70/7's Daniel 9:24-26 7x70 Matthew 18:21-22

Het DEUR En het SLEUTEL

Daniel 9: 24 Zeventig weken zijn op thy mensen en op thy heilige stad vastgesteld, de transgression te beëindigen en een einde van zonden te maken en verzoening voor iniquity te maken en eeuwigdurende righteousness in te brengen en op het zicht en voorspelling te verzegelen en te anoint de Heiligste.
25 Voorspellen daarom en begrijpt, [dat] van het van de commandment herstellen en te bouwen Jerusalem naar de Messias de Prins zeven weken herstelle te t [zijn zal] en threescore en twee weken: de straat zal opnieuw gebouwd worden en de muur, zelfs in troublous tijden.
26 En nadat threescore en twee weken Messias zullen [zijn zal] is afgesneden, maar niet voor zichzelf: en de mensen van de prins die komen zal zullen de stad en het toevluchtsoord vernietigen; en het einde daarvan met een vloed, en naar het einde zijn van de oorlog verwoesting vastgesteld.
Matthew 18:21 Dan kwam Peter aan hem en zegde, Heer, hoe oft tegen mij zondigen zal en vergeef ik aan hem mijn broer? 22 Jesus zeg saith naar hem, ik niet naar thee, Tot zeven tijden:, maar Tot zeventig tijden zeven.
Beëindigen is eeuwigdurende righteousness, een staat van zondigt, inbrengt die niet verandering kan! En het doet dit door Boetedoening vergeeft en.

Beëindigen Zondigt permanente RIGHTEOUSNESS (70/7's brengt)

Luke 7:39 Nu wanneer de Pharisee, die welk hem geboden had [dit is] [het], hij spake binnen zichzelf, gezegde, Deze man zag, indien hij een profeet was, zou wie geweten hebben en welke manier van vrouw dat toucheth hem: voor Zij is een zondaar. 40 En Jesus beantwoorden zegden naar hem, Simon, ik enigszins naar thee moeten zeggen. En hij zegt saith, Meester, op. 41, die Er een zekere crediteur, die welk was hadden twee schuldenaars: het een was schuldig vijf honderd pence en de anderze vijftig. 42 En wanneer zij niets hadden om, hij te betalen openhartig vergaf aan hen beide. Vertel mij daarom, welk van hen zal houden van hem meest? 43 Simon beantwoordde en, aanneem ik zegde dat [hij], aan die hij meest vergaf. En hij beoordeelde naar hem, Thou hast juist zegde. Draaiden 44 En hij te de vrouw en zegden naar Simon, Seest thou deze vrouw? Ik ging in thine huis, thou gavest mij geen water voor mijn feet binnen:, maar zij waste hath mijn feet met tranen en gewiste [hen] met de haar van haar hoofd. 45 Thou gavest mij geen kus:, maar deze vrouw aangezien de tijd ik hath binnenkwam, stopte met niet om mijn feet te kussen. 46 Mijn hoofd met Oliethou didst niet anoint:, maar deze vrouw hath anointed mijn feet met zalf. 47 Weshalb ik naar thee zeg, Haar zondigt, welk vele is, zijn vergeven; voor zij, die van veel gehouden is:, maar aan die klein vergeven is, [het zelfde] loveth kleine. 48 En hij zijn naar haar, Thy zonden vergeven zegden. 49 En Zij die aan vlees zaten met, dat hem begon binnen zich te zeggen, Die deze is dat forgiveth ook zondigt?

