Waarom Man afgekeurde Voorwerp Waarheid

"Water zoekt zijn eigen peil" en man is geneigd aan gravitate te het peil van hun begrip's, Openbaring's 17:8. Zij moeten wagenOP geweldigger licht te ontvangen. Enige zijn langzaam zo te doen.

God moet aan man ogen te zien, oor geven te horen en hearts te begrijpen of zij zullen nooit zien! Indien Hij niet doet dat Ö. U KAN NIET HEM ONDERRICHT!

Psalm 127:1 Behalve het Heer gebouw arbeiden het huis, zij tevergeefs die het bouwt:

Deuteronomy 29: Nog hoorde de Heer hath niet gegevenene u een waar te nemen en te zien, beschouwde en oor te horen, naar deze dag.

Romeinen 9:15. Voor hij zal saith aan Moses, ik genade hebben op die ik zal hebben genade en ik zal medelijden hebben op die ik medelijden hebben zal. 16. Zo dan is het niet van hem dat willeth noch van hem dat runneth, maar van God dat sheweth genade.17. Voor de bijbel tilde saith naar Farao, Zelfs voor deze zelfde doel bezitter ik thee op op, dat ik kan mijn macht in thee toonde en dat mijn naam helemaal door alle aarde zou kunnen aangekondigd worden. 18. Daarom hath hij genade op die hij zal hebben genade en die hij aan hij hardeneth wil. 19. Verwelkt thou naar mij, Waarom doth hij nog fout dan zegt, vindt? Voor die hath zijn wens weerstond? 20. Nay, maar O man, die kunst thou dat repliest tegen God? Zul het ding vormde, zegt aan hem die het vormde, Waarom hast thou maakte aan mij dus? 21. Hath niet de pottenbakker macht over de klei, van de zelfde brok een vat naar eer te maken en een andere naar schande

John 3:27 John beantwoordde zegde en, EEN man niets, behalve het hem van opgeheffenene kan ontvangen is gegeven.

Philippians 2:13. Voor het is God welke worketh in u zowel te willen als van zijn goed genoegen te doen.

John 15:5 kan voor zonder mij ye aan niets doen.

Nu begrijpt u waarom u met veel wijsheid zou kunnen preken en woorden met geweldige expertise zou kunnen schrijven en niet beweging man aan repentence, verandering of aan hen geeft vreugde. U als een mens hen te geloven zou kunnen willen, maar Indien Vader hun geesten niet gecultiveerd heeft, zal je inspanning vruchteloos zijn! Enig wanneer Vader Zijn doet doorwerkt aan man wens, die zij begrijpen en neemt licht aan!

Isaiah 28:14 Weshalb het woord van de Heer's, ye scornful man hoort, die deze mensen regeert, die welk in Jerusalem is. 15 Omdat ye gezegd heeft, hebben Wij een overeenkomst met overlijden gemaakt en met hel zijn wij aan overeenkomst; wanneer de overstromende plaag door voorbijgaan zal, zal het naar ons: voor wij aan leugens ons toevlucht komen hebben gemaakt niet en onder falsehood Aanschouwt bezitter, die wij ons zelf: 16 Daarom dus saith de Heer God verborgen,, ik in Zion voor een foundation een steen, een geprobeerde steen, een kostbare hoek steen, een legZekere foundation: hij dat believeth zich niet haasten zal. 17 Oordelen ook wil ik leg te de lijn en righteousness aan de loodlijn: en de hagel zal weg de toevlucht van leugens vegen en de water zullen de verbergende plaats overstromen. 18 EnJe overeenkomst met overlijden zal geannuleerd worden en je overeenkomst met hel zal niet staan Wanneer de overstromende plaag door voorbijgaan zal, dan zal ye door het beneden getreden worden.

Jeremiah 31:31 Aanschouw, de dagen komen, saith de Heer, dat ik een nieuwe overeenkomst met het huis van IsraŽl maken zal en met het huis van Judah: 32 Niet volgens de overeenkomst dat ik met hun vaders in de dag [dat] ik maakte hen door de hand nam hen van het land van Egypte uit te brengen; welke mijn overeenkomst, die zij remmen, hoewel ik een echtgenoot naar hen, saith wasDe Heer: 33, Maar dit zal de overeenkomst zijn dat ik met het huis van IsraŽl maken zal; Nadat die dagen, saith de Heer, ik zal zetten mijn wet in hun innerlijke delen en het in hun hearts schrijft; en hun God zal zijn, en zij zullen mijn mensen zijn. (ďI zal doenĒ niet betekent dat U het doen zult en het sluit mij, ook uit!)

