Voor Mijn Belang - Redding van ALLE MAN is Bijbels en Geluid

Brief aan een ondervraagde:

KJV 1timothy 4:10 Voor daarom wij zowel werk als verwijt lijdt, omdat wij de levende God vertrouwen op, die de Redder van alle man is, speciaal van die die gelooft.
KJV Isaiah 25:6 En in deze berg verfijnde de Heer van gastheren uitvoering naar alle mensen een feestmaal van dikes dingen, een feestmaal's van wijnen op de lees, van dike dingen, die vole zijn van merg, van wijnen op de lees goed zal. 7 En hij zullen in deze berg het gezicht van de bedekking worp over alle mensen en de vail vernietigen die over alle naties uitgespreid zijn. 8, die Hij zal slikken op overlijden in overwinning; en de Heer God zal weg tranen van van alle gezichten wissen; en de berisping van zijn mensen zal hij neemt weg van van alle aarde: voor de Heer hath gesprekenene het.
KJV Isaiah 66:22 Voor als de nieuwe heavens en de nieuwe aarde, welk, dat ik maken zal, blijven zal alvorens mij, saith de Heer, bijgevolg je zaad en je naam overblijfsel zal. 23 En het zullen komen voorbijgaan, dat van een nieuwe maan te een aan andere en van een sabbat te een aan andere, zal alle flesh kom om voor mij, saith de Heer te vereren.
KJV Openbaring 15:3 En zij zingen het lied van Moses de dienaar van God en het lied van het Lam, dat, Geweldige en prachtige gezegdt is thy werken, Heer God Almachtige; net en ware zijn thy wegen, thou Koning van heiligen. 4, Die Wie thee, O Heer niet vrezen zal en thy verheerlijkt naam? voor thou enige kunst heilige: voor alle
Naties zullen komen en zullen vereren alvorens thee; voor thy oordelen aan manifest gemaakt zijn.
KJV Openbaring 5:13 En ieder schepsel welk is in opgeheffenene en op de aarde en onder de aarde en zoals zijn in de zee en alle die zijn in hen, hoorde ik gezegdt, Zegenen en eer en glorie en macht, [wees] naar hem dat sitteth op de troon en naar het Lam voor ooit en ooit. die, die,
KJV 1john 4:14 En wij hebben gezien en hebben getuigd dat de Vader de Zoon stuurde om de Redder van de wereld te zijn.

Vertel nu mij indien deze teksten "niete bijbelze" zijn als u opeist of zijn zij uit het Overzicht of Tijd Tijdschrift of de Chicago Tribune van Lezer gekomen? U zult misschien willen te terug te trekken je verklaring en zult misschien zeggen u "niet heeft geweten" alvorens NU dat ons mening is heel veel "Bijbels"! om! Verhuur ons net zeggen dat de Bijbel een dik boek is en er zijn vele bijbels, die u u niet bewust van bent! Aangezien de kerk is slapend en door de Draak (Daniel 7:21,22) overwint, waarschuw ik u niet om zo veel "vertrouwen" te zetten in wat zij u onderrichtten! De duivel wil u niet te weten wat een grote verliezer, die hij is! Zijn ministers zullen uit de teksten nooit richten, die toont hoe slecht Jesus hem versloeg! Bedank God! Jesus beŽindigde het werk en Hief, is de jouwe forever Op!

Indien God niet doet wat, die Hij in het boven bijbels aankondigde, is Hij een leugenaar! Maar Hij zal alle boven doen omdat Hij ALLE waarheid is. Indien God doet welke predikanten en zeggen wat u, bent het aan Hem een leugenaar onderricht zal maken die breekt Zijn Woord in het boven teksten. ? Wil je Vader om een leugenaar u te zijn! Maak zich niet druke om bewijzende God een leugenaar! "Ik ben de Heer God en, die ik verander niet"! Malachi 3:6.

Ijdele Arrogantie en de Trots van Zelf Righteousness CreŽren Scheiding

Religionists "scheid" wanneer zij waarnemen een "verschil" tussen zich (nam waar even beter) en hun "unsaved" (waarnam als slechter) echtgenoot of vrienden. Vertel mij, wat de "oudere zoon" beter maakt dan zijn jongere "kwistige" broer? God ziet geen "verschil" in man!