Boetedoening en Forgiveness (7x70)

John 8:3 En de kopiisten en Pharisees brachten naar hem een vrouw, die in overspel genomen is; en wanneer zij hadden gezet haar in het te midden van, 4, die Zij zeggen naar hem, Meester ,deze vrouw in overspel , in de heel daad genomen werd. 5 Nu Moses in de wet beval ons, dat zulk:, maar welke sayest thou zou moeten gestenigd worden? 6 Deze, dat zij zegden, verleiden hem, dat zij hem misschien beschuldigen moeten. Maar Jesus boog zich beneden, en met [het zijne] vinger schreef op het terrein, [alsof hij hoorde hen niet]. 7 Zo wanneer zij verder vragen hem gingen, hief hij zichzelf zegde op en naar hen, Hij die zonder zonde onder u is, hem eerst een steen aan haar verhuurde, wierp. 8 En opnieuw boog hij zich beneden en op het terrein schreef. 9 En zij is welk gehoord [het], veroordeelde door [hun eigen] geweten, uit ging een per een, beginnen aan de oudste, [zelfs] naar de leest: en Jesus was linkze alleen en de vrouw staande in het te midden van. 10 Wanneer Jesus zichzelf opgeheven had en zag geen, maar zegden de vrouw, hij naar haar, Vrouw, waar die thine accusers is? hath geen man veroordeelde thee? 11, die Zij zegde, Geen man, Heer. En Jesus zegde naar haar Noch ik doe thee veroordeel: Ga en zondiig geen meer. 12 Dan spake Jesus opnieuw naar hen,, die gezegde, ben ik het licht van de wereld: hij dat followeth mij in duisternis niet lopen zal, maar het licht van leven zal hebben.

Vader Druk en Arm Samendraaien: de Dichotomy

U zult deze of anders doen! U kan niet bezitter eeuwig leven tot en tenzij u iedereen vergeeft die en zal zijn geweest is voor altijd forever - zoals de priesters in het Boetedoening proces doen, omdat ons FAMILIE een Koninkrijk van Koningen en Priesters is! Leviticus 16:20-22 en Exodus 19:6; Openbaring 1:5-6.
Matthew 6:14 Voor indien ye aan man hun overtredingen vergeeft, zal je heerlijke Vader ook u vergeven : 15, Maar indien ye niet man hun overtredingen vergeeft noch je Vader vergeeft zal je overtredingen willen.
In het voorbeeld heeft boven wie het slechter probleem in leren wegen van God, Simon of de menigte vasthoudende stenen van leken, priesters en mensen? Ik vertel aan u ieder een van die personen die die rollen op aarde speelden in Opgeheffenene zijn. En ieder een van hen, die TEN SLOTTE aan het protocol van de Vader van forgiveness SLOTTE WORDEN!

Waar Is Je Accusers?

Vroeg jesus de vrouw in overspel ving, "Waar zijn je accusers?" Dit is een interessante vraag God te iemand in opgeheffenene zou kunnen poseren (of iemand proberen de waarheid) te benaderen.
Beschouw Hitler. Waar is zijn accusers? Alle leeft die, die hij "doodde" te opgeheffenen worden beter ging. Zij kunnen naar zich daar kijken en zeggen kunnen, "ik kijk veel beter nu dan wat ik voor was." Zij hebben geen ding verloren. Integendeel wonnen zij alles en meer, uitladen deze zwake lichamen dat in de laatste analyse hen goed aan alle geknars niet gediend heeft.

Bijgevolg hoe zou kunnen iemand (zelfs wanneer hij zou kunnen weten wie Hitler is in opgeheffenene) aan "Hitler" opkom en zegt, "U zulk en zulk, u doodden mij." Dit is een onmogelijkheid - een levende persoon, die een andere van doden hem beschuldigt. Het is alsof persoon X in ons wereld naar boven te nog aan een persoon Y en gezegde ging, "U doodde mij." Zal persoon Y verbijsterde misschien kijken en zal misschien zeggen, "Hoe uitpuzzelt u dat een? Hoe? ik kan hebben doodde u indien wij beide positie zijn, die hier praat" ?

