HET VERBAZEND OORDEEL VAN GOD

Het buitengewoon oordeel van God shockeert absoluut! Alvorens wij beginnen te leren wat het is, Openbaring 13:4-7, beschouwt en Daniel 7:21-22. Lees die teksten voorzichtig en denk na hoe het WOORD de kerk wereld vandaag ondanks de arrogantie van de kerken past dat zij bastions van waarheid zijn. De bijbels is niet gebroken kunnen en Jesus zal zichzelf prophesied van de kerk dat, daar geen steen (ik Korinthiërs 6:19; ik Peter 2:5) linkerzijde op een andere zijn dat door Satan beneden niet geworpen worden zal", Daniel 8:8-12. Deze bijbels pas U, je predikant en je kerk! U bent een van die "levendige stenen" over die Jesus praatte. Dit wordt geschreven om u van enig trots en veronderstelling te schudden dat u en je kerk uitgesloten is en je dominee is immuun van demonic knoeien. Ons onderwerp is OORDEEL.

Isaiah prophesied dat de kennis en overeenkomst van de kerken van "oordeel" ondersteboven perverted en zijn gekeerd ... zijn zoals de stenen van de tempel Jesus van sprak. Lees Isaiah 59:12-15. Wat doe u, je kerk en je predikant onderricht en over het OORDEEL van God gelooft? Denkt aan dat het voor een moment... Nu ons verhuurt op bewegen. Omdat duivels de geesten van man in een Antiboetedoening omlijsting van veroordeling (II Korinthiërs 3:7-11) vastgehouden heeft, verzuimden zij waar te nemen wat het oordeel van God alle ongeveer is! Zelfs in Jesus' tijd man geloofde en onderrichtte dat God op menselijke wezens in het meer van vuur samen met duivels in het einde verbranden zou en dat zou zijn de fate van bijna alle man behalve enkele degene zegende. Maar die een heel arm en ondoordacht begrip ... bewijs van blindheid is. JESUS, die zichzelf een RECHTER was en hij reproved dat doctrine in Luke 9:51-56, wanneer hij zijn eigen Voornaam Jury onderzoek leidde. Man verzuimde Jeremiah te begrijpen die de Heilige Geest bezwaar aan enig zulk idee gehad heeft dat God plande om op menselijke wezens in enig mode, Jeremiah 7:31, 19:5 te verbranden. Zo hebben wij het WOORD de Gerechtigheid van ons eigen Voorname Jury, Jesus en ons Appellate Rechtbank Gerechtigheid, de Heilige Ghost en ons Opperste Rechtbank Gerechtigheid, God, ik John 5:7. Fel verbranden van man of voor offer of uitroeiing NOOIT JE VADER'S BINNENGEGAAN IS, die GEHOORD WORDT! Jesus verhuur ons weten in geen onzekere termijnen dat zulk een idee van Satan, II Korinthiërs 11:13-15 kwam. Die kerken, die vasthouden en onderrichtende hel vuren doctrine tegen man bewijs van de volbrenging van Daniel 7:21-22 zijn en Openbaring 13:11-12.
"Er is geen wijsheid noch overeenkomst noch raad tegen de Heer", Gezegdes 21:30. Wij plannen om u waarom God zegde te tonen dat Satan door het zijne ontaard werd veronderstelde intelligentie, Ezekiel 28:17 bezit. Wijsheid waarschuwde het "Accuser van de brethren", Openbaring 12:10, "om geen dienaar aan zijn meester Te Beschuldigen, opdat niet hij vervloekt thee en thou is schuldig gevonden", Gezegdes 30:10. Het was heel dom van Satan te denken dat hij zou kunnen bewijzen te God dat kinderen van God geen beter dan hij is en probeert, zijn om de wet te gebruiken om God te dwingen Zijn eigen kinderen samen met demonen van Satan, om Isaiah 14:12,21-22 te vervloeken. Maar het "geweldige dwaas van alle tijden" een kans wilde om zelfs met God te krijgen, en God verhuurt hem het heeft. U daagt NOOIT God uit of u tegen Hem verzet, omdat hij totale wijsheid en intelligentie is en alle intelligentie, die anderen hebben, is een klein aandeel van dat Bron. De heel gedachte van tegenoverstaand God is het beginnen van folly en een poging tegen Hem als een tegenstander --- Zelfs in gedachte --- De creatie van een dwaas is! Nog nam Satan aan dat hij het zou kunnen behandelen! Baan 40:19; Isaiah 14:12-19. Maar HIJ HEEFT GOD NIET GEWETEN! Satan heeft niet toegestaan dat God genoeg tijd voorstellende Zichzelf te beëindigen alvorens hij een tegenstander werd.

