Wegen vindd om Alle Te Rechtvaardigen

Isaiah 45:24 zal Zeker, een zegt, in de Heer bezitter ik righteousness en kracht: zelfs zal aan hem man komt; en alle die tegen hem incensed zijn, zullen beschaamd zijn. 25In de Heer zul alle zaad van Israël is gerechtvaardigd en glorie is gezuld.

Isaiah 53:10 behaagde Nog het aan de Heer om hem te kneuzen; hij zet hath hem aan verdriet: wanneer thou aan zijn ziel een aanbod voor zonde maken zal, zal hij zijn zaad, hij zijn dagen zien zal verlengen en het genoegen van de Heer zal in zijn hand bloeien. 11, Die Hij zal zien van de travail van zijn ziel en zal tevredengesteld worden: Door zijn kennis zul mijn gerechtvaardigde dienaar rechtvaardigt vele; Voor hij zal hun iniquities dragen.

Romeinen 5:16 En niet als het door een was die zondigde, bijgevolg de geschenk: voor het oordeel is, dat door een aan veroordeling geweest wordt, maar De vrije geschenk is van vele overtredingen naar rechtvaardiging. 18 Daarom als door de overtreding van een oordeel op alle man aan veroordeling kwam; zelfs zo door de righteousness van eenDe vrije geschenk kwam op alle man naar rechtvaardiging van leven.

Isaiah zal 54:17 Geen wapen dat tegen thee gevormd is bloeien; en Iedere tong die tegen thee in oordeel thou stijgen zal, zal veroordelen. Dit is het erfgoed van de dienaars van de Heer en hun righteousness van mij, saith de Heer is.

In deze wereld zijn wij te veroordelen en onderricht menselijke “law brekers”. te straffen. Wij zijn verteld dat DEZE gebruik GERECHTIGHEID in ons verschillende cultuur is. Echter die achtergebleven en aards denken is. Ik heb van Vader geleerd dat ONS WEG medelijden, forgiveness, genade is, overtredingen vergetend en NIET OPLADENDE misdaden aan man zelfs wanneer wij hen in de HEEL DAAD zien. Alle is dit omdat God voorspellen man gevangenen van duivels is en “SIN IS EEN DEMON”. Als u zien kan, is er een GROOT verschil tussen God’s gedachten en menselijke gedachten en God’s wegen en man’s wegen, Isaiah 55:7-8. Ik denk geen meerOmdat mijn Hoofd (Vader) alle denken doet. Ik ben een vinger en ik kan uit de GEEST van de Vader's, Zijn gedachten, voor je overweging richten. Wij hebben ontdekt dat het oordeel van Vader en Jesus enorm verschillend van het oordeel van aardze man is. Kijk naar dit:

John 5: 22 Voor de Vader judgeth geen man, maar hath vertrouwde aan alle oordeel naar de Zoon toe:

John 8:15 Ye rechter na de flesh; Ik beoordeel geen man.

2 Korinthiërs 5:18 En alle dingen zijn van God, die hath ons aan zichzelf door Jesus Christus verzoende en hath gegevenene aan ons het ministerie van verzoening; 19 Aan verstand, dat God in Christus was, die de wereld naar zichzelf verzoent, niet toeschrijven van hun overtredingen naar hen; en hath vertrouwde naar ons het woord van verzoening toe.

Romeinen 14:4 Die kunst thou dat judgest de dienaar van nog aan een man? aan zijn eigen meester hij standeth of falleth. Stem voor, hij zullen op geslaaen een gat in worden: voor God kan hem staat maken. 8 Voor of wij leven, wij naar de Heer leven; en of wij sterven, sterven wij naar de Heer: of wij daarom leven of, sterven wij de Heer's zijn. 9 stierven Voor aan deze EindChristus zowel als roos en herleefde, dat hij Heer beide doden en leven misschien zijn zal. 10, Maar waarom dost thou rechter thy broer? of waarom dost thou stel aan nul thy broer? voor wij alle zullen staan voor de oordeel stoel van Christus. 11 Voor, die het geschreven is, Als ik leef, saith de Heer, iedere knie zal buigen te mij en iedere tong te God bekennen zal. 12 zal Zo ieder een van ons rekening van zichzelf aan god dan geven. 13 Letballen, die ons niet daarom een een andere enig meer beoordelen:, maar rechter deze liever, dat geen man een stumblingblock of een gelegenheid zet in de weg van zijn broer te vallen.