Ezekiel 36:26 EEN nieuw, dat wordt gehoord ook wil ik u geef en een nieuwe geest wens, die ik zet binnen u: en ik zal weg het keihard, dat uit je flesh en ik gehoord wordt aan u een gehoord van flesh nemen zal geven. 27 En ik zullen mijn geest binnen u, zetten en u zullen veroorzaken om in mijn statuten en ye zal bijhouden mijn oordelen te lopen en hen doen. (Deze scheidt duidelijk uitsluit man! Geen van, die ons macht hebben om enig van deze dingen TE DOEN!) 31 Dan zul ye herinnert aan zich je eigen kwade wegen en je doet die niet goede was en lothe zal u zelf in je eigen uitzicht voor je iniquities en voor je gruwelen.

Predikanten en leraren zijn soms gefrustreerd, omdat wij "zondaren" willen om ons en verandering te horen en Zij doen het niet. Wij zijn altijd klaar iemand te "redden". Tenzij Vader is klaar en aan de ogen van een man de noodzakelijke verandering maakt, oor en gehoorde is, alle menselijke inspanning vruchteloze. Als u zien kan De Klei Meester is vereist om Zijn eigen huis Zichzelf te bouwenEn dat "persoonlijk" te doen! Dit zou ego centric man kunnen leeglopen, maar wij kunnen niet werk van God voor Hem doe. Hij heeft razend undo veel van welke man met gedeeltelijk begrip en misverstand, 1 KorinthiŽr 13:8-12, Isaiah 43:26-27 gebouwd. Geen man kan beroemen dat zich van enig geweldig werk hij gedaan heeft!


Man die niet "is gecultiveerd door de Klei Meester" kunnen geven aan de best leraren problemen!

John 5:43, die ik ben binnenkom de naam van mijn Vader en ye ontvangt mij niet: indien een andere zijn eigen naam, hem ye binnenkomen zal ontvangen zal. 44 Hoe kan ye, welk eer een van een andere, geloven ontvangt en niet de eer zoekt dat cometh van God enig?

Luke 14:12 zegde Dan hij ook aan hem die hem bood, Wanneer thou makest een diner ofwel een avondmaal, oproep niet thy vrienden noch thy brethren noch thy kinsmen noch thy rijke buren; opdat niet zij ook bieden thee opnieuw en een schadeloosstelling thee gemaakt is. 13. Maar wanneer thou makest een feestmaal, roep het arm, het verminkt, het kreupel, de blinden: 14. En thou zal gezegend worden; voor zij kunnen niet schadeloosstelling thee: voor thou zal aan de resurrection van het rechtvaardig recompensed worden. 15. En wanneer een van hen die zaten aan vlees met hem deze dingen hoorden, hij naar hem zegde, die Gezegend Is, is hij die brood in het koninkrijk van God eten zal. 16. Dan zegde hij naar hem, EEN zekere man een geweldig avondmaal, maakte en vele bood: 17. En zijn dienaar aan avondmaal stuurde tijd aan hen te zeggen die geboden werden,; Kom voor alle dingen klaar nu zijn. 18. En zij begonnen alle met een toestemming excuus te maken. Het eerst, dat naar hem gezegd is, heb ik een stuk terrein gekocht en ik gaan nodig moet hebben en het ziet: ik thee bezitter bid, die mij verontschuldigde. 19. En nog een gezegd, ik hebben vijf jukken van ossen gekocht en ik ga om hen te bewijzen: ik bid thee bezitter, die mij verontschuldigde. 20. En nog een gezegd, ik zijn een vrouw getrouwd en daarom kom ik niet kan. 21. Zo dat dienaar kwam en shewed zijn heer deze dingen. Dan is de meester van het huis boos gezegde aan zijn dienaar, uit Gaan vlug in de straten en wegen van de stad en brengt hierheen het arm en het verminkt en de halt en de blinden in. 22. En de dienaar zijn, Heer, het gedaan zegde als thou hast beval en nog is er kamer. 23. En de heer zegde naar de dienaar, uit Gaan in de grote weg en hagen en hen dwingt binnenkomen, dat mijn huis misschien gevuld worden zal. 24. Voor ik zeg naar u, Dat Geen van die zal man, die welk geboden werd van mijn avondmaal proeven.