Verhuur ons nemen wat, die wij hebben geleerd over God als Hij verder met gaaat aan ons Zichzelf voor te stellen en beschouw de dome headedness van de duivel's de plannen damnation voor man door gebruik van de wet tegen zonde te verkrijgen. Eerst "zonde" door definitie is een "demon", Genesis 4:5-7 (INREKEN of NEB). Zo dat wet echt tegen demonen is. Wij zijn door de Schepper geïnformeerd dat Hij thuis in man geweest is ALS MAN ... omdat elk mens is een cel van Zijn LICHAAM is delende een klein gedeelte van Zijn bewust bewustzijn. GOD IS MAN en Zijn bekwaamheid, hoort te voelen en in ons ziet door Zijn veelvoudige delingen niet worden verminderd. Zo wat zegt deze bericht te de machten van duisternis? De Opperste Rechtbank Rechter niet echt "heeft nodig" de massa van getuigen, die beneden van opgeheffenene kijkt het noodzakelijk bewijs te beveiligen om duivels te vervloeken. Hij is de best Getuige, die er en de enige die is macht heeft om degenen die te vervloeken zo probeerde hard om Zijn Lichaam (man) te vernietigen. Zij deden aan de Opperste Rechtbank Rechter alle kwaad, aangezien alle, die zij zouden kunnen zien man, Isaiah 63:9 was; Matthew 26:40. Een gevragend, "Wat is man dat thou kunst, die opmerkzame is van hem en de zoon van man dat thou visitest hem"? De schok voor duivels en voor man is ... GOD RONDOM ALS DE BEVOLKING VAN MAN OP AARDE , Psalm 82:6-8 LOOPT; Daden 17:28; II Korinthiërs 6:16. God gaf doelbewust aan duivels macht over man, Romeinen 8:18-22; II Timothy 2:26. Duivels gebruikten dit om, truc te dwingen en man in WERKEN niettegenstaande de wetten van God's, Isaiah 28:14-15 verslaafden; Ezekiel 35:5; Matthew 11:12; Romeinen 7:21-23. Plots en plannen werden besproken en samenzweringen en samenwerking werden beoefend. Man is zo blinden en onwetend van deze dat duivels pochten, "Die seeth ons" ?!, gloating in hun machten, Psalm 94:7-9; Isaiah 10:13-14, 29:15. Maar de Opperste Rechtbank Rechter zag en alles ... hoorde zelfs gedachten demonen in hun hearts vasthielden. Geen rechter is beter ooit klaargemaakt om een geval te proberen of zo is goed geïnformeerd. Omdat DUIVELS GOD, zij ALLE NIET GEWETEN HEEFT voor Zijn Eer en Luisterrijke Majesteit HEBBEN BEKEND! Nu schijnt het te u dat Satan en het zijne dwingt extreem wijs of ongelofelijk dom... zijn? Aangezien God man is, vertrouwde iedere overtreding tegen man te en tegen God is gedaan toe! En Hij zal hen niet vrijspreken noch hen zal vergeven.

God is Omnipresent. Hij is alles---Alle zijn van belang---Welk Eindproducten van de macht stralende van Hem in alle richtingen is. Wij hebben geleerd dat de klei van man lichaam parabolized is als een kledingstuk van flesh, II Korinthiërs 5:1-5. Aarde is als "footstool" van God, Isaiah 66:1 beschreven. En duivels hebben zich aan de lichamen van man en dieren beschikbaar en knieën vastgehouden hun bottomless kuil stijl val, Matthew 12:43-45 te vermijden. Zo buigen zij beneden voor Zijn Majesteit terwijl vasthouden zich te de klei boorden van de Rechter's het oordeel kamerjassen! Hoe over je Vader's superieur, unfathomable alle wijsheid? (Geef aan Hem een hand klap!) Ik zeg dat DUIVELS BUIGEN alvorens Hem in zekere zin zij nooit door hun kennis hadden kunnen ontdekken! Bijgevolg de tekst, die verklaart dat "iedere knie buigen zal en iedere tong zal bekennen", Romeinen 14:11, is waar in de de verbazende weg! Het is dat weg sindsdien de dagen van Adam en Eve geweest. Voor is met Hem alles "vandaag", 12 uren hoog, indien u, Daniel 7:9 wil; Openbaring 21:33. In de dagen van Jesus' gerechtelijk het, hij aankondigde, "Nu is het oordeel van het wereld; nu zal de prins van deze wereld uit is geworpen"! John 12:31. Zij hadden hem moeten geloven!

