Verzuimen God Te Herkennen

KOP: KJV Heb 2:6, Maar een getuigde in een zekere plaats, gezegde, Wat man, dat thou kunst is, die opmerkzame is van hem? ofwel de zoon van man, dat thou visitest hem? 7 Thou laat gek hem een weinig neer dan de engelen; thou crownedst hem met glorie en eer en didst overhandigt hem over de werken van thy zet

Dat vraag door duivels gevraagd werd, die moeilijkheid had uitpuzzelen wat menselijke wezens, die gemeen zijn aan god. Maar oh, wat een antwoord, dat wij hebben voor duivels, een antwoord, dat welk zou moeten openen de ogen van man aan het "glorie en eer" God heeft hen van geboorte gegeven. Wij hebben een geboorterecht, een geboren recht aan de Boom van Leven, welk door je Vader niet zal ontkend worden of zal geschrappet worden. U ziet, ", die Niets ons van de liefde van God scheiden kan, welk in Christus Jesus" … niet zonde, overlijden, wet overtredingen, onwetendheid van God gezien werd noch predikanten en hun dwalende oordeel doctrine, Romeinen 8:38-39. De liefde en GRATIE de trumps van de Vader alle die dingen als onbelangrijke kwesties. De LIEFDE van de Vader voor ALLE Zijn kinderen Het het belangrijkst ding aan hem is, periode! Alle "zondaren" tuiten de "kwistige zoon" behandeling …. geen kwestie hoe veel de "oudere zoon" predikanten in de kerken zullen krijgen en protesteren en weigeren om de Vader in vieren het nieuw leven deel te nemen, dat Hij hen geeft! Luke 15:15-32. De gedachten van de bittere predikanten zijn de gedachten van niet de Vader en hun vindictive wegen zijn heel verschillende van de wegen van de Vader, Isaiah 55:8-10.

KJV Jeremiah 31:3 De Heer verscheen hath van oud naar mij, die, Stem voor gezegdt, ik van thee met een eeuwigdurende liefde heb gehouden: daarom met lovingkindness bezitter ik getekende thee.
KJV John 12:32 En ik, indien ik van de aarde opgeheven ben, zullen alle man naar mij tekenen.
KJV John 6:37 Alle dat de Vader giveth, die mij te mij komen zal; en hem dat cometh aan mij ik in geen wijze worp uit wil.
KJV Isaiah 54:7 Voor een kleine moment bezitter ik verloochende thee;, maar met geweldige genades wil ik bijeenkom thee. 8 In een kleine woede, die ik verborg mijn gezicht van thee voor een moment;, maar met eeuwigdurende vriendelijkheid wens heb ik genade op thee, saith de Heer thy Redeemer. 9 Voor dit zijn als de water van Noah naar mij: voor als ik heb gevloekt dat de water van Noah zouden geen meer over de aarde gaan; zo is ik, die gevloekt wordt dat ik wroth met thee niet zijn zou noch berisping thee. 10 Voor de bergen zullen vertrekken en de heuvels zijn verwijderd;, maar mijn vriendelijkheid zal van thee vertrekken niet noch de overeenkomst van mijn vrede zal, saith de Heer dat hath genade op thee zullen is verwijderd. 11 O thou kwelde, gegooide met storm troostte en niet,, aanschouwt ik thy stenen met rechtvaardige kleuren en Amateurthy foundations met sapphires zal leggen. 12 En ik zullen aan thy ramen van agates en thy poorten van carbuncles en alle thy randen van aangename stenen maken. 13 En alle thy kinderen zullen van de Heer onderricht worden; en geweldig zal de vrede van thy kinderen zijn. 14 In righteousness is thou gevestigd zouden: thou zal ver van onderdrukking zijn; voor thou zal niet vrezen: en van schrik; voor het zal naburig thee komen niet.