Veroordeling is geen werktuig van juist oordeel. Deze wereld door ontwerp is een negatieve zone (zie God, Relativiteit en de Ruimte Tijd Continuüm aan het Alfa en Omega Plaats voor meer op dit) in welke iedere daad, gebeurtenis en rol heeft sommige graad van negatieve draai aan het. God verlaat geen Steenunturned zo de graad van negativiteit aan welk wij de voorspellen student niet zijn onderworpen zou moeten verrassen of zou moeten shockeren. Wij zullen de uitersten van alle gedrag (en alles in tussen) in ons tijd beneden in hier zien en zullen ervaren.

Is de vraag dat Jesus vroeg heel beduidend - "Waar Zijn Je Accusers?" Omdat iedereen te opgeheffenene gaaat, heeft niemand iets om iemand anders van te beschuldigen, zijn d.w.z. er geen accusers in de laatste analyse en Satan linkerzijde een lege zak (geen accusers linkerzijde) vasthoudt wanneer alle op aarde gezegd en zijn gedaan zijn. God zal een goede lachen met zijn uitgave hebben. Een Accuser met niets, die hij kan beschuldigen iemand van. "Waar is de Accuser van ons brethren?" Spoedig nergens gevonden te worden, maar momenteel roept verbergen uit in die een in boeken, op televisie tegenkomt op en radio, en door web-sites dat onbewust, dient gezamenlijk, en "godsdienstig" als het vuur ademen van de draak mond.

Het hypothetisch scenario is zoals hierboven beschreven maar onmogelijke - gebruikte enige voor tutorial doelen in deze wereld - omdat alle, die die stijgen nieuwe naam, gezichten en lichamen veranderd en is ontvangen is. Zij beantwoorden te (zij dragen nu de familie van hun ware Vader naam) hun voormalige aardze naam niet. Zij zijn niet bevolen om te vermelden op aarde heeft geleefd. Dit is hoe God de stench en stigma van zonde welk verwijdert te ons aardze rollen is bevestigd. Dit is weg van God van "maken van een einde van zelfs de herinnering van zonde". Waar accusers van Hitler is? Zij zijn alle op aarde (die boetedoening van vechtende God proces voor de helemaal familie) omdat die in opgeheffenene bezitter niets hem van te beschuldigen. Integendeel zijn die in opgeheffenene meer levende dan die op aarde. Zij zouden niet verhandelen wat, die zij hebben voor iets deze wereld moet aanbieden. Zij zijn door het best en het slechtste van tijden hier (Exodus 13:18; Openbaring 7:13-14) geweest en deze wereld snijdt net niet het voor hen! Zij zijn nu hun echte zelf en wat weg van hen gesneden werd, was een schaal die impermanent was met te beginnen. Zij houden zich aan voormalige handschriften niet vast en rollen de weg aardze man doet uit angst en onveiligheid. Zij eisen "gerechtigheid" voor oude hearts of "schadeloosstellingen" voor oude lichamen niet. Precies zoals je oude oom van zijn arthritic lichaam bevrijd werd, van je arthritic ("accusing is bevrijd" en veroordelen) godsdienst. Spring voor vreugde!

De Opperste Rechter Bestuurt de 70/7

Herinneer zich, gedachten van God zijn niet zoals menselijke gedachten en Zijn wegen van oordeel niet zijn zoals de flawed van man, beschuldigen en veroordelend oordeel, dat welk straf heeft als zijn doel, Isaiah 55:7-10. Hier is de Boetedoening mentaliteit van de Opperste Rechter als het met Rechter Jesus met betrekking tot de vrouw bevestigt, die in de heel daad van overspel gevangen wordt. Bericht dat ondanks zien [is] Israël Hem provoceert en Moses, God daden plaagt alsof hun misdaden nooit in Zijn reactie door Balaam aan Balak: Num 23:18 "gebeuren En hij hervatte zijn parable zegde en, Verhoging op, Balak en hoort; hearken naar mij, thou zoon van Zippor: 19 Goden geen man, dat hij zou moeten liegen; noch de zoon van man, dat hij repent: hath hij zegde zal en zalDoet hij [het] en niet? of zal hath hij, die gesproken wordt, hij het goede niet maken? 20 Aanschouw, heb ik [commandment] ontvangen te zegenen: en hij zegende hath; en ik kan niet keerzijde het. 21 Hij hath niet aanschouwde iniquity in Jacob noch hath hij gezienene verdorvenheid in Israël: de Heer zijn God [is] met hem en de kreet van een koning [is] onder elkaar. 22 Goden brachten hen van Egypte uit; hij hath als het de kracht van een unicorn was. 23 Zeker [er is] geen enchantment tegen Jacob noch [daar is] enig waarzegging tegen Israël: volgens deze tijd zal het van Jacob en van Israël, Welke hath God wrought gezegd worden!"