Hoe gaan u met de vorige lijn hier om? In enig grote groep zult van mensen u een grote assortiment van "talenten" vinden. Er zal meer mensen met "weinige" talenten en zelfs kleiner mensen met vijf of meer talenten zijn. Vele zijn van in de grote groep extreem vleselijke, natuurlijke bedacht en heel arrogante. Duivels spreek door hun monden en balpennen en zij zijn zich niet bewust van het, Matthew 16:23, Luke 9:51-55. Nog denken vele van hen dat zij de geesten waarnemen kunnen. Zij niet begrijpen licht wanneer zij zien het, omdat "degenen die leiden hen veroorzaken hen te vergissen zich" in geest. om

1 KorinthiŽr 2:6 Howbeit, die wij spreken wijsheid onder elkaar die perfect is: nog niet de wijsheid van deze wereld noch van de prinsen van deze wereld, die te nul komt: 11 Voor wat knoweth de dingen van een man, behalve de geest van man welk bemant zijn in hem? zelfs zo de dingen van God knoweth geen man, maar de Geest van God. 12 hebben wij, niet de geest van de wereld, maar de geest Nu ontvangen, die welk van God is; dat wij de dingen misschien weten zullen dat vrij aan ons van God gegeven zijn. 14. Maar de natuurlijke man receiveth niet De dingen van de Geest van God: voor zij zijn foolishness naar hem: Noch hij weet kan hen, omdat zij geestelijk waargenomen zijn.

Romeinen 8:6 Voor vleselijk bedacht te worden overlijden is;, maar geestelijk bedacht te worden levens is en vrede. 7 Omdat de vleselijke geest is haat tegen God: voor het niet onderwerp aan de wet van God is noch inderdaad kan zijn. 8 kunnen Zo dan zij die in de flesh zijn niet alstublieft God.

Problemen van demonen op ons eigen lichamen

Matthew 12:43. Wanneer de unclean geest uit een man gegaan is, hij walketh door droge plaatzen, rust zoekend en findeth geen. 44. Dan zal hij saith, ik in mijn huis van whence, die ik uit; en wanneer hij is gekomen kwam, hij findeth het, geveegde en gegarneerde terugkeren leegt. 45. Dan goeth hij en taketh met zichzelf zeven anderze geesten kwaadaardiggere dan zichzelf en zij in binnengaan en daar woont: en de vorige staat van dat man slechtere is dan het eerst. Zul zelfs zo het is ook naar deze kwaadaardige generatie.

Psalm 23:5. Thou ontgint preparest een tafel voor mij in de aanwezigheid van vijanden: thou anointest mijn hoofd met olie; mijn kop Runneth over.

Habakkuk 1:4. Daarom is de wet slacked en oordeel doth vertrekt nooit: voor het kwaadaardig doth kompas over het gerechtvaardigd; daarom verkeerd oordeel proceedeth.

Isaiah 3:2 Als voor mijn mensen, kinderen zijn hun oppressors en vrouwen over hen regeren. O mijn mensen, zij welke loden thee reden thee zich te vergissen en de weg van thy vernietigt paden. 13 De Heer standeth op te pleiten en standeth de mensen te beoordelen.

Isaiah 9:16 Voor de leiders is de reden van deze mensen, die hen te vergissen zich; en zij die zijn geleid van hen vernietigd. 17 zal Daarom de Heer geen vreugde in hun jonge man, hebben noch genade op hun fatherless en weduwes zal: voor ieder een een hypocrite en een evildoer en iedere mond speaketh folly hebben is. Voor alle is dit zijn woede weg niet gedraaid, maar zijn hand is nog uitgerokken.