Dit is Vader’s reactie aan oud Israël als zij Hem aan zijn gezicht en geplaagde Moses provoceerden:

Hervatten nummers 23:18 En hij zijn parable en, Verhoging zegden op, Balak en hoort; hearken naar mij, thou zoon van Zippor: zijn 19 Goden geen man, dat hij zou moeten liegen; noch de zoon van man, dat hij repent: hath hij zegde zal en? hij niet zal doen het of hath hij gesprekenene en zal hij het goede niet maken? 20 Aanschouw,Ik heb commandment ontvangen te zegenen: en hij zegende hath; En ik kan niet keerzijde het. 21 Hij aanschouwde hath iniquity in Jacob noch hath hij gezienene verdorvenheid in Israël niet: De Heer, die zijn God met hem is en de kreet van een koning is onder elkaar. 22 Goden brachten hen van Egypte uit; hij hath als het de kracht van een unicorn was. 23 is Zeker er geen enchantment tegen Jacob noch daar is enig waarzegging tegen Israël: volgens deze tijd het van Jacob en van Israël, Welke hath God wrought zal gezegd worden!

Dit is het oordeel van de Zoon naar alle “accused en in de heel daad van zonde” ving door ZOWEL MAN ALS DUIVELS:

John 8:3 En de kopiisten en Pharisees brachten naar hem een vrouw, die in overspel genomen is; en wanneer zij hadden gezet haar in het te midden van, 4, die Zij zeggen naar hem, Meester, deze vrouw in overspel, in de heel daad genomen werd. 5 Nu Moses in de wet beval ons, dat zulk:, maar welke sayest thou zou moeten gestenigd worden? 6 Deze, dat zij zegden, verleiden hem, dat zij hem misschien beschuldigen moeten. Maar Jesus boog zich beneden, en met zijn vinger schreef op het terrein, alsof hij hen niet hoorde. 7 Zo wanneer zij verder vragen hem gingen, hief hij zichzelf zegde op en naar hen, Hij die zonder zonde onder u is, hem eerst een steen aan haar verhuurde, wierp. 8 En opnieuw boog hij zich beneden en op het terrein schreef. 9 En zij welk het hoorde, zijn geveroordelenene door hun eigen geweten, uit gingen een per een, beginnen aan de oudste, zelfs naar de leest: en Jesus was linkze alleen en de vrouw staande in het te midden van. 10 Wanneer Jesus zichzelf opgeheven had en zag geen, maar zegden de vrouw, hij naar haar, Vrouw, waar die thine accusers is? hath geen man veroordeelde thee? 11, die Zij zegde, Geen man, Heer. En Jesus zegde naar haar Noch ik ga thee: doe veroordeel en zondiig geen meer.12 Dan spake Jesus opnieuw naar hen,, die gezegde, ben ik het licht van de wereld: hij dat followeth mij in duisternis niet lopen zal, maar het licht van leven zal hebben.

Aangezien zowel Vader als Jesus man niet beoordeelt, maar liever zouden hen, misschien wij rechtvaardigtWEES RECHTVAARDIG…. ZOALS HEN. Wij moeten wegen vinden om alle in plaats van te rechtvaardigen om woorden te vinden om vele te veroordelen! Hoeveel van u ZEKER zowel God bent als Christus BLIJFT IN U en het is niet iets u samenvatting aan u zelf toepast omdat u leest wat “paul zegde….”? Indien God’s gedachten en weg je gedachten en wegen, vondst woorden en wijze wegen zijn man te rechtvaardigen even gemakkelijk als wij woorden en middelen gevonden hebben hen na de wijsheid van deze wereld en van man te veroordelen. Alle man, die actief is in zonde het levend dood lijk van Christus is, LEEGTE van de Geest van Christus dat vivifies, Ephesians 2:1-3. Moog Joseph van Arimathea. Wikkeel hen in “clean wit linnen” zo dat man de vrije geschenk herkent,Openbaring 19:8, Romeinen 5:17-18. Voeg aan begrafenis kruiden zo toe dat zij niet stink doen. En indien u sandwiched tussen de Vader en de Zoon staat, zullen hopelijk u drie zoals triplets kijken! ? Kan zeggen, “amen” of vraag ik ook veel van U u! Indien u deze graad van “oneness” niet hebt; met de Vader en Zoon, dan hebt misschien u sommige groeien te doen!