Je mens en demonic denken van aangaande zonde's en straf vallen moet laten worden en u moet God ontmoeten HOGE WEG Van denken in 7/70 en 70x7's wanneer u sterft en durft de DEUR (Jesus) van Opgeheffenene aan! VOLGZAAMHEID is in vergevende alle man voor altijd forever je SLEUTEL van _. Wat je geld grubbing, hireling en "oudere zoon" predikant aan u verteld heeft niet maakt DE DEUR open en u verhuurt in! Zingen "Oh Hoe ik Liefde Jesus" een duizend regelt DE DEUR niet opent; DE DEUR wordt door zulk schmoozing in niet genomen. Indien u richt uit je zelf righteousness als in de kerken beoefende, beschouwt de DEUR alle daarvan als "smerige vodden" Isaiah 64:6. U MOET Luke 6:46 DOEN ; John 14:15 wat hij deed - ook gezegde, "Vader vergeeft hen (alle mensheid) voor zij niet weten wat zij doen"! Hij heeft Hebreeuws 13:8 niet veranderd , om het even hoe predikanten hem karakteriseert! Hoe kan Christus ons vertellen om iedereen onder enig en alle omstandigheden zonder beperking (hij zichzelf gaf aan het voorbeeld van het kruis) te vergeven en predikanten draai rond en zegt het tegendeel "in zijn naam"? Kan u Luke 21:8 nu begrijpen? Zij ontkennen dat u de macht zo omdat hun leerstelling proberen te doen de deur te vergrendelen sluit welke Christus Rev 3:7-8 geopend heeft.

Ik had een droom vannacht

Ik had een droom vannacht en daarin er was een opleving van activiteit op een straat. Plotseling vond ik mezelf omringde door een reusachtig plant, die is gekronkeld rond mij mag een python - duim, die korte is van ontroerende mij -, maar zo sluit dat indien ik een beweging maakte, ik door reageren stekelig scherpe over een voet in lengte zou gestoken worden spijkert. Herinneer zich dat God wijs is als een slang, maar schadeloos als een duif, daarom deze beeldspraak! Het herinnerde mij van een reusachtige roos klimplant met doornen, Jesus' symbool van resurrection. (De roos van Sharon met zijne vier kleuren is de bloem beeld en symbool voor de vier Aartsengelen). Terwijl ik mijn hachelijke de bepaalde, kwamen woorden - "Dit is zoals in de gevangenis"is. Dit is de inslag van de woorden van Jael (Jesus) Christus! Iemand en iedereen willen leven. De Woorden van Jael Christus en Gabriel, de 70/7's en 7x70, hebben deze resultaat op "oudere zoon" predikanten, de kerk, Christenen en man in het algemeen. Jesus is de DEUR aan het KONINKRIJK, John 10:1,9. Alle, die degenen die zoeken (en zal ALLE man in binnengaan) om in zal gecontroleerd worden uit binnengaan en nauwkeurig onderzocht voor VOLGZAAMHEID!Die de SLEUTEL is om in te krijgen! U zult Hitler, Goliath, Stalin, John Wayne Gacy, Jeffery Dahmer, Idi Amin, de Khmer Rouge rebellen van Cambodia, Maffia hitmen, President Clinton, alle homoseksuelen en lesbiennes, dieven en dieven, Jimmy Swaggert en alle liegen, geld grubbing predikanten vergeven.... OF ANDERS ... zal God je overtredingen niet vergeven en u zult het Koninkrijk niet binnengaan! Raad wat? Iedereen die stijgt,GEHOORZAAMT! "Weerstand is vergeefs"! Zij kijken beneden en weerstaande demonen zien, die in leed en vallen in cirkels in de bottomless kuil en GEEN VAN HEN huilen hen willen deelnemen! Isaiah 14:12-17; Ezekiel 28:16-19 en 2 Esdras 7:78-87. Dit is het betekenen van mijn droom, het resultaat van Jesus' Woorden, de 70/7's en de 7x70.