Hier is een analogie om u te helpen begrijpt wat volgen zal. Neem het voorbeeld van een grote, mooie Boeing 757. Verhuur ons vergelijken de helemaal Familie van God in Opgeheffenene aan deze model. Dit is niet hoe deze geweldig straalvliegtuig vliegtuig begon. Verhuur ons demonteren ieder deel van deze vliegtuig in enkele componenten te zien hoe het begon. Wij kunnen uit misschien leggen en een kunnen of twee football velden met alle individuele componenten misschien vullen. Er zijn honderden schroeven, bouten, sluitringen, noten, klinknagel, koper draad, staal kabel, plastic onderbrengen, aluminium lambriseren, blad metaal, pijpen, rubber isolatie, styrofoam delen, brandstof tanks en duizenden motor delen. Er zijn Rubberbanden, rem componenten en meer. Er zou miljoenen delen alle gelegd uit op het veld kunnen zijn. Verhuur nu ons voorstellen dat ons dit alle mensheid is om op aarde in alle generaties God plande te komen. Precies zoals alle individuele componenten van het vliegtuig duidelijk verschillende zijn, bijgevolg man zijn. Man binnenkom verschillende kleuren, hoogten, gewicht en lichaam vorm. Net om de belangrijke koerzen van man op aarde te classificeren, zouden Staalcomponenten whites kunnen zijn; plastice componenten zouden Oosterlinge kunnen zijn; aluminium componenten zouden Indianen kunnen zijn en Rubbercomponenten zouden zwarte kunnen zijn. In deze klas zijn de delen nog verschillend. Een Staalbout kijkt verschillende van een Staaldeurklink op de toilet deur. Zelfs zo man afwisseel in hun aardze taken en vaardigheden. Indien wij de gelijkaardige delen verder categoriseren, zouden wij analogieën voor alle verschillende menselijke naties, talen, cultuur en godsdiensten kunnen vinden. Maar nu zien wij alle deze delen willekeurig over een groot veld verstrooiden. Ik neem aan indien wij een vijf jaar oud kind vroegen, "Wat is dit"? hij zal misschien antwoorden, "Het is een bundel van troep of een veld van "materiaal". Indien wij een man vroegen, "Wat is dit?" Ik ben zeker dat hij niet antwoorden zou, "Dit is een grote, mooie Boeing 757 niet nog geassembleerde"! Maar dit is het geval van man op aarde in alle zijn generaties. Hoewel wij verschillen in koerzen, naties, talen en cultuur hebben, zijn wij alle "verwandte", ware geest broers en zussen. God liefde variatie en duivels hebben dit als uitvlucht gebruikt te maken aan man haat een een andere en een fellowman te bekijken als "verschillend" en "niet mijn broer". Hij heeft zonde gebruikt en grof gedrag ons te maken voelt "beter" dan anderze man of superieure aan degenen die grens door duivels met taaiere kettingen zijn dan ons eigen! Wegens duivels religionists in alle cultuur ontwikkelt een unholy "heilig dan thou" houding naar anderen.
Verhuur nu ons nemen alle deze individu schijnbaar ongelijksoortige onderdelen op het veld en geef aan hen de Boeing technici en dienst man in hun Bedrijfsgebouw. In ons analogie zijn zij zoals de engelen van Opgeheffenene die de geesten van man verzamelt even snele als God hen te Opgeheffenene aan de punt van overlijden tekent. De Heerlijke engelen zijn "beter" bouw ingenieurs dan de Boeing werknemers.

KJV Psalm 127:1 Behalve het Heer gebouw arbeiden het huis, zij tevergeefs die het bouwt:
KJV Jeremiah 18:1 Het woord, dat welk te Jeremiah van de Heer, die gezegdt kwam, 2 Voortkomen en beneden gaan aan het huis van de pottenbakker en daar zal ik thee veroorzaken mijn woorden te horen. 3 ging Dan ik beneden aan het huis van de pottenbakker en,, aanschouwt hij wrought een aan de wielen doorwerkt. 4 En het vat dat hij van klei maakte, werden in de hand van de pottenbakker ontsierd: zo maakte hij het opnieuw nog een vat, als goed aan de pottenbakker scheen het te maken. Kwam 5 het woord van de Heer te mij, die, 6 O huis van Israël gezegdt, niet ik met u als deze pottenbakker Dan kan, doe? saith de Heer. Aanschouw, als de klei in de hand van de pottenbakker is, bijgevolg ye in mijn hand, O huis van Israël zijn.

