JHVH - εσείς - προβατίνα) είναι δικοί του (από τον)! Αλλος (ποιος είναι αυτός ο "άλλοσ"; δείτε το ρομπότ της άλφα και ωμέγα περιοχής) δεν θα πάρει τη δόξα του. It is for you - get in on it John 17:22 .

 

Για τη χάρη ορυχείου  Ο Θεός συγχωρεί και σώζει τα άτομα "για τη χάρη ορυχείου"!! Δεν σώζει τα άτομα επειδή πηγαίνουν στην εκκλησία ή έχουν την πίστη  κανένας το κάνει επειδή τα άτομα πληρώνουν "τις δεκάτες και τις προσφορέσ" και προσπαθούν να είναι καλά! Μια ανθρώπινη καλή εργασία δεν έχει καμία σχέση απολύτως ΜΕ την ΤΠ! Στο καλύτερό σας, φοράτε τα "ακάθαρτα κουρέλια" στα μάτια Isaiah 64:6 του Θεού   Zechariah 3:13. Ο ανώτατος δικαστής υπογραμμίζει αυτό τρεις φορές έτσι ώστε είναι κρύσταλλο σαφές - συγχωρεί, ξεχνά, και απέχει για να κόψει τα άτομα από "ΓΙΑ τη ΧΑΡΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ"! Το είδος ζωής που ο διάβολος σας έχει βάλει κατευθείαν, εάν είστε καλοί ή κακοί, δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας! (Θλιβερός, ιεροκήρυκες!) Οι ιεροκήρυκες και οι Χριστιανοί είναι στην ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Μια ανθρώπινη μόνος-ευθύτητα και μια "καλή εργασία" δεν καθορίζουν εάν θα μπεί ή όχϊ Ψαλμός 14:23  Ρωμαίοι 3:23. Ο ΘΕΟΣ, ο πατέρας σας και ο ανώτατος ΔΙΚΑΣΤΗΣ είναι ΦΕΙΔΩΛΟΙ, ΣΥΓΧΩΡΩΝΤΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ, και ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ "ΓΙΑ τη ΧΑΡΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ και δεν θα δώσω τη δόξα μου σε άλλη!"Γιατί εάν κατέστρεφε τα παιδιά του ακριβώς επειδή Lucifer και μερικοί ασύνετοι ιεροκήρυκες τον θέλουν για να κάνουν αυτού;! Το άτομο δημιουργήθηκε για την ευχαρίστησή του και στέφθηκε με τη δόξα του, και αρνείται να κόψει το άτομο μακριά... ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ, SAITH Ο ΛΌΡΔΟΣ! Isaiah 57:16-19; Malachi 3:6,17.

 

Γίαυτό ο πατέρας είχε τον Ιησού να μας συμβουλεψει στη συμπεριφορά μας για "να είναι όπως τον" στο Matthew 5:4348.

 

Ο Matthew 5:43 YE έχει ακούσει ότι αυτό hath εν λόγω, shalt αγαπάτε το γείτονά δικος σου, και τον εχθρό thine μίσους. 44 Αλλά λέω το unto, αγαπάτε τους εχθρούς σας, τους ευλογείτε ότι πληγή που, κάνετε καλό σε τους ότι μίσος εσείς, και προσεύχεστε για τους ποιος περιφρονητικά σας χρησιμοποιήστε, και σας διώκετε   45 Εκείνο το YE μπορεί να είναι τα παιδιά του πατέρα σας που είναι στον ουρανό: για τον maketh ο ήλιός του για να αυξηθεί στο κακό και στο αγαθό, και sendeth τη βροχή ακριβώς και στον άδικο. 46 Για εάν το YE τους αγαπά ποια αγάπη, ποια ανταμοιβή έχετε το YE; δεν εξισώνει τους ταβερνιάρες το ίδιο πράγμα; 47 Και εάν το YE χαιρετίζει τους αδελφούς σας μόνο, τι YE περισσότερο [ από άλλοι ]; δεν εξισώνει τους ταβερνιάρες έτσι;  48 Να είστε YE επομένως τέλειο, ακόμη και δεδομένου ότι ο πατέρας σας που είναι στον ουρανό είναι τέλειος.

 

Αυτό είναι "η τέλεια εργασία" ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μέρος του "φυσικού" χαρακτήρα μας. Αυτό είναι φύση του Θεού, και για μας είναι "η ομοιότητά του", η αληθινή φύση μας, γένεση 1:26!