Een WOORD van Vader aan u, de lezer

Jeremiah 31:34 En zij zullen geen meer iedere man zijn buur onderrichten en iedere man zijn broer, die gezegdt, Weten de Heer: voor zij zullen alle mij, van het kleinst van hen naar het geweldigst van hen, saith de Heer weten: voor ik zal hun iniquity vergeven en ik zal aan me hun zonde geen meer herinneren.
Isaiah 43:25 ik, zelfs Ik ben, hij dat blotteth uit thy transgressions voor mijn belang bezit en niet zal aan zich thy zonden herinneren. 26 Zet mij in herinnering: verhuur ons pleiten samen: kondiig thou, aan dat thou mayest gerechtvaardigd is. 27 Thy zondigde eerst vader hath en thy hebben leraren tegen mij overtreden.
Isaiah 48:9 Voor het belang van mijn naam wens Ik stel mijn woede uit en voor mijn lof wil ik afzie ervan voor thee, dat ik thee niet van te snijden. 10 Aanschouw, heb ik thee verfijnd, maar niet met zilver; ik heb thee in de furnace van smart gekozen. 11 Voor mijn bezit belang, zelfs voor mijn bezit belang,? ik zal doen het: voor hoe mijn naam zou moeten vervuild worden en zal ik mijn glorie naar een andere niet geven ?. 12 Hearken naar mij, heeft O Jacob en Israël, mijn geroepen; ik ben hij; ik ben het eerst, ben ik ook de leest.

U moet van EEN GEEST met God als EEN LICHAAM en EEN FAMILIE zijn. U moet je demonically aardze gedachten en gebrekkige menselijke wegen vergeten beïnvloedde en aannam geweldiggere gedachten van God en de Hogste wegen. Dit is Zijn glorie voor U omdat U (uitspreek het! JHVH - u - ewe zijn) het zijne (van Hem)! Een andere (wie is deze "anders"? ziet het Alfa en Omega De Robot van plaats zal) Zijn glorie niet krijgen. Het is voor u - in krijgt op het John 17:22.

Voor Mijn Bezit Belang

God vergeeft man en redt "voor Mijn bezit belang "! Hij redt man niet omdat zij te kerk of bezitter geloof gaan; noch Hij is, die het doet omdat man "tithes en offergave" en poging betaalt goed te zijn! Een goedes man's werkt absoluut NIETS heeft OM OPDAT TE DOEN! Aan je best draagt u "smerige vodden" in ogen van God Isaiah 64:6; Zechariah 3:1-3. De Opperste Rechter benadrukt deze drie tijden zo dat het kristal is, klaart op - Hij vergeeft, vergeten en ziet ervan man van te snijden " afVOOR MIJN BEZIT BELANG"! De soort heeft van leven de duivel u door gezet, of u goed of slecht bent, is niet de determinant! (Droevig predikanten!) Predikanten en Christenen zijn op BERICHT! De zelf righteousness en "goede werken" van een man stellen niet vast indien hij in of niet krijgen zal! Psalm 14:2-3; Romeinen 3:23. GOD, je Vader en de Opperste RECHTER SPAREN VERGEFD,, VERGETEN en REDDEN ALLE "VOOR MIJN BEZIT BELANG en ik zal een aan andere mijn glorie niet geven!" Waarom? zou moeten vernietigen Zijn eigen kinderen net omdat Lucifer en sommige ondoordachte predikanten Hem wil om dat Hij te doen! Man werd voor Zijn genoegen gecreëerd en met Zijn glorie en Hij weigert gekroond werd om man van ... te snijden VOOR MIJN BEZIT BELANG, ZELFS VOOR MIJN BEZIT BELANG, Saith de Heer! Isaiah 57:16-19; Malachi 3:6,17.