Oordeel door vuur voor uitroeiing is eeuwig strikt voor het koninkrijk van duivels, Isaiah 14:12,21-22; Matthew 23:33, 25:41. Man is totaal daarvan uitgesloten als Jesus en de Heilige Ghost: Jesus, Luke 9:51-56; John 5:22, 8:15 aangeduid heeft en voor de Heilige Ghost, Isaiah 57:16-19; Malachi 3:6,17; John 16:8,11. Duivels hebben man onderricht dat de dingen, die in het WOORD te hun kinderen geboren op aarde en vroeger geschreven zijn, veroordeelde te mensheid, Psalm 50:16-21 niet toepast. Man is door de bijbels verward omdat zij twee randen en twee berichten, een aan duivels en het anders te mensheid, Isaiah 29:10-12 hebben; Hebreeuws 4:12. Man kun niet losmaakt de zegels op het WOORD, Openbaring 5:1-5. Daarom werden de kerken een onwaar begrip van het oordeel door duivels die de "rand" namen aan hen onderricht stuurden en pasten het aan man toe. Het begrip van zoals getoond aan vroegere de kerken van het "oordeel is achtergebleven..." zo achtergebleven dat Jesus zegde dat het noodzakelijke voor de Heilige Ghost "is om de wereld van oordeel te overtuigen omdat de prins van deze wereld beoordeeld is". Dit is tengevolge van de strenge headlock duivels bezitter op de kerken. Duivels hebben man onderricht dat OORDEEL DAG ver van in de toekomst is, maar zij vergisten zich proberen om de bijbels, Psalm 50:16-21 te interpreteren. Niettemin wanneer Jesus die op poging in de Buitenste Rechtbank van deze aarde gedurende zijn gerechtelijk Onderzoek gepraat met, hij zegde, "NU IS HET OORDEEL", Matthew 8:29-30; ik Peter 3:19-20. Gelooft u Jesus? Als voor man, ZIJN GEEN BOEKEN VAN ZONDE TEGEN HEM GESCHREVEN! Isaiah 43:25, 44:21; II Korinthiërs 5:18-19. Aangezien God is man (en man niet weet deze noch doet zij begrijpen het vandaag), Hij enkel RECHTVAARDIGT ZICHZELF (MAN) tegen veroordeling, Psalm 109:31; Isaiah 45:24-25, 54:17. Hier is een bericht voor de onzichtbare naties van duivels die zich aan ons vasthoudt: Micah 7:16-19. IS DEZE AUTORITEIT DE OPPERSTE RECHTBANK RECHTER ... Zo die bezwaar aan zijn Rechtbank vonnissen heeft? Isaiah 43:13.