 

Δεν μπορείτε να είστε όπως σας! Δεν μπορείτε να είστε όπως τον ιεροκήρυκά σας ή την εκκλησία σας! Δεν μπορείτε να είστε όπως "το άτομο"! Ο Θεός έχει αυξήσει το ύψος του φραγμού κρίσης... "συγχωρήστε σε όλα τα άτομα τις παραβιάσεις τους... και ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΕ "ή δεν μπορείτε να εισαγάγετε στην ΠΟΡΤΑ! "Η ΕΝΟΤΗΤΑ" John 17:22 απαιτεί ότι όλα τα παιδιά ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στα ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ την ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ! ... όχι η διανοητική ομοιότητα των ραγισμένων ατόμων που φορούν τα "ακάθαρτα κουρέλια" από τις εκκλησίες τους Isaiah 2:1017, 55:810.

 

Μετά από τον Ιησού για να βάλει ένα τέλος στην αμαρτία  Πρέπει να ακολουθήσουμε τον Ιησού για "να κάνουμε ένα τέλος της αμαρτίασ" (Ντάνιελ 9:24). Έθεσε το ανώτατο παράδειγμα για το πώς να βάλει ένα τέλος στο κακό. Ο Ιησούς αλλά έβαλε ένα τέλος σε αυτήν την αμαρτία με να ενεργήσει σαν δεν συνέβη ποτέ. Στην πραγματικότητα άμβλυνε το φλογερό όπλο (Ephesians 6:16) Satan σκέφτηκε ότι είχε τοποθετήσει ενάντια στο λαιμό του Ιησού με την εφαρμογή της συγχώρεσης στην κατάσταση. Από αυτή την άποψη έγινε προσωπικά (1 John 2:2) ο "εξευμενισμόσ" για τη "αμαρτία" που δεσμεύθηκε ενάντια σε τον. To propitiate means to cover with kindness and make the situation better.  "Θυσίασε" τη ζωή του ι.ε. αυτόs βάζω αυτό επάνω σε ουρά διάστημα being smacked τριγύρω και " σκοτωμένος " ( και έκανα όχι μάχη κρεμώ επάνω σε δικός του ζωή διάστημα being taunted ). αυτόs συγκάλυψα the ολόκληρος κατάσταση με ευγένεια και mercy αυτό είναι the propitiation " αυτόs δίδαξα εμάs με δικός του ζωή. Όχι κάποια αφηρημένη "θυσία" για να πληρώσει μακριά τον πατέρα ή να καταστήσει το Θεό "καλύτερο" ως εκκλησίες διδάσκει.

 

Ιησουίτης επέδειξα ΣΑΤΑΝΆΣ ΤΟΥ BE ΤΟΎΤΟΣ δικός του τελικός " πειρασμός "? ) ότι εσύ μπορείs βέργα έναs μιλώ μέσα δικός του πλευρά και αυτόs θα όχι κέρσοραs you. Ιησουίτης αφοπλισμένος Romans Corinthians Satan's όπλο του βία , θυμός και recrimmination ο οποίος αυτός ο κόσμος uses. αυτόs στροφή the άλλος μάγουλο και ήρθα πλάτη περισσότερο ζωντανός από ποτέ! What περισσότερο μπορώ the αντίπαλος κάνω μετά δολοφονία you μόνο έχω Θεόs ανυψώνω you πάνω μέσα τιμή και glory? μετά the εχθρός " τελικός " και most brutal δρω , δικός του πόρος και όπλο είναι τότε εξαντλημένοs rendered null και void.

 

 η αιτία εκκλησία κάνω όχι understand χριστιανόs sacrifice " και misinterpret είναι , διότι Satan έχει seen σε αυτό ότι εάν αυτοί ποτέ είδα πωs Ιησουίτης χερούλι the ολόκληρος κατάσταση σε Golgotha , αυτό θα δύναμη αυτούς συμπεριφέρομαι το ίδιο δρόμος. μα από " επαινώ " έναs σαμάνος ritualistic sacrifice αυτοί κοίλος θεολογικός , αυτό πρόχειρος αυτό εύκολα για αυτούς όχι σε ακολουθώ Ιησουίτης παράδειγμα. Satan έχει διέστρεψα the ολόκληρος με νόημα του χριστιανόs sacrifice. σήμερα εκκλησία " τιμή " χριστιανόs sacrifice χωρίs doing έναs μονό πράγμα ότι αυτόs έκανα επάνω σε σταυρός.