Er zijn vele menselijke ingenieurs ("hireling" predikanten) op aarde, die een heel arme baan doet als zij proberen aan God een huis te bouwen. Predikanten, rabbis, priesters, mullahs, shamans en geestelijke leiders in iedere natie en cultuur zijn alle "delen" op het veld verspreiden zich. Verwacht niet de schroeven (menselijke ministers) de capaciteit te hebben om alle anderze delen samen in gepaste bestelling te zetten. Indien ik vroeg u, "u denkt Doe die door buizen intelligentie leidt aan het vliegtuig zelfs met de blauwe afdrukken naast hen te bouwen?", misschien zult u misschien antwoorden, "Die een belachelijke veronderstelling en er is, is geen basis voor zulk een vraag. Pijpen zijn delen met geen handen en geen macht en geen breinen". Zelfs zo is het evenzeer belachelijk te denken dat enig man in enig godsdienst begrijpen kan en de noodzaak waardeert en alle delen God creëerde waardeert en hen krijgt, die in harmony in een ordelijke bouw werken. Om 100% perfecte niet een deel moet missen van deze Vliegtuig te zijn. Iedere deel man weglat "het kleinst" en beschouwt of "onnodige" zijn in hun aardze bouw plannen heel belangrijke voor een perfecte werking "757 ". De pijpen en schroeven op aarde (godsdienstige leiders in alle godsdiensten) NIET BEGRIJPEN NOCH WAARDEREN DE WAARDE en NOOD aan , die IEDER DEEL op het veld verspreidt zich. Niet een deel moet missen of als "verloor" in hun kerk vernacular. U verbrandt zeker hen niet! Mens ingenieurs zijn op aarde heel kort van de glorie en zij de wijsheid en intelligentie ontbreken God grote, mooie Boeing 757 te bouwen! Zij zijn ook blinden om de PLANNEN te lezen of ALLE delen assembleren. Inderdaad ontslaan zij meest van de delen als "onwaardig"! Als u duidelijk menselijke predikanten op aarde zien kan geen waardig vervangmiddel voor De Heer zijn! Zij kunnen niet werk van God voor Hem doe! God noodzaak en "Zijn eigen huis zal bouwen". Hebt u een klei vat handen en remold zich en dan start ooit gezien groeit anderze vaten te vormen alsof het een pottenbakker is? De gedachte is absurd! Nu begrijpt u de winst in het werk van alle wereld godsdiensten! Wanneer Hij man bovenverdieping krijgt Hij razende remold hen alle Sluit geen uit! Hij razende undo wat man op aarde gedaan heeft!

In ons analogie humankind is op aarde in ons generaties net zoals de enkele componenten over het veld verstrooiden. Durchschnittliche man is net zoals het vijf jaar oud kind die niet uitvoering veel daarvan kan. Christenen en godsdiensten zijn zoals man die meer dan het kind begrijpt, maar zij niet vertelt kunnen wat, die zij zien, noch zij doen het waarderen Waarde Van ALLE scheidt die gelegde uit op het terrein. Man is ellendige aannemer die vele fouten over creatie en doel van God onderricht en hebben geloofd hebben. Zij hebben aan het geraden en meest zijn van hun antwoorden en verkeerd skewed. Pottenbakker god is de Meester Aannemer en Hij heeft gedraaid alle die scheidt Hij "tekende op" in een mooi sleek vliegtuig (FAMILIE). die,. Het krijgt groter en groter even snel als man sterft! Man op aarde kun niet ziet dit. Zij staan ook einde aan de bomen en alle, die zij zien geblaf zijn! Maar God creëerde een bos van man alle aarde in iedere natie, die alle de vrije geschenk van righteousness van God hebben. Jesus verzorgt' offer bewijs van de pudding!

KJV Romeinen 5:18 Daarom als door de overtreding van een oordeel op alle man aan veroordeling kwam; zelfs zo kwam door de righteousness van een de vrije geschenk op alle man naar rechtvaardiging van leven.19 Voor als door de ongehoorzaamheid vele van een man door de gehoorzaamheid zondaren gemaakt werden, bijgevolg van een vele zal gerechtvaardigd zijn gemaakt. 20 ging Bovendien de wet binnen, dat de overtreding overvloedig aanwezig misschien zijn zal. Maar waar zondigt overvloedig aanwezig was, is gratie veel meer overvloedig aanwezig geweest: 21 Dat als zonde hath naar overlijden heerste, zelfs zo macht gratie bewind door righteousness naar eeuwig leven door Jesus Christus ons Heer.
KJV Isaiah 61:3 naar hen aan te stellen die in Zion rouwen, naar hen schoonheid voor assen, de olie van vreugde voor rouwen, het kledingstuk van lof voor de geest van heaviness te geven; dat zij bomen van righteousness, het planten van de Heer zouden kunnen geroepen worden, dat hij zou kunnen verheerlijkt worden.