Isaiah 30:8 Nu ga, schrijft het alvorens hen in een tafel en opmerk het in een boek, dat het zou kunnen zijn voor de tijd te komen voor ooit en ooit: 9 Dat dit is een rebelze mensen, liegend kinderen, kinderen dat niet zal aan horen de wet van de Heer: 10 Welk zegt te de seers, Zien niet; en aan de profeten, aan Prophesy niet naar ons juiste dingen, spreekt naar ons glade die,Prophesy misleidingen: uit het pad, veroorzaak de Heilige van IsraŽl om van voor ons te stoppen met. 12 Weshalb dus saith de Heilige van IsraŽl, Omdat ye deze woord veracht en onderdrukking en verdorvenheid vertrouwt op en verblijf thereon: 13 zal Daarom deze iniquity aan u zijn als een breuk, die klare is te vallen, zwelling uit in een hoge muur, wiens brekende cometh plotseling aan een moment. 14 En hij zullen het breken als het breken van de pottenbakkers het vat dat in stukken; hij gebroken is zal sparen: zo dat daar niet in het barsten daarvan een sherd niet gevonden worden zal vuur van de hearth te nemen of te nemen withal uit de kuil. 15 bewatert Voor dus saith de Heer God, de Heilige van IsraŽl; In terugkeren en rust is ye gered zal;Quietness en in vertrouwen zal je kracht zijn: en ye zal niet.

KJV Isaiah 28:1 Smart aan de kroon van trots (demonic doornen), aan de drunkards van Ephraim, wiens luisterrijke schoonheid een vervagende bloem is, welk op het hoofd van de dike valleien van hen is die zijn, overwint met wijn! 2 Aanschouw, de Heer hath een machtig en sterk een, welk als een storm van hagel en een vernietigende storm, als een vloed van machtige water, die overstromen, beneden aan de aarde met de hand werpen zal. 3 zal De kroon van trots, de drunkards van Ephraim, onder feet getreden worden: 4 En de luisterrijke schoonheid, welk op het hoofd van de dike vallei is, zullen een vervagende bloem en zijn als het haastig fruit alvorens de zomer; welk wanneer hij dat looketh op het seeth, terwijl het nog in zijn hand hij eateth het op is. 5 In dat dag de Heer van gastheren zal voor een kroon van glorie, is en voor een diadeem van schoonheid, naar het residu van zijn mensen, 6 En voor een geest van oordeel aan hem dat sitteth in oordeel en voor kracht aan hen dat de slag aan de poort draait. 7, Maar zij hebben ook zich door wijn vergist, (van Babylon Openbaring 17:1-6) en door sterke drank zijn afgelegen; de priester en de profeet heeft zich door sterke drank, zij op van wijn, zij afgelegen door sterke drank vergist zijn geslikt zijn; zij vergissen zich in zicht, zij in oordeel strompelen.

Onvermogen verhandelen "talenten" van licht te en te ontvangen

God zal aan man waarheid altijd niet "geven". Hij heeft een programma ontworpen om man in broederlijke liefde met van de 2nd Geweldige Commandment te "oefenen". U moet houden van alle man als u zelf. Hij wil u om het te bewijzen. Hij heeft gemaakt "Handelstalenten" een NOODZAAKVoor vele geweldigger licht te winnen. Die met vooroordeel en "ijdele ego" zal doende deze wegens hun trots een harde tijd hebben. Zij leren de iemande anders met een oog niet te en te nemen zullen lezen werkt wat, die hij aanbieden moet. Enige zijn bang een talent God te zetten hen op het Handelsblok voor "usury" geeft (zo zou man het "" kunnen gebruiken)! Een reden voor dit is welke God buigzaamheid zouden kunnen zijn zo omstreden en niete tijdgenoot dat de ontvanger bang zou kunnen zijn het te delen, die de bezwaren en verwerping van man vreest. Bijhoudende stilte is een veiligheids alternatieve gekiezenene door deze personen, omdat Zij zijn "man pleasers" Wie prefereert Aanvaarding van man In plaats van God pleasers.

Matthew 25:14. Voor het koninkrijk is van opgeheffenene als een man bezorgt, die in een ver land reist, die zijn eigen dienaars riep en naar hen zijn goederen. 15. En naar een gaf hij aan vijf talenten, te een aan andere twee en te een aan andere een; aan iedere man volgens zijn enkele bekwaamheid; en straightway nam zijn reis. 16. Dan ging hij die de vijf talenten ontvangen had verhandelde en met het zelfde en aan hen maakte anderze vijf talenten. 17. En evenzo won hij die twee ontvangen had, hij ook anders twee. 18. Maar hij die een ontvangen had ging en in de aarde groef, en het geld van zijn heer verborg.

Nog een probleem is "vooroordeel" tegen degenen die niet van "je" nis, clique of groep is.