Shockeren en verbazen zijn de Wijsheid en overeenkomst van God. Zijn wegen verleden ontdekken en Zijn intellect is ondoorgrondelijk. Alle die op tegen Hem stijgen zijn zinloos ... EN Herfst! En alle die Zijn tegenstanders zijn zijn de de onwetendste dwazen van alle tijden en in alle creaties. Prachtig zijn alle Zijn geheimen en alle zijn Zijn creaties ontzagwekkende wonderen! DUIVELS heb het verschil van is ultra poppen die hun eigen uitroeiing machtiging in een poging gesigneerd hebben God en Zijn resultaat om te werpen. Hij is Omniscient in wegen niemand misschien zich had kunnen voorstellen als een intelligente ooggetuige en co slachtoffer met iedere mens is! Voor duivels is er geen ontsnapping van damnation. RECHTBANK ZITTING BEGON IN OPGEHEFFENENE waar Satan en Babylon eerst veroordeelde was en HET HEEFT NOOIT BEËINDIGD! OORDEEL IS ALTIJD GEWEEST! God heeft man met Zichzelf bedekt en leven is voor ons verzekerd omdat wij ONSTERFELIJKE REPRODUCTIES van Zijn eeuwig "Zelf" zijn! Genesis 1:26-27; Psalm 82:6-8. Hij hebben zeer kwalijk degenen die gehoopt neemt dat Hij Zijn cellen (man) wegens hun woede en wraakzucht vernietigen zou. Iedere vader zal zijn nakomelingen beschermen als de meeste dieren en natuur toont. Maar God heeft meer dan deksel gedaan en ons heeft beschermd. Hij kwam beneden als "ons" en met ons leed, die spelen als RECHTER en leidende poging in elk individueel kind. Er is geen opschorting voor de machten van duisternis. Er is geen vernietiging van Zijn kinderen die doelbewust "geschenk gewikkeld" in klei voor de aarde "oefening" tot de dag hun aankomst te opgeheffenene waren, Psalm 127:3 komt; Ecclesiastes 12:7; John 4:24, 12:24; Daden 10:9-16; Hebreeuws 12:22-24. God stijgt op tegen degenen die de kleinste man met de zwarste kettingen, Nummers 23:8-10,19-24, 24:8-9 hebben verslaafd; Deuteronomy 33:26-29; Isaiah 18:7; Luke 4:18. HIJ VERHEFT DE RECHTVAARDIGING VAN ZIJN "ZELF" (MAN), Isaiah 2:10-11.

Aangaande OORDEEL'S heeft God iedereen (geschude Opgeheffenene en aarde voornamelijk de machten van duisternis) door Zijn voortdurende introductie van Zichzelf geshockeerd als wij leren wie Hij, Isaiah 13, 54 IS. De feit dat Hij loopt de aarde als de bevolking van man met die Hij Zijn bewustzijn deelt en gevoeligheid loopt een verwoesten op ieder aspect van oordeel treft:

1. Hij is DE RECHTER en Hij is een heel persoonlijk oog geweest en oor getuigt in iedere mens gestuurde beneden in op aarde, Daden 10:9-16,28, 17:24-28 is. Er is geen op het vooroordeel van onwetenschappelijkes of minder betrouwbares getuigen en hun misconstruements, Isaiah 11:1-5 moet steunen op. Hij kan niet doeltreffend te is gelogen.

2. Duivels zoekend te beschadigen heeft man openlijk of geheim aan God alle kwaad gedaan, die eenvoudig Zijn gevoeligheid met man deelt. Het is een ding om in verachting van Rechtbank te zijn en het is heel een andere de RECHTER te staken en te verwonden. Het verzekert damnation. God heeft pijnen van demonen van tijd ... van Adam ononderbroken geleden! Nu moeten duivels wraak van God lijden. Hij is extreem longsuffering naar hen geweest! Jeremiah 50:28; Openbaring 17:1.

3. Aangezien God verzwakte Zichzelf ( "ONS") door afwisselen van ons intellect en gevoeligheid, ENIG HIJ DE AUTORITEIT EN GESCHIKTHEDEN HEEFT MAN EN ZIJN BOETEDOENING ... DE VOLLEDIGE ABSOLVENCE VAN MAN VAN SCHULD, SCHULD, FOUT EN SCHANDE aangaande zonde's TE RECHTVAARDIGEN. Dit is geen "whitewash" van die eigenlijk schuldig. ZONDE IS EEN DEMON EN NIEMAND IS IN EEN POSITIE BETER TE WETEN DAN DE RECHTER! ... Wie zowel man als Satan maakte.

4. DUIVELS HEBBEN VOOR ZIJN MAJESTEIT GEBOGEN EN HUN MISDADEN TE DE RECHTER BEKENDEN onbewust terwijl samenzweren hen en vasthouden zich te Zijn kamerjassen van flesh! Oh, God! Dit verbaast! Bijgevolg woorden van Paul meer tijdgenoot en ware zijn als de "standaard" dan zelfs hij zich had kunnen voorstellen. "Iedere knie zal buigen en iedere tong zal bekennen".