Daarom had de Vader Jesus ons in ons houding aanraadt "om zoals Hem te zijn" in Matthew 5:43-48.

Matthew 5:43 Ye heeft gehoord dat het hath gezegde was, zal Thou van thy buur en haat thine vijand houden. 44, Maar ik zeggen naar u, Liefde je vijanden, hen zegent die u vervloeken, goed doen aan hen die u haten en voor hen bidden welke despitefully u gebruikt, en u vervolgen; 45 Dat ye de kinderen het welk van je Vader zou kunnen zijn in opgeheffenene: voor hij maketh zijn zon zijn op het kwaad en op het goed, en sendeth regen op het rechtvaardig en op het onrechtvaardig te stijgen. 46 Voor indien ye van hen welke liefde u houdt, wat bezitter ye beloont? doe zelfs niet de belastingontvangers het zelfde? 47 En indien ye salute je brethren enig, wat ye meer [dan anderen] doe? doe zelfs niet de belastingontvangers zo? 48 Wees ye daarom perfect, zelfs als je Vader, die welk in opgeheffenene is perfecte is.

Dit is "het perfect werk" dat wij streven moeten om deel van ons "natuurlijk" teken te maken. Dit is natuur van God en voor ons is het "Zijn gelijkenis", ons ware natuur, Genesis 1:26!

U kan niet zoals u is! U kan niet zoals je predikant of je kerk is! U is niet kan zoals " bemant"! God heeft de hoogte van het oordeel staaf ... opgetild "Vergeef aan alle man hun overtredingen ... en VERGEET HEN" Of u kan niet in de DEUR binnenga! "ONENESS" John 17:22 vereist dat alle kinderen ONTMOETING ZIJN GEESTELIJKE STANDAARD EN GELIJKENIS! ... Niet de geestelijke gelijkenis van flawed man dragende "smerige vodden" van hun kerken Isaiah 2:10-17, 55:8-10.

Volgende Jesus een Einde Te Zetten Te Zondigen

Wij moeten Jesus volgen "om een einde van zonde te maken" (Daniel 9:24). Hij zette het opperst voorbeeld van hoe een einde aan kwaad te zetten. Zij crucified Jesus, maar hij zette een einde aan deze zonde door handelen alsof het nooit gebeur. In resultaat stompte hij het fel wapen (Ephesians 6:16) Satan gedachte af, die hij had geplaatst tegen Jesus' keel door toepassen forgiveness in de toestand. In deze zin werd hij persoonlijk (1 John 2:2) de "propitiation" voor de "zonde" die tegen hem toevertrouwd werd. Om middelen te verzoenen om met vriendelijkheid te bedekken en de toestand maakt beter. Hij "offerde" zijn leven d.w.z. hij het op de lijn zette (en taunted niet om aan zijn leven vast te houden terwijl is heeft gevochten) terwijl is smacked rond en doodde, . Hij bedekte de helemaal toestand met vriendelijkheid en genade - dit is de "propitiation" hij ons met zijn leven onderrichtte. Niet sommige abstract "offer" van de Vader of uitvoering God "vriendelijkere" te betalen als de kerken onderrichten.