Markeer 9:38. En John beantwoordde hem, die, Meester gezegdt, wij een gietstuk uit duivels in thy naam en hij followeth niet ons zagen: en wij forbad hem, omdat hij followeth niet ons. 39. Maar Jesus zegde, hem Verbiedt niet: voor er geen man is, die welk een wonder in mijn naam doen zal, dat licht kwaad van mij spreken kan. 40. Voor hij die niet tegen ons is op ons deel is.

John 10:16. En anders schaap, dat ik heeft, welk niet van deze vouw: hen ook ik moet brengen is en zij zullen mijn stem horen; en er zal een vouw en een herder zijn.

Die zijn buiten een groep's niet goedgekeurd als man God gebruiken zal. Hun woorden zijn niet veel aandacht gegeven of, die zij totaal zullen misschien genegeerd worden. Zelfs al man bewust dat de functie van de verschillende leden van LICHAAM van Christus duidelijk is beschreven is, moet in realiteit de menselijke reactie van de flesh zijne realiteit, 1 KorinthiŽr 12:12-25 negeren. Degenen die negeren waarheden van deze man ( "uncomely leden aan wie God heeft de geweldiggere eer gegeven") Berooft zich van hun "talenten" en hun eigen geestelijke groei vertraagt.

Vele verwaande kan man niet trek "correctie". "Uitstekende olie breekt hun hoofden"! Psalm 141:5, 133:1-3. Indien zij "oiled" zijn, zij door het worden beledigd. Door opeisen dat God de schrijver niet gestuurd heeft om hen te verbeteren, is het gemakkelijker om de raad af te keuren en geeft de schrijver aan. Deze tactiek aansteekt hen geweldig ontkent.

Vleselijk en natuurlijk denken is verbods

Romeinen 8:5. Voor zij die zijn nadat de flesh de dingen van de flesh bedenkt;, maar zij die na de Geest de dingen van de Geest zijn. 6. Voor vleselijk bedacht te worden overlijden is;, maar geestelijk bedacht te worden levens is en vrede. 7. Omdat de vleselijke geest is haat tegen God: voor het niet onderwerp aan de wet van God is noch inderdaad kan zijn. 8. Bijgevolg dan zij die in de flesh zijn niet alstublieft God kunnen.

1 KorinthiŽr 2:11. Voor wat knoweth de dingen van een man, behalve de geest van man welk bemant in hem is? zelfs zo de dingen van God knoweth geen man, maar de Geest van God. 12. Nu hebben wij, niet de geest van de wereld, maar de geest ontvangen, die welk van God is; dat wij de dingen misschien weten zullen dat vrij aan ons van God gegeven zijn. 13. Welke dingen ook wij spreken, niet in de woorden de wijsheid van welke man teacheth, maar welke de Heilige Ghost teacheth; vergelijken van geestelijke dingen met geestelijke. 14. Maar de natuurlijke man receiveth niet de dingen van de Geest van God: voor zij zijn foolishness naar hem: noch hij weet kunnen hen, omdat zij geestelijk waargenomen zijn.

Man in deze wereld is geneigd om zoals deze wereld gebruikende menselijke logica te denken. Gebruik van vleselijk en natuurlijk denken is nadelige aan een geestelijke gezondheid. Het Woord van God is een smorgasbord van parables, similes, beelden, profetische "daden", die welk geanalyseerd worden moet en ook eenvoudige woorden. Alle deze samenstel een serie van "sleutels" welk openmaakt licht aan het koninkrijk van Opgeheffenene. God heeft plezier als ons Leraar. Hij heeft gemaakt leren aan een spel aan achtig die "vindt de schat" gokt wij zijn vertrouwde met. van. U moet de verbergenene aanwijzingen in een serie van verhalen vinden en hen moet samen in de juiste opeenvolgingen verbinden verbergenene schat aan het einde van het spoor te vinden. Het is de zelfde weg met het Woord. God heeft vele sleutels en aanwijzingen helemaal door de geschrijvenene opname gezet. De scherpzinnige student moet hen alle vinden en hen in hun correcte bestelling moet zetten het verbergenen licht te ontdekken. U moet alle boeken in de erfenis opname hebben indien u succesrijk zijn wil. Beperken van de volume opname te 66 Donkere Leeftijden Katholiek keurde boeken stunts goed en een capaciteiten voor leren belemmerde. Gebruik van "Romein ogen" waarheid te bekijken bindt en verblindt.

Er is enig Een Gids die het alle weet, namelijk de Auteur van het Boek's, God's Zichzelf. Hij moet persoonlijk het pad van Zijn student leiden.