 

Matthew This άνθρωποι συρτάρι νύκτα απερίγραπτος εμένα με δικό τουs στόμα , και τιμή εμένα με (^ δικό τουs ] χείλια ; μα δικό τουs καρδιά is καθόλου εμένα. 9 μα μέσα μάταιος αυτοί κάνω λατρεύω εμένα , διδασκαλία [ για ] διδασκαλία the commandments του άντρεs.

 

πωs does Θεόs ξεχνώ δικός μας sins? πότε κάθε άντραs έχει ξέχασα δικός του γείτονας sins , τότε this ολόκληρος sordid μνήμη θα να είμαι έσβησα του δικός μας καθολικός αγώνας μνήμη Τράπεζα. αυτόs θα ξεχάσω πότε εμείs ξεχνώ. μα αυτόs does όχι ξεχνώ πότε εμείs κάνω όχι Matthew 1823:-35! Whose " μνήμη " του sin κάνω you θέλω μέσα δικό σου μυαλό? αυτό είναι όλο γιατί Ιησουίτης is δικός μας ψηλός ιερέαs και παράδειγμα , όχι λογαριασμόs Graham ή the Πάπαs. και όπως 1 Γιάννηs says , χριστιανόs propitiation " δουλειά is ηλικία εργασίας , έχει worked,will δουλειά προσπαθώ αυτό! ) για the ολόκληρος κόσμοs. αυτό είναι όλο the δρόμος διαμέσου THE πόρτα. Having κατεστραμένος διαμέσου αυτό από μόνος του , κάνω you λεπτός αυτόs THE πόρτα ) προσδοκώ οτιδήποτε λιγότερος από you?

 

Atonement / συγνώμη the " τέλειος δουλειά "

 

Ιησουίτης είπα ότι Θεόs θα συγχωρέσω εμάs εάν και πότε εμείs συγχωρώ άλλος. ειδοποιητήριο , αυτόs έκανα όχι λέω , " εάν you πιστεύω μέσα στο αίμα του my sacrifice the πατέραs θα συγχωρέσω you. God's συγνώμη IS όχι εξαρτημένος επάνω WHAT συνέβη σε CALVARY contrary σε what the εκκλησία διδάσκω. God's συγνώμη is βάση επάνω καθένας πρόσωπο χρήση του συγνώμη. ο οποίος is γιατί Παύλοs θα λέω , " λύνω το δικό σου salvation με φόβος και τρεμούλιασμα " Φιλιππίνες 212:. συγνώμη is πράγματι έναs " τέλειος δουλειά ", έναs fact ότι άνθρωποι έχω σε δουλειά στο (" καλλιτέχνημα τελειότητα "). είναι επιτακτικός ότι you επιτυγχάνω αυτού fullness σε αποκτώ διαμέσου και παρελθών the πόρτα!

 

 

άνθρωποι έχω γίνομαι ειδικός σε θέμα έξω άλλος λάθος ανοίγω (" εκεί can't you βλέπω αυτό αυτού so plain και προφανής? ") και καταδικάζω αυτούς για " διάλειμμα the νόμοs ". μα Θεόs προσδόκησα this σε Sinai. Moses " άφραγκοs the commandments the πρώτη φορά the τραπέζι λυκάνθρωπος κατέρριψα από το βουνό. και what προκάλεσα Moses σπάζω the νόμοs? αυτό WAS θυμός και ακραίος κοίλος για THE λάθος του άνθρωποι. the πολύ ίδιος πράγμα σήμερα αυτό είναι όλο οδήγηση " πρεσβύτερος υιόs " ιεροκήρυκας afoul του Matthew 614:-15. εσύ θα συγχωρώ κάθε " άσωτος υιός ", ή αρέσω the πρεσβύτερος υιόs ποιόs αρνήθηκα μπαίνω the πόρτα the πόρτα του παράδεισοs θα να είμαι βαρέλι σε you! διότι εμείs είμαστε μέσα στο " αρνητικός ζώνη " ( παρακαλώ βλέπω Θεόs , συγγενής και the διάστημα - ώρα συνεχίζω σε δικός μας αλφάβητο και Omega site the νόμοs θα να είμαι σπασμένος μέσα δικός μας εκπαιδευτικός framework. This πρώτος σταδιακό τελείωμα ενός έργου prefigured σε Sinai. όχι έκπληξη σε Θεόs.