Hervatten KJV Nummers 23:18 En hij zijn parable en, Verhoging zegden op, Balak en hoort; hearken naar mij, thou zoon van Zippor: zijn 19 Goden geen man, dat hij zou moeten liegen; noch de zoon van man, dat hij repent: hath hij zegde zal en? hij niet zal doen het of hath hij gesprekenene en zal hij het goede niet maken? 20 Aanschouw, heb ik commandment ontvangen te zegenen: en hij zegende hath; en ik kan niet keerzijde het. 21 aanschouwde Hij hath iniquity in Jacob niet noch hath hij gezienene (Dit ondanks wat zij Hem en Moses deden!) verdorvenheid in IsraŽl: de Heer, die zijn God met hem is en de kreet van een koning is onder elkaar. 22 Goden brachten hen van Egypte uit; hij hath als het de kracht van een unicorn was. 23 is Zeker er geen enchantment tegen Jacob noch daar is enig waarzegging tegen IsraŽl: volgens deze tijd het van Jacob en van IsraŽl, Welke hath God wrought zal gezegd worden!
Romeinen 3:21, Maar nu wordt de righteousness van God zonder de wet vertoond, door de wet en de profeten hebben; 22 Zelfs de righteousness van God welk door geloof van Jesus Christus naar alle en op alle hen die geloven: voor er geen verschil: 23 Voor alle gezondigd is getuigde is is en kort zijn van de glorie van God; 24 gerechtvaardigde vrij door zijn gratie door de redding dat gekomen ZijnIn Christus Jesus is:
KJV Isaiah 64:6, Maar wij zijn alle als een unclean [ding] en alle ons righteousnesses is als smerige vodden; en wij alle vervagen als een blad; en ons iniquities, zoals de wind, ons heeft weg genomen.
Man wil God met "werken" van zelf righteousness imponeren en zij ontwikkelen egos van zelf belang ziende zich als beter dan "verkwisters" ( "zondaren"). Maar God ziet geen verschil in ons geen kwestie wat wij doen. Door nemen van een unholy "heilig dan thou" houding naar anderen Quasichristenen God niet imponeert! Alle, die Hij ziet zijn Zijn baby's, Zijn geliefde kinderen, oudere zonen en kwistige zonen, die Hij moet bevrijden van demonic slavernij! Scheiding is verdeeldheid brengend en Antioneness! Een huis deelde tegen zich niet stalletje kan.

Voor "nay sayers" en godsdienstige dweper die "zondaren" haten

Betr.: "Oudere zonen" en "kwistige zonen"

Aan religionists die probeert het koninkrijk door zingen binnengaan, dat bidt, fasting, gaan aan kerk, heroplevingen en gieten uit van hun kerken die bijwonend mogen zij en veroordelen anderen aan hellfire niet:
Psalm 50: 20 Thou sittest en speakest tegen thy broer; thou bezit slanderest thine de zoon van moeder. 21 Deze dingen hast thou gedoenene en ik hield stilte bij;thou thoughtest dat ik geheel zulk een een als thyself was:, maar ik wil aan reprove thee en stel hen in bestelling voor thine ogen.
Isaiah 55: 8 Voor mijn gedachten zijn niet je gedachten noch je wegen zijn mijn wegen, saith de Heer. 9 Voor als de heavens hoger is dan de aarde, bijgevolg mijn wegen hoog zijn dan je wegen en mijn gedachten dan je gedachten.
Isaiah 66:5 Hoor het woord van de Heer, ye die beven aan zijn woord; Je brethren ( "oudere zonen") die u, die haatte werpt u uit voor het belang van mijn naam, gezegde, Letbal, die de Heer verheerlijkt is:, maar hij zal te je vreugde en zij beschaamde verschijnen zullen zijn.
Matthew 15: 8 Deze mensen draweth nigh naar mij met hun mond en honoureth mij met hun lippen;, maar hun gehoord is vere van mij. 9, Maar tevergeefs vereren zij mij, die voor doctrine de commandments van man onderricht.
Matthew 7:21 Niet ieder een dat saith naar mij, Heer, Heer, in het koninkrijk van opgeheffenene binnengaan zal;, maar hij dat doeth de wens het welk van mijn Vader in opgeheffenene is. Te mij zal in zeggen dat dag, Heer, Heer, 22 Vele, die wij niet prophesied in thy naam hebben? en heeft in thy naam uit duivels geworpen? en in thy naam gedoenene vele fantastische werken? 23 En dan wil ik verklaar naar hen, weet ik nooit u: vertrek van mij, ye dat werk iniquity.
Matthew 21:31 Ö Jesus saith naar hen, zeg Heel ik naar u, Dat de belastingontvangers en de harlots in het koninkrijk van God voor u gaan.

De rode brief teksten (Psalm 50:20,21 en Matthew 23:21) zijn Woord van God en Zijn daad op het volgens Jesus! God praat niet goedkoop en verzuimt om dienovereenkomstig te handelen. Hij doet wat, die Hij zegt!

God redt hekzen, homoseksuelen, atheÔsten en duivel worshippers ook!

God redt hekzen, homoseksuelen, atheÔsten en duivel worshippers ook. Redding NIET afhangt van hoe u in deze leven noch je bekwaamheid leeft u zelf uit je demonic slang gat te trekken. Noch het doet op je geloof of niete geloof noch je kerk opkomst afhangt. God REDT IEDEREEN, sluit geen uit, "voor het belang van Zijn naam" en voor Zijn eigen glorie. Dit sluit menselijke arrogantie, ego en trots welke uitvoeringen vele religionists een ungodly ontwikkelen uit "heiligere dan thou" houding naar anderen. Wij zijn alle Zijn kinderen voor "ZIJN GENOEGEN" en de Pottenbakker wens remold ons ALLE creŽerden! Jeremiah 18:1-6. Welke kerken onderrichten en predikanten preken niet en niet Hem van doen dit kan, zal stoppen! Verhuur de "oudere zonen" in de kerken whine en tuit en weigeer om de Vader in de viering deel te nemen. De Vader ZAL VERDER tekenen van ALLE "verkwisters" te Opgeheffenene GAAN even snele als zij sterven. Jesus seconden de beweging, die zegt, "En ik, indien ik van de aarde opgeheven ben, ZAL ALLE MAN naar mij TEKENEN"! Hoeveel van u ZULLEN religionists en predikanten God in vieren de terugkeer van "zondaren" te Opgeheffenene DEELNEMEN? Luke 15:20-28.