Psalmen 50:16. Maar naar de kwaadaardige God saith, Welke hast thou te doen om mijn statuten aan te kondigen, of dat thou shouldest mijn overeenkomst in thy mond neemt? 17. Ziende thou hatest instructie en castest mijn woorden achter thee. 18. Wanneer thou sawest een dief, dan thou consentedst met hem en hast was partaker met adulterers. 19. Thou givest thy mond aan kwaad en thy tong frameth misleiding. 20. Thou sittest en speakest tegen thy broer; thou bezit slanderest thine de zoon van moeder. 21. Deze dingen hast thou gedoenene en ik hield stilte bij; thou thoughtest dat ik geheel zulk een een als thyself was:, maar ik wil aan reprove thee en stel hen in bestelling voor thine ogen.

Gezegdes 3:5. Vertrouwt op dat de Heer met alle thine hoorde; en niet leunt naar thine overeenkomst bezit. 6. In alle thy erkennen wegen hem en hij zal thy paden leiden. 7. Wees niet wijs in thine bezit ogen: vrees de Heer en vertrek van kwaad.

Psalmen 91:14. Omdat hij hath zijn liefde op mij zet, wil daarom ik bezorg hem: ik zal hem op hoog, omdat hij hath bekende mijn naam zetten. 15. Hij zal op mij roepen en ik zal hem beantwoorden: ik zal met hem in moeilijkheid zijn; ik zal hem, bezorgen en hem zal eren. 16. Met lange Levenswens stel ik hem, tevreden en aan hem toonde mijn redding.

Isaiah 42:16. En ik zal de blinden door een weg brengen dat zij niet wisten; ik zal hen in paden leiden dat zij hebben geweten: ik aan duisternis licht voor hen niet maken zal en krome dingen rechtstreeks. Deze dingen wil ik doe naar hen en niet verloochen hen.

Van deze teksten leren wij datVADER WENS HERDER EN ZIJN STUDENTEN ONDERRICHT ZICHZELF! Geen man is betrokken. Deze studenten moeten Vader kunnen horen en moeten kunnen herkennen als Hij te hun geesten van Opgeheffenene spreekt. Degenen die worden door God in deze manier bemant vertrouwen krijgen seconde hand informatie van menselijke schrijvers en leraren niet onderricht, die zij geloven in. Zij hebben geen geopenbaarde waarheid, die aan hen gegeven wordt, maar zij duwen de getuigenis van de iemande anders als licht. God niet selecteert iedereen en iemand als Zijn studenten in deze leven te onderrichten. Die wensen meer moet tonen aan hem zij hebben beheerst en hebben begrepen de voorafgaande Stichtingsbegrip te leren dat Hij hen gaf. Neem wiskunde bijvoorbeeld. U kan niet doorgang op algebra tot u hoofd algemeen wiskunde te nemen. Zelfs zo gaf God wens aan geen man geweldigger licht voor welk hij de noodzakelijke foundation voor begrijpen ontbreekt.

Luke 16:10. Hij die trouw in is dat welk is kleinst trouw ook in veel: en hij is dat is onrechtvaardig in het kleinst onrechtvaardige ook in veel is. 11. Indien daarom ye is geweest trouw in de unrighteous mammon, wie te je vertrouwen aan de ware rijkdommen niet toevertrouwen zal? 12. En indien ye trouw niet geweest is terwijl welk nog een man's is, die u geven zal dat welk je eigen is

Door doen aan dit, God is niet "is gemeen" aan die bidden te Hem voor geweldigger licht. van door. Maar dit is een praktische en logische benadering alle leraren gebruik wanneer u de stappen en parameters nood aan beschouwt, die leren.

De houding van de lezer maakt ook een verschil

Houding is ook een factor, welk een persoon van winnen van meer "talenten" belemmeren kan. Die behandelen personen die psychoanalytisch proberen een schrijver van afar EXTREEM VLESELIJK is. Zij zoeken een MAN NADAT DE FLESH zo zij aan het menselijk instrument het bericht in plaats van aan god toeschrijven kunnen die hem gebruikt. Dit maakt aan verwerping van het licht een helemaal perceel gemakkelijkere.