Wanneer God voltooiing ALLE ons delen te assembleren, zullen wij een grote, gelukkige FAMILIE zijn, zoals een sleek straalvliegtuig vliegtuig voor Hem bouwde te vliegen.
Verblinde hebben door de verschijning van dingen op het lager peil van menselijke realiteit, wij verzuimd God te herkennen als Hij is. Wanneer wij zien een man, wij zouden moeten denken, "Dit een cel van lichaam van God is, die schijnt losgemaakt te worden als een individu in formulier modelleerde als een zoon of dochter". Wij zouden God Cel eerst altijd moeten denken en "man" en broer zouden tweede moeten denken. Dit is omdat God EEN is en niet is "gescheiden" kan om het even hoe het te ons aardze zin schijnt. Dit is wat, die het betekent "ALLE" in ALLE te zijn.

Alles dat "IS" is een macht product van lijnen van macht en macht stromende uit Hem in alle richtingen. "Van Hem en aan hem en door Hem is alle dingen," Romeinen 11:36, "Die is vooral en door alle en in u alle, Ephesians 4:6. "Hij is alvorens alle dingen en door Hem alle dingen bestaan," Colossians 1:17, Voor in Hem wij leven en bewegt en heeft ons zijn is, Daden 17:28.

Niets is "afzonderlijk" van God! Precies zoals de zon een gravitational ruk op de aarde en de planeten in de melkweg aanwendt, blijft man gehecht aan god door een onzichtbare macht. De zon stuurt uit photons en golven van röntgenfoto's, partikels van neutronen en electrons, microgolven, infrarode en ultraviolete straling, welk ieder hemels lichaam in zijne umbra treft. Deze dingen zijn niet zichtbaar aan menselijke ogen. Noch aanhechtsel van God is om zichtbaar te menselijke ogen te bemannen. Er is deze ongezien "umbilical snoer" gehechte creëerde aan elk man God. Door dit beteken dat Hij gedeelten van Zijn zintuigelijke inzichten met ons deelt als Hij ons leven in ons leeft. Gelijktijdig wij "leven" (heb bewust bewustzijn en een zin van is) ons leven in Hem! Aangezien God een Geest is en menselijke wezens zijn alle kleine Geest " cellen" van Zijn levende substantie Geen man kan deze geestelijk "snoer" zien, dat ons altijd te God Zichzelf verbindt. Als een weerspiegeling op deze rechtstreekze aansluiting aangaande mens's, die het lijdt geschreven is, KJV Isaiah 63:9 In alle hun smart, die hij gekweld werd en de engel van zijn aanwezigheid redde hen: in zijn liefde en in zijn medelijden maakte hij hen goed; en hij legt hen, bloot en hen droeg alle dagen van oud. Geen mens is enig pijn of trauma zonder het gebeurtenis aan god gelijktijdig kan lijden. God heeft ononderbroken met mensheid van dagen van Adam geleden. Hoe veel pijn, die u aanneemt Hij voelt net nu als u deze woorden leest? U zult alle pijn moeten optellen dat iedere man op aarde lijdt om de intensiteit van welke God te voelen voelt! Waar was God wanneer de Joden in ovens van Hitler waren? Hij leed juist daar met hen!