Toonde jesus Satan (? dit was zijn laatste "temptation") dat u een speer in zijn zijde steken kan en zal hij u niet vervloeken. Jesus gebruikt (Romeinen 12:14,21; 1 Korinthiër 4:12) wapens van Satan welke deze wereld van geweld, woede en recrimmination ontwapende. Hij draaide de anderze wang en terugkwam meer levende dan ooit! Welk kan meer de tegenstander nadat doden doet, dat u enkel te hebben God loonsverhoging u op in eer en glorie? Nadat de vijand's "laatst" en de brutalste daad, zijn zijn hulpbronnen en wapens dan uitgestoten - vertolkte nul en leegte.

De reden kerken niet begrijpt het "offer" van Christus en interpreteer verkeerd het, omdat Satan heeft gezien te het dat indien zij ooit zagen hoe Jesus de helemaal toestand aan Golgotha behandelde, is het hen zou dwingen om zich de zelfde weg te gedragen. Maar door "loven" van een ritualistische sham offert zij theologisch, het het gemakkelijkere voor hen niet brouwen maakt Jesus' voorbeeld te volgen. Satan heeft het geheel perverted, dat van het offer van Christus betekent. Vandaag kerken "eer" het offer van Christus zonder doen van een enkel ding dat hij op het kruis deed.

Matthew 15:8 Deze mensen draweth nigh naar mij met hun mond en honoureth mij met [hun] lippen;, maar hun gehoord is vere van mij. 9, Maar tevergeefs vereren zij mij, die [voor] doctrine de commandments van man onderricht.

Hoe vergeet God ons zonden? Wanneer iedere man de zonden van zijn buur vergeten heeft, dan zal deze helemaal sordid herinnering van de herinnering van ons globaal wedrennen bank uitgeveegd worden. Hij zal vergeten wanneer wij vergeten. Maar Hij vergeet niet wanneer wij niet Matthew 18:23-35 doen! Wiens "herinnering" van zonde u wil in je geest? Daarom is Jesus ons Hoge est priester en voorbeeld, niet Rekeninge Graham of de Paus. En als 1 John 2:2 zegt, aan Christus "propitiation" WERKEN (werkt, heeft gewerkt, zal werken - probeert het!) de van! Voor de helemaal wereld. Die de weg door DE DEUR is. Heeft door het zichzelf, u hij (DE DEUR) iets kleiner van u gegaan denkt, verwacht?

Boetedoening Forgiveness - het "perfect werk"

Jesus zegde dat God ons vergeven zal indien en wanneer wij anderen vergeven. BERICHT, hij hebben niet gezegd, "Indien u in het bloed van mijn offer gelooft, zal de Vader u vergeven." Forgiveness van god IS NIET AFHANKELIJKE OP WAT AAN CALVARY GEBEUR niettegenstaande wat de kerken onderrichten. Forgiveness van god is op het GEBRUIK van elk persoon van forgiveness gebaseerd. Welk waarom Paul is zeggen zou, " aan je eigen redding met angst en bevenTraint " Philippians 2:12. Forgiveness Inderdaad is een "Perfect werk", Een feit dat mensen werken aan moeten ( "Het werk van perfectie"). Het is noodzakelijk dat u zijne fullness bereikt om door te krijgen en verleden het DEUR!

Zijn mensen vakman aan richtende uit anderen' fouten openlijk geworden ( "kun Daar niet u ziet het - zijns zo eenvoudig en duidelijk?") en veroordelen hen voor "breken van de wet". Maar God verwachtte dit aan Sinai. Moses "brak de commandments" de eerst tijd de tabletten werden gebracht beneden van de berg. En wat Moses veroorzaakte om de wet te breken? HET WAS WOEDE EN UITERSTE BETREFT VOOR DE FOUTEN VAN DE MENSEN .... Het heel zelfde ding vandaag die "oudere zoon" predikanten afoul van Matthew 6:14-15 rijdt. U zult iedere "kwistige zoon" of vergeven zoals de oudere zoon die weigerde om in de deur, de DEUR van Opgeheffenene ZAL UITGESLOTEN WORDEN te u te gaan! Omdat wij in "de negatieve zone" zijn (alstublieft de Ruimte Tijd zie God, Relativiteit en Continuüm aan ons Alfa en Omega Plaats zal) de wet in ons Onderwijsframework gebroken worden. Deze eerst fase werd aan Sinai aangekondiigd. Geen verrassing aan god.