Is 1 KorinthiŽr 3:3 Voor ye nog vleselijk: voor aangezien er onder u is, die benijdt en conflict en zijn delingen, ye niet vleselijk en wandeling als man? 4 Voor terwijl een saith, ik van Paul ben; en zijn een andere, ik van Apollos; is ye niet vleselijk? 5 Die dan Paul zijn en die Apollos is, maar ministers door die ye geloofde, zelfs als de Heer aan iedere man gaf? 6, die ik bewaterde, Apollos hebben geplant;, maar God gaf de toename. 7 Zo dan noch hij is dat planteth enig ding noch hij dat watereth;, maar God dat giveth de toename. (Zij bouwen aan Moses en Elijah tempels, maar zij aan hen Paul, Matthew 17:1-5 niet bouwen)!

2 KorinthiŽrs 5:16. Weshalb voortaan wij geen man weet nadat de flesh: stem voor, hoewel wij Christus nadat de flesh geweten hebben, weet nog nu voortaan wij hem geen meer.

Isaiah 2:10. Ga in de rots en huid thee in het stof, voor angst voor de Heer en voor de glorie van zijn majesteit binnen. 11. De verheven blik van man zal vernederd worden en de haughtiness van man zal beneden gebogen worden en de alleen Heer zal in dat dag verheven worden. 12. Voor de dag van de Heer van gastheren op ieder een zal zijn dat trots en verheven is en op ieder een dat opgeheven is; en hij zal laag gebracht worden:

Jeremiah 17:5. Dus saith de Heer; Vervloekte is de man dat trusteth in man en maketh flesh zijn arm en wiens gehoorde departeth van de Heer. 6. Voor hij zal zijn zoals het heideveld in de woestijn en niet zal zien wanneer goede cometh;, maar zal bewonen de parched in de wildernis, in een zout land en niet bewoonde plaatst. 7. Gezegeende is de man dat trusteth in de Heer en wiens hoop de Heer is.

Psalm 31:19. Oh hoe geweldig thy goodness is, welke thou hast op voor hen legde dat angst thee; welke thou hast wrought voor hen dat thee voor de zonen van man vertrouwt op!

Verheffende man als bastions van waarheid, die aan de flesh, aan en vertrouwen op van man catering een strompelend blok voor zulk personen is. Wanneer de werelde en vleselijke denkende geest echte waarheid tegenkomt, die aan iemand buiten hun "groep's" gegeven wordt, kijken zij voor de aanwezigheid van de Heilige Geest niet. Zij kijken voor een menselijke aansluiting met auteurschap van het werk te crediteren. Zij doen dit ondanks de feit dat God zegde dat Hij door speciale gekozen man en Hij Ö zal gebruiken en zal spreken; God Ö. Alle werk zal doen!

Daden 13:41 Aanschouw, ye despisers en wonder en kom om: voor ik werk aan een werk in je dagen, een werk, dat welke ye in geen wijs zal gelooft, hoewel een man het naar u aankondigt.

Philippians 2:13 Voor, die het God welke worketh in u zowel is te willen als van zijn goed genoegen te doen.

Door toeschrijven van Woorden van God te het menselijk vat, zijn zij aangemoedigd gebruikte om bezwaar te het bericht te hebben en om het af te keuren, voornamelijk wanneer dat bericht weerlegt en enige van hun "gekoesterde fouten" Ö verbetert; of "huisdier stier frogs", Openbaring 16:13. Indien zij het werk overtuigd worden kunnen VAN GOD IS, Zouden zij vereist worden om te laten de leugens vallen, die zij vasthouden als doctrine, Matthew 15:7-9. Hun "kroon van doornen" niet zal verhuren die gebeurt. Zij werken aan overuren om hun menselijke slaaf te overtuigen dat het bericht is dat de mening van schrijver of interpretatie, welk van God niet gekomen is als de schrijver opeist. Zij willen hun slaaf om het bericht af te keuren, welk hun leugens verslaan zal en danken hen, Matthew 12:43-45, Habakkuk 1:4 af. Deze geest wereld fenomeen gebeurt een man op echte waarheid elke keer riskeert.

Isaiah zet 5:20 Smart naar hen die roepen kwaad goed en goed kwaad; die duisternis voor licht en licht voor duisternis; die zet bittere voor zoete en zoete voor bittere!

John 3:19 En dit is de veroordeling, dat licht in de wereld en man gekomen is van duisternis aansteekt in plaats van hield, omdat hun daden kwaad waren.

Denk aan deze dingen en hoe zij je groei en vooruitgang in leren zouden kunnen treffen.

John,
GOED NIEUWS, Inc.