5. God heeft zonde aan zijn voordeel "gebruikt". Nadat sterven van man op (resurrected), verheerlijkte en getoonde getekend is wat eigenlijk "zondigt" is en die verantwoordelijke voor het en alle moeilijkheid de wereld is, is in. Lijdende zonde in alle zijne variaties heeft ons appreciatie van gerechtvaardigd gedrag versterkt. "Goede" wegen schijn beter aan ons wanneer vergelijkenene en met de pijn en lijden van zonde contrasteerde.

6. Man IS PERFECT BOVEN GEMAAKT als hij te "altar"-ing school voor "veranderingen", Jeremiah 18:1-6 gaaat; Malachi 3:1-3,6,17-18; Openbaring 6:9-11. Daar leert hij de doeltreffendheid van righteousness en de schade van boosaardigheid op ieder aspect van sociaal leven ten koste van die blijven stilstaan bij van het aarde stadium.

7. God heeft duivels veroorzaakt om man "is gemaakte perfecte te tonen" en "kijken" van bovenstaande dat MAN JUIST DOOR GOD GERECHTVAARDIGD WORDT! Openbaring 15:3-4. Man zie wie eigenlijk "zonde" en construeert hoe zij "macht" aardze man in fouten, Isaiah 14:16-17; Ezekiel 28:18-19. God doet dit door niet vlot toestaande duivels succesrijke tegen man te zijn. Dit veroorzaakt hen om hun technics telkens weer opnieuw tot zij te herhalen ten slotte bereiken succes. Door het zo te doen duivels toon de nieuwe heerlijke studenten gedetailleerd hoe zij blinden en onwetende man, Isaiah 43:28, 45:7, 47:5-6 verijdelen. Man dan loof RECHTVAARDIGING van GOD als "net".

Zo is het "GOED NIEUWS" meer dan louter "verzoening van alle"! Het is evenzeer RECHTVAARDIGING VAN ALLE MENSHEID. Als ons Opperste Rechtbank RECHTER, ENIGE GOD in de positie te doen dit zijn en enige God kan het doen. Als de Hogste Priester, Hij alleen GEBOET HEBBEN. (Merk de gewezen daad van op dat verklaring als het bevestigt met Isaiah 43:25, 44:21 ... En U opmerkt dat enige anders van "oordeel doctrine" van je opstellen te doen! Deze, dat ik weet!) Er is geen protesteren over WERK van GOD te enig man, duivel of te God! U kan niet Hem vertelt wat te doen ofwel hoe het, Isaiah 40:13-14,28 te doen ..... En indien u het...niet mag die taai is! Ezekiel 20:32-37. Indien u verschilt van mening met oordeel van God werk..."iedere noot (hoofd)" gebroken worden zal, Ezekiel 36:23-29, Lied van Solomon 6:11, Psalm 51:17. Schrijf niet je bezwaren aan mij! Vertel aan hen God indien u durft! Ik ben een Rechtbank "reporter". Ik werd door God geselecteerd het "GOED NIEUWS" van Zijn RECHTVAARDIGING DE WEZENS VAN ALLE MENS te berichten. God heeft nodig geen menigte van man aan dit, Jeremiah 50:44-46 te doen; Openbaring 18:6. EEN MAN is voor in de bijbels, "John" van de Eindtijd, Daniel 12:8-9 geroepen; Openbaring 10:7-11. Ik stel te enig tegenstander stil bijhoudt voor en "verblijf in je eigen zak" en niet doe vaunt je onwetendheid, Isaiah 2:10-19. DEZE WERK is voor de vereniging ( "oneness") van ons helemaal FAMILIE voor alle generaties van Gastheren in Opgeheffenene en alle kinderen nog op aarde, . U zou deze NET EN JUIST WEG van oordelen van God, Openbaring 15:4-5 moeten verheugen zich over. (Bericht dat dit is het tegendeel van het "doctrine van overlijden en veroordeling van man welk werd gedaan weg" door Christus, II Korinthiërs 3:8-12. Merkt op dat aardze kerken nog man aan overlijden in het meer van vuur trotseren het heel werk en doel van de geboorte's en crucifixion van Christus veroordeelt!) Alle die zich tegen hem Herfst alle rond ons en dan verzetten houden ons te ons lichamen ongezien als de bron van alle oppositie's en kwaad's, Habakkuk 1:4 vast. Controle dat tekst en alle ons teksten in de Koning Bijbel Klemt tenzij anders specificeerde.