De Hoog is iedereen en Hij is overal. Wij moeten voorzichtig van zijn hoe wij enig man denken aan of hij grens in zonde of niet is. "Wat dan ook wij doen of niet aan enig man doe, doen wij of niet doe aan god".
Matthew 25:34 Dan zul de Koning zegt naar hen op zijn juiste hand,, Kom ye van mijn Vader zegende, het koninkrijk erft voor u van de foundation van de wereld: 35 Voor ik een hungred klaarmaakte was en ye gaf aan mij vlees: ik was dorstige en ye drink mij gaf: ik was een vreemde en ye nam mij in: 36 Naakte en ye kleedde mij: ik was zieke en ye bezochtMij: ik was in de gevangenis en ye kwam naar mij. Zullen 37 Dan het gerechtvaardigd antwoord hem, die gezegdt, Heer, wanneer wij thee een hungred zag en gevoerde thee? ofwel dorstige en gaf aan thee drank? 38 in Wanneer wij thee een vreemde zag en thee nam? of naakte en gekleede thee? 39 Of wanneer wij thee ziek zag of in de gevangenis en kwam naar thee? 40 En de Koning zullen naar hen, Heel ik naar u beantwoorden en zullen zeggen zeg, Aangezien als ye beantwoorden zal het naar een van de kleinst van deze mijn brethren, ye het naar mij gedaan heeft.

Indien wij denken dat kwaad van enig man of wenst dat hem in enig weg beschadigt, denken wij dat kwaad van God en wensen, die Hem ook beschadigt! Indien wij beoordelen enig man en hem veroordeelt, beoordelen wij gelijktijdig en God veroordelen door niet waarnemen van Zijn lichaam, hoewel een "cel"! Indien u wil enig mens vervloeken en verbranden in hellfire is, verbrandde u God wil vervloekte en in hellfire! U werd verteld van je (mens) vijanden, "te zegenen en te vervloeken om niet te houden", maar u beoefent deze dingen in je oordeel doctrine niet! Matthew 5:44-48. Welke geest werkt in die kerken en predikanten die man in hellfire verbranden willen? Luke 9:51-56. Hij vertelde ons "ik zal in hen en wandeling in hen wonen", maar hoeveel menselijke wezens geloven dat het of het begrijpt? Indien wij alle het begrepen, zou iedere man de gouden regel leven en er zou vrede op aarde zijn. Wij zijn alle samen zoals veelkleurig op een heel lang koord geknoopt, welk in een reusachtige bal gerold is. Bijgevolg wanneer enig man lijdt, treft het hoe dan ook ons alle! Dit is wat ONENESS alle ongeveer is!

1 Korinthiër 12:12 Voor als het lichaam een is en hath vele leden en alle leden van dat een lichaam, vele is, zijn een lichaam: zo is ook Christus. 13 zijn Voor door een Geest wij alle gedoopt in een lichaam, of wij zijn Joden of Gentiles, of wij zijn band of; en alle zijn gemaakt bevrijdt in een Geest te drinken. 14 Voor het lichaam zijn niet een lid, maar vele. Zal zeggen, Omdat ik niet de hand ben, ik niet ben van het lichaam; 15 Indien de voet, die het daarom niet van het lichaam is? Zal zeggen, Omdat ik ben niet het oog, ik niet van het lichaam; 16 ben En indien het oor, dat het daarom niet van het lichaam is? Waren 17 Indien het helemaal lichaam een oog was, waar het verhoor? Indien het geheel hoorde, waar was het ruiken? 18, Maar nu zet hath God de leden ieder een van hen in het lichaam, als het hath aan hem behaagde. 19 En indien zij alle een lid waren, waar was het lichaam? 20, Maar nu zijn zij vele leden, nog, maar een lichaam. 21 En het oog kunnen niet naar de hand zegt, heb ik geen nood van thee: noch opnieuw heb het hoofd aan de feet, ik geen nood van u. 22 Nay zijn, veel meer die leden van het lichaam, welk schijnt om zwakkere te zijn, noodzakelijke: 23 En die verlenen leden van het lichaam's, welks, die wij te zijn minder fatsoenlijke denken, op deze wij aan overvloediggere eer; en ons uncomely delen hebben overvloediggere bevalligheid. 24 Voor ons kwamen delen bezitter geen nood:, maar God matigde hath het lichaam samen, overvloediggere eer heeft aan die welk scheidt: 25 gegeven ontbrak Dat er geen schism in het lichaam zou moeten zijn;, maar dat de leden de zelfde zorg een voor een andere zou moeten hebben. 26 En of een lid lijdt, lijden alle leden opdat; of een lid is, alle leden zich opdat geëerd verheugen. 27 Nu ye is het lichaam van Christus en leden in het bijzonder.