Isaiah is 42:21 De Heer goed voor zijn righteousness' belang behaagd; hij zal de wet, vergroten en het zal fatsoenlijk maken. 22, Maar dit beroofden [zij zijn] een mensen is bedierven en; alle van hen, die in gaten gestrikt worden en zij zijn in de gevangenis huizen verborgen: zij zijn voor een prooi, en geen delivereth; voor een buit, en geen T saith Herstelle,. 23 Die onder u aan dit oor geven zult? die hearken en hoort, wil voor de tijd te komen? Gaf 24 Die aan Jacob voor een buit en Israël aan de dieven? Deed niet de Heer, hij tegen die wij hebben gezondigd in zijn wegen, noch? voor zij niet zouden lopen zij waren gehoorzame naar zijn wet. 25 goot Daarom hij hath op hem de fury van zijn woede en de kracht van slag: en het zet hath hem in brand ongeveer, hij niet nog afrondt wist; en het verbrandde hem, hij het niet te gehoorde nog legde.

Isaiah 57:16 Voor, die ik niet zal wedijveren voor ooit noch ik ben zal wroth: voor de geest alvorens mij en de zielen welk altijd willen zou moeten verzuimen, dat ik gemaakt heb. 17 Voor de iniquity van zijn hebzucht was ik wroth en smote hem: ik verborg mij en wroth was en hij ging op frowardly in de weg van zijn gehoord. 18, die ik heb gezien zijn wegen en hem zal: ik hem ook genezen zal leiden en zal herstellen troost naar hem en aan zijn rouwdragers. 19, die ik creëer het fruit van de lippen; Vrede, vrede is aan hem die ver van en aan hem die is naburig, saith de Heer; en ik zal hem genezen.

Isaiah 40:1 Troost ye, troost ye mijn mensen, saith je God. 2 Spreek ye aangenaam aan Jerusalem en kreet naar haar, dat hare oorlogvoering bereikt is, dat hare iniquity is vergeven: voor zij hath van de hand van de Heer kopie voor alle haar zondigt, ontving.

Isaiah 51:12 ik, zelfsIk ben, hij dat comforteth u: Die kunst thou, dat thou shouldest is bang van een man dat zal sterven en van de zoon van man welk zal gemaakt worden als gras; 13 En forgettest de Heer thy maker, dat hath uitrokk voorwaarts de heavens en legde de foundations van de aarde; en hast vreesde voortdurend iedere dag wegens de fury van de oppressor, alsof hij klaar was te vernietigen? en waar het isFury van de oppressor? 14 De gevangen ballingschap hasteneth dat hij misschien losgemaakt worden zal en dat hij in de kuil niet zou moeten sterven noch dat zijn brood zou moeten verzuimen.

Luke 4:17 En daar werd naar hem het boek de Esaias van de profeet bezorgd. En wanneer hij het boek geopend had, vond hij de plaats waar het geschreven werd, 18, die De Geest van de Heer op mij is, omdat Hij hath anointed, die mij de gospel aan het arm te preken; hij stuurde hath mij om het gebroken te genezen, om bevrijding aan de gevangenen, aan en terugkrijgen van uitzicht aan de blinden te preken, om aan vrijheid hen te zetten die zijn gekneusd, 19 om aan het aanvaardbaar jaar van de Heer te preken. 20 En hij sloten het boek en hij gaf het opnieuw aan de minister en neergezet zich. En de ogen van alle werden hen die in de synagogue waren op hem vastgemaakt. 21 En hij begonnen naar hen te zeggen, is Deze dag deze bijbel, die in je oor volbracht wordt.

Isaiah 45:22 Blik naar mij en ye is, alle einden van de aarde redde: voor ik ben God en er is geen anders.23, die ik alleen gevloekt heb, is het woord uit mijn mond in righteousness gegaan en niet zal, Dat naar mij iedere knie buigen zal, iedere tong vloeken zal terugkeren. 24 Zul zeker een zegt, in de Heer bezitter ik righteousness en kracht: zelfs zal aan hem man komt; en alle die tegen hem incensed zijn, zullen beschaamd zijn.


John,
GOED NIEUWS, Inc.