Echter Jam, in aanspreken condemners en accusers zegt dit, "Wie zijn u om in oordeel van de wet wanneer u veroordeelt je broer te zitten?!" Jam 4:11-12. De wet is, maar niet voor iemand gebroken te gebruiken als een feit anderen Galatians 5:14 te veroordelen. Hij gaaat op te zeggen, "Genade rejoices tegen oordeel", Jam 2:13. "Gezegeende zijn het genadig"! Zij zijn het degene die genade in het plan van de Vader van dingen verkrijgen zullen!

Aan christenen, predikanten en kerken

Alle degenen die Oefengodsdienst en zo zekere zijn dat zij anointed zijn, nu zullen een kwaliteit controle krijgen! Indien in je u gehoord heeft houd de zonden van enig man tegen hem ... vast om het even hoe gerechtvaardigde u denkt dat u ALLE JE GODSDIENSTIG GEBRUIK bent ... EN DIENST IS TEVERGEEFS! ALLE JE ZONDEN OVERBLIJFSEL, TERWIJL U ARROGANT DENKT dat U HEILIG en op de juiste zijde ... BENT omdat JE VADER U NIET VERGEVEN HEEFT! U bent in even veel gevaar als de mensen, die u denkt veroordeeld of zijn vervloekt zijn, omdat U HUN ZONDEN HERKENT! U bent stil "in zonde" tot en tenzij u de overtredingen van iedere man voor altijd vergeeft - forever. Matthew 6:14 is ofwel een SLEUTEL Aan het DEUR Of een STAAF ontkennende je ingang. Dit is een realiteit controle, een kwaliteit controle, een zelf controle! Het is een kwestie tussen u en je Vader! Hij verwacht dat u aan Zijn wens aangaande bedraagt TE VOLDOEN en forgiveness vervolledigt. U moet ook, zonden en daad vergeten alsof zij nooit gebeuren ... of u zult links "buiten" de DEUR'S zijn!

Vertel mij, waar? staat als u deze Woorden u leest! Wordt u door je wrokkig en unforgetting "houding" als ... "geclassificeerd" " stile een zondaar" voor je Vader? Hij leest hearts en gedachten terwijl u hen denkt. U kan niet flim flam God noch de wol trekt over, die het zijne beschouwt! U HEBT GEHOORZAAMD wanneer u man in de heel daad van zonde ziet en gezegd hebt zoals Jesus, "Noch doe ik thee veroordeel"! U HEBT GEHOORZAAMD wanneer man persoonlijk verkeerd u en u zeggen kan zoals de Opperste Rechter, "ik heb aanschouwd iniquity in man noch ik gezienene verdorvenheid in mensheid niet heeft". "Glorie aan god in het Hoogst en op aarde, VREDE en GOEDE WENS aan man"! Luke 2:10,14
"Indien u sterft net nu" (als de oude altaar oproep gaan) of "indien Jesus zou moeten komen vandaag" (in de manier de kerken speculeren),? sterft DE SLEUTEL te krijgen in het Koninkrijk U! om! Waarom? zet op met die die u DE SLEUTEL en loon "tithes en offergave ontkent" Isaiah 55:1-3 voor sleutels dat DE DEUR u niet opent! Hier is wat u wegens u zelf en aan anderen Romeinen 13:8.
Krijg het nummer van het beest uit je hoofd. BEDENK NIET 666. Jesus' Nummer 7x70 En Gabriel Nummer70/7 Vere verbeteren zijn!