Wat dan ook wij doen of aan het kleinst van de kinderen niet doe, doen wij of niet doen te God Zichzelf. Dit is omdat wij verzuimen God te zien wanneer wij een man zien. Alle, die wij zien zijn een zichtbaar formulier als iets scheidt en vere van God en helemaal niet Hem mag! Wij zien een Chinees, een Afrikaan, een Filippino, een pygmee of een wite man, die hebben een verschillende gewoonte en een verschillende taal zou kunnen spreken dan ons inheems tong. Deze "verschillen" maak het verschijnt alsof zij "niet zijn zoals ons" en duidelijk "geen kin aan mij"! Dit is een grove fout in het begrip en inzicht van de meeste man! Isaiah 60:2. Dit is waarom er zo veel van de wreedheid van man is te bemannen. Ook vele niet bekijken anderze man als "hun" broer zelfs al de broederschap van alle man de realiteit is. Dit is nog nog een grove inzicht fout vanwege man! Duivels houd van het!

John 17:22 En de glorie welke thou gavest mij ik aan hen gegeven heb; dat zij een zouden kunnen zijn, zelfs als wij een: 23 ik in hen zijn en thou in mij, dat zij perfect in een misschien gemaakt worden zullen; en dat de wereld zou kunnen weten dat thou hast mij stuurde en hast hield van hen, als thou hast van mij hield. 24 Vaders, ik willen dat zij ook, die thou hast gegevenene mij, met mij waar ik ben is; dat zij mijn glorie, welke thou hast gegevenene mij: voor thou lovedst mij voor de foundation van de wereld zouden kunnen aanschouwen.
Het heeft enkel de Woorden van Jesus niet genomen mij van ons geboorterecht en "oneness" in de Vader te overtuigen. U ziet, geloof ik God!
Psalm 8:6, die ik heeft, Ye goden gezegd is; en u allen zijn kinderen van de Hogste. 7, Maar ye zullen sterven zoals man en val achtig een van de prinsen. 8 Voortkom, O God, beoordeelt de aarde: voor thou zal alle naties erven.
Isaiah 25:6 En in deze berg verfijnde de Heer van gastheren uitvoering naar alle mensen een feestmaal van dikes dingen, een feestmaal's van wijnen op de lees, van dike dingen, die vole zijn van merg, van wijnen op de lees goed zal. 7 En hij zullen in deze berg het gezicht van de bedekking worp over alle mensen en de vail vernietigen die over alle naties uitgespreid zijn. 8, die Hij zal slikken op overlijden in overwinning; en de Heer God zal weg tranen van van alle gezichten wissen; en de berisping van zijn mensen zal hij neemt weg van van alle aarde: voor de Heer hath gesprekenene het.
Isaiah 66:22 Voor als de nieuwe heavens en de nieuwe aarde, welk, dat ik maken zal, blijven zal alvorens mij, saith de Heer, bijgevolg je zaad en je naam overblijfsel zal. 23 En het zullen komen voorbijgaan, dat van een nieuwe maan te een aan andere en van een sabbat te een aan andere, zal alle flesh kom om voor mij, saith de Heer te vereren.
Openbaring 15:3 En zij zingen het lied van Moses de dienaar van God en het lied van het Lam, dat, Geweldige en prachtige gezegdt is thy werken, Heer God Almachtige; net en ware zijn thy wegen, thou Koning van heiligen. 4, die Wie thee, O Heer niet vrezen zal en thy verheerlijkt naam? voor thou enige kunst heilige: voor alle naties zal komen en zal vereren alvorens thee; voor thy oordelen aan manifest gemaakt zijn.
Openbaring 5:13 En ieder schepsel, die welk in opgeheffenene is en op de aarde en onder de aarde en zoals zijn in de zee en alle die in hen zijn, ik, die, Zegenen en eer en glorie en macht gezegdt, naar hem hoorde is dat sitteth op de troon en naar het Lam voor ooit en ooit.

Er zal een dag zijn wanneer wij God en "ALLE" van "cellen" van het aan zijne in een plaats zien zullen! Die Opgeheven Worden Zal wanneer Hij de vorige generatie van mensheid van oppervlakte van aarde terugwint. Er is een dag, die komt wanneer ALLE kinderen ( "cellen") van God voor vreugde schreeuwen zal. Op dat dag, die ieder oog iedere Lichaamscel van Hem zien zal, wanneer wij alle eens en ONS FAMILIE portret kijken!