 

 

οπωσδήποτε James , μέσα απευθύνοντας καταδίκασα και κατηγορητές says this , " ποιόs είναι you κάθομαι μέσα κρίση του νόμοs πότε you καταδικάζω δικό σου αδελφόs?! James 411:-12. The νόμοs is σπασμένος μα όχι για κάποιος σε χρήση όπως έναs fact καταδικάζω άλλος Galatians 514:. αυτόs goes επάνω λέω Mercy αγαλλιάζω εναντίον κρίση James 213:. " ευλόγησα είναι the merciful "! είναι the ones ποιόs θα αποκτήσω mercy μέσα στο πατέραs πρόγραμμα του πράγμα!

 

 

σε χριστιανόs , ιεροκήρυκας και εκκλησία

 

 

όλος εκείνοι ποιόs εξασκώ θρησκεία και είναι so βέβαιος ότι είναι έχρισα , θα τώρα πιάνω δουλειά ποιότητα ελέγχω εάν μέσα δικό σου καρδιά you κρατάω οποιοσδήποτε man's sins εναντίον αυτόν. όχι matter πωs δίκαιος you λεπτός εσύ είσαι. όλος δικό σου θρησκευτική πρακτική και υπηρεσία IS μέσα μάταιος! όλος δικό σου SINS παραμένω , διάστημα YOU αλαζόναs λεπτός εσύ είσαι HOLY και στα δεξιά πλευρά. διότι δικό σου πατέραs έχει όχι συγνώμη YOU! εσύ είσαι σε όσο είναι δυνατόν πιο διακινδύνευση όπως οι άνθρωποι you λεπτός είναι καταδίκασα ή καταδίκασα , διότι YOU αναγνωρίζω δικό τουs SINS! εσύ είσαι ακόμα " μέσα sin " μέχρι και εκτός εάν you συγχωρώ κάθε man's καταπατητής για όλος ώρα για πάντα Matthew is είτε έναs κλειδί στο πόρτα ή έναs μπαρ αρνούμαι δικό σου είσοδοs. αυτό είναι ένα πραγματικότητα ελέγχω , έναs ποιότητα ελέγχω , έναs εαυτόs - ελέγχω! είναι έναs matter ανάμεσα εσύ κι εγώ δικό σου πατέραs! αυτόs προσδοκώ you συμμορφώνομαι με δικός του θα αναφορικώς με σύνολο και ολοκληρώνω συγνώμη. You επίσηs , μουστάκι ξεχνώ sins και ενεργώ ως though αυτοί ποτέ συνέβη. ή εσύ θα να είμαι αριστερός " έξω the πόρτα!

 

 

πεs μου που , κάνω you στέκομαι όπως you διαβάζω αυτοί λέξη?! είναι you " ταξινομημένος " από δικό σου unforgiving και αξέχαστος " συμπεριφορά " όπως. " ακόμα έναs sinner " πριν δικό σου πατέραs? αυτόs διαβάζω καρδιά και thoughts διάστημα you λεπτός αυτούς. You κανόνι flim - φλόγα Θεόs ούτε τραβώ the μαλλί πάνω δικός του μάτια! έχειs υποχωρητικότητα πότε you βλέπω άντρεs μέσα στο πολύ δρω του sin και λέω αρέσω Ιησουίτης , " ούτε κάνω εγώ καταδικάζω thee "! έχειs υποχωρητικότητα πότε άντρεs προσωπικό λάθοs εσύ κι εγώ εσύ μπορείs λέω αρέσω the υπέρτατος δικαστήs , " έχω όχι αποκεφαλίζω iniquity μέσα άντραs , ούτε έχω εγώ seen perverseness μέσα ανθρώπινο γένος ". Glory σε Θεόs μέσα στο ψηλός και επάνω γη , ειρήνη και καλός θα αναφέρω "! χλιαρός  14:2-10,

 

 

" εάν you πεθαίνω τώρα αμέσως " ( όπως the παλαιόs βωμός καλώ goes ) ή " εάν Ιησουίτης θα έλα σήμερα " ( μέσα στο τρόπος the εκκλησία διαλογισμός ), έχετε THE κλειδί μπαίνω the βασίλειο?! γιατί κάνω you ανέχομαι εκείνοι ότι αρνούμαι you THE κλειδί και πληρώνω tithes και προσφορά Isaiah 55:1-3 για κλειδιά ότι κάνω όχι ανοίγω την πόρτα?! εδώ είναι το μου what you owe σε εσύ ο ίδιος και σε άλλος Romans 13:8.

 

αποκτώ the αριθμόs του κτήνος έξω του δικό σου κεφάλι. κάνω όχι μυαλό 666. Ιησουίτης αριθμόs 7x70 και Gabriel's αριθμόs 70/7 είναι πολύ καλύτερα!